špelin@
|
Dobro jutro Ej, kdaj se bo ta smrkolin naučil ponoči spat... Hvala za vse kofetke CATJA, VSE NAJBOLJŠE IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Nič, grem pod tuš in pod kovter. Samo, da se odlepim od stola, težka bo... Mirno nočko vsem Nočko in to čim bolj mirno Mam včasih kar slabo vest ko vidim kako se trudiš okoli svoje družine, jaz pa posedam pred PC jem Bi ti zelo rada priskočila na pomoč Tolaži se s tem , da se 20 bliža Saj tudi jaz dosti skačem sem gor To je zame eden od "ventilov", ki mi pomaga, da mi ne prekipi... Tule gor se fino sprostim, nasmejim, družim,... Jaaa, čakam na 20., da bom imela cel večer čisto na off Punce, upam, da niste hude, ker zadnje čase res dosti jamram... Samo čakam, da mi kakšna anonimka (itak nas berejo tudi drugi...) "pribije", kaj stokam, saj sem si to sama izbrala... Je vse to res, ampak vseeno sem utrujena in na momente sita vsega skupaj buccka, za kalamare s prijateljico. Joj, tilči, vas pa redno zaliva... Naty*, res ste bili bogi, ko ste se takole vozili in je Žanko tulil Le pridi kofetkat katy82, boga Lara Fajn opravita pri P Takih mozoljčkov žal ne poznam Estrella*, ko je najhujši naval smrklja, je treba baby vac pač zelo pogosto laufat Je pa zgleda Alja v fazi, ko se sluz nonstop tvori in je niti ne moreš sproti odstranjevat Pa za Dedka Mraza Anitka, fajn počivaj edinaos, seveda boste zdržali, že kaj hujšega ste, saj veš Srčekgirll, a je Vidku še nosek nagaja?
|