|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!!
11.12.2008 12:54:30   
Skye
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Moja mala je res ponorela. Prijela se me je za nogo in se začela vstajat. user posted image  Kam pa naj dam zdaj user posted image  malega? user posted image  Nič več ne bo časa za RR. user posted image

To tudi naša počne. Se pripuza do noge, pol se mi pa na hlače obesi in se hoče dvigovat.

Joj joj, res bo RR pri nas trpela user posted image user posted image user posted image

pol pa vam odstopim za nekajč časa moji dve frači.....sta še daleč od tega...se boste lahko mal spočile user posted image user posted image user posted image

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
V drznosti je genialnost,
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
11.12.2008 12:55:35   
Soncnica Sandra ***

POP TV bo dal pred 24 ur risanko. So pa dolgo rabili, da so se odločili za ta korak. user posted image user posted image user posted image

uuuuuuuuu madonca so pa rabili da jim je kapnilo user posted image user posted image user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
11.12.2008 12:56:28   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: Skye

Moja mala je res ponorela. Prijela se me je za nogo in se začela vstajat. user posted image  Kam pa naj dam zdaj user posted image  malega? user posted image  Nič več ne bo časa za RR. user posted image

To tudi naša počne. Se pripuza do noge, pol se mi pa na hlače obesi in se hoče dvigovat.

Joj joj, res bo RR pri nas trpela user posted image user posted image user posted image

pol pa vam odstopim za nekajč časa moji dve frači.....sta še daleč od tega...se boste lahko mal spočile user posted image user posted image user posted image

to ti pa z veseljem verjamem

sej pravim, jaz občudujem mamice kot si ti, ki imajo dvojčke lai pa trojčke

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
11.12.2008 12:56:34   
Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Ej punce, kdaj boste postavljale smrečico in jaslice, tiste, ki jih seveda boste?

user posted image

24.12.

no fajn, sem sam jz mislila, da bom šele 24.12 delala jaslice user posted image

Mi smo to vedno delali na prebožični večer in mi je ostalo v navadi.user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

Neposredna povezava do sporočila: 3804
11.12.2008 12:57:11   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Groza kaj se dogaja po svetu. Jaz bi tako žensko dala na električni stol, nima kaj živet. Pedofili, posiljevalci, hladnokrvi morilci...to je za mene vse plevel, ki ga je treba zažgat. 

podpišem

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3805
11.12.2008 12:58:26   
Soncnica Sandra ***

No moje prinčipese so porihtane in pančkajo.
Hranim ju z isto žlico in iz istega lončka....drugače mi enostavno ne bi zneslouser posted image

tu pa vam pošiljata en zapeljiv pogled tik pred spanjem user posted image

user posted image

A podirate rekorde ?user posted image
Bi ringaraja team počasi že lahko nagradil najbolj pridne čveke a neuser posted image ...majčice bi si to vsekakor zaslužileuser posted image

ful sta simpatične mali dve user posted image user posted image user posted image

ja pa kakšno nagrado za najbolj čvekaste mamice bi res lahko dali, bi jo majčice zagotovo dobile user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 3806
11.12.2008 12:58:48   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Anitka: Teža Gala je malo pod 50 to percentilo, višina pa malo pod 90 percentilo

in kaj to pomeniuser posted image kam spadamo?

Od 100 fantkov bi bil Gal po teži okoli 50 mesta(povprečje), po višini pa bi bil okoli 90mesta, kar pomeni 89 manjših fantov in 10 fantov bi bilo večjih kot Gal. Ti pošljem na mail obe tabeli in si beleži podatke, pa boš vidla , kako napreduje. To jaz delam za Andraža in sedaj za Aljouser posted image

O super, hvala

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3807
11.12.2008 12:59:09   
Soncnica Sandra ***
No zdej pa grem nekej za kosilo pripravit pa za Manco spakirat, da bomo pol lahko leteli, ko ati pride domov user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 3808
11.12.2008 12:59:37   
Soncnica Sandra ***
edina: zdej pa v napad!!!!  user posted image user posted image user posted image user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 3809
11.12.2008 13:01:59   
barbaw

Hranim ju z isto žlico in iz istega lončka....drugače mi enostavno ne bi zneslouser posted image

user posted image

A podirate rekorde ?user posted image
Bi ringaraja team počasi že lahko nagradil najbolj pridne čveke a neuser posted image ...majčice bi si to vsekakor zaslužileuser posted image

Pravi zapeljivki. user posted image

Nagrada? Kaj je to? user posted image user posted image  Kaj extra 10 strani. user posted image user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
11.12.2008 13:02:08   
barbaw

zdej nas je pa barwaw začela bombardirat pa jz rajši grem user posted image

greva mal ven na dež do pra babice user posted image

user posted image  a mene pa ne maraš? user posted image

maram maram user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sam morva it mal k pra babi da se ne bo pritoževala da jo nč ne prideva pogledat user posted image

bova pol še kešno rekle, a prov??

prav user posted image

kje si zdej? user posted image

Majo sem dala spat pa cote sušit. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3811
11.12.2008 13:02:11   
barbaw

Moja se že vstane. Saj sem vedela, da ne bo dosti zaostajala za bratcem.

Neposredna povezava do sporočila: 3812
11.12.2008 13:02:13   
barbaw

Spočila ja ob obeh naenkrat. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
11.12.2008 13:02:17   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

hvala tud estrella in špelina...
sej se ne bom sekirala, ampak navajena sem da velik poje in me je zaskrbelo ker noče nič.

