Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 11.12.2008 14:43:32
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša jst sm župco že skuhala....zdej počakam da moj Mašo prpele....pol pa naredim še kruhke v pečici.....jim ma tamala ful rada.....tko da to vem da bo z užitkom jedla..... kam pa ste vse poniknle nikamor še
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 11.12.2008 14:44:24
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša pikapoka ti se pa tud že dolg nis jabla....hitr kej napiš nič noče....
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 11.12.2008 14:49:29
|
|
|
|
helimaša
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: helimaša pikapoka ti se pa tud že dolg nis jabla....hitr kej napiš nič noče.... ampak res....pa kaj so vse lene da nbena nč ne piše....spps kdaj greš po tamalo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 11.12.2008 14:50:14
|
|
|
|
NoBady
|
En lep pozdrav vsem nosečkam tule gor...sem kr mal razmišlala če bi sploh kej napisala, sem namreč bl nova tule gor...sem se vpisala in spremlam vsak tedn ka se dogaja z mojo bebico, nikol pa se nisem spravla mal na forum gledat... mi je že žou...se mi zdi da se vse poznate med sabo, tko da se počutm k taka izobčenka no, ampak tut js prčakujem marca ... PDP je 8.3.2009 komi čakam, da boma držala svojo kepco v rokah...včas kr ne morm verjet ka nam je narava dala...ka se to dogaja v naših telesih, v trebnuhu, ko se začne premikat, pa čutiš kko to brca, se premika, obrača......kr vsa raznežena postanem... že zdej
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 11.12.2008 14:54:01
|
|
|
|
helimaša
|
dobrodošla NoBady .....zdej morš pa hitr vse poročat....kok si stara....kera nosečnost je to....če maš že kšno bebo.....obseg trebuha....naslednji pregled.....mislm da bo to to....aja pa kje boš rodila....če sm pa kej spustila me bojo pa že popravle
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 11.12.2008 14:56:57
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady En lep pozdrav vsem nosečkam tule gor...sem kr mal razmišlala če bi sploh kej napisala, sem namreč bl nova tule gor...sem se vpisala in spremlam vsak tedn ka se dogaja z mojo bebico, nikol pa se nisem spravla mal na forum gledat... mi je že žou...se mi zdi da se vse poznate med sabo, tko da se počutm k taka izobčenka no, ampak tut js prčakujem marca ... PDP je 8.3.2009 komi čakam, da boma držala svojo kepco v rokah...včas kr ne morm verjet ka nam je narava dala...ka se to dogaja v naših telesih, v trebnuhu, ko se začne premikat, pa čutiš kko to brca, se premika, obrača......kr vsa raznežena postanem... že zdej Dobrodošla! Kar pogumno..sporoči še ostale podatke za seznam...kateri otrok, katera nosečnost, spol (če veš), kje boš rodila, koliko si se zredila, obseg trebuha, naslednji pregled....Ne vem, če sem še kaj pozabila....Saj veš ta nosečniška pozabljivost. Saj te bodo še druge kaj vprašale..a ne?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 11.12.2008 14:58:10
|
|
|
|
KOKICA32
|
A ja...me je že tak Helimaša prehitela ... pa slikico bušija prilepi!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 11.12.2008 14:58:32
|
|
|
|
Grahec
|
NoBady pozdravljena in dobrodošla! Ma, saj prav rade sprejmemo nove medse, tako da nič bat!!! Ful si dobro opisala občutke, ki nas jih ima večina najbrž. Aja, pa da te lahko punce dajo na tabelco zaupaj še par podatkov. tvojo starost, predviden datum poroda (no to si že napisala) katera nosečnost po vrsti je to, koliko otročkov imaš (če že imaš katerega), kdaj imaš naslednji pregled, kje misliš rodit (katera porodnišnica)koliko kg + imaš od začetka nosečnosti pa če si si kaj merila obseg trebuha še ta podatek. Ja, mal smo zahtevne , samo drugače je pa tu dobra družba, če se hočeš razvedrit, kaj pojamrat... pa kaj napiši, preberi...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 11.12.2008 14:59:24
|
|
|
|
helimaša
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 A ja...me je že tak Helimaša prehitela ... pa slikico bušija prilepi! ma končno da sm se enkrat pred vami vrinla .....čudn da se nista že spps pa pupa zagnali
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 11.12.2008 14:59:44
|
|
|
|
Grahec
|
Ja, pa smo vse hkrati tipkale, samo jaz sem najbolj počasna tukaj
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 11.12.2008 15:00:25
|
|
|
|
KOKICA32
|
Madonca, kar tri smo novi enaka vprašanja postavile?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 11.12.2008 15:00:29
|
|
|
|
tasa_m
|
a mi lahko prosim katera pove na kateri strani sem ostala prej? sem šla 3 strani nazaj pa ni blo nobenega mojega posta, tak da bi verjetneje mogla it še dlje nazaj.. Bom se kr vključla v debato, o čem se gre?? Kje smo ostale??
