|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke '08 V. del
11.12.2008 9:42:05   
Netta

ampak... plazi se... nazaj rikverc po domače, mislim a je to ok??

bravo lukauser posted image user posted image user posted image

sicer je pa to normalno da gre nazaj, nič srbet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
11.12.2008 9:42:05   
glugluglu
še to sem dolžna:

vicks baby se namaže na prsa, pod nosek ali na zapestje, je za prehlade, kašelj, itd. Pri nas ga lekarne nimajo, mogoče kakšna privat, ne vem. Sem že spraševala.

Imajo tudi vicks mazilo za odrasle, oz. vse živo še obstaja od te firme.

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
11.12.2008 9:43:26   
Majuska
Ja madona, zdaj ko ste zamenjale avatarje, bom morala pa ful gledat, kdaj katera kej napiše user posted image

Luštne slikce ste izbrale

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
11.12.2008 9:43:53   
karamela6
IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80

kolk pa stane tale Vicks in za kaj vse je uporaben? Glu, poročaj! In kako se ga uporablja?

kakšen sesalec..hišni'??  kak pa to izgleda?

user posted image Si en mejčkn zamešala, dragica. Vicks je krema, ki jo je glu malo prej gor prilimala - fajn pri prehladih. Baby vac pa je nosni aspirator, ki ga priklopiš na sesalec (ja, hišni user posted image ) in potegne mucke iz noska. Vem, sliši se grozno, ampka zadeva ima neko oviro, ki prepreči oz. zmanjša moč sesalca na ravno pravšnjo. Tko prbližn ...

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
11.12.2008 9:44:26   
maja24
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24

Midva sva mal dremala user posted image

eno vprašanje... včeraj se je luka začel plazit... pa nisem hotla nič govorit, ker je tut že to počel en mesc nazaj, pa pol ni več mogel... no danes pa nadaljuje s plazenjem, tak da očitno je sistem poggruntal..

ampak... plazi se... nazaj user posted image user posted image rikverc po domače, mislim a je to ok??

tiste, ki mate večje otročke, a je to normalno, da se mi rikverc plazi, namesto naprej ?

oziroma tiste, ki ste rekle da ritajo in se premikajo, al to delajo na hrbtu al na trebuhu?

pa še to, a je plazenje samo po vseh štirih ali tudi, če je samo kot kača?

ga bom čez dan posnela, pa vam pokažem...

zdej se gremo pa potepat, ma fant dopust. jupiii nakupujemo darila za božička. ste ble kej pridne? user posted image user posted image

Baje je to normalno na začetku,od moje kolegice mali se je na začetku tut v riverc plazu,ga je blo prou luštn gledatuser posted image Pa bravo za Lukcauser posted image user posted image user posted image

Ela čebela

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
11.12.2008 9:44:38   
ilatic
ampak... plazi se... nazaj rikverc po domače, mislim a je to ok??

Moje dve pišike sta tudi začele prvo na rikverc!! Super čestitke za plezanjeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
11.12.2008 9:45:40   
Netta
uf napačen post sem citirala, user posted image user posted image user posted image user posted image

tole s sesalcem bi pa res rada vidla...jaz mam le takšnega, ko ji z usti ven potegneš, pa je tud fajn...ampak tuli pa kot user posted image

(odgovor članu karamela6)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
11.12.2008 9:46:30   
ilatic

user posted image user posted image

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
   [Brisano sporočilo]
11.12.2008 9:47:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1734
   [Brisano sporočilo]
11.12.2008 9:50:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 1735
11.12.2008 9:52:18   
karamela6
Mirjam, hvala, bom danes šibala v Merkur. Mi sploh ni kapnilo.