Ko je imel Gal vročino mi je zavračal vso GH. Še dobro, da se dojiva, ker mi niti čaja ni takrat še pil.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3814
11.12.2008 13:02:58   
tilči
kako pada te dežuser posted image .Mi imamo v kleti že pol metra vode,pa že cel dan črpalka laufa.Očitno bo treba gasilce poklicat, da spumpajo

Neposredna povezava do sporočila: 3815
11.12.2008 13:03:16   
Skye

No zdej pa grem nekej za kosilo pripravit pa za Manco spakirat, da bomo pol lahko leteli, ko ati pride domov user posted image

fajn kuhaj in dober tek user posted image

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
V drznosti je genialnost,
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

Neposredna povezava do sporočila: 3816
11.12.2008 13:04:33   
katy82
Čau mačkice moje najlepša hvala za čestitke,ful vas mam rada,ste mi ta turoben dan polepšale,še posebej hvala tebi Estrellauser posted image user posted image user posted image

Mi je ful bed k ne morem bit več gor sam imam glih starše na obisku,so mi prinesli kruhomatuser posted image user posted image user posted image

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 3817
11.12.2008 13:04:49   
Anitka

Še +16user posted image user posted image Dajmo turbo Majčiceuser posted image user posted image user posted image     Sedaj pa res grem

Anitka, SS, barbaw, špelin@: maili so poslaniuser posted image

Thanksuser posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3818
11.12.2008 13:05:44   
Anitka

POP TV bo dal pred 24 ur risanko. So pa dolgo rabili, da so se odločili za ta korak. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3819
11.12.2008 13:06:23   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

kako pada te dežuser posted image .Mi imamo v kleti že pol metra vode,pa že cel dan črpalka laufa.Očitno bo treba gasilce poklicat, da spumpajo

JOJ!!!!  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3820
11.12.2008 13:07:06   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

A ste videle tole? Mene je kar groza, kurjo polt sem dobila. Prav za user posted image .

klik

Pa kaka mama je to? Mož gor ali dol, bi pa njega v rit sunila.

O, joj, kr not pr user posted image me je stislno k sm brela. Milm, ej, kako so lahko ljudje tako kruti, posebej do nedolžnih otročkov.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Eni si ne zaslužijo ničesar. Če bi umrla talel babnca, bi bilo prelepo. Jaz bi jo strpala v eno luknjo brez vsega. Do takih ljudi sem jaz brez milosti in bi zelo trpeli, če bi jaz dajala kazni. user posted image  Vse premile so tele kazni, sploh pri nas. pedofili dobivajo pogojne pa se šetajo okrog po svetu. Jaz bi jim tiča odrezala. user posted image  Pa še kaj drugega bi naredila. UFffff, sem jezna in žalostna obenem.

Se podpišem. Jst bi jim dala najsrožje kazni kar se jim lahko da, trpljenjeuser posted image user posted image user posted image

Jezus!!!!!! Kar se kazni tiče, bi takim res sodila skrajno kruto. Nikoli, ampak res NIKOLI ne bom pozabila slovenskega pedofila in posiljevalca, ki je deklico posiljeval s koruznim storžem, reva je pribežala domov, potem pa kasneje zaradi hudim poškodb umrla user posted image  Govno user posted image user posted image  je potem prišlo po nekaj letih iz zapora, spremenilo ime in priimek ter zdaj živi kje blizu nas, brrrrrrrrrrrrrrrrrrr user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz bi jim kožo odrla, solila in nad ognjem vrtelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3821
11.12.2008 13:07:06   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Čau mačkice moje najlepša hvala za čestitke,ful vas mam rada,ste mi ta turoben dan polepšale,še posebej hvala tebi Estrellauser posted image user posted image user posted image

Mi je ful bed k ne morem bit več gor sam imam glih starše na obisku,so mi prinesli kruhomatuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image   za starše

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3822
11.12.2008 13:08:24   
Anitka

user posted image

Joj kake mačkice, bom Galu pokazalauser posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 3823
11.12.2008 13:08:50   
Srčekgirll

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

A ste videle tole? Mene je kar groza, kurjo polt sem dobila. Prav za user posted image .

klik

Pa kaka mama je to? Mož gor ali dol, bi pa njega v rit sunila.

O, joj, kr not pr user posted image me je stislno k sm brela. Milm, ej, kako so lahko ljudje tako kruti, posebej do nedolžnih otročkov.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Eni si ne zaslužijo ničesar. Če bi umrla talel babnca, bi bilo prelepo. Jaz bi jo strpala v eno luknjo brez vsega. Do takih ljudi sem jaz brez milosti in bi zelo trpeli, če bi jaz dajala kazni. user posted image  Vse premile so tele kazni, sploh pri nas. pedofili dobivajo pogojne pa se šetajo okrog po svetu. Jaz bi jim tiča odrezala. user posted image  Pa še kaj drugega bi naredila. UFffff, sem jezna in žalostna obenem.

Se podpišem. Jst bi jim dala najsrožje kazni kar se jim lahko da, trpljenjeuser posted image user posted image user posted image

Jezus!!!!!! Kar se kazni tiče, bi takim res sodila skrajno kruto. Nikoli, ampak res NIKOLI ne bom pozabila slovenskega pedofila in posiljevalca, ki je deklico posiljeval s koruznim storžem, reva je pribežala domov, potem pa kasneje zaradi hudim poškodb umrla user posted image  Govno user posted image user posted image  je potem prišlo po nekaj letih iz zapora, spremenilo ime in priimek ter zdaj živi kje blizu nas, brrrrrrrrrrrrrrrrrrr user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Takega bi moral en "po nesreči" povozit. user posted image

user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3824
11.12.2008 13:09:58   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Ojojuser posted image user posted image user posted image . Pa še kar ne misli nehat ta dež!!??

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?