Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 12.12.2008 8:20:16
|
|
|
|
liju
|
Dobro jutro! Na brzino grem pregledat kaj ste nakloftale Za prebrat imam pa od strani 68 Tako da komantarji za nazaj Vidim da ste imela kar v velikem številu prejšnjo noč pestr5o, tako kot mi Glu3: Hvala za nasvet glede mleka, tega pa res nisem vedela, samo ne vem kako bi Nino sprejel da ne bi bilo flaše pred spanjem. Po moje bi raje bedel celo noč Tinky: upam, da je tvojemu že veliko bolje, da vama pomaga beby vac Včeraj smo imeli z Ninotom v vrtcu delavnico in je bilo full fajn Pa v posvetovalnici smo bili in smo cepljenje prenesli brez kapljice solze MOj ŽANI, je pa res da ga je pičla v bedrco, ne ritko, ker ga je dala na trebuh in je jokat takoj začel, te pa sem ji povedala da sovraži biti obrnjen na trebuhu. Naše mere 4,5 m 7230 g in 65 cm mirjam:full dober avtek maja 24: full lepe slikice. blecky: full lepe okraske sta naredila
|
|
[Brisano sporočilo] 12.12.2008 8:23:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 12.12.2008 8:54:25
|
|
|
|
liju
|
Ne vem kaj se je zgodilo, da mi je objavilo Torej, da pokomentiram slikice do konca. Blacky: prava sta Okraske za smrekico imamo, le nekaj srebrnih moram dokupit, pa smrekico bi rada novo imela Slike s poroke: full ste bile lepe. Jaz sicer ne vem kdaj se bom jaz poročila, ampak dokler nista v šoli sigurno ne! sasi13:ko sem pa tvoj post prebrala o zbujanju, pol pa sem res lahko jaz kar tiho, jaz ne vem če mi ne bi vse odpovedalo, sploh pa da bi trajalo v nedogled. Upam da danes ni bilo tako za vse in njihove obrate IZVIRNO SPOROČILO: ilatic IZVIRNO SPOROČILO: ilatic Tarik je pa zdajle naredil svoj PRVI OBRAT!!!! Čeprav samo iz trbuščka na hrbet ampak je. Pr njemu gaa mal buši heca je tko velk da ga komaj premakne. Bila sem tko žalostna k sm vidla da se vam že obračajo naš je pa bel lene sorte in sm mislila da mu ne bo uspelo do 6. meseca. Hura! nč pohval?? Tudi vi spadate zraven za Lukca in njegov "rikverc" IZVIRNO SPOROČILO: Tinky evo, smo posesali je vreden svojega denarja Je ne, tudi jaz sem ga naročla pri Riji, ampak ko je bil še Nino dojenček in je res Mi je rekla včeraj v posvetovalnici, da lahko začnema z uvajanjem GH, ko bi vedela, da mi že to počnemo rebeca: Kake lepe slikice z prijateljico Vito Prideš danes na srečanje? IZVIRNO SPOROČILO: Tinky Ko gledam poročne slike, bi se takoj še enkrat poročila . Moje ste pa že vidle, tako da jih ne bom limala Jaz še jih nisem, daj pokaži malo no Zimska: kakšne mere tvojega ksenci: upam, d aje Aljaž bolje. IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 Jaz sem se odlocila, da bom oblekla mamino porocno obleko - se mi je zdela taka lepa gesta, polna nostalgije & ljubezni. To pa full lepo res! IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 Prejle, k je zimska prilepila gor stolcek za hranjenje, sem se spomnila, da je meni pa tale Bloom-ov noro vsec: Mene pa spominja na stol pri zobozdravniku Oprosti, ampak res. Nič, morem it še kaj naredit, če bi rada šla na srečanje Pol bom dalje brala
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 12.12.2008 8:58:03
|
|
|
|
liju
|
IZVIRNO SPOROČILO: flower Srečanje: jaz sem rekla Ep, pol pa smo rekle TUš zaradi LIju in Ninota, ker so tam blizu igrala. Zaradi mene lahko tudi EP. Kaj zdaj kje???
|
|
[Brisano sporočilo] 12.12.2008 9:05:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 12.12.2008 9:05:42
|
|
|
|
frutka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: liju IZVIRNO SPOROČILO: flower Srečanje: jaz sem rekla Ep, pol pa smo rekle TUš zaradi LIju in Ninota, ker so tam blizu igrala. Zaradi mene lahko tudi EP. Kaj zdaj kje??? Meni je načeloma vseeno. Jaz bom zamudila, še enkrat povem. Glede ohranjanja stikov. Štajerke smo bile prve na RR, ki smo se začele dobivati. Dobivale smo se v KOloseju. Tam smo bile glavne face. Občasno so nas pričakali s pecivom, potico ipd.. Njami! Z vsemi, ki smo se takrat dobivale ohranjam stike. V bistvu smo postale prave frendice. Iz srečanj po porodniški so nastali babji žuri ob večerih. Včasih pri meni doma, včasih pri keri drugi. Noro! Tako se redno dobivamo (recimo zmenimo se kera je pripravljena žrtvovat stanovanje za babji čvek), vsaka prinese kakšne grickalice, pijačko in potem klepečemo do jutra.
