Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 11.12.2008 15:29:58
|
|
|
|
mama_milchy
|
pupa prinesi nam same dobre novice, držimo pesti zate nobady, dobrodošla; kr veselo se pridruži k klepetu; včasih res da trosimo same neumnosti ampak znamo bit tudi resne; drži spps? ti naloži slikico v album in jo pol sem kopiraj, če ne pa je naša učiteljica spps vedno pripravljena pomagat, samo vprašaj. grahec, kot zgleda tudi mene ne bo; če bi blo kje bližje, bi Žigo pustila v varstvu ampak takega ne morem pustit; jamra da ga trebušček boli, vročina je sicer 37,5 ampak po moje bo zrasla še, ker samo pije, kosilo pa je kr preskoču. mene pa špika v levem ušesu boli za popi ; bomo vidli kaj se bo iz tega razvilo. Najaa, poročaj kako je s Tijo; eno zanjo, da ni nič hujšega. evo, midva z možekom sva pokosilala, zdaj se pa fanta na kavču stiskata; še malo pa gre možek v nočno in bova z Žigijem sama doma
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 11.12.2008 15:33:08
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy pupa prinesi nam same dobre novice, držimo pesti zate nobady, dobrodošla; kr veselo se pridruži k klepetu; včasih res da trosimo same neumnosti ampak znamo bit tudi resne; drži spps? ti naloži slikico v album in jo pol sem kopiraj, če ne pa je naša učiteljica spps vedno pripravljena pomagat, samo vprašaj. grahec, kot zgleda tudi mene ne bo; če bi blo kje bližje, bi Žigo pustila v varstvu ampak takega ne morem pustit; jamra da ga trebušček boli, vročina je sicer 37,5 ampak po moje bo zrasla še, ker samo pije, kosilo pa je kr preskoču. mene pa špika v levem ušesu boli za popi ; bomo vidli kaj se bo iz tega razvilo. Najaa, poročaj kako je s Tijo; eno zanjo, da ni nič hujšega. evo, midva z možekom sva pokosilala, zdaj se pa fanta na kavču stiskata; še malo pa gre možek v nočno in bova z Žigijem sama doma tako je-ko smo ok,se mal pohecamo,ko je pa treba kaj resnega napisat,nam pa tud mislim,da uspeva Nobady,res,da si trenutno najmlajša med nami- naj te ne bo strah,da smo "stare koke" ,mlade smo včasih tud me bile
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 11.12.2008 15:36:03
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 pupe jst sm prrajt cela nervozna čakam da bo ura pol štirih da grem iz bajte jeiiiiiiiiiiiii po 10 dneh sm oblečena jeiiiiiiiiiiii držte mi pesti prosim, pa če bote dobr držale vam ne bom več težila skoz hahaahaha, mal manj obljubim sam da mi ne bo spet treba ležat 24 ur na dan Držim pesti in ti pošiljam ! Poročaj! se podpišem pod to!!! Držim pesti močno
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 11.12.2008 15:38:52
|
|
|
|
spps
|
nič,zdaj pa tud jaz grem za nekaj časa stran od RR,da boste še ostale imele prostot kaj za napisat moram it mal našo jezit,da ne bo pozabla kak je mati lahk tečna ž vi pa lepo pišite,da bomo lahk zvečer spet kakšno debato zarezale
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 11.12.2008 15:39:59
|
|
|
|
KOKICA32
|
JAz tudi grem počasi domov...po tem nalivu !
