|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 7. del
11.12.2008 21:08:15   
Bajsa
V Ikei nisem bla, ker sem se na avstrijski strani obrnila, mi je avto na sred klanca začel drset. Sem se rajš obrnila in šla proti domu, vsa posrana.

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 4301
11.12.2008 21:08:55   
Bajsa
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

ja mi smo jih naročili na Pošti, ma smo se kar precej namatrali.

A mi lahko pomagaš, ker bom drgač razbila comp pa še kšno poštarco zraven!

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4302
11.12.2008 21:11:06   
blaža
še dobro, da si rekla potarco veš, ki moj je poštar.user posted image

Ne vem kako točno naj ti pomagam. Midva sva delala z možem in on malo več šteka kot jaz. Kje se ti pa zatakne?

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4303
11.12.2008 21:14:03   
blaža
če se prav spomnem, se moraš prvo registrirat da dobiš kodo, ki ti jo oni na mail pošljejo. Pol na tisti strani pa uporabi čarovnika, mislim, da je bil nekje levo zgoraj in si s tem pomagaš kam in kako. ko izbereš sliko pa jo samo povlečeš na desno stran, kjer oblikuješ album. še prej pa napišeš kar bo na prvi strani, izbereš s kero pisavo,... Mi smo dali na prvo stran Koledar 2009, na drugo smo napisali posvetilo in pol dajaš slike in urejaš album.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4304
11.12.2008 21:14:55   
Februarka08
Bajsa, jaz sem naročila preko DM-a, nardili so mi v parih dnehuser posted image

Tamala se non stop zbujauser posted image tale nosekuser posted image sem ji prejle spet spucala s pumpico pa zih sosedje mislijo, da jo iz kože dajemouser posted image groza, kakšno vpitjeuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4305
11.12.2008 21:14:59   
blaža
halooo bajsa?! Si še tle?!user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4306
11.12.2008 21:15:45   
blaža
februarka, kakšen pa je ta oz dm-ja? Kaj ima tudi eno veliko sliko in spodaj tri male?

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4307
11.12.2008 21:17:47   
Bajsa
Mah pr pošti sm ostala na začetku, pa nehala, ker mi je živce požrl. Sem se registrirala, dobila št. in geslo, pa se mi sploh noče prjavt. Kr neki!Mal me je strah ker povsod piše, da bi mogla naročilo oddat do včeri. No bom probala, mogoče se me pa kje usmilijo user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4308
11.12.2008 21:20:01   
mlavla
joj..ste me spet zrajcale..mislim s koledarjiuser posted image user posted image user posted image

kolk je pa dela s temi koledarji?

no pa sem le nekaj naredila za faks..se prec boljš počutim..

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4309
11.12.2008 21:20:02   
blaža
meni so koledarja pol poslali v treh dneh in sem super zadovoljna. Upam, da ti rata. Res se mi je zdelo malo zakomplicirano za navadne smrtnike, samo si ga pa res sam skreiraš kako ga češ met.user posted image

No zdej sem dala gor vodo za čajček. Winter time, pa z medekom. MMMM kako bo sedlo.user posted image

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4310
11.12.2008 21:22:19   
Februarka08

februarka, kakšen pa je ta oz dm-ja? Kaj ima tudi eno veliko sliko in spodaj tri male?

to je čist navadn, na vrhu je slika, spodaj so številkeuser posted image sicer ga v živo še nism vidla, sem samo naročila, jutri grem pa iskat... upam da bo okuser posted image aja, na 1. strani koledarja je pa 12 malih slikic (tiste k si jih izbral) ali si pa izbereš za naslovnico eno čisto novo...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4311
11.12.2008 21:22:33   
blaža
mlavla, ja nekaj pa rabiš cajt, da si za koledar izbereš slikice, ki ta pri pošti ima eno veliko in tri male spodaj za vsak mesec. Ma se definitivno splača, tako sem zadovoljna, da bo res enkratno darilo. pa tam je še pisalo, da je eden 16e, jaz sem pa dva dobila za ta dnar. po moje so se zmotli. Hvala Pošta!user posted image

mlavla, ti si pa res pridna ko študiraš. kaj pa študiraš?user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4312
11.12.2008 21:25:23   
ella79
janey user posted image user posted image do božiča se bo to vse porihtalo, tako da bodo tudi darila user posted image sej ni važno kakšna so oz. kok vredna, važno da so iz srca user posted image

jencili
sam da se stanje izboljšuje user posted image

listek ti pa še mal počivej, ne bit tok v pogonu

februarka naša se tudi dere, k ji nosek pucam, no sam takrat k je mela zamešanga in smo na par minut s pumppico okrog skakal. Sej bo čez par dni bolje. Si ji kej vzglavje dvignila?

