|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!!
11.12.2008 12:02:10   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Ja pa dobro ne. Se vidi da je zunaj slabo vreme, user posted image  ste spat spravle sedaj pa tako čvekate, kot da vas kdo lovi. Eno uro me ni, pa sploh ne vem kje naj začnem. Jaz sem moje opravke že nardila. bila na pošti, v trgovini in na bankomatu. Videk je pa doma spal. Babyfon sem nesla k dediju preko hodnika, in letela ko furija. Pridem nazaj, Videk se še premaknil ni in še sedaj spi.

barbaw nisem žalostna ker je Videk bolj buckasti, je pravi ded in punce imajo rade prave dede, ne pa tiste suhece. user posted image user posted image user posted image

Aja punce, kartice so na pošti. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image   pa hvala za kartico, se ti oddolžim

barbaw, ti pa resno napadaš 6000user posted image  Ko sem prišla na RR sem vedno občudovala tiste, ki so mele čez 1000 postov in soi nikoli nisem mislila, da jih bom sama imela tolikouser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3776
11.12.2008 12:02:23   
barbaw
A ste videle tole? Mene je kar groza, kurjo polt sem dobila. Prav za user posted image .

klik

Pa kaka mama je to? Mož gor ali dol, bi pa njega v rit sunila.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3777
11.12.2008 12:03:06   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: buccka

No js grem bo treba počasi kaj skuhat.

A damo Lin na seznamček hroščkov???

(odgovor članu buccka)
Neposredna povezava do sporočila: 3778
11.12.2008 12:03:14   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Ja pa dobro ne. Se vidi da je zunaj slabo vreme, user posted image  ste spat spravle sedaj pa tako čvekate, kot da vas kdo lovi. Eno uro me ni, pa sploh ne vem kje naj začnem. Jaz sem moje opravke že nardila. bila na pošti, v trgovini in na bankomatu. Videk je pa doma spal. Babyfon sem nesla k dediju preko hodnika, in letela ko furija. Pridem nazaj, Videk se še premaknil ni in še sedaj spi.

barbaw nisem žalostna ker je Videk bolj buckasti, je pravi ded in punce imajo rade prave dede, ne pa tiste suhece. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image   pa hvala za kartico, se ti oddolžim

barbaw, ti pa resno napadaš 6000user posted image  Ko sem prišla na RR sem vedno občudovala tiste, ki so mele čez 1000 postov in soi nikoli nisem mislila, da jih bom sama imela tolikouser posted image

Hvala enako. Se bom pa verjetno počasi umirila, ker je tudi Maja podivjala. Ko bo hotela hodit sem v piz... dokler ne bo sama hodila.

< Sporočilo je popravil barbaw -- 11.12.2008 12:04:20 >

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3779
11.12.2008 12:07:01   
Srčekgirll

A ste videle tole? Mene je kar groza, kurjo polt sem dobila. Prav za user posted image .

klik

O, joj, kr not pr user posted image me je stislno k sm brela. Milm, ej, kako so lahko ljudje tako kruti, posebej do nedolžnih otročkov.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3780
11.12.2008 12:07:04   
barbaw
POP TV bo dal pred 24 ur risanko. So pa dolgo rabili, da so se odločili za ta korak. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3781
11.12.2008 12:09:13   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

klik

O, joj, kr not pr user posted image me je stislno k sm brela. Milm, ej, kako so lahko ljudje tako kruti, posebej do nedolžnih otročkov.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Eni si ne zaslužijo ničesar. Če bi umrla talel babnca, bi bilo prelepo. Jaz bi jo strpala v eno luknjo brez vsega. Do takih ljudi sem jaz brez milosti in bi zelo trpeli, če bi jaz dajala kazni. user posted image  Vse premile so tele kazni, sploh pri nas. pedofili dobivajo pogojne pa se šetajo okrog po svetu. Jaz bi jim tiča odrezala. user posted image  Pa še kaj drugega bi naredila. UFffff, sem jezna in žalostna obenem.

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 3782
11.12.2008 12:11:34   
Srčekgirll

klik

Eni si ne zaslužijo ničesar. Če bi umrla talel babnca, bi bilo prelepo. Jaz bi jo strpala v eno luknjo brez vsega. Do takih ljudi sem jaz brez milosti in bi zelo trpeli, če bi jaz dajala kazni. user posted image  Vse premile so tele kazni, sploh pri nas. pedofili dobivajo pogojne pa se šetajo okrog po svetu. Jaz bi jim tiča odrezala. user posted image  Pa še kaj drugega bi naredila. UFffff, sem jezna in žalostna obenem.