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 11.12.2008 15:40:24
|
|
|
|
mama_milchy
|
spps, čisto prav je da se tudi me malo sprostimo in nasmejemo; ko so pa resna vprašanja postavljeno, padajo tudi resno odgovori.....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 11.12.2008 15:48:57
|
|
|
|
felix7
|
punce, eno vprašanje: kaj sploh pomenijo te pikapolonice? a to je za srečo?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 11.12.2008 16:06:02
|
|
|
|
felix7
|
kaj, ste vse kuhat šle?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 11.12.2008 16:32:53
|
|
|
|
NoBady
|
to glede teh pikapolonic tut men ni jasn ampak mislm da je za srečo ja... kokrkol že, tut js držim pesti za pupa7, sej ne vem za kaj se gre točn, ampak že to je velik da se je oblekla, da ni v pižami ko pa sem že ravnoo pri oblačilih.... sm si kupla ene kavbojke v H&M-u pa so tak trde, da ko mam te kavbojke oblečene, se sploh prepognt ne morm... tko da sem večino časa ( razn kadarl grem k zdravniku) kr lepo v trenerki... kak ste pa ve kej s tem? js se sicer ne sekiram če sm v trenerki,. ker sem zdej tk doma skos, nikjer ne delam...če bi bla pa na šihtu bi pa vrjetn mogla celo garderobo zamenat... am...upam da ne utrujam prveče z vpšrašanji, sam sm se še dva spomnla... 1. a hodte ve v šolo za starše ? men G. ni še nč rekla, sam razmišlam da bi pa že bil čas kej pogledat it to, kk to zgleda... 2. a je katera mogoče seznanjena kko je z očetovskim dopustom, če ma oče s.p.? to si pol kr sam vrjetn frej zrizhta al kko...sm že gledala mal po netu pa nisem nč zasledila... no...se tipkamo :)
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 11.12.2008 16:34:37
|
|
|
|
Grahec
|
Ja, jaz sem kuhala pa papacala, zdaj pa mal čekiram tu, pa TV spored moram na netu pogledat, če bo kaj pametnega, potem pa grem se na kavč zleknit, da želodček premelje kosilo. Pikapoke so pa za srečo, tako je! za vse! NoBody jaz še ne hodim v materinsko, bom šla januarja, ene punce pa že hodijo, ja. Počasi bo kar ta pravi čas, priporočajo nekako v 7 mesecu. Glede očetovskega dopusta je pa tako, da tud za sp velja enaka zakonodaja (na netu poglej strani CSD Šiška je kar OK tam napisano, kako se uveljavlja...), le sam mora zrihtat si papirje...
< Sporočilo je popravil Grahec -- 11.12.2008 16:39:29 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 11.12.2008 16:47:58
|
|
|
|
lejca
|
Ojla... kok sm se dobr naspala , pa najedla tud Se pocutim kt nova... Mam vprasanje za izkusene....a ste po porodu ,ko ste prsle domu dale otrocke spanckat v posteljico al so spali v vozicku? Lejca
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 11.12.2008 16:50:10
|
|
|
|
felix7
|
midva greva v MŠ januarja, niti ne vem, če ti bo G kej o tem rekla, se moraš kar sama pozanimati. Organizirajo jo običajno zdravstveni domovi in porodnišnice. No, saj je kar nekaj punc tukaj, ki so iz Celja, pa greste lahko "skupaj"
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 11.12.2008 16:53:31
|
|
|
|
tasa_m
|
NoBady so za srečo ja.. Naša Pupa je bila že v bolnišnici, ker je imela popadke in ko je končno lahko šla domov je imela predpisano strogo mirovanje, tak da je revica lahko šla sam na wc.. Ampak zdaj je že bolje, upam da iz pregleda prinese same dobre novičke.. Tudi jaz sem v večini v trenerki, ker se v tem najbolje počutim. Tud v službo sem hodla v trenerki, ker sem se tam itak mogla preoblečt.. Moj je ponavadi kar jezen name ampak men je taaakk fajn ko sem na komot, tud ko grem kam na obisk.. Jaz še ne hodim v MŠ, grem pa januarja. Sicer še ni nikjer napisano,kdaj bo se šola začela ampak bomo že našli. Je pa par punc, katere že hodijo ja.. Glede očetovskega dopusta pa ti ne znam pomagat.. žal Bo pa se ziher katera punca najdla ki ti bo povedala.. Tak, zdaj pa sem se pobarvana . Helimaša ti si tud že pobarvana, saj si imela frizera al ne?? Al sem spet zamešala z kiro drugo?? (saj veste kak je z našim spominom zdaj,.. ) KJE STE ZDAJ VSE, ko pa pridem gor pa nobene tu!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 11.12.2008 16:57:23