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4313
11.12.2008 21:27:46   
mlavla

mlavla, ja nekaj pa rabiš cajt, da si za koledar izbereš slikice, ki ta pri pošti ima eno veliko in tri male spodaj za vsak mesec. Ma se definitivno splača, tako sem zadovoljna, da bo res enkratno darilo. pa tam je še pisalo, da je eden 16e, jaz sem pa dva dobila za ta dnar. po moje so se zmotli. Hvala Pošta!user posted image

mlavla, ti si pa res pridna ko študiraš. kaj pa študiraš?user posted image

bi bil že čas da spet kaj naredim za faks...trenutno se ukvarjam z eno raziskovalno nalogo..user posted image

študiram.pa soc. delo tako kot Janey..
če sem si prav zapomnila ima ona jutri en izpit

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4314
11.12.2008 21:27:52   
blaža
No ta koledar od Pošte pa si lahko ibereš format in barvo. Mi smo si zbrali črnega, pa velik format. To je zelo velik koledar, na sredini zgoraj je ena velika slika, pol so številke kar velike in pol so tri slikice. vse je na črni podlagi in papir je svetleč tak kakovosten, kot da bi bil kakšen foto papir. Res sem ostala presenečena. na prvi strani smo dali napisat kledar 2009, na drugi pa posvetilo v pisavi, ki smo si jo izbrali. Si imel pa mali miljon možnosti za izbrat pisavo. In sam si pol naštelaš kje bo napis, pa obliko.user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4315
11.12.2008 21:28:34   
Bajsa
Ma tale pošta me zajebava, pa hofer tud, če nam jaz popiz...dobila res ne vem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4316
11.12.2008 21:28:38   
blaža
u pridne ste za študijuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4317
11.12.2008 21:29:16   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

janey user posted image user posted image do božiča se bo to vse porihtalo, tako da bodo tudi darila user posted image sej ni važno kakšna so oz. kok vredna, važno da so iz srca user posted image

jencili

februarka naša se tudi dere, k ji nosek pucam, no sam takrat k je mela zamešanga in smo na par minut s pumppico okrog skakal. Sej bo čez par dni bolje. Si ji kej vzglavje dvignila?

neuser posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4318
11.12.2008 21:29:23   
blaža
dej naj še tvoj možek malo pogleda, mogoče njemu rata user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4319
11.12.2008 21:30:04   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa

Ma tale pošta me zajebava, pa hofer tud, če nam jaz popiz...dobila res ne vem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bajsa, kaj pa tole:
https://asp.photoprintit.de/microsite/10853/fotobook_details.php

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4320
11.12.2008 21:30:21   
Maj78
Kolk ste naklofale, sem komi prebrala

Naj vam v srcu vsak dan sije sonček, pa čeprav zunaj še tako dežuje!

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4321
11.12.2008 21:30:59   
nizy
čerrr.....

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4322
11.12.2008 21:31:32   
bamby
Čer!

Meni je pa Anaja popoldan zakuhala. Ob pol osmih zvečer je imela že 38.4, da sem ji dala svečko. Ampak apetit je imela pa kar dober čez cel dan. Tudi zvečer je spila skoraj celo flašo mleka. Po moje se bova šli jutri verjetno kaj pokazat, ker tale prehlad se že hudo dolgo vleče.
Sem pa danes malo potelefonirala v službo, da se pozanimam kako in kaj. Za skrajšan delavni čas mi ni potrebno dat k njim nobene vloge. Dobim le novo pogodbo, ki jo odnesem na CSD. Bom pa najprej porabila 10 ali 11 dni lanskega dopusta za polnih 8 ur, potem pa s 1.2. nastopim na delo.
Potem sem poklicala še v vrtec in bom tudi dobila pogodbo za podpisat, saj bo Anaja vpisana s 1.1., ker bo stara 11 mesecev i ntak obo mesto zagotovljeno. Kot drugi otrok bo vrtec brezplačen user posted image . Bova pa januarja hodili v vrtec občasno, s februarjem pa redno.

februarka, tisti papir za voščilnice bi mogla dobit v vsaki knjigarni in ga imajo v večih barvah. Kupi pa kar A4 fomat, ker za slike rabiš takega. Že narejene voščilnice, ki jih potem sam dokončaš, so premajhne.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4323
11.12.2008 21:31:38   
Maj78
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

IZVIRNO SPOROČILO: ella79

jencili

neuser posted image user posted image user posted image

Dvigni ji ga malo, podloži pod jogi brisačo, dekco al pa povštrček, odvisno kaj imaš.

Naj vam v srcu vsak dan sije sonček, pa čeprav zunaj še tako dežuje!

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4324
11.12.2008 21:31:59   
blaža
februarka pridna, ki si ji poiskala, čeprav se mi zdi še kar drago.user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Smešne pustne dudice
Pred vrati je pust, tudi vaši najmlajši, ki ga bodo najverjetneje prespali v vozičku, imajo lahko izvirno malo masko. Na...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?