|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3. del
11.12.2008 11:35:19   
Lolita23
Jaz grem počasi kosilo delat, sem že mal lačna.Danes na meniju špageti z domačo omako, pa mogoč solata.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 401
11.12.2008 11:35:24   
lejca
Ciao punce..

berem,da imate tud v slo slabo vremeuser posted image , ma jz spet nisem nc spala, sm zaspala sele proti 6 uri zjutraj...kr neki sm se premetavala , pa ovcke stela pa ni pomagalo...mal me je blo tud strah,da mi bo streho odpihnalo.
Zdej grem se mal na kavc pod odeje, pa bo dan spet mim..

lp Lejca

Nihce ni tako velik, da ne bi potreboval pomoci –
in nihce ni tako majhen, da je ne bi mogel nuditi.
(kralj Salomon)

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 402
11.12.2008 11:37:51   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Jaz grem počasi kosilo delat, sem že mal lačna.Danes na meniju špageti z domačo omako, pa mogoč solata.
jaz bom tud počas šla -danes pa bom naredla kr krompirjev golažuser posted image

očitno ste že većinoma šle vse kuhat,ker je pravo zatišje nastalouser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 403
11.12.2008 11:38:43   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: lejca

Ciao punce..

berem,da imate tud v slo slabo vremeuser posted image , ma jz spet nisem nc spala, sm zaspala sele proti 6 uri zjutraj...kr neki sm se premetavala , pa ovcke stela pa ni pomagalo...mal me je blo tud strah,da mi bo streho odpihnalo.
Zdej grem se mal na kavc pod odeje, pa bo dan spet mim..

lp Lejca
ti se zdaj naspi,če ti ponoč ni ratalo,potem pa se kaj oglasi user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 404
11.12.2008 11:39:38   
felix7
no, grem pa še jaz, moram malo po bajti pospravit. tipkamo kasneje.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 405
11.12.2008 11:41:22   
spps
grem pa jaz tudiuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 406
11.12.2008 11:46:24   
mama_milchy
pa grem še jaz kaj nardit; kavč kr vabi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 407
11.12.2008 11:50:14   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

pa grem še jaz kaj nardit; kavč kr vabi user posted image user posted image user posted image
od tega se najbolj profitirauser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 408
11.12.2008 11:55:45   
Pupa7
a zdej ste pa spet stegnle vse, ja nč, ni druge grem pa še jest... pa ne jest ampak izvajat misije nemogoče user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 409
11.12.2008 11:57:29   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

punce, zdej pa eno resno vprašanje. Pravijo, da če user posted image  nosi bolj nizko oziroma je trebuh nekako bolj povešen navzdol, da je punčka. Če se pa trebuh začne takoj pod joški, se pravi, da je bolj visoko, da je pa fantek. Pri moji mami je to držalo, kaj pa pri vas?

Baje da če je trebuh bolj v obliki lubenice, je user posted image  in pri meni je držalo. Tokrat pa eni pravijo, da je bolj žoga, eni pa da je bolj lubenica. user posted image  Pustimo se presenetit. user posted image  Drugače pa v te vraže ne verjamem. odvisno je predvsem od strukture ženske, kakšno maternico ima...

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 410
11.12.2008 11:58:39   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

IZVIRNO SPOROČILO: spps

bom povedala,ko mala pride domov,kateri so stalni,sva bile 14 dni nazaj na sistematskem,pa še mala nima stalniih zobkov v kotu ,pa se res ne spomnim al so5-ke al 6-keuser posted image user posted image user posted image

Hvala, spps;

Najaa, lahko ji daš 2svečki, če ena ne pomaga ampak pol pa jo moraš peljat k P; katere svečke pa imaš? Jaz sem mu dala prvo paracetamol in če ni pomagal pa voltaren svečko (ko je dobil visoko vorčino pa ušesa seveda) ampak pol sem ga pa peljala čimprej k P.

