Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 12:02:10
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Ja pa dobro ne. Se vidi da je zunaj slabo vreme, ste spat spravle sedaj pa tako čvekate, kot da vas kdo lovi. Eno uro me ni, pa sploh ne vem kje naj začnem. Jaz sem moje opravke že nardila. bila na pošti, v trgovini in na bankomatu. Videk je pa doma spal. Babyfon sem nesla k dediju preko hodnika, in letela ko furija. Pridem nazaj, Videk se še premaknil ni in še sedaj spi. barbaw nisem žalostna ker je Videk bolj buckasti, je pravi ded in punce imajo rade prave dede, ne pa tiste suhece. Aja punce, kartice so na pošti. pa hvala za kartico, se ti oddolžim barbaw, ti pa resno napadaš 6000 Ko sem prišla na RR sem vedno občudovala tiste, ki so mele čez 1000 postov in soi nikoli nisem mislila, da jih bom sama imela toliko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 12:02:23
|
|
|
|
barbaw
|
A ste videle tole? Mene je kar groza, kurjo polt sem dobila. Prav za . klik Pa kaka mama je to? Mož gor ali dol, bi pa njega v rit sunila.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 12:03:06
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: buccka No js grem bo treba počasi kaj skuhat. A damo Lin na seznamček hroščkov???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 12:03:14
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Ja pa dobro ne. Se vidi da je zunaj slabo vreme, ste spat spravle sedaj pa tako čvekate, kot da vas kdo lovi. Eno uro me ni, pa sploh ne vem kje naj začnem. Jaz sem moje opravke že nardila. bila na pošti, v trgovini in na bankomatu. Videk je pa doma spal. Babyfon sem nesla k dediju preko hodnika, in letela ko furija. Pridem nazaj, Videk se še premaknil ni in še sedaj spi. barbaw nisem žalostna ker je Videk bolj buckasti, je pravi ded in punce imajo rade prave dede, ne pa tiste suhece. Aja punce, kartice so na pošti. pa hvala za kartico, se ti oddolžim barbaw, ti pa resno napadaš 6000 Ko sem prišla na RR sem vedno občudovala tiste, ki so mele čez 1000 postov in soi nikoli nisem mislila, da jih bom sama imela toliko Hvala enako. Se bom pa verjetno počasi umirila, ker je tudi Maja podivjala. Ko bo hotela hodit sem v piz... dokler ne bo sama hodila.
< Sporočilo je popravil barbaw -- 11.12.2008 12:04:20 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 12:07:01
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A ste videle tole? Mene je kar groza, kurjo polt sem dobila. Prav za . klik Pa kaka mama je to? Mož gor ali dol, bi pa njega v rit sunila. O, joj, kr not pr me je stislno k sm brela. Milm, ej, kako so lahko ljudje tako kruti, posebej do nedolžnih otročkov.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 12:07:04
|
|
|
|
barbaw
|
POP TV bo dal pred 24 ur risanko. So pa dolgo rabili, da so se odločili za ta korak.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 12:09:13
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A ste videle tole? Mene je kar groza, kurjo polt sem dobila. Prav za . klik Pa kaka mama je to? Mož gor ali dol, bi pa njega v rit sunila. O, joj, kr not pr me je stislno k sm brela. Milm, ej, kako so lahko ljudje tako kruti, posebej do nedolžnih otročkov. Eni si ne zaslužijo ničesar. Če bi umrla talel babnca, bi bilo prelepo. Jaz bi jo strpala v eno luknjo brez vsega. Do takih ljudi sem jaz brez milosti in bi zelo trpeli, če bi jaz dajala kazni. Vse premile so tele kazni, sploh pri nas. pedofili dobivajo pogojne pa se šetajo okrog po svetu. Jaz bi jim tiča odrezala. Pa še kaj drugega bi naredila. UFffff, sem jezna in žalostna obenem.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 12:11:34
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A ste videle tole? Mene je kar groza, kurjo polt sem dobila. Prav za . klik Pa kaka mama je to? Mož gor ali dol, bi pa njega v rit sunila. O, joj, kr not pr me je stislno k sm brela. Milm, ej, kako so lahko ljudje tako kruti, posebej do nedolžnih otročkov. Eni si ne zaslužijo ničesar. Če bi umrla talel babnca, bi bilo prelepo. Jaz bi jo strpala v eno luknjo brez vsega. Do takih ljudi sem jaz brez milosti in bi zelo trpeli, če bi jaz dajala kazni. Vse premile so tele kazni, sploh pri nas. pedofili dobivajo pogojne pa se šetajo okrog po svetu. Jaz bi jim tiča odrezala. Pa še kaj drugega bi naredila. UFffff, sem jezna in žalostna obenem. Se podpišem. Jst bi jim dala najsrožje kazni kar se jim lahko da, trpljenje
