Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 12.12.2008 9:49:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Dobro jutro. Pa ve ste res čist nore,me en dan ni pa ste že skor na 8.delu . Nism nč brala za nazaj,ker je to čist nemogoče . Čestitke Katy za včerajšnji rojstni dan,pa Catji za današnji. Pa vsem ,ki praznujete vse naj naj Jest sm končno dobila vse pripomočke za risat sobico tako, da danes ko moj pride s službe začnem.Končno Dons bom doma, tako da bom mal več na rr. Katy glede pikic pa ne vem,naša jih je tud mela sam ne vem če iste,najbolj da greš do P pa vprašaš. Mi smo dobili dve kremi pa je bilo v dveh dneh ok. Upam, da se Lara čimprej pozdravi. Evo še par slikic od Gaje kako sedi Luštna je tale tvoja miška. Gaja je prava lepotička
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 12.12.2008 9:50:18
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Evo naše učke. Pa kolk se opaz razlika 7 tednov pri tako mejhnih vauuu....to pa so očke ...ta bo še osvajala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 12.12.2008 9:50:39
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Evo naše učke. Pa kolk se opaz razlika 7 tednov pri tako mejhnih Tvoji bojo tud ostale plave učke k ma bistre. Mi2 z mojim mava pa, on ma rjave učke, jst pa zelene, Vid pa plave. Ma bo bl po moji strani, moj brat pa sestra mata čist modre, sam brat ma bolj. Po njegovi majo vsi bl rjave. P.S. Tud tvoja je pravi CUKRČEK.
< Sporočilo je popravil Srčekgirll -- 12.12.2008 9:51:22 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 12.12.2008 9:50:43
|
|
|
|
barbaw
|
Špelin@ uživaj na kafetkanju pa brez slabe vesti. Pucanje bo počakalo, tašča pa bo mogla tudi kdaj tiho bit, ker bo tudi ona kdaj tebe rabila.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 12.12.2008 9:51:19
|
|
|
|
buccka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Skye Evo še nekaj slikc, da bomo prej presedlal na 8ico: z božično kapico mi2 tko pa spim ak cukrček Kok je luškan s kapico, to pa bodo bejbe tekale. Js bi vam tud pokazala našo sam ne znam dat direkt gor slikic razen v album, sem pa dala v moj podpis eno božičkovo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 12.12.2008 9:53:48
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! skuhana,čajček, kakav tudi,kar po njih! Mi smo tudi kar zadovoljivo spali,zjutraj se je ukakal,da je šlo vse skozi Dež še kar pada,verjetno imamo spet bazen v kleti,bojo imeli gasilci spet danes.No,saj so se že najavili, da kmalu pridejo po denar, ker vsako leto zbirajo prostovoljne prispevke in koledar nosijo.Samo takim ni problema dati,ker so ti vedno na voljo in takoj pridejo. za gasilce in da vam to deževje ne bo več povzročalo težav. Pa hvala na postrežbi tilči, gasilci res pridejo dostikrat prav . Voda je pa itak vaš zaščitni znak tako, da ni tu kaj narest. Mogoče se priporoči "ta zgornjemu" je kolega že kar sam od sebe prinesel črpalko,ker je spet ful vode.Dokler se ta deževje ne umiri,ne bo konec z vodo .Zato pa imamo tako vlago.Bi bilo najbolje klet kar zabetonirat.Moram se pozanimat, če bi bilo potem kaj bolje.Ali se katera kaj spozna na to? hudo tole z vodo v kleti iz kje pa pride voda? iz bližnje reke/potoka ali se dvigne iz podtalnice ali ne požira in se nabira okoli hiše? ko ste tam delali hišo, se ni dalo predvideti, da bo to problem - gledam včasih to na dnevniku, pa mi ni čisto jasno, ali so to nepredvidljive zadeve, ali se to zgodi kar enkrat, ne da bi človek lahko pričakoval moj si dela kar sezname v glavi, kaj vse gre lahko narobe in kaj moraš pazit, če gradiš hišo - pravi, da bo na vse pazil da mi je to videt
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 12.12.2008 9:54:05