< Sporočilo je popravil frutka -- 12.12.2008 9:06:28 >
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.12.2008 9:06:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 12.12.2008 9:07:17
|
|
|
|
frutka_
|
Flower tvoja slikica pa mi je ena izmed najlepših tukaj na RR!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.12.2008 9:10:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.12.2008 9:10:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 12.12.2008 9:10:35
|
|
|
|
maja24
|
IZVIRNO SPOROČILO: liju IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 Prejle, k je zimska prilepila gor stolcek za hranjenje, sem se spomnila, da je meni pa tale Bloom-ov noro vsec: Men je ful čudn ,kar se tiče pa cene,ma ni šans da dam tolk denarja za tak stol,ma ni vredn za tist kratek čas. Če ti je všeč ga pa kupi
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 12.12.2008 9:10:55
|
|
|
|
ilatic
|
Dobro jutro čvekice! Neverjetne ste s tem popoldanskim čvekanjem. Grem brat. Aha še to vprašanje? Od kdaj so vrata srednjega spola al sem jaz špricala kakšno uro v OŠ?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.12.2008 9:13:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.12.2008 9:15:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 12.12.2008 9:19:47
|
|
|
|
frutka_
|
Noup.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 12.12.2008 9:19:54
|
|
|
|
nanka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ilatic Aha še to vprašanje? Od kdaj so vrata srednjega spola al sem jaz špricala kakšno uro v OŠ? Evo zate prekopirano iz SSKJ vráta vrát s mn. (á) 1. odprtina v zidu, steni, ki omogoča dostop v notranjost česa
< Sporočilo je popravil nanka -- 12.12.2008 9:20:36 >
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 12.12.2008 9:22:43
|
|
|
|
nanka
|
Dobro jutro, punce lepo se imejte na srečanju. Danes bo pa pri naju vse bolj na easy, tamal je pridna in se igra na tleh, kuhale najbrž ne bova, pospravljale pa tudi ne. Danes imava malo počitka.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.12.2008 9:29:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.12.2008 9:30:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 12.12.2008 9:32:34
|
|
|
|
rovar_ka
|
Na mene se ne ozirajte, samo povejte že Jaz sem si tak naredla zdaj, da mam plane kamorkoli gremo Liju, ti maš še enga škrata zraven, povej!
|
|
[Brisano sporočilo] 12.12.2008 9:37:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 12.12.2008 9:41:24
|
|
|
|
rovar_ka
|
Evo, jaz bom vdarla po mizi, če nobena druga ne upa! Srečanje, MB, Planet Tuš, restavracija/slaščičarna (tu nekje) ob 11h
|
|
[Brisano sporočilo] 12.12.2008 9:43:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 12.12.2008 9:47:32
|
|
|
|
liju
|
IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka Evo, jaz bom vdarla po mizi, če nobena druga ne upa! Srečanje, MB, Planet Tuš, restavracija/slaščičarna (tu nekje) ob 11h Mi je prav nerodno, da se morate vse zdaj ozirat na mene Daj, mi imamo plavi-beli vozek in dva škrata bosta z menoj, tak da me prepoznate Može slaščičarna čim bolj blizu motorja, prosim?
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 12.12.2008 9:48:50
|
|
|
|
Netta
|
dobro jutro, včeraj ste imele pa super debato, mi je prav žal da nisem bila nč z vami. je moja mami na obisku za dva dni, pa je prav fajn da sem malo izpregla, naredila kaj zase, pa že z dragim sva šla sama zvečer ven...po dolgeeeem času za piko na i je pa še mala danes spala kot angelček...sedaj sem vas prebrala, ste me nasmejale, res ste face in komaj čakam da vas spoznam še v živo sicer zamujam ampak sem obljubila da prilepim še svojo slikco iz poroke...tole je edina taka ki sem jo našla na rač...ostale imam v albumu in CDjih pa se mi ne da iskat...no le tolk za predstavo. obleko sem imela od mami, staro 29 let...hehe sem jo celo mladost oblačila in sanjala da se bom enkrat v njej poročila, no in sem se res
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?