Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 20:51:56
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil tudi vam tako počasi dela rr - za pop meni zaenkrat dela normalno men tud sem prehitro rekla.....mi je že začelo nekaj štekat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 20:52:38
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: sesil vprašanje: a zmočite cela ušesa, ko kopate dojenčke? Ne jaz se sicer trudim da ne, ampak mi vedno ne uspe. Jih pa potem vredu zbrišem.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 20:53:00
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil tudi vam tako počasi dela rr - za pop meni zaenkrat dela normalno men tud sem prehitro rekla.....mi je že začelo nekaj štekat verjetno kaj delajo, že spet
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 20:55:40
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil tudi vam tako počasi dela rr - za pop meni zaenkrat dela normalno men tud sem prehitro rekla.....mi je že začelo nekaj štekat verjetno kaj delajo, že spet bi lahko vsaj obvestili da delajo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 20:55:43
|
|
|
|
barbaw
|
Kaj ste se vse odpovedale čveku? To pa ni nič majčicam podobno.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 20:56:14
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil tudi vam tako počasi dela rr - za pop meni zaenkrat dela normalno men tud sem prehitro rekla.....mi je že začelo nekaj štekat verjetno kaj delajo, že spet Jaz sem tud prehitro rekla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 20:56:49
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil tudi vam tako počasi dela rr - za pop meni zaenkrat dela normalno men tud sem prehitro rekla.....mi je že začelo nekaj štekat verjetno kaj delajo, že spet bi lahko vsaj obvestili da delajo to pa ne boš dočakala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 20:57:25
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Kaj ste se vse odpovedale čveku? To pa ni nič majčicam podobno. Ne vem kaj jim je, mislim, da so jim možički stopili na prste
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 20:57:42
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil tudi vam tako počasi dela rr - za pop meni zaenkrat dela normalno men tud sem prehitro rekla.....mi je že začelo nekaj štekat verjetno kaj delajo, že spet bi lahko vsaj obvestili da delajo to pa ne boš dočakala sem bila v izvidnici +9
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 20:58:04
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil tudi vam tako počasi dela rr - za pop meni zaenkrat dela normalno men tud sem prehitro rekla.....mi je že začelo nekaj štekat verjetno kaj delajo, že spet nič novega Nič grem jaz po svojo "antistresno" dozo sladoleda pa pred plazmo uživat in si mal noge spočit Sem danes sama.... je na službeni zabavi v Ljubljani Mi pa pomaga mama, ki je do zdaj gledala kmetijo , zdaj pa je TV prosta
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 20:58:17
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil tudi vam tako počasi dela rr - za pop meni zaenkrat dela normalno men tud sem prehitro rekla.....mi je že začelo nekaj štekat verjetno kaj delajo, že spet bi lahko vsaj obvestili da delajo So rekli na drugi temi, da vse normalno dela in da ne rabijo pisat obvestila.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 20:59:07
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally ku ku kje ste? meni se je Maja v joku zbudila, pa zobje, še vedno ni zunaj Hvala. Sem obupala z uspavanjem in zdaj zraven mene skače v skokecu in kuka v risanko. kaj pa Calpol sirup...nam je pomagal Je pomagal ja, samo zaspat pa noče nazaj. Sem jo probala nosit pa ni nič pomagalo. a če jo pa daš v posteljico pa joče? A si še tako suhcana kot si bil pred ??? kdo pa saj ni važno...tle smo same fletne majske mamice ja ti kdaj pa sem jaz bila suhcana bom rekla takole....sem ravno-pravšnja Ravno pravšnja/beri suha / Sky jaz sem že malo pozabila; a si ti normalno rodila in a sta dvojajčni ali enojajčni dvojčici?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 20:59:26
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil tudi vam tako počasi dela rr - za pop meni zaenkrat dela normalno men tud sem prehitro rekla.....mi je že začelo nekaj štekat verjetno kaj delajo, že spet bi lahko vsaj obvestili da delajo to pa ne boš dočakala sem bila v izvidnici +9 tole danes pade
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 21:00:04
|
|
|
|
*Tiana*
|
Dober večer! Se oglašam samo toliko da vas pozdravim, in vam zaželim dober večerni maraton ter lahko noč! Sem utrujena danes, tko da grem kr kmal spat. Ve pa uživajte! Aja, Estrella hvala za slikce. Jaz jih bom naložila jutri.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 21:00:32