Zdaj sem ji dala kar eno svečko in spila je 2 soka v tetrapaku user posted image  (čaj ji ne gre user posted image ) in pojedla je pol sadne skute. Vsaj nekaj, vse drugo je zavračala. Mislim, da je malo boljše. Čez 1 uro gremo h P in bom rekla za Voltaren svečke, ker jih ful hvalite vse.

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 411
11.12.2008 11:58:44   
pocka
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

punce, zdej pa eno resno vprašanje. Pravijo, da če user posted image  nosi bolj nizko oziroma je trebuh nekako bolj povešen navzdol, da je punčka. Če se pa trebuh začne takoj pod joški, se pravi, da je bolj visoko, da je pa fantek. Pri moji mami je to držalo, kaj pa pri vas?

Ne, mislim, da to ne drži..jaz nosim zeloo nizko in spredaj pa nosim user posted image . Sem 98% procentna, glede na erotične slikice iz UZ! No 100% pa bom marca!

pri meni je ravno obratno, prvič sem imela trebuh ful visoko, takoj pod joški in je bil kot žogica, imamo user posted image , zdaj pa nosim precej nizko, trebuh je tudi čisto drugačne oblike in po UZ izgleda,da bo user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 412
11.12.2008 11:59:52   
pocka
najaauser posted image user posted image user posted image za Tijo,da se čimprej pozdravi

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 413
11.12.2008 12:05:01   
pocka
Evo,da pokažem  kaj bomo letos imeli namesto jaslic pod jelko, malo za spremembo. Smo včeraj popoldne delali jelko...je Taja ful uživala, pa "balončke" gor obešala, prav lepo je bilo.user posted image
user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 414
11.12.2008 12:14:44   
janaja
Zdravo babuške,

se vam še jaz malo spet javim.

pocka - super ideja, kaj pa maš spodaj zaene lučke, da niso prevroče?

marčevke - maste že vse lepe trebuščke... bom še jaz mojega pripopala ko pridem domov ( če bom kaj bolj zgodna danes)

in sevede jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image  za tretji del klepetuljice

janaja

janaja

moja sreča

Val Leon Rebeka in možek Jernej

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 415
11.12.2008 12:21:05   
PERSIDA
Ve lepo kar kuhajte jaz ,pa si grem najprej spočit od zajtrka pol ,pa začnem v piskre metat.Danes je na jedilniku tačkova juha,pizza in štrudelj jabolčni,za mojega ,pa še sladoled.Ker ,če ne poje sladoleda misli ,da ni jedel nič sladkega.Ma zdaj med  prazniki mu bom toliko sladkega napekla ,da bo počil user posted image .Sicer mu ne manjka več dosti že brez tega user posted image .Tote njegove kremice,pa naj mu bo ,ker  sem ga zdaj res dolgo pustila brez mojih dobrot.Pa ,če je toliko jamral kako se je zredil ,pa sem mu hotela samo dobro user posted image .Vsak izgovor je dober ,pa ,če ga pes na repu prinese, a ne.

No grem po navodilih gospe doktor spps počivat ,pa noge kvišku držat mogoče bo kaj boljše.Za kompom ziher ne ,ker tu dobim iz nog krape venuser posted image .
spps - dober miško oni drugi pošlji mi ga malo na dom ,da mi malo noge zmasira.Saj ne ,da bi me bolele user posted image  nekaj druga me matra user posted image user posted image user posted image .
Ma čist se mi že meša grem ležat,še dobro ,da ni zdaj na sporedu kaj trdegauser posted image .Ni mi pomoči user posted image .