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 11.12.2008 15:02:15
|
|
|
|
helimaša
|
smo jo tok napadle da se je rajš dol pobrala tasa kje si pa ti bla.....a si šla spet jest nedovoljeno hrano
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 11.12.2008 15:02:21
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 A ja...me je že tak Helimaša prehitela ... pa slikico bušija prilepi! ma končno da sm se enkrat pred vami vrinla .....čudn da se nista že spps pa pupa zagnali saj mene tudi ponavadi katera druga prehiti... Moramo čimveč trenirati igro hitri prsti...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 11.12.2008 15:03:04
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady En lep pozdrav vsem nosečkam tule gor...sem kr mal razmišlala če bi sploh kej napisala, sem namreč bl nova tule gor...sem se vpisala in spremlam vsak tedn ka se dogaja z mojo bebico, nikol pa se nisem spravla mal na forum gledat... mi je že žou...se mi zdi da se vse poznate med sabo, tko da se počutm k taka izobčenka no, ampak tut js prčakujem marca ... PDP je 8.3.2009 komi čakam, da boma držala svojo kepco v rokah...včas kr ne morm verjet ka nam je narava dala...ka se to dogaja v naših telesih, v trebnuhu, ko se začne premikat, pa čutiš kko to brca, se premika, obrača......kr vsa raznežena postanem... že zdej dobrodošla več nas je, bolj nore smo če se boš redno družila z nami, boš to hitro ugotovila. Ni pa nobene potrebe, da se počutiš izobčeno, tudi yassy se nam je pridružila šele pred kratkim, pa zaenkrat še ni ušla Drugače pa planiramo ta petek, torej jutri, v Koloseju oz. Zvezdi v BTCju ob 17h prvo druženje marčevk. Pa se lahko pridružiš, večina se nas itak še ni srečala do zdaj. No, jaz sem še pod vprašajem za tole druženje, ker sem na bolniški in sem potem še brez avta, ampak upanje umre zadnje, morda mi uspe.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 11.12.2008 15:03:30
|
|
|
|
NoBady
|
aha, no da začnem pri starosti... joj... no stara sem 18 to je moja prva (nenačrtovana) nosečnost za obseg trebuha ne vem, se še nisem merla, se bom pa sporočim naslednji pregled mam 13.1 pa fantek bo rodila bom v Celju ... še kej? zredila se do zdej za 10kg, tko da mam zdej 68kg če sm kej pozabla, povejte...če vas kej zanima pa še prašite:)
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 11.12.2008 15:03:37
|
|
|
|
tasa_m
|
NoBady dobrodošla.. Ti se samo vključi v debato, verjemi da ti nebo dolgčas.. če se boš nas držala, zagotovo ne
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 11.12.2008 15:03:43
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m a mi lahko prosim katera pove na kateri strani sem ostala prej? sem šla 3 strani nazaj pa ni blo nobenega mojega posta, tak da bi verjetneje mogla it še dlje nazaj.. Bom se kr vključla v debato, o čem se gre?? Kje smo ostale?? Imamo novo članico in smo jo že zasule z vprašanji (beri enakimi) pa je dol iz RR pobegnila
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 11.12.2008 15:04:26
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m a mi lahko prosim katera pove na kateri strani sem ostala prej? sem šla 3 strani nazaj pa ni blo nobenega mojega posta, tak da bi verjetneje mogla it še dlje nazaj.. Bom se kr vključla v debato, o čem se gre?? Kje smo ostale?? o tasa, spet en kup debate o hrani, nosečniških problemih in lenobi nič nisi zamudila
