Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 21:27:08
|
|
|
|
Estrella*
|
Aurea, a si dnes kaj pametnega kupila???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 21:27:29
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Aurea IZVIRNO SPOROČILO: sesil dedce, dedce.... štrajkam. kr neki, vsi so gayi tale je za vse, ki smo danes brez možičkov: A ni to Brad Pitt? je ja
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 21:27:33
|
|
|
|
Aurea
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ja poznam filing in kako hitro mine takrat čas, ko si pa sam z se mi pa vleče Do kdaj pa misliš dojit? Ne vem... meni v bistvu ni odveč, mi je všeč ta občutek, da se stisne k meni , verjetno bova dokler se ne bo sama odstavila... pravim, verjetno, ker nimam pojma
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 21:28:04
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Ojla! No,a me je Edina že prehitela, a me dovolj časa ni blo? Uglavnem v LJ smo opravili. Manca je spala na poti do LJ in več kot pol poti domov-posledica: še vedno je pokonci Smo se skopali in najdli, pa sem jo dala v posteljo, ona pa auf, da ne bo spala. No zdej se igra tle v dnevni in upam, da jo malu prime utrujenost in bo šla spat kje pa edina je štrajkala in še štrajka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 21:28:52
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša tud noče zaspat upam, da se ne ponovi včerajšnja noč jaz sem jo odložila in čakam kaj bo Pri nas je zenkrat tiho, samo koliko časa še bo , je pa ? Naša vsaj zvečer ne dela štalo in hitro zaspi. Naša tudi ponavadi ne. Danes je izjema. Naša nikoli ne dela štale pred spanjem Saj sedaj je mir. Sem ji dala kar naš povšter okli 3h, pol je pa zaspala in tud dnevni spanec je bil OK, mogoče jo danes zvozim, brez kakih hudih pretresov Držim pesti zate in za Aljo!
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 21:29:11
|
|
|
|
barbaw
|
Danes ni neke akcije.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 21:29:34
|
|
|
|
Estrella*
|
Punce stanje je +7 Anitke danes ni za podporo???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 21:29:37
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Ojla! No,a me je Edina že prehitela, a me dovolj časa ni blo? Uglavnem v LJ smo opravili. Manca je spala na poti do LJ in več kot pol poti domov-posledica: še vedno je pokonci Smo se skopali in najdli, pa sem jo dala v posteljo, ona pa auf, da ne bo spala. No zdej se igra tle v dnevni in upam, da jo malu prime utrujenost in bo šla spat kje pa edina je štrajkala in še štrajka kaj je ni blo nič? Eh pa sem ji res dala skor 9 ur fore, ona pa ni izkoristila
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 21:30:05
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Punce stanje je +7 Anitke danes ni za podporo??? Super. jaz buljim zraven v TV na HBO je en dober film.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 21:30:15
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša tud noče zaspat upam, da se ne ponovi včerajšnja noč jaz sem jo odložila in čakam kaj bo Pri nas je zenkrat tiho, samo koliko časa še bo , je pa ? Naša vsaj zvečer ne dela štalo in hitro zaspi. Naša tudi ponavadi ne. Danes je izjema. Naša nikoli ne dela štale pred spanjem Saj sedaj je mir. Sem ji dala kar naš povšter okli 3h, pol je pa zaspala in tud dnevni spanec je bil OK, mogoče jo danes zvozim, brez kakih hudih pretresov Držim pesti zate in za Aljo! Hvala. Sem pa sama začela kihat Grem vzet aspirin C
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 21:30:16
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Danes ni neke akcije. Aha je bolj mrtvilo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 21:30:36
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Ojla! No,a me je Edina že prehitela, a me dovolj časa ni blo? Uglavnem v LJ smo opravili. Manca je spala na poti do LJ in več kot pol poti domov-posledica: še vedno je pokonci Smo se skopali in najdli, pa sem jo dala v posteljo, ona pa auf, da ne bo spala. No zdej se igra tle v dnevni in upam, da jo malu prime utrujenost in bo šla spat kje pa edina je štrajkala in še štrajka kaj je ni blo nič? Eh pa sem ji res dala skor 9 ur fore, ona pa ni izkoristila Verjetno tudi ona to izkoristila.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 21:31:09