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 12:15:52
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A ste videle tole? Mene je kar groza, kurjo polt sem dobila. Prav za . klik Pa kaka mama je to? Mož gor ali dol, bi pa njega v rit sunila. O, joj, kr not pr me je stislno k sm brela. Milm, ej, kako so lahko ljudje tako kruti, posebej do nedolžnih otročkov. Eni si ne zaslužijo ničesar. Če bi umrla talel babnca, bi bilo prelepo. Jaz bi jo strpala v eno luknjo brez vsega. Do takih ljudi sem jaz brez milosti in bi zelo trpeli, če bi jaz dajala kazni. Vse premile so tele kazni, sploh pri nas. pedofili dobivajo pogojne pa se šetajo okrog po svetu. Jaz bi jim tiča odrezala. Pa še kaj drugega bi naredila. UFffff, sem jezna in žalostna obenem. Se podpišem. Jst bi jim dala najsrožje kazni kar se jim lahko da, trpljenje Jezus!!!!!! Kar se kazni tiče, bi takim res sodila skrajno kruto. Nikoli, ampak res NIKOLI ne bom pozabila slovenskega pedofila in posiljevalca, ki je deklico posiljeval s koruznim storžem, reva je pribežala domov, potem pa kasneje zaradi hudim poškodb umrla Govno je potem prišlo po nekaj letih iz zapora, spremenilo ime in priimek ter zdaj živi kje blizu nas, brrrrrrrrrrrrrrrrrrr
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 12:16:52
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A ste videle tole? Mene je kar groza, kurjo polt sem dobila. Prav za . klik Pa kaka mama je to? Mož gor ali dol, bi pa njega v rit sunila. O, joj, kr not pr me je stislno k sm brela. Milm, ej, kako so lahko ljudje tako kruti, posebej do nedolžnih otročkov. Eni si ne zaslužijo ničesar. Če bi umrla talel babnca, bi bilo prelepo. Jaz bi jo strpala v eno luknjo brez vsega. Do takih ljudi sem jaz brez milosti in bi zelo trpeli, če bi jaz dajala kazni. Vse premile so tele kazni, sploh pri nas. pedofili dobivajo pogojne pa se šetajo okrog po svetu. Jaz bi jim tiča odrezala. Pa še kaj drugega bi naredila. UFffff, sem jezna in žalostna obenem. Se podpišem. Jst bi jim dala najsrožje kazni kar se jim lahko da, trpljenje Jezus!!!!!! Kar se kazni tiče, bi takim res sodila skrajno kruto. Nikoli, ampak res NIKOLI ne bom pozabila slovenskega pedofila in posiljevalca, ki je deklico posiljeval s koruznim storžem, reva je pribežala domov, potem pa kasneje zaradi hudim poškodb umrla Govno je potem prišlo po nekaj letih iz zapora, spremenilo ime in priimek ter zdaj živi kje blizu nas, brrrrrrrrrrrrrrrrrrr Takega bi moral en "po nesreči" povozit.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 12:18:09
|
|
|
|
aurora28
|
Groza kaj se dogaja po svetu. Jaz bi tako žensko dala na električni stol, nima kaj živet. Pedofili, posiljevalci, hladnokrvi morilci...to je za mene vse plevel, ki ga je treba zažgat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 12:19:06
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Groza kaj se dogaja po svetu. Jaz bi tako žensko dala na električni stol, nima kaj živet. Pedofili, posiljevalci, hladnokrvi morilci...to je za mene vse plevel, ki ga je treba zažgat. Žalostno je, da živijo v zaporih na naš račun, potem pa še po možnosti tožijo državo za .... Če je nekdo po krivem notri je res hudo, ostalo pa .... škoda vsakega centa.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 12:27:49
|
|
|
|
aurora28
|
Špelin kdaj pa je bil ta primer? Joj ko sem prebrala kaj je naredil sploh nisem mogla jesti kosila. Mene take stvari izredno razžalostijo in si potem vse skupaj predstavljam. Sej mi je žal, da sploh preberem kaj takega.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 12:44:21
|
|
|
|
Skye
|
No moje prinčipese so porihtane in pančkajo. Hranim ju z isto žlico in iz istega lončka....drugače mi enostavno ne bi zneslo tu pa vam pošiljata en zapeljiv pogled tik pred spanjem A podirate rekorde ? Bi ringaraja team počasi že lahko nagradil najbolj pridne čveke a ne ...majčice bi si to vsekakor zaslužile IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A ste videle tole? Mene je kar groza, kurjo polt sem dobila. Prav za . klik Pa kaka mama je to? Mož gor ali dol, bi pa njega v rit sunila. ...kar na bruhanje mi gre......če mene vprašate bi jaz njej vrat prerezala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 12:46:27
