Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 10:18:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Moj današnji cilj je priti do 3000 postov mi bo ratal.... Vparašaj Anjo v tem primeru bo odgovor NE , hmmm se bom morala potruditi, ker danes imamo še plavanje, bom morala še zvečer v akcijo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 10:19:05
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Je mnogo stvari, ki si jih želiš in je mnogo stvari, ki si jih zapomniš, so skromne besede, ki pomenijo veliko in so prijateljstva, ki obstajajo. Samo enkrat v življenju si starš Naj bo tvoja pot posuta z rožami sreče in naj bo na tvojem licu vedno nasmeh. KATY VSE NAJBOLJŠE OB TVOJEM PRAZNIKU!!!!! Katy, tudi midve z Manco ti želiva vsenajlepše v življenju, predvsem pa veliko veselja s tvojim sonkom in veliko zdravja!!!!
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 10:19:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Moj današnji cilj je priti do 3000 postov mi bo ratal.... go girl, go girl SS popravlja, prvotni cilj mi je najprej tebe pihnt GO GO SS Mislim, da je to predvsem odvisno od Anje in Mance da vidmo katera bo danes bolj pridna
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 10:20:06
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Tako je zgledalo pri Asji, pa še na njo se je obešal in jo vlekel za rep Tako smo se hranili(Asja je bila namesto sesalca) Invazija na omare mene kar zmrazi bzzzzz ko vidim, kako ste pristne z psi Jaz pa zajce jem, veš Saj veš: 100 ljudi, 100 čudi ti ti lumpa , veš sem ga oddala in mi na momente kar fali A nimaš več tiste bele kepice?? Saj priznam, če bi jaz redila živali, tistih zagotovo ne bi mogla jesti... Se preveč čustveno navežem. Razen na kure - mi gredo na živce njihove žleht oči
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 10:20:10
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos mi2 z Estrella bove itak vsakič po aerobiki šle še na pijačo Že kar vidim Mateja in Primoža kako popizdevata
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 10:20:49
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Moj današnji cilj je priti do 3000 postov mi bo ratal.... Vparašaj Anjo v tem primeru bo odgovor NE , hmmm se bom morala potruditi, ker danes imamo še plavanje, bom morala še zvečer v akcijo Andraž in Anja hodita ob istem terminu Kaj je z aerobiko?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 10:21:17
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Moj današnji cilj je priti do 3000 postov mi bo ratal.... go girl, go girl SS popravlja, prvotni cilj mi je najprej tebe pihnt GO GO SS Mislim, da je to predvsem odvisno od Anje in Mance da vidmo katera bo danes bolj pridna Po moje me boš donc pihnila na celi črti. Morem kosilo za mal prej nardit, ker gremo pol pa službi od atija v LJ in nas ne bo do večera, tako da si v prednosti
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 10:21:38
|
|
|
|
špelin@
|
Anitka, Gal je zelo lepo natipkal, če bi jaz dala Gregiju prosto pot, bi spet pulil tipke ven
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 10:21:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Tako je zgledalo pri Asji, pa še na njo se je obešal in jo vlekel za rep Tako smo se hranili(Asja je bila namesto sesalca) Invazija na omare mene kar zmrazi bzzzzz ko vidim, kako ste pristne z psi Jaz pa zajce jem, veš Saj veš: 100 ljudi, 100 čudi ti ti lumpa , veš sem ga oddala in mi na momente kar fali A nimaš več tiste bele kepice?? Saj priznam, če bi jaz redila živali, tistih zagotovo ne bi mogla jesti... Se preveč čustveno navežem. Razen na kure - mi gredo na živce njihove žleht oči Smo jo oddali eni prijazni upokojenki, baje da moja zajčica prav uživa v novem domu .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 10:22:07
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Katere žličke uporabljate za hranjenje ? Jaz imam od Bebe Confort. Od Tomme Tippee.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 10:23:06
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: edinaos mi2 z Estrella bove itak vsakič po aerobiki šle še na pijačo Že kar vidim Mateja in Primoža kako popizdevata Eh, kje pa.............. Jaz imam dolg spisek, na katerem piše pamti , pa vrati. Mislim, da de konca življenja ne pridem do konca
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 10:23:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Moj današnji cilj je priti do 3000 postov mi bo ratal.... Vparašaj Anjo v tem primeru bo odgovor NE , hmmm se bom morala potruditi, ker danes imamo še plavanje, bom morala še zvečer v akcijo Andraž in Anja hodita ob istem terminu Kaj je z aerobiko? ko se Anja zbudi greve tja vprašat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 10:23:11
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Smo jo oddali eni prijazni upokojenki, baje da moja zajčica prav uživa v novem domu . Si kar predstavljam ja Ja zajček, a boš mal korenčka, a? A ne, kaj pa boš? Ja buci buci, a si kej moj?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 10:23:38