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: buccka IZVIRNO SPOROČILO: Skye Evo še nekaj slikc, da bomo prej presedlal na 8ico: z božično kapico mi2 tko pa spim ak cukrček Kok je luškan s kapico, to pa bodo bejbe tekale. Js bi vam tud pokazala našo sam ne znam dat direkt gor slikic razen v album, sem pa dala v moj podpis eno božičkovo Iiii sm vidla v tvojem podpisu, tmala je prava rožca. Kje si kupla obleko za Božička, tko majhnga?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 12.12.2008 9:54:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz imam tudi že skoraj sušu. Bo treba počasi dat AM ponoči, če se misli še kar naprej zbujat. Me malo jezi, ker je spala celo noč, zdaj pa se 1x zbudi. Mi je poznano
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 12.12.2008 9:54:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: buccka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Evo še par slikic od Gaje kako sedi Luštna je tale tvoja miška. Kok že lepo sedi, naša ni še prav samostojna Ja full zanimivo je blo,v petek še ni sedela,niti ni nič kazalo da bo, v soboto pa že kr lepo. Bo tud tvoja kmal
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 12.12.2008 9:54:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Evo naše učke. Pa kolk se opaz razlika 7 tednov pri tako mejhnih vauuu....to pa so očke ...ta bo še osvajala Ja ja ,lepe po mamici
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 12.12.2008 9:56:01
|
|
|
|
mya26
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Jutro mačkice za nami katastrofalen dan in še hujša noč,mali je zgleda udarlo na ušeska ker skoz glavico nagiba in zajoka če jo primem pod ušesi.Tko da zdle letimo nazaj k zdravniku sam ne vem kaj nam bo dala k itak imamo že hiconcil in fenistil. A se je katera že srečala z mozolčki ki so rdeči in napihnjeni kot da bi bili polni gnojčka sam je samo rdeča napihnjena bulica?To ima naša po ritki včer sem vidla da se ji je preselilo še na piško in ima že krvavo po sramnih ustnicah če razprem.Kaj naj nardim?Imela jih je tudi po telesu sam so izginili od tle jih pa ne morem losat pa se mi tko smili Če katera ve kako ji naj pomagam naj mi prosim pove k si kar ne morem mislt kok jo mora to pečt Kaj pa če bi jo dala v navadne bombažne plenice ali pa racmanke. Mogoče pa ne prenese teh plastičnih plenic. Moja nečakinja jih ni prenesla in je bila cela pikasta in smo jo mogli dat v navadne in je bilo ok. Je bilo ogromno pranja in likanja, ampak mala je bila ptoem ok. Probaj vsaj dokler se ji ritka ne pozdravi. Naša Lana je to tud mela. enkrat je bila reakcija na plenice -(huggies). pomagal pa nam je canesten, nam ga je P predpisal, so bili pa določeni mozoljčki taki kot bi bila koža posnta. je bila prav boga. se je pa na srečo pol kr hitro pozdravlo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 12.12.2008 9:56:27
|
|
|
|
Srčekgirll
|
CatJa: Je mnogo stvari, ki si jih želiš in je mnogo stvari, ki si jih zapomniš, so skromne besede, ki pomenijo veliko in so prijateljstva, ki obstajajo. Samo enkrat v življenju si starš Naj bo tvoja pot posuta z rožami sreče in naj bo na tvojem licu vedno nasmeh. Vse najboljše!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 12.12.2008 9:57:55
|
|
|
|
Skye
|
Ko smo že pri slikicah, pa še od nas ena božična
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 12.12.2008 9:58:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Evo naše učke. Pa kolk se opaz razlika 7 tednov pri tako mejhnih Tvoji bojo tud ostale plave učke k ma bistre. Mi2 z mojim mava pa, on ma rjave učke, jst pa zelene, Vid pa plave. Ma bo bl po moji strani, moj brat pa sestra mata čist modre, sam brat ma bolj. Po njegovi majo vsi bl rjave. P.S. Tud tvoja je pravi CUKRČEK. Full zanimivo da ma modre. Je pa velikokrat tako, da poberejo od kakšnjih bližnjih sorodnikov. Srčekgirl ti si pa tud ful luštna
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 12.12.2008 9:58:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: buccka IZVIRNO SPOROČILO: Skye Evo še nekaj slikc, da bomo prej presedlal na 8ico: z božično kapico mi2 tko pa spim ak cukrček Kok je luškan s kapico, to pa bodo bejbe tekale. Js bi vam tud pokazala našo sam ne znam dat direkt gor slikic razen v album, sem pa dala v moj podpis eno božičkovo Iiii sm vidla v tvojem podpisu, tmala je prava rožca. Kje si kupla obleko za Božička, tko majhnga? Mi mamo tud tako pikapolonco . Buckka greš na shrani.si pa jo tm pomanjšaš pol pa tretjo kodo prilepiš sm.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 12.12.2008 9:58:51
