|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December IVF/ICSI
11.12.2008 11:49:40   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

In še sporočam, da naša draga Zarja že greje dva  eskimčka    user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   suuupeeer!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ZARČI TO !!!!!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
11.12.2008 11:52:42   
miska73
Bumo saj veš kakšna naloga te čaka jutri. LULANJE

Jst hočem tudi jutri skakat.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
11.12.2008 11:56:51   
mismis
user posted image
user posted image

AKTUALNO V TEM TEDNU   

Četrtek, 11.12.
Zarja1 - ETZ

Petek, 12.12.
Kajatina - UZ

Petek, 19.12.
Netka34 - posvet z dr. D.

Sreda, 24.12.
Zarja - lula

user posted image
   user posted image PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V DECEMBRU  

Četrtek, 11.12
Mojsonček - pregled

Ponedeljek, 15.12.
Lara Light - pregled
Želvica99 - UZ
Mlinčkovi - UZ

Torek, 16.12.
Goldy - pregled
sonček85 - pregled

Sreda, 17.12.
sabsa - pregled

Petek, 19.12.
Hedviga - UZ
Nokes  - UZ

Ponedeljek, 22.12.

Shuka - UZ
blanči - UZ

Torek, 23.12.
mandreja - pregled

Sreda, 24.12.

Shuka - pregled
Lučka25 - pregled

Ponedeljek, 29.12.
Jazzz27 - NS
zvezdica - pregled + ctg + UZ

Torek, 30.12.
mandreja - AC

user posted image
 user posted image PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V JANUARJU   

Ponedeljek, 05.01.2009
anci banci - NS
ledenka - morfologija

Torek, 06.01.2009
Kisci - pregled

Sreda, 07.01.2009 
Kisci - pregled pri porodničarju

Petek, 09.01.2009
Dakec - UZ

Ponedeljke, 12.1.2009
Lučka 25 - NS

user posted image
user posted image TA MESEC ČESTITAMO ZA OSEBNI PRAZNIKuser posted image

Petek, 12.12.
Kajšica - user posted image

Ponedeljek, 22.12.

mismis - user posted image

user posted image

OBJEMČKI
          user posted image   Tina1, Sapi user posted image

user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image T R E P E T A L K E user posted image
(beri TESTI)

Shadow greje user posted image user posted image test 11.12.2008
Bumo greje  user posted image
test 12.12.2008
Reby greje user posted image test 13.12.2008
bambi75 greje user posted image user posted image user posted image test 15.12.2008
Se* grejeuser posted image user posted image test 15.12.2008
Baci grejeuser posted image test 19.12.2008
Obayifo greje ?user posted image test 25.12.2008

Zarja greje user posted image user posted image test 25.12.2008

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

user posted image   KANDIDATKE  user posted image    V  POSTOPKUuser posted image

• Zarja1 (1. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič, zmrznjenčki)
  • Reby (1.IVF/ICSI, dr. Reš, november)
  • Tina1 (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Želvica99 (2. IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB, femoden, Dipherline)  
  • Serendipity (1. ICSI, MB, dr. Gavrič)
  • Bumo (1. IVF, MB, Dipherline + Gonal)
  • Shadow (2. IVF, MB)
  • Obayifo (4. IUI, Graz)
  • Vitaebella (IVF)
  • Baci (1. IVF, MB, dr.Milan Reljič,dr.Gavrič, ETZ 05.12.)
  • Netka34 (4.ICSI, GK LJ, dr. Drobnič, posvet 19.12.)

