Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 12:54:30
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Moja mala je res ponorela. Prijela se me je za nogo in se začela vstajat. Kam pa naj dam zdaj malega? Nič več ne bo časa za RR. To tudi naša počne. Se pripuza do noge, pol se mi pa na hlače obesi in se hoče dvigovat. Joj joj, res bo RR pri nas trpela pol pa vam odstopim za nekajč časa moji dve frači.....sta še daleč od tega...se boste lahko mal spočile
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 12:55:35
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw POP TV bo dal pred 24 ur risanko. So pa dolgo rabili, da so se odločili za ta korak. uuuuuuuuu madonca so pa rabili da jim je kapnilo
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 12:56:28
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Moja mala je res ponorela. Prijela se me je za nogo in se začela vstajat. Kam pa naj dam zdaj malega? Nič več ne bo časa za RR. To tudi naša počne. Se pripuza do noge, pol se mi pa na hlače obesi in se hoče dvigovat. Joj joj, res bo RR pri nas trpela pol pa vam odstopim za nekajč časa moji dve frači.....sta še daleč od tega...se boste lahko mal spočile to ti pa z veseljem verjamem sej pravim, jaz občudujem mamice kot si ti, ki imajo dvojčke lai pa trojčke
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 12:56:34
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Ej punce, kdaj boste postavljale smrečico in jaslice, tiste, ki jih seveda boste? 24.12. no fajn, sem sam jz mislila, da bom šele 24.12 delala jaslice Mi smo to vedno delali na prebožični večer in mi je ostalo v navadi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 12:57:11
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Groza kaj se dogaja po svetu. Jaz bi tako žensko dala na električni stol, nima kaj živet. Pedofili, posiljevalci, hladnokrvi morilci...to je za mene vse plevel, ki ga je treba zažgat. podpišem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 12:58:26
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Skye No moje prinčipese so porihtane in pančkajo. Hranim ju z isto žlico in iz istega lončka....drugače mi enostavno ne bi zneslo tu pa vam pošiljata en zapeljiv pogled tik pred spanjem A podirate rekorde ? Bi ringaraja team počasi že lahko nagradil najbolj pridne čveke a ne ...majčice bi si to vsekakor zaslužile ful sta simpatične mali dve ja pa kakšno nagrado za najbolj čvekaste mamice bi res lahko dali, bi jo majčice zagotovo dobile
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 12:58:48
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Anitka: Teža Gala je malo pod 50 to percentilo, višina pa malo pod 90 percentilo in kaj to pomeni kam spadamo? Od 100 fantkov bi bil Gal po teži okoli 50 mesta(povprečje), po višini pa bi bil okoli 90mesta, kar pomeni 89 manjših fantov in 10 fantov bi bilo večjih kot Gal. Ti pošljem na mail obe tabeli in si beleži podatke, pa boš vidla , kako napreduje. To jaz delam za Andraža in sedaj za Aljo O super, hvala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 12:59:09
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
No zdej pa grem nekej za kosilo pripravit pa za Manco spakirat, da bomo pol lahko leteli, ko ati pride domov
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 12:59:37
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
edina: zdej pa v napad!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 13:01:59
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Skye No moje prinčipese so porihtane in pančkajo. Hranim ju z isto žlico in iz istega lončka....drugače mi enostavno ne bi zneslo tu pa vam pošiljata en zapeljiv pogled tik pred spanjem A podirate rekorde ? Bi ringaraja team počasi že lahko nagradil najbolj pridne čveke a ne ...majčice bi si to vsekakor zaslužile Pravi zapeljivki. Nagrada? Kaj je to? Kaj extra 10 strani.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 13:02:08
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** zdej nas je pa barwaw začela bombardirat pa jz rajši grem greva mal ven na dež do pra babice a mene pa ne maraš? maram maram sam morva it mal k pra babi da se ne bo pritoževala da jo nč ne prideva pogledat bova pol še kešno rekle, a prov?? prav kje si zdej? Majo sem dala spat pa cote sušit.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 13:02:11
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Moja mala je res ponorela. Prijela se me je za nogo in se začela vstajat. Kam pa naj dam zdaj malega? Nič več ne bo časa za RR. To tudi naša počne. Se pripuza do noge, pol se mi pa na hlače obesi in se hoče dvigovat. Joj joj, res bo RR pri nas trpela Moja se že vstane. Saj sem vedela, da ne bo dosti zaostajala za bratcem.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 13:02:13
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Moja mala je res ponorela. Prijela se me je za nogo in se začela vstajat. Kam pa naj dam zdaj malega? Nič več ne bo časa za RR. To tudi naša počne. Se pripuza do noge, pol se mi pa na hlače obesi in se hoče dvigovat. Joj joj, res bo RR pri nas trpela pol pa vam odstopim za nekajč časa moji dve frači.....sta še daleč od tega...se boste lahko mal spočile Spočila ja ob obeh naenkrat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 13:02:17