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Katere žličke uporabljate za hranjenje ? Jaz imam od Bebe Confort. Od Tomme Tippee. HIPP reklamna
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 10:23:55
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: edinaos mi2 z Estrella bove itak vsakič po aerobiki šle še na pijačo Že kar vidim Mateja in Primoža kako popizdevata Eh, kje pa.............. Jaz imam dolg spisek, na katerem piše pamti , pa vrati. Mislim, da de konca življenja ne pridem do konca O marička, ti maš pa pol res dolg seznam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 10:24:28
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Katere žličke uporabljate za hranjenje ? Jaz imam od Bebe Confort. Od Tomme Tippee. HIPP reklamna Popravljam, jz tud eno od HIPP reklame (iz porodnišnice)
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 10:24:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: edinaos mi2 z Estrella bove itak vsakič po aerobiki šle še na pijačo Že kar vidim Mateja in Primoža kako popizdevata pomoje namesto popizdevata, se prej veselita a ne Estrella?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 10:25:27
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Moj današnji cilj je priti do 3000 postov mi bo ratal.... go girl, go girl SS popravlja, prvotni cilj mi je najprej tebe pihnt GO GO SS Mislim, da je to predvsem odvisno od Anje in Mance da vidmo katera bo danes bolj pridna Po moje me boš donc pihnila na celi črti. Morem kosilo za mal prej nardit, ker gremo pol pa službi od atija v LJ in nas ne bo do večera, tako da si v prednosti Sami izgovori To je pa ko zvečer prideš mal podražit in po postu napišeš, da greš delat družbo Manci -
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 10:25:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Smo jo oddali eni prijazni upokojenki, baje da moja zajčica prav uživa v novem domu . Si kar predstavljam ja Ja zajček, a boš mal korenčka, a? A ne, kaj pa boš? Ja buci buci, a si kej moj? verjetno, da je nekaj podobnega. Zato pa sem mirna, ker vem da se ima tam fajn
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 10:26:51
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: edinaos mi2 z Estrella bove itak vsakič po aerobiki šle še na pijačo Že kar vidim Mateja in Primoža kako popizdevata pomoje namesto popizdevata, se prej veselita a ne Estrella? Eh, naš nikoli nič ne pokaže, da ga kaj moti. Pomoje na skrivaj upa, da mi bo kaj koristilo On ima raj suhe ženske Oj, kako ga je bog kaznoval
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 10:27:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Moj današnji cilj je priti do 3000 postov mi bo ratal.... go girl, go girl SS popravlja, prvotni cilj mi je najprej tebe pihnt GO GO SS Mislim, da je to predvsem odvisno od Anje in Mance da vidmo katera bo danes bolj pridna Po moje me boš donc pihnila na celi črti. Morem kosilo za mal prej nardit, ker gremo pol pa službi od atija v LJ in nas ne bo do večera, tako da si v prednosti SS če danes nič več ne napišeš bo še vedno težka, ampak jaz se ne dam , če ne druzga ti bom dihala tesno za vrat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 10:27:39
|
|
|
|
špelin@
|
Grrrrr, sem prisilila Gregca, da je malo zakinkal, je bil že spet tečen kot driska Da vidimo, koliko minut bo trajalo... Si grem hitro en sendvič narest, lačnaaaaaaaaa!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 10:27:50
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: edinaos mi2 z Estrella bove itak vsakič po aerobiki šle še na pijačo Že kar vidim Mateja in Primoža kako popizdevata pomoje namesto popizdevata, se prej veselita a ne Estrella? Rada bi jih vidla ko se bo Alja začela dret, ali pa Anja in eno uro ne bo nehala, kaj bosta pol mislila?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 10:27:57
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Moj današnji cilj je priti do 3000 postov mi bo ratal.... go girl, go girl SS popravlja, prvotni cilj mi je najprej tebe pihnt GO GO SS Mislim, da je to predvsem odvisno od Anje in Mance da vidmo katera bo danes bolj pridna Po moje me boš donc pihnila na celi črti. Morem kosilo za mal prej nardit, ker gremo pol pa službi od atija v LJ in nas ne bo do večera, tako da si v prednosti Sami izgovori To je pa ko zvečer prideš mal podražit in po postu napišeš, da greš delat družbo Manci - Če pa Manca bolje panča, je mami tud v spalnici
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 10:27:58
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: edinaos mi2 z Estrella bove itak vsakič po aerobiki šle še na pijačo Že kar vidim Mateja in Primoža kako popizdevata Eh, kje pa.............. Jaz imam dolg spisek, na katerem piše pamti , pa vrati. Mislim, da de konca življenja ne pridem do konca O marička, ti maš pa pol res dolg seznam Za14 let nazaj
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?