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 416
11.12.2008 12:36:52   
Anonimen
Najaa - Uboga Tija. Upam, da niso ušeska, ampak samo kakšna viroza. Pa naj se čimprej pozdravi.

yania - SREČANJE - Ja, tud jst sem razmišljala, da petek ob 17 uri se zna zgodit, da ne bo preveč prostora. Ampak kolikor vidim zopet nekega navdušenja nad srečanjem ni...  user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
  Neposredna povezava do sporočila: 417
11.12.2008 12:37:20   
Grahec
Ojla, ma se tukaj res odvija s svetlobno hitrostjo... že tretji del!!!!!!!!!!user posted image
Konca 2. dela nisem šla brat, ker sem že s temi 17 stranmi imela dovolj dela, pa vse sproti pozabila.
Včeraj sem imela pregled. Z user posted image  vse OK, le še vedno sedi na riti in trenira jogo user posted image .
Malček me je glede tega ginekolog prestrašil. Na prvem pregledu v nosečnosti je namreč pogruntal, da imam kar veliko cisto na jajčniku in da se jo bo do konca nosečnosti pač pustilo pri miru, ker da itak ne bo vplivala... Zdaj pa pravi, da bi bilo super, da se do naslednjega pregleda čez 4 tedne user posted image  obrne na glavo in da me bo sicer poslal v porodnišnico, da bodo ugotovili ali delat zgodnji zunanji obrat ali kar predpisat CR (če se do roka user posted image  brez komplikacij ne obrne sam), ker baje ne bi bilo fajn, da tista cista poči med zunanjim obratom..., ki je bolj agresiven in se to lažje zgodi, kot če se user posted image  sam obrne. Ma upam, da bo user posted image  priden in se lepo do naslednjega pregleda sam prevalil na glavico in bo vse OK.
Mi je pa priporočal alternativo, da bi se user posted image sam obrnil: čim več ležanja na boku, pa hojo po vseh štirih, pa prsno plavanje.

Aja, za tabelco pa: naslednji pregled 7. 1. 2009, +4,5 kg, 108 obseg. 

Ljubezen je iznajdljiva do neskončnosti.
(sv. Vincencij Pavelski)

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 418
11.12.2008 12:49:11   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Grahec

Ojla, ma se tukaj res odvija s svetlobno hitrostjo... že tretji del!!!!!!!!!!user posted image
Konca 2. dela nisem šla brat, ker sem že s temi 17 stranmi imela dovolj dela, pa vse sproti pozabila.
Včeraj sem imela pregled. Z user posted image  vse OK, le še vedno sedi na riti in trenira jogo user posted image .
Malček me je glede tega ginekolog prestrašil. Na prvem pregledu v nosečnosti je namreč pogruntal, da imam kar veliko cisto na jajčniku in da se jo bo do konca nosečnosti pač pustilo pri miru, ker da itak ne bo vplivala... Zdaj pa pravi, da bi bilo super, da se do naslednjega pregleda čez 4 tedne user posted image  obrne na glavo in da me bo sicer poslal v porodnišnico, da bodo ugotovili ali delat zgodnji zunanji obrat ali kar predpisat CR (če se do roka user posted image  brez komplikacij ne obrne sam), ker baje ne bi bilo fajn, da tista cista poči med zunanjim obratom..., ki je bolj agresiven in se to lažje zgodi, kot če se user posted image  sam obrne. Ma upam, da bo user posted image  priden in se lepo do naslednjega pregleda sam prevalil na glavico in bo vse OK.
Mi je pa priporočal alternativo, da bi se user posted image sam obrnil: čim več ležanja na boku, pa hojo po vseh štirih, pa prsno plavanje.