user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image     

• M.L.B.K. (3. IVF, dr. Reš)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • mala81 (3. IVF/ICSI, dr. Reljič, MB, marec 2009) 
  • Ozone (5. IVF, MB dr. Reljič)
  • Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • Pika74 (34 let, 5. IVF/ICSI, dr. Drobnič)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa,1 UZ - 15.1.2009)
  • bbpikica (5. IVF/ICSI, PO, dr. Reš, 5.januarja pregled)
  • Pikovit (6. IVF, MB, femoden, akcija januarja)
  • Nikita***(3. IVF, GK LJ, dr. Zorn)
  • Reni70 (6.ICSI,PO, dr.Reš)
  • mismis (2.IVF;LJ, dr.Drobnič)
  • gospodarica (3. IVF, dr. Reš)
  • Paddy (2.ICSI, MB, zamrznjenčki)
  • cukica (24let)(LJ, dr.Ribič, novembra zamrznjenčki) 
  • Marjetka Cvetka (1.ICSI, dr. Reš, PO)
  • zup2(dr. Reš, PO)
  • Oktavija (MB, 3. IUI)
  • neni (7. IVF, dr. Reš)
  • T1979 (3. IVF, PO,dr. Reš) 
  • Kiwi (1. IVF, MB)
  • Pija76 (4. IVF, PO, dr. Reš)
  • Kajsica (2. IVF, GK LJ)
  • miška73 (2. IVF, GK LJ)
  • zofka7 (3.IVF, GK LJ)
  • womanpolice (3. ICSI, GK LJ, 03.01. dr. Bokal posvet)
  • BEBIII (GK LJ, dr. Pinter, 29.1.09 pregled)
  • anna1 (2. IVF, GK LJ)
  • n74 (2. IVF/ICSI, dr. Reš, PO)
  • Gigi (3. ICSI, GK LJ, dr. Vogler) 
  • daisy23 (2. IVF, PO, dr. Reš)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI, 3.12.po napotnico za eskimčke)
  • DaisyE (dr. Reš)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič, posvet 9.2.) 
  • Jill (1. ICSI, MB) 
  • Barbarella77 (2. ICSI, MB) 
  • Darja* (3.IVF/ICSI)
  • 11122379b (1. IVF, LJ)
  • vijolica30 (3.IVF, Dr. Bokal, GK LJ) 
  • Anonimna MAJA (1.IVF, Dr.Reš, LJ/PO)
  • žogica13 (2.IVF, dr. Požlep, GK LJ)
  • citrončica (4.icsi, GK LJ)
  • Tina1 (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič, posvet 6.2)
  • emamair (IVF, dr. Reš, posvet 20.01.) 
  • Sapi (3.IVF, GK LJ, dr. Ribič)  
    user posted image user posted image user posted image

sayuri 
    user posted image user posted image , pf user posted image , Gloria user posted image , Amelia user posted image , Goldfish user posted image , Anime user posted image user posted image , Mijavček user posted image  user posted image , Konina user posted image  user posted image , Hope2 user posted image

dakec user posted image user posted image
    , Zvezdica user posted image user posted image , Pinki36 user posted image user posted image , Abra user posted image user posted image , Sonček33 user posted image user posted image , Julija30user posted image , Orto2user posted image , Hedviga user posted image user posted image user posted image , Shukauser posted image , Linda25user posted image , Nokesuser posted image user posted image user posted image , Rožica29user posted image , Jadrnica user posted image  user posted image , Sonček85user posted image , Dobrovoljčicauser posted image , Ledenka user posted image user posted image , LaraLightuser posted image , Stijanuser posted image , mojsončekuser posted image , martin6user posted image , Mandrejauser posted image , Kicsiuser posted image , Goldyuser posted image , Sabsauser posted image user posted image , Jazzz27user posted image , lana08user posted image , Kalinauser posted image , anci banciuser posted image , mlinčkoviuser posted image , Lučka25user posted image

Špelka12user posted image , Libi user posted image , Grethy user posted image , Dajamaja user posted image , Bozza user posted image , Gigi
    user posted image , n74 user posted image , DaisyE user posted image , netka 34  user posted image

Mlinčekuser posted image , Folikel09 user posted image , Krucefiksuser posted image     

• Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
    Znaki hiperstimulacije: http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
    Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
    Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
    Naročanje na GK:
    narocanje.spec.gin.amb@kclj.si
    Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048
    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image      user posted image NOVE NOSEČKE  DECEMBER   user posted image  

user posted image        želvica99 (LJ)   
    user posted image     
    blanči (PO)   
    user posted image      Sulfinija (N)  
    user posted image    Shadow (MB)
  •  user posted image Reby (LJ)

user posted image

Dekleta, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano. Da se ne bomo lovili. Katera tega ne bo naredila, jo lahko pomotoma spustimo.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
    Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu miska73)
  • Neposredna povezava do sporočila: 1753
    11.12.2008 12:13:28   
    Zvezdica

zvezdica, nama bo ratalo prit do kafeta pred božičem? user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne vem. Sem tok slabe volje. Men res ne gre nič od rok zadnje dni. 2 keramičarja sta me že skenslala, pa smo bli že vse zmenjeniuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu ledenka)
    Neposredna povezava do sporočila: 1754
    11.12.2008 12:26:57   
    Bumo
    Ok, lubike moje...bom pa lulala Ok? In takoj zjutraj vam povem, kaj sem nalulalauser posted image
    Pol pa hitro na krvnega še samo potrdit zadevo.  Jaz upam, da bo vse OK!!
    Ful dober teden imamo...,pa šele začetek meseca jeuser posted image ...kaj pa ti Bambi? ti ne boš nič lulala?

(odgovor članu Zvezdica)
    Neposredna povezava do sporočila: 1755
    11.12.2008 12:30:34   
    dajamaja

Reby, bravo!!!
    Zarja, bravo!!!

Zvezdica, naš je tolk obupal nad njimi, da je na koncu sam polagal. Niso zamujali, so pa falili dogovorjeno postavitev in smo en dan gor dajal, naslednjega pa snemal.

(odgovor članu Zvezdica)
    Neposredna povezava do sporočila: 1756
    11.12.2008 12:50:32   
    pika.po
    IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja

Zvezdica, naš je tolk obupal nad njimi, da je na koncu sam polagal. Niso zamujali, so pa falili dogovorjeno postavitev in smo en dan gor dajal, naslednjega pa snemal.

Tile mojstri so ponavadi živa katastrofa. Nič vama ne zavidam tole stanje.
    Ko sem se vselila v novo stanovanje sem imela tolk reklamacij, da še zdej po 2 letih nismo čist fertik.
    Itak sam kimajo, naredijo kar naredijo, mislijo si pa svoje in se ti potihem režijo v glavo. Grrrrrrrrrr...
    In zmaga tisti, ki je bolj tečen in vztrajen...

(odgovor članu dajamaja)
    Neposredna povezava do sporočila: 1757
    11.12.2008 12:50:54   
    lučka 25
    IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Pupike moje zlate, mi ni dalo miru in nardila sem testek, ki je pokazal user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Tako sem vesela, sploh ne morem verjeti!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ČEEEEESTITAAAAAAM!!! A smo rekle, da si sumljiva in, da je to to. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bravo. Zdaj se pa lepo čuvaj in lepo user posted image .

(odgovor članu Reby)
    Neposredna povezava do sporočila: 1758
    11.12.2008 12:51:02   
    lučka 25
    IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Hej Lučka, Pika.po!user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Lara, ja klasična glasba je dobra za otrokov razvoj, tudi še malo kasneje. Čeprav nekje pri 3 letih jih pa že ne mika več. So pa bolj zanimive poskočne pesmi in ne boš verjela, tudi partizanske so še posebej zakon.user posted image

Hej mašinca zagodi, naj odmeva povsod in....user posted image  komaj čakamuser posted image , bom titovke poiskala do takrat!

