|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December IVF/ICSI
11.12.2008 13:52:28   
pika.po
Baci tebe bomo pa po riti...

Mal potrpežljivosti  do 19-tega (btw. to je šele šez 8 !!!!!! dni, ti nas pa tkole strašiš in prehitevaš),
ko boš zagledala user posted image !

Navijamo naprej! user posted image

(odgovor članu baci)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
11.12.2008 13:53:21   
baci
ne me preveč kregat,saj vam pravim,da me je moja radovednost premagala,pa še test od prejšnega postopka je tako ven iz omare gledal,da sem ga mogla porabit user posted image user posted image user posted image ,ker si nisem znala več razlagat teh mojih slabosti

saj bom počakala,na test in tudi to vam da je prehitro!!!

......vsak dan je nov začetek....

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
11.12.2008 13:57:38   
baci
hvala vam,da mi vlivate upanje in da tako navijate za mene!!!

RADA VAS IMAM!!!

šuki-mal me lahko po riti,vendar ne preveč!!!

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
11.12.2008 14:02:50   
Zvezdica
BLANČI user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa dej prosim počivaj, pa tlači si tist pizderaj dokler bo treba?
Jast sem si ga do 23 t.... Pa glej zdaj, še en mesec pa bo kričač domauser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
11.12.2008 14:03:25   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: baci

ne me preveč kregat,saj vam pravim,da me je moja radovednost premagala,pa še test od prejšnega postopka je tako ven iz omare gledal,da sem ga mogla porabit user posted image user posted image user posted image ,ker si nisem znala več razlagat teh mojih slabosti

Sej se mi je zdel da je test kriv...kaj pa hodi kukat iz predalovuser posted image user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu baci)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
11.12.2008 14:05:02   
miska73
Blanči joj kak je tole fajn, da bote mel dvojčke.
Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... se mi tolk fajn zdi, da ti povedat ne morem.
Lubika moja.user posted image

Se pa prosim čuvaj kolikor se le da.
Pusti se razvajat.
Pa da ne bi slučajno kako kosilo za taščo kuhala.

(odgovor članu baci)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
11.12.2008 14:06:04   
gigi1
BLANČIIIII!!!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  DVA STA, DVA JUPIJJAAJAAAuser posted image user posted image user posted image
Pazi nase in nanju. Počivaj lubica. Naj se te izcedki nehajo user posted image user posted image user posted image

Baci ti jih boš pa res po ritki fasala! Prezgodaj je! Od stopke se lahko + pokaže do 14 dni, kar ne pomeni, da se res. Dan ali dva po stopki je pa Hedi sprobala in je res pokazalo.
Slabo ti je pa od stopke! Čez 5-6 dni ti pa dovolimo lulat na palčko user posted image

Netka men je pa molitva tud sedla user posted image

Larčiii si jo pa užgala user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu baci)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
11.12.2008 14:06:35   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: baci

Baci jst te pa čisto razumem.
Je danes tak dober dan, da potem še tebe zamika...

Če te bojo pa pupe kej preveč kregale, pa tisto bolj po diagonali preberi, pa bo.

(odgovor članu baci)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
11.12.2008 14:11:09   
mismis
Baci, user posted image ma kaj Shuka, jaz te bom po riti in to tako, da še cel teden ne boš morala sedeti, tako da ne boš niti pomislila na test. Če ti test ne pokaže črtice, to samo pomeni, da ni več vpliva stopke, za pozitivno nosečnost bo pa treba počakati najmanj tam do 12. dne. Ma maš srečo, da ne najdem zdaj tistega smajlila, ki te šeška po riti  user posted image  user posted image Najdu je...

Blanči ma pa dvojčke, Blanči ma pa dvojčke, jupi  user posted image user posted image user posted image
Dobro, da je s tabo in s tvojima pikecoma vse v redu, sedaj pa počivaj na bolniški

Miška, saj imaš prav, še mene ja zamikalo, da bi danes delala test, pa sploh nisem v postopku user posted image user posted image user posted image . A ja, pa user posted image  mi tudi še ne zamuja.

