sasi13
|
flower moj hrano zmeša. potem pa hranima izmenično enkrat jz potem on in tako dalje. spimo pa res bolj malo. sej sm poskusla jz skoz hranit ampak sm bla potem čez dan čist adijo. blacky30 če mama srečo jesta istočasno drugač pa imata včasih kakno uro razlike in potem res mal spima. in potem se more moj še v ljubljano pripeljat karamala6 ja tako smo bli pokonci. ne ne zbudi se drug. rebeca, lex full so luštni na sliki majuska, almera, aurora, metulček321, zimska,nanka,ilatic lepe fotke. sej bi se jz tud ženla pa se mi ne spača glede hranjenja ponoči sm tole prej našla Prebujanje iz navade Poglavitni vzrok, zakaj se dojenček ponoči zbudi, je hranjenje. Pri novorojenčkih in dojenčkih je nočno hranjenje seveda nujno potrebno. So pa tudi dojenčki, ki pri treh mesecih in že celo prej ne potrebujejo več nočnega obroka, toda večina dojenčkov, še zlasti tistih, ki so dojeni, potrebuje eden ali dva nočna obroka. Če pa se navada nočnega hranjenja nadaljuje še v peti in šesti mesec, potem se dojenček morda res pričenja zbujati iz navade, ne iz potrebe po hrani. Dojenčkov želodček ob nočnem prebujanju v resnici ni prazen, a dojenček čuti lakoto, enako kot odrasli, če smo vajeni jesti ob določeni uri. Če gre za en nočni obrok, potem je najbolje, da mu ugodite, če pa gre za tri ali štiri obroke na noč pri dojenčkovi starosti petih ali šestih mesecev, je čas, da število nočnih hranjenj postopno skrčite. To je zelo pomemben prvi korak k daljšemu nočnemu spanju. Ne pričakujte, da bo lahko. Ni pa nemogoče, saj so to storili že mnogi starši pred vami. a mislite da je pri nas tudi to gratalo?