Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 10:38:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: edinaos mi2 z Estrella bove itak vsakič po aerobiki šle še na pijačo Že kar vidim Mateja in Primoža kako popizdevata pomoje namesto popizdevata, se prej veselita a ne Estrella? Eh, naš nikoli nič ne pokaže, da ga kaj moti. Pomoje na skrivaj upa, da mi bo kaj koristilo On ima raj suhe ženske Oj, kako ga je bog kaznoval Ljubezen premaga vse ovire hmm po 14 letih zaljubljenosti ni več že po 4 ni več Jaz se pri tebi sprašujem, če je sploh bila??? Estrella Estrella
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 10:39:38
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Ej Estrella pa Edina: a sta opazile, da smo zadnje 2 stani samo mi 3 pisale, ostala so nam ušle al kva? ja sem ravno o tem razmišljala, kako se vidve lovita, jaz vama pa družbo delam jah kva pa nej ven ne moem ker tolk dež naliva, pol pa tle gor visim sami izgovori to so čist đankijevi izgovori Zju3 sem bila tako povožena in sem rekla, da ne bom sodelovala, ja vrajt, pol postov je mojih
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 10:40:09
|
|
|
|
Anonimen
|
SS si lahko vzameve malo pauze Anja se je zbudila in je treba želodček nafilat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 10:40:15
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: edinaos mi2 z Estrella bove itak vsakič po aerobiki šle še na pijačo Že kar vidim Mateja in Primoža kako popizdevata pomoje namesto popizdevata, se prej veselita a ne Estrella? Eh, naš nikoli nič ne pokaže, da ga kaj moti. Pomoje na skrivaj upa, da mi bo kaj koristilo On ima raj suhe ženske Oj, kako ga je bog kaznoval Ljubezen premaga vse ovire hmm po 14 letih zaljubljenosti ni več že po 4 ni več Jaz se pri tebi sprašujem, če je sploh bila??? Estrella Estrella Kaj Estrella
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 10:41:12
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz sem se odločila, da imam do jutri 7000 postov Moram spravit v turbo pogon, ker popoldan me spet ne bo a te kej skrbi domača naloga? Nisem najbolj vešča bila v DN, v domačih branjih pa še manj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 10:41:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: edinaos mi2 z Estrella bove itak vsakič po aerobiki šle še na pijačo Že kar vidim Mateja in Primoža kako popizdevata pomoje namesto popizdevata, se prej veselita a ne Estrella? Eh, naš nikoli nič ne pokaže, da ga kaj moti. Pomoje na skrivaj upa, da mi bo kaj koristilo On ima raj suhe ženske Oj, kako ga je bog kaznoval Ljubezen premaga vse ovire hmm po 14 letih zaljubljenosti ni več že po 4 ni več Jaz se pri tebi sprašujem, če je sploh bila??? Estrella Estrella Kaj Estrella to pa glih ne bo držalo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 10:42:28
|
|
|
|
Skye
|
Ste pa res expres...par minut me ni, pa že 3 strani Nič služba po imenu TiaLia kliče ....gremo zadje papat...in to je pri nas pravi experiment, glede na to, da sem jaz sama in oni dve
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 10:42:40
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: edinaos mi2 z Estrella bove itak vsakič po aerobiki šle še na pijačo Že kar vidim Mateja in Primoža kako popizdevata pomoje namesto popizdevata, se prej veselita a ne Estrella? Eh, naš nikoli nič ne pokaže, da ga kaj moti. Pomoje na skrivaj upa, da mi bo kaj koristilo On ima raj suhe ženske Oj, kako ga je bog kaznoval Ljubezen premaga vse ovire hmm po 14 letih zaljubljenosti ni več že po 4 ni več Jaz se pri tebi sprašujem, če je sploh bila??? Estrella Estrella Kaj Estrella to pa glih ne bo držalo No, me veseli
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 10:43:36
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Skye Ste pa res expres...par minut me ni, pa že 3 strani Nič služba po imenu TiaLia kliče ....gremo zadje papat...in to je pri nas pravi experiment, glede na to, da sem jaz sama in oni dve A jim daješ iz isto žlico in dveh lončkov???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 10:44:46
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Ej Estrella pa Edina: a sta opazile, da smo zadnje 2 stani samo mi 3 pisale, ostala so nam ušle al kva? A jaz sem pa zrak?? Skye, fajn se najejte Jaz sem si vmes že avto preparkirala bližje in pobrala perilo, zdaj grem novega obesit. Gregi zaenkrat še miži
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 10:45:59
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Ej Estrella pa Edina: a sta opazile, da smo zadnje 2 stani samo mi 3 pisale, ostala so nam ušle al kva? A jaz sem pa zrak?? Skye, fajn se najejte Jaz sem si vmes že avto preparkirala bližje in pobrala perilo, zdaj grem novega obesit. Gregi zaenkrat še miži Jaz sem danes bolana in če ne bo nič narejeno, mi bo oproščeno