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally ku ku kje ste? meni se je Maja v joku zbudila, pa zobje, še vedno ni zunaj Hvala. Sem obupala z uspavanjem in zdaj zraven mene skače v skokecu in kuka v risanko. kaj pa Calpol sirup...nam je pomagal Je pomagal ja, samo zaspat pa noče nazaj. Sem jo probala nosit pa ni nič pomagalo. a če jo pa daš v posteljico pa joče? A si še tako suhcana kot si bil pred ??? kdo pa saj ni važno...tle smo same fletne majske mamice ja ti kdaj pa sem jaz bila suhcana bom rekla takole....sem ravno-pravšnja Ravno pravšnja/beri suha / Sky jaz sem že malo pozabila; a si ti normalno rodila in a sta dvojajčni ali enojajčni dvojčici? bila na porodni mizi 7 ur v popadkih, ampak na koncu rodila z CR, ker se je pri 9 cm vse ustavilo Imam pa dvojajčni pupi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 21:01:11
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil tudi vam tako počasi dela rr - za pop meni zaenkrat dela normalno men tud sem prehitro rekla.....mi je že začelo nekaj štekat verjetno kaj delajo, že spet bi lahko vsaj obvestili da delajo to pa ne boš dočakala sem bila v izvidnici +9 tole danes pade Močno dvomim, se že napovedujejo odpovedi sodelovanja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 21:01:18
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Dober večer! Se oglašam samo toliko da vas pozdravim, in vam zaželim dober večerni maraton ter lahko noč! Sem utrujena danes, tko da grem kr kmal spat. Ve pa uživajte! Aja, Estrella hvala za slikce. Jaz jih bom naložila jutri. Lahko noč,
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 21:01:45
|
|
|
|
Skye
|
Zdaj pa res...lahko noč
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 21:02:09
|
|
|
|
Aurea
|
Kukuc
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 21:02:29
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Skye Zdaj pa res...lahko noč Lahko noč tudi vam
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 21:02:46
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally ku ku kje ste? meni se je Maja v joku zbudila, pa zobje, še vedno ni zunaj Hvala. Sem obupala z uspavanjem in zdaj zraven mene skače v skokecu in kuka v risanko. kaj pa Calpol sirup...nam je pomagal Je pomagal ja, samo zaspat pa noče nazaj. Sem jo probala nosit pa ni nič pomagalo. a če jo pa daš v posteljico pa joče? A si še tako suhcana kot si bil pred ??? kdo pa saj ni važno...tle smo same fletne majske mamice ja ti kdaj pa sem jaz bila suhcana bom rekla takole....sem ravno-pravšnja Ravno pravšnja/beri suha / Sky jaz sem že malo pozabila; a si ti normalno rodila in a sta dvojajčni ali enojajčni dvojčici? bila na porodni mizi 7 ur v popadkih, ampak na koncu rodila z CR, ker se je pri 9 cm vse ustavilo Imam pa dvojajčni pupi O boga, čist mal je sfalilo Se mi zdi, da si pisala že v , da si zaključila. A si še tega mnenja???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 21:03:04
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil tudi vam tako počasi dela rr - za pop meni zaenkrat dela normalno men tud sem prehitro rekla.....mi je že začelo nekaj štekat verjetno kaj delajo, že spet bi lahko vsaj obvestili da delajo to pa ne boš dočakala sem bila v izvidnici +9 tole danes pade Močno dvomim, se že napovedujejo odpovedi sodelovanja Pusti se presenetiti
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 21:03:24
|
|
|
|
Aurea
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil tudi vam tako počasi dela rr - za pop meni zaenkrat dela normalno men tud sem prehitro rekla.....mi je že začelo nekaj štekat verjetno kaj delajo, že spet bi lahko vsaj obvestili da delajo to pa ne boš dočakala sem bila v izvidnici +9 tole danes pade Močno dvomim, se že napovedujejo odpovedi sodelovanja Lohk pa js mal gor limam slikce od Mei tai-jev
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 21:03:47
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tilči Nič ne bo s plavanjem, že pumpajo ven. Otroka sta tudi že v mižalah. No, dane sem bila pri G.Pravi, da je to v prvem letu čisto normalno, da se maternica spreminja..Mi je dal napotnico za posvet s fizioterapevtko.Moram vestno delat vaje, ker za operacijo sem še čisto premlada. Me je pa vprašal,če je imela moja mami tudi kakšne probleme.Je imela že 2x operacijo. mi pa odsvetuje ponovno nosečnost,ker moja maternica takega napora ne bi več prenesla.No,saj drugače smo že zaključili, čeprav mi je misel kdaj uhajala še k tretjemu .Tako da je sedaj dokončno.Saj imam dva zdrava sončka,ki me vsak dan osrečujeta.Ponosna sem, da sem mati pazi na svoje zdravje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 21:04:09
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil tudi vam tako počasi dela rr - za pop Men tud dela še normalno, mi je pa popoldan sračkala za znoret Men je prej pisalo napaka ko sem hotla post objavit pa sem šla še enkrat pa zdej vidim da je tudi prejšnjega objavilo isto dela meni.... ostale strani mi delajo normalno, sam ta rr ga sračka
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?