Se podpišem. Jst bi jim dala najsrožje kazni kar se jim lahko da, trpljenjeuser posted image user posted image user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3783
11.12.2008 12:15:52   
špelin@

klik

Se podpišem. Jst bi jim dala najsrožje kazni kar se jim lahko da, trpljenjeuser posted image user posted image user posted image

Jezus!!!!!! Kar se kazni tiče, bi takim res sodila skrajno kruto. Nikoli, ampak res NIKOLI ne bom pozabila slovenskega pedofila in posiljevalca, ki je deklico posiljeval s koruznim storžem, reva je pribežala domov, potem pa kasneje zaradi hudim poškodb umrla user posted image  Govno user posted image user posted image  je potem prišlo po nekaj letih iz zapora, spremenilo ime in priimek ter zdaj živi kje blizu nas, brrrrrrrrrrrrrrrrrrr user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 3784
11.12.2008 12:16:52   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

klik

Jezus!!!!!! Kar se kazni tiče, bi takim res sodila skrajno kruto. Nikoli, ampak res NIKOLI ne bom pozabila slovenskega pedofila in posiljevalca, ki je deklico posiljeval s koruznim storžem, reva je pribežala domov, potem pa kasneje zaradi hudim poškodb umrla user posted image  Govno user posted image user posted image  je potem prišlo po nekaj letih iz zapora, spremenilo ime in priimek ter zdaj živi kje blizu nas, brrrrrrrrrrrrrrrrrrr user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Takega bi moral en "po nesreči" povozit. user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3785
11.12.2008 12:18:09   
aurora28
Groza kaj se dogaja po svetu. Jaz bi tako žensko dala na električni stol, nima kaj živet. Pedofili, posiljevalci, hladnokrvi morilci...to je za mene vse plevel, ki ga je treba zažgat. 

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3786
11.12.2008 12:19:06   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Groza kaj se dogaja po svetu. Jaz bi tako žensko dala na električni stol, nima kaj živet. Pedofili, posiljevalci, hladnokrvi morilci...to je za mene vse plevel, ki ga je treba zažgat. 

Žalostno je, da živijo v zaporih na naš račun, potem pa še po možnosti tožijo državo za .... Če je nekdo po krivem notri je res hudo, ostalo pa .... škoda vsakega centa.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3787
11.12.2008 12:27:49   
aurora28
Špelin kdaj pa je bil ta primer? Joj ko sem prebrala kaj je naredil sploh nisem mogla jesti kosila. Mene take stvari izredno razžalostijo in si potem vse skupaj predstavljam. Sej mi je žal, da sploh preberem kaj takega. user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3788
11.12.2008 12:44:21   
Skye
No moje prinčipese so porihtane in pančkajo.
Hranim ju z isto žlico in iz istega lončka....drugače mi enostavno ne bi zneslouser posted image

tu pa vam pošiljata en zapeljiv pogled tik pred spanjem user posted image

user posted image

A podirate rekorde ?user posted image
Bi ringaraja team počasi že lahko nagradil najbolj pridne čveke a neuser posted image ...majčice bi si to vsekakor zaslužileuser posted image

klik

user posted image ...kar na bruhanje mi gre......če mene vprašate bi jaz njej vrat prerezala user posted image

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
V drznosti je genialnost,
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3789
11.12.2008 12:46:27   
Skye

IZVIRNO SPOROČILO: buccka

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

moj sonček od 7h zjutraj še ni nič jedel, usta ima zaprta , sploh mu nič ne morem uturit, razen čaja...a je to normalno da ko ima user posted image  vročino manj je?
Trenutno je zaspal nazaj.

To je čist normalno, nič bat

Jana, ponudi mu hrano, če noče, naj pije. Ko bo zdrav, bo jedel. Andraž je bil isti, ko je zbolel, ni jedel nič. Samo ne se sekirat, pa bo

Kako pa tvoja pikica? user posted image user posted image user posted image

Je jedla normalnouser posted image  Zajtrk 130AM in malica 150G Sadja. Vse kar sem ji dala je pojedla, pa še spi mi dobri 2 uri. Jo grem zbudit, ker imava ob 13h kontrolo pri P

user posted image user posted image user posted image user posted image dobro opravite pri P

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

Neposredna povezava do sporočila: 3790
11.12.2008 12:47:54   
Soncnica Sandra ***
Evo naju nazaj

Zdej pa da vas zbombardiram kot pravi barbaw user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 3791
11.12.2008 12:48:17   
Soncnica Sandra ***

Malce za dobro voljo..