Kak sem se nasmejala! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 419
11.12.2008 12:56:33   
PERSIDA
=jasna= - da še tebe malo pozdravim te je tako malo slišat.Kako si mi kaj?

grahec - ja upajmo ,da se mali šmentek obrne na glavo.Držim pestke.
Eden od mojih dveh že nekaj paradira tam spodaj verjetno si ogleduje kje bo šel ven user posted image .

jjasna85 - a mi hočeš povedat si sedaj na bolniški  al še vedno hodiš delat.Če še vedno guraš v službi te prosim ,da prenehaš ,ko vidiš ,da se slabo počutiš.Ko bo kaj narobe  te nihče ne bo prišel pogledat iz službe.Verjemi naj bodo še tako fajne službe ,ko ti njih rabiš ni nikogar.
Jaz sem si že na vsem začetku zadala tud ,če se ne bi tako odvijalo vse skupaj kot se ,bi moji zdravnici kar naprej težila.Veliko težo dajem tudi službi ,da nisem morala zanosit ,ker so me resnično psihično skoraj pokončali.Nisem tip ,ki bi se prepirala pol sem ,pa vse v sebi držala pol si lahko misliš kakšna sem bila.Ko povožena kura ,pa brez volje ,da grem v službo.No tako jaz na to gledam.Sedaj študiraj samo na sebe in otroka to je najpomembnejše.

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 420
11.12.2008 12:58:10   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: Grahec

Kak sem se nasmejala! user posted image user posted image user posted image user posted image

zdej bomo vse po štirih lezle, da bi otroci pravilno ležali user posted image  ampak če pomaga, prav

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 421
11.12.2008 12:58:36   
spps
Grahec,jaz sem tud že dobla predstavo-kak zgleda,če se boš morala plazit po vseh štrihuser posted image user posted image user posted image
user posted image  

drugače pa upam,da se bo bebica sama obrnila tako kot je trebauser posted image

< Sporočilo je popravil spps -- 11.12.2008 13:05:06 >

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 422
11.12.2008 12:59:42   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: =jasna=

yania - SREČANJE - Ja, tud jst sem razmišljala, da petek ob 17 uri se zna zgodit, da ne bo preveč prostora. Ampak kolikor vidim zopet nekega navdušenja nad srečanjem ni...  user posted image

mogoč je pa to polulano vreme krivo,da se ne morete zmenit za srečanje?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 423
11.12.2008 13:02:36   
helimaša
čao!

jst sm končno do compa pršla.....sm se zvalila iz kavčauser posted image user posted image .....ma kr nism mogla riti dvignt.....se vid da je že debela.....ma tale vreme me čist uničuje......lena sm pa ful.....bom šla kr počas mal za južno prštimat.....
sm vas na hitr mal prečikirala.....
najaa pr nas calpol skor nkol ne prime....ji ponavad kr svečko dam......upam da se Tija kmalu pocajta.......
za srečanje pa jst nism čist zihr......bom vidla če me bo moj pelu pa Mašo s sabo vzel.....upam da se bo spomnu da ma kšn opravkuser posted image .....

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 424
11.12.2008 13:14:05   
pocka
IZVIRNO SPOROČILO: janaja
pocka - super ideja, kaj pa maš spodaj zaene lučke, da niso prevroče?

janaja

ma smo kar ene v merkurju nabavili, so led diode, tako,da naj se ne bi segrevale, ampak vseeno tu pa tam malo pogledam,da nebi imeli kakega kresa v stanovanjuuser posted image

grahec  - upam,da se bo user posted image sam obrnil, ti pa le po vseh 4 hodi,če pomagauser posted image ,sem se nasmejala zdajuser posted image user posted image user posted image

jjasna85 - kot je presida rekla,ne se pustit v službi, pojdi raje na bolniško. Vem iz lastnih izkušenj, me je v 1. nosečnosti en od šefov ful sekiral, pa nek psihični pritisk nad mano zganjal,dokler ni počilo in sem se zdrla nanj (nisem tip,ki bi držal v sebi, ampak sekiram se pa vseeno ful). No pol sem pa že v 6. mesecu pristala na bolniški zaradi stresa in ti povem,da je pasalo. Sem bila lepo doma, brez problemov. Ni vredno, ker je res tako s sodelavci,ko pa rabiš, ni nikjer nikogar, no so tudi izjeme,čeprav redke.

Kaj pa primorke, a bo padla kakšna kavica v kratkem?

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu janaja)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?