Larči, jaz mam pa tako srčno napako, da imam vse fante rad...user posted image user posted image  Zdaj je mulac star že 10 let in po moje bi mu bilo nerodno, če bi mu povedala, kako je težil za to pesem pri treh letih

Netka, dober izbor user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu baci)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
11.12.2008 14:15:08   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Pupike moje zlate, mi ni dalo miru in nardila sem testek, ki je pokazal user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Tako sem vesela, sploh ne morem verjeti!!!

Jeeeeeeeeeeeeee! You go girl!

ČESTITKEEE!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
11.12.2008 14:15:34   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: netka34

BACI!!! Madona, morm prow kričat!!! Kr če te zej vidi in najde naša Šuki, te bo tok našeškala, d sedet ne boš mogla!!user posted image user posted image

Dokler furaš belino,  s potrpljenjem čakat!!!user posted image user posted image
Sej veš, potrpljenje je božja mast!!

Me smo s tabo, skorej lih tolk na trnih zate, kukr ti sama!
user posted image user posted image user posted image

Baci -  nastavi ritouser posted image . Kaj se to pravi delat test 6 dan po ETuser posted image Punce, kdo vas je to naučuuser posted image
Baci, pomiri se, kot so dejale punce, je še čisto prezgodaj, da ti test zazna nosečniški hormon, mogoče se je šele dobro kak pikec vgnezdil, ti ga pa že preganjaš naj se zjasni al je al ni, ne tko, tud oni rabjo čas.

Zdej pa tko, do 19.12. da nisi niti enga nardila, za kazn je treba zdej do konca čakat, a jasnouser posted image

In seveda kr se pridružujem netkinim željam in še jaz dodajam user posted image user posted image user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
11.12.2008 14:18:11   
Shuka
Blanči user posted image user posted image user posted image user posted image za dvojčke in res pazi nase, samo leži in počivaj in ko ti bo šlo to na živce samo pomisli na svoji dve pikici in bo šlo, mene vpraši, sem preležala 3 mesece ampak vem za kaj, bolje doma kot v bolnici.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
11.12.2008 14:22:50   
želvica99
Reby bravo dečvauser posted image user posted image user posted image , čestitke, uživaj in pazi naseuser posted image

Zarja naj tvoja user posted image user posted image lepo prostorček poiščeta in se namestita za naslednjih okol 8 mesecevuser posted image

Blanč  sam da se je ustavlo, madonca se mormo še po + obremenjevat, hu.....Upam, da se ti na UZ še dva srčka pokažeta in pol je to to- dva komada iznenada. A bHCG pa tko noro raste.

Baci seveda je lahko še +, potrpi še malo, saj je težko, ampak testke raje kar pospravi, si pol lahko brezveze razočarana. Držim pesti za tebe.

Netka si me spomnila, da moram okrasit stanovanje, letos sem čist pozabljiva.

Shuka kako grlo? Če ne bo bolje pa le mal zdravnika obišči.

Lara kako pa kaj tvoje okraševanje. Letos bo po tvoji želji s trebuščkomuser posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
11.12.2008 14:23:31   
lučka 25
blanč, samo da je vse vredu. Krvavitve naj se pa kar umirijo, ga nimajo kaj za biksat tam okoli tebe in otročkov. Se pravi boš dvojna mamica. Super. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

lara, si me pa nasmejala s Slakovo polko. user posted image  Ja, se bo treba mal zavrtet, a ne? user posted image

baci, res ga biksaš. Saj 8 dni pred predvidenim dnevom za test je pa res čist prekmalu, da bi bil test verodajen. Zdaj je še tudi premalo nosečniškega hormona, da bi ga test pokazal.

zarja, vidim da imaš že nasmeh do ušes (ja imam nadnaravne moči in vidim preko RR user posted image ). Lepo ju grej, da boš pa super mami pa ako in tako že vemo.user posted image

zvezdica, a tako te hecajo majstri. Jih bo res treba za ušesa.

Punce, dobra muzka. Vsega po malem. Od narodnjakov, do.....user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
11.12.2008 14:24:59   
baci
razumem,nič testa delat!!!

bom odmislila vse do 19.12.

kazen je kazen!!!

še enkrat;rada vas imam!!!

tako sedaj pa grem počasi v službo!!!

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
11.12.2008 14:25:29   
bambi75
Shadow user posted image  user posted image  saj sem vedla, sam ti mi nisi hotla že zadnjič veselja narediti user posted image  . Čestitke za user posted image .