|
|
|
|
NoBady
|
No sej sem razmišlala tut js da bom januarja začela hodit, k zdele bojo itak teli prazniki, tk da je najbolš januarja...sm se hotla sam prepričat, da se mi nikamor ne mudi, da je še dost cajta :) IZVIRNO SPOROČILO: felix7 midva greva v MŠ januarja, niti ne vem, če ti bo G kej o tem rekla, se moraš kar sama pozanimati. Organizirajo jo običajno zdravstveni domovi in porodnišnice. No, saj je kar nekaj punc tukaj, ki so iz Celja, pa greste lahko "skupaj"
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 11.12.2008 17:00:43
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m NoBady Tudi jaz sem v večini v trenerki, ker se v tem najbolje počutim. Tud v službo sem hodla v trenerki, ker sem se tam itak mogla preoblečt.. Moj je ponavadi kar jezen name ampak men je taaakk fajn ko sem na komot, tud ko grem kam na obisk.. trenerke so ZAKON
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 11.12.2008 17:04:26
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady No sej sem razmišlala tut js da bom januarja začela hodit, k zdele bojo itak teli prazniki, tk da je najbolš januarja...sm se hotla sam prepričat, da se mi nikamor ne mudi, da je še dost cajta :) sicer ne vem, kako je pri vas v CE, ampak v Grosuplju je kar precejšnja zasedenost, sem se morala že novembra prijaviti, mogoče je fajn, da se pozanimaš
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 11.12.2008 17:08:33
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady No sej sem razmišlala tut js da bom januarja začela hodit, k zdele bojo itak teli prazniki, tk da je najbolš januarja...sm se hotla sam prepričat, da se mi nikamor ne mudi, da je še dost cajta :) sicer ne vem, kako je pri vas v CE, ampak v Grosuplju je kar precejšnja zasedenost, sem se morala že novembra prijaviti, mogoče je fajn, da se pozanimaš ne nisem jst iz CE, samo rodit bom šla v CE, ker je najbližje...G. mam pa v Laškem, tko da če bojo mel MŠ v Laškem, bom hodila v Laško... hvala pa da si omenila tole, se bom jst res pozanimala kkoo je kej s to prijavo...
< Sporočilo je popravil NoBady -- 11.12.2008 17:09:29 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 11.12.2008 17:12:56
|
|
|
|
Pupa7
|
ZAJ PA TAK PUPE MOJE JAZ SE BOM KAR DRLA HAHAHAHAH NIMAM VEČ STROGEGA LEŽANJA, LAHKO VSE SAMO PO MALO, LAHKO SEM V DNEVNI OD KODER SE VAM TUDI JAVLJAM V ŽIVO HAHAHAHA EDIN V SLOVENIJO PA NE MOREM ZA BOŽIČKA, PA NIČ BOM PA JUNIJA PRIŠLA V DEŽELICO NAŠO!!! HVALA VSEM ZA PESTKE JEEEEEEEEEEEEEEEEEEIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII KOK SEM VESEEEEEELLLLA to se nebom preveč drla da sem se zredla ko pujsika in pišete +10 kg naslednji pregled 29.12. še kaj? zdaj vam bom težila iz dnevne ko internet boljš dela hahahahah
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 11.12.2008 17:14:15
|
|
|
|
felix7
|
bravo, pupa, sej tko dobre novice pa moraš "na glas" povedat
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 11.12.2008 17:15:39
