Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 punce, kako se pride iz par žličk goste hrane na 1 obrok GH tolk časa ponujaš različne kombinacije, da ji je eno dovolj všeč? ali par znanih kombinacij "kolobariš", pa že enkrat sama od sebe začne več jesti, čeprav je isto zadevo recimo en teden nazaj samo par žličk pojedla? ali pač čakaš čas, ko bo pač sama želela več GH pojesti, pa karkoli ji bo že takrat ponujeno? nimam pojma, kako sedaj naprej testirali smo že jabolko, banano, korenček, kolerabico, bučke, grah (mislim, da je to vse) največ je pojedla bučke in grah, kar je tudi sedaj nazadnje dobila mogoče celo največ graha, ki je bil pa res zadnji (še včeraj) ampak sedaj ne vem, kaj naj ji recimo danes dam imam še bio avokado doma, jabolk (dovolj sladkih) pa ne pa krompir lahko - ali pa se začnem ponavljat s kolerabico in korenčkom,... koliko sploh mora pojesti dojenček, da prvič rečeš "to je pa sedaj bil obrok" - ali to nikoli ne "rečeš", ampak samo potem manj mleka popapa? prosim za pomoč, ker se mi res ne sanja Tana, prosim, da nehaš komplicirat!!!!!!Ker drugače bo treba polat intervencijo na območje F....... Kar sta že probale in ni bilo reakcije, ji daj toliko kot želi pojest. Količina koliko je dovolj za obrok je težko rečt, ker ima vsaka hrana različno kalorično vrednost. Ko noče več , nehaj. In ko bo kazala , da je lačna ji daj drug obrok. Če ne kaže lakote, ji ponudi zopet čez 2,5 do 3h. Za obrok je dovolj , ko je otrok sit npr.3h. Jaz si pomagam tako, da kar je nad 100g, pri naši drži vsaj 2h. Za jest ji daj za glavne obroke tisto, ki ima najraje.
|