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 10:46:12
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Evo enega za Edino, ki me tako vneto lovo donc: Enega za Estrello, ki nama dela družbo, ki itak tako hitro piše poste, da ma zraven čas še za kaj drugega
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 10:47:11
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Ej Estrella pa Edina: a sta opazile, da smo zadnje 2 stani samo mi 3 pisale, ostala so nam ušle al kva? A jaz sem pa zrak?? Pol pa čivkn kej bi rekla Estrella
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 10:48:27
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Še eno vprašanje: a katera ve, kje se da nabavit rabljene polnilce za GSM?? Za ker GSM pa rabš? Jst mam nekaj jih k jih ne nucam, sam odvisno kere. Drgač se pa na bovšjem trgu da kupit.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 10:49:44
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Ej Estrella pa Edina: a sta opazile, da smo zadnje 2 stani samo mi 3 pisale, ostala so nam ušle al kva? ja sem ravno o tem razmišljala, kako se vidve lovita, jaz vama pa družbo delam jah kva pa nej ven ne moem ker tolk dež naliva, pol pa tle gor visim sami izgovori to so čist đankijevi izgovori Zju3 sem bila tako povožena in sem rekla, da ne bom sodelovala, ja vrajt, pol postov je mojih sem te hotla že mal podražit na ta račun
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 10:49:49
|
|
|
|
tilči
|
Saj ste čisto divje.Se pravi, ko me popoldne ne bo,bo padel že 8.del al kaj? Katy... Edinaos.. za zaprtje mlekarn Estrella..ful luštne slikce Meni pa danes tale RR tako počasi dela, pa še blokira mi skoz, bom vsak čas nekaj v tla vrgla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 10:49:59
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos SS si lahko vzameve malo pauze Anja se je zbudila in je treba želodček nafilat em em, maš cca. 10 minut časa ne, ni panike, vidve sam pridno papejte pa dober tek
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 10:50:21
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz sem se odločila, da imam do jutri 7000 postov Moram spravit v turbo pogon, ker popoldan me spet ne bo a te kej skrbi domača naloga? Nisem najbolj vešča bila v DN, v domačih branjih pa še manj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 10:50:40
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Skye Ste pa res expres...par minut me ni, pa že 3 strani Nič služba po imenu TiaLia kliče ....gremo zadje papat...in to je pri nas pravi experiment, glede na to, da sem jaz sama in oni dve dober tek
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 10:51:45
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Saj ste čisto divje.Se pravi, ko me popoldne ne bo,bo padel že 8.del al kaj? Tolaži se s tem, da bova tudi midve z Estrello mele ful dela ker naju tud ne bo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 10:52:40
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Kje pa bosta gradila??? v Preboldu, če ti je kaj poznano. Daj še meni poglej za mere prosim: 75 cm in 8600g
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 10:52:40
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Anitka, Gal je zelo lepo natipkal, če bi jaz dala Gregiju prosto pot, bi spet pulil tipke ven
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 10:52:47
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Jezus, kasso, pazi nase!!!!!!!!!!! jana81, ti pa si res tako suha, saj je tudi na sliki zgledalo tako, ampak v živo se še bolj vidi Aja, sem gledala in imamo od City centra v CE do doma 35 minut Za Nejčka bom rekla najprej hvala in potem še enako tudi ti. Gregi je dobil eno tako lepo pleteno kapico, sam revež je začel nabirat ko me je videl.. Pa saj nisi tako grozna. jana, kje pa je tvoja slika...mi jo lahko pokažeš? aja slike s Krsta sem dala gor..čak evo še zate S Špelino sva se pa včeraj videli v Šparu v Celju
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 10:53:12
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Ej Estrella pa Edina: a sta opazile, da smo zadnje 2 stani samo mi 3 pisale, ostala so nam ušle al kva? A jaz sem pa zrak?? Pol pa čivkn kej bi rekla Estrella
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 10:53:25
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Evo enega za Edino, ki me tako vneto lovo donc: Enega za Estrello, ki nama dela družbo, ki itak tako hitro piše poste, da ma zraven čas še za kaj drugega Ja seveda, mam čas Za kakšen mail že al pa telefonski pogovor
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?