špelin@
|
Dobro jutro Naša noč je bila spet pestra: do dveh je kar lepo spal (s parkratnim popravljanjem dudke), potem pa katastrofa In zato mulc zdajle že veselo dremlje, ga je končno zvilo, jaz se pa s kavico tolažim... VSE NAJBOLJŠE VARJI IN ŽANU!!!!!!!! Aha, vidim, da se je oglasila buccka Čudovito princesko imaš Pa le javi se še kaj!!! IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** SOVRAŽIM RR!!! Sem napisla ful dolg post po dolgem času, da nisem vsake posevej citirala, pol pa Erorr Ne pozabi kopirrraaaaaaaaaat IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* NOČ BIL PO PREDVIDEVANJIH MALA SE JE ZBUDILA OB POLNOČI IN JOK, SMO JO KOMAJ K SEB SPRAVIL, POL PA JE STOKALA DO TREH, OD TREH DO POL SEDMIH JE SPALA, SEDAJ PA IMA POVIŠANO TEMPERATURO, JAZ SEM TOTOLNO OUT, TAK DA NE VEM KOLIKO BOM DANES SPLOH GOR IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Naša noč je bla bl tko tko, neki srednjega, je pa zato vsaj spal do 7.30 . Js sm pa ful slabe volje, tolk sm se veselila nove frizure, zdej sm pa grozna. Frizerka uporablja druge barve, kot v salonu in sploh nisem več blond . Zdej sm rjavo-sivo-zelena ... Ma u naj gre vse skupi. Pol, ko sem vidla, bi najrajš rekla, naj mi da še en preliv čez, se je pa že tamau tolk drl, da smo mogle zaključit. Sej bom preživela no, ampak sm pa res ful jezna . Pa je to iz istega salona frizerka? Od kod zelena?! Si me spomnila, moram po barvo, da si poštimam narastek...
|