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 hvala tud estrella in špelina... sej se ne bom sekirala, ampak navajena sem da velik poje in me je zaskrbelo ker noče nič. Ko je imel Gal vročino mi je zavračal vso GH. Še dobro, da se dojiva, ker mi niti čaja ni takrat še pil.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 13:02:58
|
|
|
|
tilči
|
kako pada te dež .Mi imamo v kleti že pol metra vode,pa že cel dan črpalka laufa.Očitno bo treba gasilce poklicat, da spumpajo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 13:03:16
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** No zdej pa grem nekej za kosilo pripravit pa za Manco spakirat, da bomo pol lahko leteli, ko ati pride domov fajn kuhaj in dober tek
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 13:04:33
|
|
|
|
katy82
|
Čau mačkice moje najlepša hvala za čestitke,ful vas mam rada,ste mi ta turoben dan polepšale,še posebej hvala tebi Estrella Mi je ful bed k ne morem bit več gor sam imam glih starše na obisku,so mi prinesli kruhomat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 13:04:49
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Še +16 Dajmo turbo Majčice Sedaj pa res grem Anitka, SS, barbaw, špelin@: maili so poslani Thanks
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 13:05:44
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw POP TV bo dal pred 24 ur risanko. So pa dolgo rabili, da so se odločili za ta korak.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 13:06:23
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči kako pada te dež .Mi imamo v kleti že pol metra vode,pa že cel dan črpalka laufa.Očitno bo treba gasilce poklicat, da spumpajo JOJ!!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 13:07:06
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A ste videle tole? Mene je kar groza, kurjo polt sem dobila. Prav za . klik Pa kaka mama je to? Mož gor ali dol, bi pa njega v rit sunila. O, joj, kr not pr me je stislno k sm brela. Milm, ej, kako so lahko ljudje tako kruti, posebej do nedolžnih otročkov. Eni si ne zaslužijo ničesar. Če bi umrla talel babnca, bi bilo prelepo. Jaz bi jo strpala v eno luknjo brez vsega. Do takih ljudi sem jaz brez milosti in bi zelo trpeli, če bi jaz dajala kazni. Vse premile so tele kazni, sploh pri nas. pedofili dobivajo pogojne pa se šetajo okrog po svetu. Jaz bi jim tiča odrezala. Pa še kaj drugega bi naredila. UFffff, sem jezna in žalostna obenem. Se podpišem. Jst bi jim dala najsrožje kazni kar se jim lahko da, trpljenje Jezus!!!!!! Kar se kazni tiče, bi takim res sodila skrajno kruto. Nikoli, ampak res NIKOLI ne bom pozabila slovenskega pedofila in posiljevalca, ki je deklico posiljeval s koruznim storžem, reva je pribežala domov, potem pa kasneje zaradi hudim poškodb umrla Govno je potem prišlo po nekaj letih iz zapora, spremenilo ime in priimek ter zdaj živi kje blizu nas, brrrrrrrrrrrrrrrrrrr Jaz bi jim kožo odrla, solila in nad ognjem vrtela
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 13:07:06
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Čau mačkice moje najlepša hvala za čestitke,ful vas mam rada,ste mi ta turoben dan polepšale,še posebej hvala tebi Estrella Mi je ful bed k ne morem bit več gor sam imam glih starše na obisku,so mi prinesli kruhomat za starše
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 13:08:24
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Skye No moje prinčipese so porihtane in pančkajo. Hranim ju z isto žlico in iz istega lončka....drugače mi enostavno ne bi zneslo tu pa vam pošiljata en zapeljiv pogled tik pred spanjem Joj kake mačkice, bom Galu pokazala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 13:08:50
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A ste videle tole? Mene je kar groza, kurjo polt sem dobila. Prav za . klik Pa kaka mama je to? Mož gor ali dol, bi pa njega v rit sunila. O, joj, kr not pr me je stislno k sm brela. Milm, ej, kako so lahko ljudje tako kruti, posebej do nedolžnih otročkov. Eni si ne zaslužijo ničesar. Če bi umrla talel babnca, bi bilo prelepo. Jaz bi jo strpala v eno luknjo brez vsega. Do takih ljudi sem jaz brez milosti in bi zelo trpeli, če bi jaz dajala kazni. Vse premile so tele kazni, sploh pri nas. pedofili dobivajo pogojne pa se šetajo okrog po svetu. Jaz bi jim tiča odrezala. Pa še kaj drugega bi naredila. UFffff, sem jezna in žalostna obenem. Se podpišem. Jst bi jim dala najsrožje kazni kar se jim lahko da, trpljenje Jezus!!!!!! Kar se kazni tiče, bi takim res sodila skrajno kruto. Nikoli, ampak res NIKOLI ne bom pozabila slovenskega pedofila in posiljevalca, ki je deklico posiljeval s koruznim storžem, reva je pribežala domov, potem pa kasneje zaradi hudim poškodb umrla Govno je potem prišlo po nekaj letih iz zapora, spremenilo ime in priimek ter zdaj živi kje blizu nas, brrrrrrrrrrrrrrrrrrr Takega bi moral en "po nesreči" povozit.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 13:09:58
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči kako pada te dež .Mi imamo v kleti že pol metra vode,pa že cel dan črpalka laufa.Očitno bo treba gasilce poklicat, da spumpajo Ojoj . Pa še kar ne misli nehat ta dež!!??
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?