Ti si v redu?user posted image

Ja otroci, ko pri enih 3,4 letih slišijo partizanske pesmi, so za njih zakon. Sprobano in to že večkrat. user posted image

jaz sem v redu, mal je slabosti, a se da vse zdržat. Ni panike. Drugače pa vremenu podobno - zaspano.user posted image

(odgovor članu lara light)
    Neposredna povezava do sporočila: 1759
    11.12.2008 12:52:09   
    lučka 25
    IZVIRNO SPOROČILO: Bumo

Ok, lubike moje...bom pa lulala Ok? In takoj zjutraj vam povem, kaj sem nalulalauser posted image
    Pol pa hitro na krvnega še samo potrdit zadevo.  Jaz upam, da bo vse OK!!
    Ful dober teden imamo...,pa šele začetek meseca jeuser posted image ...kaj pa ti Bambi? ti ne boš nič lulala?

user posted image   Že stiskam pesti user posted image

(odgovor članu Bumo)
    Neposredna povezava do sporočila: 1760
    11.12.2008 12:53:14   
    sonček33
    Zarja čestitke za pingvine!

Netka - no končno sem si oddahnila. Ja, pol sem ap res kej zgrešilauser posted image user posted image user posted image . Sicer pa jaz večinoma ležim. Si ne upam kam it, da ne bo dete želelo ven predčasno. me je zadnjič mali res prestrašil. Sej jaz sem na mismisinem seznamu za zabavo, ampak mislim, da bo težka, da se ga udeležim, čeprav sem se res veselila, da vas končno spoznam. Žal je do mismis kar daleč in ne upam tvegat.

Se*
    - mislim nate sto na uro.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu dajamaja)
    Neposredna povezava do sporočila: 1761
    11.12.2008 12:53:43   
    lučka 25
    IZVIRNO SPOROČILO: miska73

IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

In še sporočam, da naša draga Zarja že greje dva  eskimčka    user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   suuupeeer!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
    ZARČI TO !!!!!

user posted image user posted image user posted image  Super!!!user posted image user posted image user posted image

Zdaj p kot smo rekle. Lepo ju grej, ker bosta pri tebi ostala kar nekaj mescov. user posted image

(odgovor članu miska73)
    Neposredna povezava do sporočila: 1762
    11.12.2008 12:53:52   
    sonček33
    Še podatki za seznam -pregled imam spet 23.12.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu sonček33)
    Neposredna povezava do sporočila: 1763
    11.12.2008 12:54:19   
    mismis

Lara, ja klasična glasba je dobra za otrokov razvoj, tudi še malo kasneje. Čeprav nekje pri 3 letih jih pa že ne mika več. So pa bolj zanimive poskočne pesmi in ne boš verjela, tudi partizanske so še posebej zakon.user posted image

Hej mašinca zagodi, naj odmeva povsod in....user posted image  komaj čakamuser posted image , bom titovke poiskala do takrat!

Ja otroci, ko pri enih 3,4 letih slišijo partizanske pesmi, so za njih zakon. Sprobano in to že večkrat. user posted image

jaz sem v redu, mal je slabosti, a se da vse zdržat. Ni panike. Drugače pa vremenu podobno - zaspano.user posted image

ali pa goveje, moj nečak je bil pri treh letih nor na Srčno napako. Groza, si jo je kar na repeat naštimal na playerjuuser posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu lučka 25)
    Neposredna povezava do sporočila: 1764
    11.12.2008 12:57:06   
    gigi1
    O Dajči, kolk te je lušno spet tukaj brat user posted image  user posted image  user posted image

Obi dobro opravi v Grazu. Naj bo endometrij prave debeline user posted image  user posted image  user posted image

Zvezdica bemtiš pa te majstri. Jih bom po riti, ker te v slabo voljo spravljajo.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
    Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu dajamaja)
    Neposredna povezava do sporočila: 1765
    11.12.2008 12:57:48   
    lučka 25
    IZVIRNO SPOROČILO: mismis

ali pa goveje, moj nečak je bil pri treh letih nor na Srčno napako. Groza, si jo je kar na repeat naštimal na playerjuuser posted image user posted image

user posted image  user posted image  Ja, ja al pa goveja. user posted image  user posted image