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: buccka IZVIRNO SPOROČILO: jana81 moj sonček od 7h zjutraj še ni nič jedel, usta ima zaprta , sploh mu nič ne morem uturit, razen čaja...a je to normalno da ko ima vročino manj je? Trenutno je zaspal nazaj. To je čist normalno, nič bat Jana, ponudi mu hrano, če noče, naj pije. Ko bo zdrav, bo jedel. Andraž je bil isti, ko je zbolel, ni jedel nič. Samo ne se sekirat, pa bo Kako pa tvoja pikica? Je jedla normalno Zajtrk 130AM in malica 150G Sadja. Vse kar sem ji dala je pojedla, pa še spi mi dobri 2 uri. Jo grem zbudit, ker imava ob 13h kontrolo pri P dobro opravite pri P
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 12:47:54
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Evo naju nazaj Zdej pa da vas zbombardiram kot pravi barbaw
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 12:48:17
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Malce za dobro voljo.. Strojni inženir umre in se znajde v peklu. Kmalu postane nezadovoljen z razmerami, zato se loti izboljšav. V kratkem imajo tako v peklu klimo, WC-je in dvigala. Inženir postane zelo popularen. Nekega dne pokliče Bog Satana in ga povpraša kako se kaj imajo v peklu. "Super se imamo, po novem imamo klimo, WC-je in dvigala in samo vprašanje časa je, ko se bo inženir spomnil še česa boljšega!", mu pojasni Satan. "Kaj?!?! inženirja imate? To bo pomota, pri nas bi moral biti, hitro mi ga pošljite!!", se razburi Bog. "Ni šans!", odgovori Satan. "Zelo sem zadovoljen z njim in ostal bo pri nas!". "Hitro mi ga pošlji, drugače te bom tožil!" zagrozi Bog. Satan se prične na vse grlo krohotati in odgovori: "Ja ja, prav gotovo, kje pa misliš dobiti kakšnega pravnika?" tud mene zanima kje ga bojo dobil ja
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 12:48:36
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** zdej nas je pa barwaw začela bombardirat pa jz rajši grem greva mal ven na dež do pra babice a mene pa ne maraš? maram maram sam morva it mal k pra babi da se ne bo pritoževala da jo nč ne prideva pogledat bova pol še kešno rekle, a prov?? prav kje si zdej?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 12:49:23
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 moj sonček od 7h zjutraj še ni nič jedel, usta ima zaprta , sploh mu nič ne morem uturit, razen čaja...a je to normalno da ko ima vročino manj je? Trenutno je zaspal nazaj. ti mu dej čaja ali pa kar pač pije. to je normalno, da ne je oziroma ful malo, če ima vročino (vsaj pri večini otrok)
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 12:51:27
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos SS bolj na izy, mi smo pojedli , zdaj greve pa ven Kdaj greste v Lj, da vem kdaj udarit v višjo prestavo Sem sem bla na izzy, ker tebe ni blo tle gor in mi ni noben za ovratnik dihal Tud midve sva ble mal zunej, sm tolk naliva dež, da nisva ble ful dolg, pa do pra babi sva šle za ene pol urce V lj pa gremo okol 3h, ker bo ati najbrž prej pršu s šihta, da bomo do časa v lj, že tko mamo 1 uro vožnje, pol bo pa itak še ful bolj gužva, ko se šihti končajo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 12:52:07
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 jst dobim kr solze na oči, ko se spomnem na našo Nejo, se je zastrupla in umrla, ko smo jo imeli le 14 dni ...je nekje staknala strup za polže. O bogica Pol je bla še čist mičkena la kva?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 12:53:09
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 moj sonček od 7h zjutraj še ni nič jedel, usta ima zaprta , sploh mu nič ne morem uturit, razen čaja...a je to normalno da ko ima vročino manj je? Trenutno je zaspal nazaj. to je normalno ja...bodi srečna da ti vsaj pije, saj je to najbolj važno...kajti ob vročini telo hitreje dehidrira
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 12:53:22
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Moja mala je res ponorela. Prijela se me je za nogo in se začela vstajat. Kam pa naj dam zdaj malega? Nič več ne bo časa za RR. To tudi naša počne. Se pripuza do noge, pol se mi pa na hlače obesi in se hoče dvigovat. Joj joj, res bo RR pri nas trpela
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 12:54:00
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Še +16 Dajmo turbo Majčice Sedaj pa res grem Anitka, SS, barbaw, špelin@: maili so poslani čveke čvekaste kje ste zdej? a vse že kosilo kuhate?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 12:54:25
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Aja punce, kartice so na pošti. hvala!!!! se ti oddolžim ob priliki
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?