Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 11.12.2008 21:13:27
|
|
|
|
petra1984
|
tinky...civilno - Bistra pri Vrhniki; cerkveno - Plečnikova cerkev v Črni vasi pri LJ (iz Črne vasi sem se preselila bogu za hrbet v kostanjevico )
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 11.12.2008 21:13:29
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasi13 neboglasnica kulk si bla pa tule stara? Mlada, brezskrbna, brez bremen, ... kaj misliš koliko?
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 11.12.2008 21:14:23
|
|
|
|
nanka
|
Neboglasnica, kakšna bejba, vau
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 11.12.2008 21:14:31
|
|
|
|
metuljcek321
|
Lepi vsi trije prstani! In populis, zakaj ni na roki? Hitr si ga dej gor, ce bo kaj opazu ... mogoce pa caka na signal, da te zaprosi!!!
|
|
[Brisano sporočilo] 11.12.2008 21:14:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 11.12.2008 21:16:31
|
|
|
|
nanka
|
Neboglasnica, si zapisala točno moj komentar, krasen samo drag
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 11.12.2008 21:16:45
|
|
|
|
petra1984
|
hd...cena te tud na rit vrže! Je pa ful lep!
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 11.12.2008 21:17:13
|
|
|
|
petra1984
|
Smo glede tega vse istih misli!
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 11.12.2008 21:19:33
|
|
|
|
metuljcek321
|
neboglasnica, za materinsko ... ampak ves, clovek res pomisli na novo nosecnost, k forumovka-julijka zacne takole: "Mam eno veselo novico" petra, a jaz to vidim nov, kjut avatar???? In Črna vas - pa to je 10 minutk od mojega doma. Lepu, lepu, lepu! In ti si od tu doma? To je takorekoc next-door. A starsi so se tukaj? Ce ja, se morava pa kaj slisat, k bos v teh koncih! hd, a ni nobenega krizca, da bi skenslala reklame? A so nepremicne? Mogoce jih pa ne bo, ce gres eno stran nazaj in se potem vrnes? Probaj! A, se tole sem se spomnila - v povezavi z nohti - tole je mela zadnjic Rihanna: Anyone interested? Smajliji.
|
|
[Brisano sporočilo] 11.12.2008 21:22:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 11.12.2008 21:22:50
|
|
|
|
metuljcek321
|
Ja, bvlgarijev nakit je fuuuuuuuul lep, a pregresno drag. Meni je pa tale kombinacija vsec, k sta jo imela Jennifer Aniston in Brad Pitt (OK, OK, mi je Brad pac precej pri srcu ) ...made by Damiani (je Mr. Pitt tud kar nekaj reklam zanje posnel, btw): sasi, cukra imas!
< Sporočilo je popravil metuljcek321 -- 11.12.2008 21:27:48 >
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 11.12.2008 21:23:35
|
|
|
|
petra1984
|
Metuljček...Starši in sestra z družino, tko da sem cca enkrat-dvakrat na teden v LJ. Ko bom šla in bova imeli obe čas se lahko dobiva kje v Podpeči na drinku.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 11.12.2008 21:23:51
|
|
|
|
frutka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Aja, da delim z vami še eno lepo novico..če že vse slabe in poleg tega morate prenašati še moje jamranje - neee, nisem noseča. Danes sem v eni mapi i mojimi izvidi našla Sarino materinsko knjižico. , jeee, pa sem že mislila, da sem jo pustila v porodnišnici. Kok sem bila pa vesela!!!! Super!! HD noro lepi prstan...samo košta pa tolko kot občinski proračun ...ene manjše občine.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 11.12.2008 21:24:09
|
|
|
|
neboglasnica
|
Malo za smeh: V dolenjski vasici ima župnik z vsemi ženskami skriti dogovor: ko se mu želijo izpovedati o prešuštvu, rečejo, da jim je spodrsnilo pri vodnjaku. Čez kakšno leto ga zamenja novi župnik. Ko na spoved pride prva ženska in spregovori o tem,kako ji je spodrsnilo, jo duhoven zaskrbljeno vpraša: "A ste se poškodovali?" "Nisem,"se nasmehne gospa, "vse je v redu." Potem na spoved pride še vse polno žena,ki so zgrmele pri vodnjaku. Župnik se odloči,da bo nemudoma ukrepal glede nevarnega vodnjaka in se napoti k županu. Ta je seznanjen s skritim geslom,zato ga popade smeh: "Dragi pater,nič ne skrbite,vodnjak ni noben problem." Župnik smrtno resno: "No, vi se kar hecajte, a vaša žena je že trikrat padla. In, ali ste že dobile mail, ko ženska piše dedku Mrazu pismo in zatrjuje, da bi rada tak fotokopirni stroj, saj je bila celo leto resnično pridna. In kakšen je ta fotokopirni stroj? Kopiraš modno revijo, ven pridejo oblačila. Yes!!
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 11.12.2008 21:24:38
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis Sam za fotko je bil v škatli da vam nisem svoje stare roke kazala , sicer ga pridno in z veseljem nosim Pridna! Zdaj pa nekak fanta prepricat, da te poroci Hm ... mam obcutek, da obiranje jagod ni dovolj ... kva cmo se zmislt, da bo palilo???
|
|
[Brisano sporočilo] 11.12.2008 21:24:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 11.12.2008 21:25:28
|
|
|
|
frutka_
|
Midva imava navadne zlate prstane s pravim cirkonijem . Vsako leto pa vanj dava vgravirat eno brazdo vzdržljivosti. Vgraviranih je že 5!
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 11.12.2008 21:25:46
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1984 Metuljček...Starši in sestra z družino, tko da sem cca enkrat-dvakrat na teden v LJ. Ko bom šla in bova imeli obe čas se lahko dobiva kje v Podpeči na drinku. Sem absolutno ZA! Se zmeniva!
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 11.12.2008 21:26:58
|
|
|
|
frutka_
|
Meni so parfumi najboljši od Diorja, Givenchyja pa Guccija. Bvlgarijevega imam ravno zdaj pa glih ni nekak obstojen.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 11.12.2008 21:27:25
|
|
|
|
petra1984
|
Moja fanta že spita tko da se jima bom kar pridružla!! Lahko noč pa ne preveč tipkat!!!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.12.2008 21:28:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 11.12.2008 21:30:35
|
|
|
|
netki
|
metuljček......jabolko sem skuhala in pretlačila
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 11.12.2008 21:31:12
|
|
|
|
frutka_
|
Jaz pa dajem kar sveže jabolko. Samo z žličko malo dol postrgam.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.12.2008 21:31:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?