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Ojla! No,a me je Edina že prehitela, a me dovolj časa ni blo? Uglavnem v LJ smo opravili. Manca je spala na poti do LJ in več kot pol poti domov-posledica: še vedno je pokonci Smo se skopali in najdli, pa sem jo dala v posteljo, ona pa auf, da ne bo spala. No zdej se igra tle v dnevni in upam, da jo malu prime utrujenost in bo šla spat kje pa edina je štrajkala in še štrajka kaj je ni blo nič? Eh pa sem ji res dala skor 9 ur fore, ona pa ni izkoristila Par postov je napisala i uzela jo magla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 21:31:37
|
|
|
|
Aurea
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: kasso Vprašanje: Zakaj je za dojenčke bolje uporabljat plastične žličke in ne navadne? Ne vem, samo občutek je boljši kot pri navadni. Andraž je jedel iz navadne, Alja pa iz plastične Naša je iz obeh. Je pa to zaradi zobkov kasneje, ker so plastične mehkejše.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 21:31:42
|
|
|
|
Aurea
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Aurea IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ni slaba ideja, al pa kake fajne postavce dedcev sva istih misli, ker že stikam za slikami Evo, našla eno, ki ni zaščitena, od angl. igralca, ki mi ful dobr zgleda, pa berem naprej in kaj piše.... tip je gay To je itak znano, da so taboli dedci gay-i Seveda moški gayi, uni ženski so obupni ... a se spomniš še kakšnega? Meni razen Georgea Michaela noben ne pade na pamet
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 21:31:49
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Danes ni neke akcije. Aha je bolj mrtvilo. Bi mogle kako vročo temo vžgat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 21:32:43
|
|
|
|
Aurea
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša tud noče zaspat upam, da se ne ponovi včerajšnja noč jaz sem jo odložila in čakam kaj bo Pri nas je zenkrat tiho, samo koliko časa še bo , je pa ? pri nas je že ati v intervenciji dobr maš to pošlihtano
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 21:32:54
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Aurea IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ni slaba ideja, al pa kake fajne postavce dedcev sva istih misli, ker že stikam za slikami Evo, našla eno, ki ni zaščitena, od angl. igralca, ki mi ful dobr zgleda, pa berem naprej in kaj piše.... tip je gay To je itak znano, da so taboli dedci gay-i Seveda moški gayi, uni ženski so obupni ... a se spomniš še kakšnega? Meni razen Georgea Michaela noben ne pade na pamet Kaj pa je tisti iz Bega iz zapora Wen.... nekaj
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 21:33:31
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša tud noče zaspat upam, da se ne ponovi včerajšnja noč jaz sem jo odložila in čakam kaj bo Pri nas je zenkrat tiho, samo koliko časa še bo , je pa ? pri nas je že ati v intervenciji dobr maš to pošlihtano Imam dovolj 14 ur mularije.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 21:33:51
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Danes ni neke akcije. Aha je bolj mrtvilo. Bi mogle kako vročo temo vžgat. Obleke, hrana, seks, možje,.......................
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 21:34:49
|
|
|
|
barbaw
|
ma ne gre nalepit
< Sporočilo je popravil barbaw -- 11.12.2008 21:35:24 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 21:35:39
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: sesil vprašanje: a zmočite cela ušesa, ko kopate dojenčke? Ne če ji umivam glavo da, drugače ne
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 21:35:41
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Vprašanje: Zakaj je za dojenčke bolje uporabljat plastične žličke in ne navadne? midve jo uporabljva zato, ker mi je bolj praktično, pa ne vem zakaj, najbrž samo moja muha
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 21:35:46
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Kaj ste se vse odpovedale čveku? To pa ni nič majčicam podobno. Ne vem kaj jim je, mislim, da so jim možički stopili na prste moj se z Manco ukvarja, sam bo najbrž prej omagal kot Manca
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 21:35:52
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Danes ni neke akcije. Aha je bolj mrtvilo. Bi mogle kako vročo temo vžgat. Obleke, hrana, seks, možje,....................... Samo hrana ne.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?