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll CatJa: Je mnogo stvari, ki si jih želiš in je mnogo stvari, ki si jih zapomniš, so skromne besede, ki pomenijo veliko in so prijateljstva, ki obstajajo. Samo enkrat v življenju si starš Naj bo tvoja pot posuta z rožami sreče in naj bo na tvojem licu vedno nasmeh. Vse najboljše! uhhhh...mi je kar vroče postalo ob tej slikici
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 12.12.2008 9:59:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Skye Ko smo že pri slikicah, pa še od nas ena božična Oooooooooooo kera dobra. Lušni sta . A ena je fantek ,hec. A to si v H&M kupila?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 12.12.2008 10:00:37
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Skye Ko smo že pri slikicah, pa še od nas ena božična JOj kako sta luštni. A pa ne bo katera zamerila, ker sta različno oblečeni? Kje pa si dobila tole oblekico??
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 12.12.2008 10:00:54
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Skye Ko smo že pri slikicah, pa še od nas ena božična Oooooooooooo kera dobra. Lušni sta . A ena je fantek ,hec. A to si v H&M kupila? ni fantek, sam nikoli ju isto ne oblečem ne nisem v H&M kupila, ampak v eni ful poceni trgovini tu v MB
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 12.12.2008 10:02:27
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Skye Ko smo že pri slikicah, pa še od nas ena božična Oooooooooooo kera dobra. Lušni sta . A ena je fantek ,hec. A to si v H&M kupila? ni fantek, sam nikoli ju isto ne oblečem ne nisem v H&M kupila, ampak v eni ful poceni trgovini tu v MB Kateri? Je pa meni všeč, da ju ne oblačiš enako. Mi gredo mame, ki imajo otroke več let narazen in so otroci isto oblečeni ful na živce. Ne vem zakaj, pa ne mroem si pomagat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 12.12.2008 10:02:36
|
|
|
|
hijenca
|
Dobro jutro! Madona. Videk je pa danes siten kot njegov ati včeraj. Samo nekaj žlendra. Ati je danes skoraj celo noč gledal TV, posledično seveda nisem mogla spat, se mi je proti jutru nekaj šmajhlal, ampak sem se samo hladnokrvno obrnila vstran, ker sem bila našpičena. Danes imam toliko poti, pa zunaj dež lije kot iz škafa, pa naj zdaj še Videka sitnega po dežju sabo šlepam. Zraven tega še računalnik dela tako počasi, da se mi bo zmešalo. Grem si sedaj še eno kavo skuihat, potem pa malo prebrat, kaj ste nakloftale danes zjutraj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 12.12.2008 10:02:36
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Skye Ko smo že pri slikicah, pa še od nas ena božična JOj kako sta luštni. A pa ne bo katera zamerila, ker sta različno oblečeni? Kje pa si dobila tole oblekico?? v trgovini Novi svet....poleg Sveta knjige
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 12.12.2008 10:04:17
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Skye Ko smo že pri slikicah, pa še od nas ena božična JOj kako sta luštni. A pa ne bo katera zamerila, ker sta različno oblečeni? Kje pa si dobila tole oblekico?? v trgovini Novi svet....poleg Sveta knjige Še nisem bila, vem pa kje je Svet knjige. Hvala!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 12.12.2008 10:04:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dobro jutro! Madona. Videk je pa danes siten kot njegov ati včeraj. Samo nekaj žlendra. Se je od atija nalezel .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 12.12.2008 10:05:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Skye v trgovini Novi svet....poleg Sveta knjige A je ta trgovina tud kje v LJ.? A kej veš?
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?