Reby tudi tebi čestitke za user posted image . user posted image

Zarja tebi pa čestitke za dva lepa eskimčka. user posted image

Blanči, a kar dva so videli. user posted image  Naj bo odslej naprej tvoja nosečnost bolj mirna.

Baci naj se ta današnji minus čez čas spremeni v plus. DRugače pa jaz te ne bom kregala, ker vem kako je hudo čakat.

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
11.12.2008 14:27:12   
gigi1
Bambi in Se*kica še malo pa sta vi2 na vrsti. Joj kako jaz močno navijam user posted image  user posted image  user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
11.12.2008 14:28:34   
Shuka
Lučka25 - danes se nalivam s čajem in je boljeuser posted image , samo ne bom hvalila dneva pred nočjo, ker zvečer je bolj kriza, jah čas je že primeren za take primere, ampak se bomo bojevali z vragciuser posted image

Ti si pridna in počivaš?user posted image Dan je res tak čist za spat.user posted image

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
11.12.2008 14:32:34   
Shuka
gigi ljubica moja
user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
11.12.2008 14:37:03   
Serendipity
Ma, me to jezi - doma man računalničarja, moj računalnik pa v popolnem k* user posted image  user posted image  Že 4 x sem pisala sporočilo, p astalno ta kijšta zmrzne. Upam, da bo tokrat šlo .. Če ne bodo pa solze! user posted image

sunshine thirty-three - hvala. Kako si? Je priden nagajivček?

blanč - JUUUPIII! DVA!!! Zdaj pa se lepo cajtja in božaj buškija, da bota pikici pridni!

baci - vidim, da so te že druge okregale. Jaz ti pošljem samo *objemček* vem, kaj se ti mota po glavi - ampak, zdaj si si pa samo zmedo naredila. Prste vstran od testa!

bambina - kako si ti?

No, danes je 10. dan od ET-ja, še malo pa bo 14. december in lulčkanje na testek! Zaenkrat nam vlada bela barva...

vsem pupam - *hugs* preden spet to škatlo pobere!

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Bambi in Se*kica še malo pa sta vi2 na vrsti. Joj kako jaz močno navijam user posted image  user posted image  user posted image

Hvala žuži!

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 11.12.2008 14:45:43 >

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
11.12.2008 14:38:42   
netka34
Ja, ane Gigi? Js sm si jo kar 2x zarolala!! Mismis, mi je všeč, d dopade!!

< Sporočilo je popravil netka34 -- 11.12.2008 14:44:08 >

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
11.12.2008 14:41:50   
netka34
Želvica, oproščeno! Sej si nosečka!! Ampak le potrudi se mal, sej bojo otroc še bl veseli!!

ŽELIM TI VELIKO VESELJA PRI TEM...user posted image user posted image

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
11.12.2008 14:48:27   
netka34
Madona se*, to je to, ti rečem!! Še malčk, pa bouser posted image !!! Jupiii!!!user posted image user posted image

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
11.12.2008 14:50:58   
netka34
Torej, vidm, d se odpravlate iz služb, in da mam monologe...
grem pa še js...
Po škrata v šolo, in d vidm, če dobim Larčko vn!
user posted image

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
11.12.2008 15:07:36   
Bumo
Zarja, lepo ju grej in držim ti pesti za en debeli plusek, ko boš lulala.

Baci, po moje si že plava od modric, pa te jaz ne bom bincnila, čeprav si pa zaslužiš, veš....
Hej nič stresa zdaj, ko greješ user posted image  in ne ga srat s prezgodnjimi testi. Počakaj na datum ,ko bi se ti naj vlila user posted image  in še kak dan dlje, če je terba!!! Šment babnica neučakana  user posted image ..no, saj če ne drugo...te popolnoma štekekam, da je za ponoret od čakanja.

Blanči, sam, da so te porihtali in ,da je vse OK. Lepo počivaj na toplem, zunaj je itak za en drek vreme...

Shuki , ti se tudi čuvaj, da še bolj ne zboliš.

Shadow, si pridna?

Mismis, si me prehitela s srčno napako ,sem jo jaz hotela Lari malo zatipkat user posted image user posted image user posted image , no pa Lučki bi tudi
blo všeč vidimuser posted image user posted image user posted image

Se, babnica z naše strani...upam, da si vreduuser posted image .

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?