|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December IVF/ICSI
11.12.2008 13:25:45   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Še eno vprašanje punce, zdej sem še čist zmedena od sreče. A še kr jemljem vsak dan po 1 aspirin in Prometrium na 12 ur normalno? Si ne upam Reša klicat, da ne bo rekel, da sem tečka...

Prometrium ja (ga boš kar do 12. tedna), z aspirinom pa nehaj!

Hvala, Ledenka, sej se mi je zdelo, da bo tako user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
11.12.2008 13:26:32   
netka34
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Zdravo punce. Jaz sem ravno iz bolnice, kamor sem bila včeraj sprejeta zaradi krvavitve, ki se je zopet hitro končala. Vidla sem dve gestacijski vrečki in dva rumenjačka. Bhcg je 8000 baje je vse uredu vendar vsaka kravitev lahko pomeni splav. Sempa zdaj na bolniški, tako, da bom dogajanje na forumu lažje spremljala.

Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, Blanči ma pa dvojčke, jeeeeee, pa umij si hitro usta in ne izgovarjaj grdihsplav besed!!!!!
Bravo generacijo!!

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
11.12.2008 13:26:50   
Reby

Zdravo punce. Jaz sem ravno iz bolnice, kamor sem bila včeraj sprejeta zaradi krvavitve, ki se je zopet hitro končala. Vidla sem dve gestacijski vrečki in dva rumenjačka. Bhcg je 8000 baje je vse uredu vendar vsaka kravitev lahko pomeni splav. Sempa zdaj na bolniški, tako, da bom dogajanje na forumu lažje spremljala.
Reby user posted image user posted image user posted image user posted image
Za Zarjo in njene pingvinčkeuser posted image

Blančka, hvala, drži se, super da boš doma user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
11.12.2008 13:28:25   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Reby - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravooooooooo

In še sporočam, da naša draga Zarja že greje dva  eskimčka    user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

Sončica prelepa, čudovito! user posted image user posted image user posted image Čestitam in lepo se crtkajte še do avgusta!user posted image user posted image user posted image

In jaz sem mislila, da bom ob13.20h zgodnja za njene nove?user posted image user posted image  Super dan!!!user posted image

Ledenka, Blanč, Mismis, Netka, Lučka, Gigi, Pika, Sonček,... a čmo eno skupaj udart? Kera bi zdej pasala? Evo eno veselo sem našla, dnevu primerno
http://www.youtube.com/watch?v=noolIpqg8Zs&feature=PlayList&p=D55C40EF66D9F1E0&playnext=1&index=60
user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
11.12.2008 13:28:35   
baci
tako naj vam povem,da nebi bila ženska in naredila tega,kaj sem naredila!!!

ni mi dalo miru,ob vseh teh mojih slabostih ki jih imam in sem naredila test,da vidim če je še vedno pozitiven zaradi te stopke!!!

vendar test je bil NEGATIVEN,tako da nevem kaj se mi dogaja,te slabosti in vse skupaj!!!
tako,da sem zdaj 100%,da nisem noseča in nimam slabosti zaradi nosečnosti ampak ker bo prišla v vsem sijaju na obisk!!!

vem da me boste kregale,ker sem delala test,ampak nisem se mogla upret skušnjavi!!!

kaj čemo,gremo dalje v nov postopek drugo leto!!!

......vsak dan je nov začetek....

(odgovor članu baci)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
11.12.2008 13:30:36   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: netka34

Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, Blanči ma pa dvojčke, jeeeeee, pa umij si hitro usta in ne izgovarjaj grdihsplav besed!!!!!
Bravo generacijo!!

Blančica, ma sem vesela, dva, DVAAAA!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...in poslušaj Netko!user posted image
Super, lepo pridmo počivaj, iiiiiiiiiiiii danes je res dober dan, to sem začutil že zjutraj!user posted image user posted image user posted image

Coelho

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
11.12.2008 13:31:36   
netka34
Baci, keri dan po ET-ju si?

Larči, si jo pa usekala zej eno po domače. Jo kar poslušam, sej prow paše!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baci)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
11.12.2008 13:32:04   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: baci

ni mi dalo miru,ob vseh teh mojih slabostih ki jih imam in sem naredila test,da vidim če je še vedno pozitiven zaradi te stopke!!!

vendar test je bil NEGATIVEN,tako da nevem kaj se mi dogaja,te slabosti in vse skupaj!!!
tako,da sem zdaj 100%,da nisem noseča in nimam slabosti zaradi nosečnosti ampak ker bo prišla v vsem sijaju na obisk!!!

vem da me boste kregale,ker sem delala test,ampak nisem se mogla upret skušnjavi!!!

user posted image  Baci, kdaj imaš datum za test? Morda je pa prekmalu...jaz držim pesti še naprejuser posted image

Coelho

(odgovor članu baci)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
11.12.2008 13:33:20   
lara light

Larči, si jo pa usekala zej eno po domače. Jo kar poslušam, sej prow paše!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma sem tko vesela, Zarja, Reby, Blanč....še Baci upam, da bo in da je prekmalu...a ne da paše v tem turobnem dnevu, če me moj slišiuser posted image - stari rockeruser posted image

Coelho

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
11.12.2008 13:33:50   
netka34
http://www.youtube.com/watch?v=0MaWgHKWGIg

Na, evo to si navijte, da bo dvigovalo strehe!!!