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 ZAJ PA TAK PUPE MOJE JAZ SE BOM KAR DRLA HAHAHAHAH NIMAM VEČ STROGEGA LEŽANJA, LAHKO VSE SAMO PO MALO, LAHKO SEM V DNEVNI OD KODER SE VAM TUDI JAVLJAM V ŽIVO HAHAHAHA EDIN V SLOVENIJO PA NE MOREM ZA BOŽIČKA, PA NIČ BOM PA JUNIJA PRIŠLA V DEŽELICO NAŠO!!! HVALA VSEM ZA PESTKE JEEEEEEEEEEEEEEEEEEIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII KOK SEM VESEEEEEELLLLA to se nebom preveč drla da sem se zredla ko pujsika in pišete +10 kg naslednji pregled 29.12. še kaj? zdaj vam bom težila iz dnevne ko internet boljš dela hahahahah DOBRODOŠLA... sem vesela da je vse uredu, naj bo tako še naprej... sam da ne boš zdej preveč vesela pa hotla kej preveč delat...še vseen počivi, pust se, naj te razvajajo :P
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 11.12.2008 17:17:31
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 ZAJ PA TAK PUPE MOJE JAZ SE BOM KAR DRLA HAHAHAHAH NIMAM VEČ STROGEGA LEŽANJA, LAHKO VSE SAMO PO MALO, LAHKO SEM V DNEVNI OD KODER SE VAM TUDI JAVLJAM V ŽIVO HAHAHAHA EDIN V SLOVENIJO PA NE MOREM ZA BOŽIČKA, PA NIČ BOM PA JUNIJA PRIŠLA V DEŽELICO NAŠO!!! HVALA VSEM ZA PESTKE JEEEEEEEEEEEEEEEEEEIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII KOK SEM VESEEEEEELLLLA to se nebom preveč drla da sem se zredla ko pujsika in pišete +10 kg naslednji pregled 29.12. še kaj? zdaj vam bom težila iz dnevne ko internet boljš dela hahahahah DOBRODOŠLA... sem vesela da je vse uredu, naj bo tako še naprej... sam da ne boš zdej preveč vesela pa hotla kej preveč delat...še vseen počivi, pust se, naj te razvajajo :P hvala vidm da si se že aklimatizirala na našem forumu jeiiiii kok fajn itak mislm dalje počivat, sam da mi ni treba bit 24 ur v postl pa sm srečna ko radio
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 11.12.2008 17:29:33
|
|
|
|
Tejči H
|
Ojla so ! Kako ste pridne, ste že na 3 delu. Jaz če bi imela na razpolago računalnik vsak dan bi tud jaz kj več napisala, sam ni moj računalnik pa se vsake toliko časa prišvercam gor. Včeraj sem opravila pregled. Sm spila tisto sladko vodo na eks, da je šlo vse na enkrat mim. Zdj imam pregled 7.1.09, od vsega začetka nosečnosti sem se zredila za 5 kg. Lepo se imejte pa se slišimo. Lp, Tejči
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 11.12.2008 17:39:46
|
|
|
|
tasa_m
|
Pupa JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!! Zdaj pa si mela pravico, da se dereš, zdaj pa le malo z bolj mirnega. Me kr uhe bolijo od totega tvojega dretja.. So pomagale naše pesti ha, pa vse pikapoke..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 11.12.2008 17:42:57
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca Ojla... kok sm se dobr naspala , pa najedla tud Se pocutim kt nova... Mam vprasanje za izkusene....a ste po porodu ,ko ste prsle domu dale otrocke spanckat v posteljico al so spali v vozicku? Lejca v posteljici
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 11.12.2008 17:45:30
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 ZAJ PA TAK PUPE MOJE JAZ SE BOM KAR DRLA HAHAHAHAH NIMAM VEČ STROGEGA LEŽANJA, LAHKO VSE SAMO PO MALO, LAHKO SEM V DNEVNI OD KODER SE VAM TUDI JAVLJAM V ŽIVO HAHAHAHA EDIN V SLOVENIJO PA NE MOREM ZA BOŽIČKA, PA NIČ BOM PA JUNIJA PRIŠLA V DEŽELICO NAŠO!!! HVALA VSEM ZA PESTKE JEEEEEEEEEEEEEEEEEEIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII KOK SEM VESEEEEEELLLLA to se nebom preveč drla da sem se zredla ko pujsika in pišete +10 kg naslednji pregled 29.12. še kaj? zdaj vam bom težila iz dnevne ko internet boljš dela hahahahah superca zdaj pa ne bo tolk več iz msnja metalo
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?