Strojni inženir umre in se znajde v peklu.
  Kmalu postane nezadovoljen z razmerami,
  zato se loti izboljšav. V kratkem imajo tako
  v peklu klimo, WC-je in dvigala. Inženir
  postane zelo popularen.

Nekega dne pokliče Bog Satana in ga povpraša
  kako se kaj imajo v peklu.

"Super se imamo, po novem imamo klimo, WC-je
  in dvigala in samo vprašanje časa je, ko se
  bo inženir spomnil še česa boljšega!", mu pojasni Satan.

"Kaj?!?! inženirja imate? To bo pomota, pri
  nas bi moral biti, hitro mi ga pošljite!!", se razburi Bog.

"Ni šans!", odgovori Satan. "Zelo sem zadovoljen
  z njim in ostal bo pri nas!". "Hitro mi ga pošlji,
  drugače te bom tožil!" zagrozi Bog. Satan se
  prične na vse grlo krohotati in odgovori: "Ja ja,
  prav gotovo, kje pa misliš dobiti kakšnega pravnika?"

user posted image user posted image user posted image user posted image
tud mene zanima kje ga bojo dobil ja user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3792
11.12.2008 12:48:36   
Soncnica Sandra ***

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

zdej nas je pa barwaw začela bombardirat pa jz rajši grem user posted image

greva mal ven na dež do pra babice user posted image

user posted image  a mene pa ne maraš? user posted image

maram maram user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sam morva it mal k pra babi da se ne bo pritoževala da jo nč ne prideva pogledat user posted image

bova pol še kešno rekle, a prov??

prav user posted image

kje si zdej? user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3793
11.12.2008 12:49:23   
Soncnica Sandra ***

moj sonček od 7h zjutraj še ni nič jedel, usta ima zaprta , sploh mu nič ne morem uturit, razen čaja...a je to normalno da ko ima user posted image  vročino manj je?

ti mu dej čaja ali pa kar pač pije.
to je normalno, da ne je oziroma ful malo, če ima vročino (vsaj pri večini otrok)

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3794
11.12.2008 12:51:27   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

SS bolj na izy, mi smo pojedli , zdaj greve pa venuser posted image

Kdaj greste v Lj, da vem kdaj udarit v višjo prestavouser posted image user posted image

Sem sem bla na izzy, ker tebe ni blo tle gor in mi ni noben za ovratnik dihal user posted image user posted image

Tud midve sva ble mal zunej, sm tolk naliva dež, da nisva ble ful dolg, pa do pra babi sva šle za ene pol urce

V lj pa gremo okol 3h, ker bo ati najbrž prej pršu s šihta, da bomo do časa v lj, že tko mamo 1 uro vožnje, pol bo pa itak še ful bolj gužva, ko se šihti končajo user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3795
11.12.2008 12:52:07   
Soncnica Sandra ***

jst dobim kr solze na oči, ko se spomnem na našo Nejo, se je zastrupla in umrla, ko smo jo imeli le 14 dniuser posted image user posted image ...je nekje staknala strup za polže.

O bogica user posted image

Pol je bla še čist mičkena la kva?

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3796
11.12.2008 12:53:09   
Skye

to je normalno ja...bodi srečna da ti vsaj pije, saj je to najbolj važno...kajti ob vročini telo hitreje dehidrira user posted image

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 3797
11.12.2008 12:53:22   
Soncnica Sandra ***

Moja mala je res ponorela. Prijela se me je za nogo in se začela vstajat. user posted image  Kam pa naj dam zdaj user posted image  malega? user posted image  Nič več ne bo časa za RR. user posted image

To tudi naša počne. Se pripuza do noge, pol se mi pa na hlače obesi in se hoče dvigovat.

Joj joj, res bo RR pri nas trpela user posted image user posted image user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3798
11.12.2008 12:54:00   
Soncnica Sandra ***

Še +16user posted image user posted image Dajmo turbo Majčiceuser posted image user posted image user posted image     Sedaj pa res grem

Anitka, SS, barbaw, špelin@: maili so poslaniuser posted image

čveke čvekaste kje ste zdej?
a vse že kosilo kuhate?

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 3799
11.12.2008 12:54:25   
Soncnica Sandra ***

hvala!!!!

se ti oddolžim ob priliki

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?