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 1766
    11.12.2008 12:58:03   
    pika.po
    IZVIRNO SPOROČILO: mismis

To je pa pesem k jo ne prenesem organsko! user posted image user posted image user posted image

Če bo vse posreči bo malemu enkrat še nerodno, ko bo z veseljem kdo ( namrimer tetica mišmiš) pripovedoval kak si je to non stop nažigal! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 1767
    11.12.2008 12:58:28   
    pika.po
    Ampak partizanske so pa zakon! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pika.po)
    Neposredna povezava do sporočila: 1768
    11.12.2008 13:00:23   
    mismis
    IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Zarja čestitke za pingvine!

Netka - no končno sem si oddahnila. Ja, pol sem ap res kej zgrešilauser posted image user posted image user posted image . Sicer pa jaz večinoma ležim. Si ne upam kam it, da ne bo dete želelo ven predčasno. me je zadnjič mali res prestrašil. Sej jaz sem na mismisinem seznamu za zabavo, ampak mislim, da bo težka, da se ga udeležim, čeprav sem se res veselila, da vas končno spoznam. Žal je do mismis kar daleč in ne upam tvegat.

Se*
    - mislim nate sto na uro.

user posted image user posted image user posted image  mi je hudo, ampak je razmuljivo. Ma sej bo bo še priložosti za srečanje, sedaj je važno, da si ti in tvoja pikica v redu

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu sonček33)
    Neposredna povezava do sporočila: 1769
    11.12.2008 13:18:06   
    Reby
    Še eno vprašanje punce, zdej sem še čist zmedena od sreče. A še kr jemljem vsak dan po 1 aspirin in Prometrium na 12 ur normalno? Si ne upam Reša klicat, da ne bo rekel, da sem tečka...

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 1770
    11.12.2008 13:20:25   
    lara light

Pupike moje zlate, mi ni dalo miru in nardila sem testek, ki je pokazal user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Tako sem vesela, sploh ne morem verjeti!!!

REBYYYYY, to punca, to!!!! Super, čestitam draga! user posted image user posted image user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
    Coelho

(odgovor članu Reby)
    Neposredna povezava do sporočila: 1771
    11.12.2008 13:21:06   
    netka34
    Jupii, Zarji, to sta borca!!! Oba ok, to je za pošizit in skakat do stropa!!! Ampak ti zej ne smeš skakat!!!Bom js še zate!!!user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
    Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 1772
    11.12.2008 13:21:15   
    ledenka

Še eno vprašanje punce, zdej sem še čist zmedena od sreče. A še kr jemljem vsak dan po 1 aspirin in Prometrium na 12 ur normalno? Si ne upam Reša klicat, da ne bo rekel, da sem tečka...

Prometrium ja (ga boš kar do 12. tedna), z aspirinom pa nehaj!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Reby)
    Neposredna povezava do sporočila: 1773
    11.12.2008 13:21:18   
    blanč
    Zdravo punce. Jaz sem ravno iz bolnice, kamor sem bila včeraj sprejeta zaradi krvavitve, ki se je zopet hitro končala. Vidla sem dve gestacijski vrečki in dva rumenjačka. Bhcg je 8000 baje je vse uredu vendar vsaka kravitev lahko pomeni splav. Sempa zdaj na bolniški, tako, da bom dogajanje na forumu lažje spremljala.
    Reby user posted image user posted image user posted image user posted image
    Za Zarjo in njene pingvinčkeuser posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
    (Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 1774
    11.12.2008 13:22:10   
    baci
    zarja-bravo za dva pingvinčkauser posted image user posted image user posted image user posted image

reby-čestitam user posted image user posted image user posted image

......vsak dan je nov začetek....

(odgovor članu Reby)
    Neposredna povezava do sporočila: 1775
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
    Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
    7 nenavadnih dejstev o spermi
    Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
    пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?