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 11.12.2008 15:06:02
|
|
|
|
helimaša
|
iiii.....si pa najmlajša.....superca.....kako se počutiš....k drgač smo tle gor vse k sm jamramo....tko da upam da maš tud ti kšne težave
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 11.12.2008 15:06:08
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady aha, no da začnem pri starosti... joj... no stara sem 18 to je moja prva (nenačrtovana) nosečnost za obseg trebuha ne vem, se še nisem merla, se bom pa sporočim naslednji pregled mam 13.1 pa fantek bo rodila bom v Celju ... še kej? zredila se do zdej za 10kg, tko da mam zdej 68kg če sm kej pozabla, povejte...če vas kej zanima pa še prašite:) super..še en fantek...še vedno vodimo...JEEEEE!!! Pa še ena mlada..jaz še kar ostajam med starejšimi, v manjšini!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 11.12.2008 15:07:06
|
|
|
|
NoBady
|
joj sej ne morem verjet kok to hitr tipkate...komi sm napisala sem že mela poln za prebrat...no sej upam da bom kmal not padla... to se mi pa zelo dopade da boste organizirale to srečanje... to je pomje zelo zanimivo, same nosečnice na kupu pa še vse marca pričakujemo... dobra zamisel, sam ne vem če se bom lahko udeležila...bi mogla prej pridt na forum da bi mal prej to zvedla:)
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 11.12.2008 15:07:22
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m a mi lahko prosim katera pove na kateri strani sem ostala prej? sem šla 3 strani nazaj pa ni blo nobenega mojega posta, tak da bi verjetneje mogla it še dlje nazaj.. Bom se kr vključla v debato, o čem se gre?? Kje smo ostale?? o tasa, spet en kup debate o hrani, nosečniških problemih in lenobi nič nisi zamudila no, super. Če se pogovarjate o hrani res nisem nič zamudlila.. lačna sem kot volk, mami kuha kosilo, jaz pa veselo čakam nanj.. Sem dobila novo jakno mi jo je bruder kupo, je reko da sem to dobila za roj. dan in božič.. To se malokrat zgodi, tak da ga danes nebom metala iz računalnika ampak sam danes..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 11.12.2008 15:07:34
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša iiii.....si pa najmlajša.....superca.....kako se počutiš....k drgač smo tle gor vse k sm jamramo....tko da upam da maš tud ti kšne težave helimaša, ti ga pa pihneš
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 11.12.2008 15:08:10
|
|
|
|
helimaša
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady aha, no da začnem pri starosti... joj... no stara sem 18 to je moja prva (nenačrtovana) nosečnost za obseg trebuha ne vem, se še nisem merla, se bom pa sporočim naslednji pregled mam 13.1 pa fantek bo rodila bom v Celju ... še kej? zredila se do zdej za 10kg, tko da mam zdej 68kg če sm kej pozabla, povejte...če vas kej zanima pa še prašite:) super..še en fantek...še vedno vodimo...JEEEEE!!! Pa še ena mlada..jaz še kar ostajam med starejšimi, v manjšini! ti kokica ne bit preveč pametna.....da vas ne bojo punce na konc nascale
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?