< Sporočilo je popravil netka34 -- 11.12.2008 13:34:56 >

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
11.12.2008 13:34:12   
ledenka

blanči user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  držim pesti, da vse ostane ok in da boš čez kakih 7 mesecev in pol držala dve jokajoči štručki v rokah! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
11.12.2008 13:35:13   
zarja1
evo srčice moje mi smo doma. Dva so odmrznili, oba sta super in se grejeta pri mami. Sma bila edina dans za ET in sva tako prišla prej na vrsto.

Reby čestitkeuser posted image user posted image user posted image

Blanči tebi tudi za dvojno srečo.

Bumo ti maš pa itak plusek vidim.user posted image user posted image user posted image

Baci prehitra si...čaki langzam bejba.

drage moje neštetokrat hvala za vse. RADA VAS MAM FEJST. Prav vse po vrstri!!!!!!

Grem počivat.....

Horny Teddy

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
11.12.2008 13:35:54   
sonček33
Blanč - joj, počivaj!! Držim pesti, da je bilo to zadnjič.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu baci)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
11.12.2008 13:37:21   
lara light
Netka, hvala!user posted image
Pa še za mimimiškenga nečaka:http://www.youtube.com/watch?v=f5wMHd5TGG4

Coelho

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
11.12.2008 13:37:22   
netka34
http://www.youtube.com/watch?v=oXrUNL1k0lQ&feature=related

Evo in še tole si navijte do poda, da se prizemljite. Posebej za Blanč!!!!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
11.12.2008 13:37:46   
mala81
zarja1 user posted image user posted image user posted image . Lepo grej svoja dva sončka

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
11.12.2008 13:43:10   
baci

danes je 7 dan,po et-ju!!!

vem da je prehitro,vendar me je zanimalo,ker naj nebi delal 6 dni testa,ker stopka deluje in je lahko test pozitiven zaradi nje!!!
ampak me je vseeno zanimalo!!!
drugače pa imam test 19.12.

zarja-še enkrat čestitam,lepo jih čuvaj in grej!!!

......vsak dan je nov začetek....

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
11.12.2008 13:43:24   
lara light
Netka, glih zdej se jo poslušala in se spraševala, kakšno vezo imjo wc-jiuser posted image

Coelho

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
11.12.2008 13:44:13   
netka34
Evo, ta je pa danes samo zame!!!

http://www.youtube.com/watch?v=WUjnHhQV8Os

(odgovor članu mala81)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
11.12.2008 13:45:27   
Reby

Baci, tole je vse skupaj smešno, saj je še čisto prehitro, da bi ti test pokazal pozitivno, saj imaš še ja cel teden pred sabo, tako da te bom jaz kregala user posted image

(odgovor članu baci)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
11.12.2008 13:46:05   
Zvezdica
Zvezdica bemtiš pa te majstri. Jih bom po riti, ker te v slabo voljo spravljajo.

Ja ti kar dej, ker jest sem tko ogromna, da če kakega za vrat primem sem kot sumouser posted image
Nič več se ne jezim, očitno je tole moje poslovanje z mojstri katastrofa.

Bom pa sama polagala user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
11.12.2008 13:46:30   
lara light

vem da je prehitro,vendar me je zanimalo,ker naj nebi delal 6 dni testa,ker stopka deluje in je lahko test pozitiven zaradi nje!!!

Baci, ne bi rada bila pametna, ampak je občutno prezgodaj. Še 10 dan je komaj opazna črtica ali pa sploh ne...pomiri se lepo in počakaj do testa. Navijamuser posted image user posted image user posted image user posted image

Coelho

(odgovor članu baci)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
11.12.2008 13:47:53   
Zvezdica

Baci, čist prekmal si delala test...vsaj jast mislim tko. Veš da smo 19. šele čez 8 dni?!??!?!? Halooooo. Slabo voljo stran, ker test ti ne more pokazat če še ni cajt. Zato optimizen nazaj vzami in misli na lepe stvari.

i belive i can fly....

(odgovor članu baci)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
11.12.2008 13:47:56   
pika.po

Blanč suuuuuuuper, dva sta!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes je pa res en lep deževen dan! user posted image user posted image user posted image

Juhuuuuuuuuuuuu!

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
11.12.2008 13:50:26   
netka34
BACI!!! Madona, morm prow kričat!!! Kr če te zej vidi in najde naša Šuki, te bo tok našeškala, d sedet ne boš mogla!!user posted image user posted image

Dokler furaš belino,  s potrpljenjem čakat!!!user posted image user posted image
Sej veš, potrpljenje je božja mast!!

Me smo s tabo, skorej lih tolk na trnih zate, kukr ti sama!
user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?