Evo, ravnokar zmazala 5 mandarin za fruštek, zdej grem pa za knjige. Vmes, absolutno, čekiram. user posted image

bye

Neposredna povezava do sporočila: 1736
11.12.2008 9:52:41   
Blacky30
Glu3, naš fliper pa je v vsakodnevni uporabi - na sedežni.user posted image user posted image  Res ja! Dam jo noter čičat, pa okoli navlečem odejo, da se ne more prevrnit in se tak lepo igra. Ker zdaj hočejo bit samo pokonci, ona pa sploh zdaj noče ležat, ker potem še bolj kašlja in mi pride zelo prav. Poskusi! Bom slikice pokazala.user posted image
Plenica ponoči - da ti povem, da pri nas še nikoli ni bila suha zjutraj. Tak je težka kot svinec, vsaj 4x lula v njo. Zato se tega tak bojim.user posted image
Mirjam, ful lepo sta vidve to ustvarile!!!!user posted image user posted image user posted image  Čuj, saj mislim, da lunico nič ne srbi, ni nič omenila.user posted image user posted image user posted image

Karamela, nimam pojma za obe vprašanji.user posted image

Nanka..........si to res ti?????Saj te sploh nisem spoznala.user posted image user posted image  Nekam si se pokosmatila.user posted image  Pa ušesa so ti zrasla.user posted image  Lepa si. To bi morala jaz imet, ker mi smo družina mišk, vezano na naš priimek.user posted image

Lunica, ja, eni otroci se plazijo nazaj, nič hudega. Pa kaj hudiča, boš rekla, da bo dobil že tretjega smajlija na seznamčku??????? Pa ne noooooooooo, mi še enega nimamo.user posted image user posted image  Mislim pa da šteje za pravo plazenje ono na vseh štirih. Po trebuhu pa je puzanje.user posted image
Hmmm.....jaz sem bila fulllllllll pridna, kaj dobim?????user posted image

Auroraa, pri 2,5 l se jaz še tud nisem sekirala. Pa fajn, če je že zdaj kdaj zjutraj suha. Saj pravim, pri nas še nikoli ni bila. Res upam, da nama uspe, ker bo januarja star že 4 leta in mi je to res že tu mač. Mislim, ker kahle več nimamo, samo še wc, pa čisto sam gre lulat, za kakanje mu dam nastavek na wc, ponoči pa tak kot dojenček. Grrr...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1737
11.12.2008 9:52:45   
Netta

uf, zdaj bom pa kar nehala...ga sam biksam tu goruser posted image user posted image

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
11.12.2008 9:53:15   
Netta
user posted image

no še tole potem grem pa pospravljati,
takole smo pa sprobali miklavževo darilouser posted image

(odgovor članu petra1984)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
11.12.2008 9:53:39   
karamela6
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

IZVIRNO SPOROČILO: Tinky

Grem v lekarno, če bi katera še rada imela Vicks, naj mi javi, takoj.

ojoj Tinky, zgleda da sem prepozna user posted image user posted image  jaz bi ga tud mela.
nista bolna, smao saj veš to pride iz danes na jutri. lepo bi te prosila, če boš še kaj v lekarno hodila, da mi ga kupiš. ti nakažem denar lahko na tr al pa po pošti pošljem, kakor hočeš. PLEASE!

A ti tud to poznaš? Torej je res ok? Tinky, boš povedala ceno, ko prideš nazaj, pa te potem tudi jaz za naslednjič prosim.

Neposredna povezava do sporočila: 1740
11.12.2008 9:55:01   
Blacky30
Karamela, 5 mandarin????? Pa to je sama voda, boš morala še kakšno sladkarijo na vrh, da boš sploh čutila sitost.user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
11.12.2008 9:55:14   
Anonimen
glugluglu
!!!!

krema od vicks ne obstaja več, ne delajo več, tinky je že v italiji in pravi, da obstaja zdej ena druga, ista stvar, če ti jo vseeno kupi?

Neposredna povezava do sporočila: 1742
11.12.2008 9:55:56   
Blacky30
Mirjam, ful lepa slikica!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  Aha, to je oni poganjavček???

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
11.12.2008 9:59:10   
nanka
Ja Blacky, malo spremembe po 3 letih že paše.

Baby vac je super in se res priklopi na sesalec, jaz sem ga najprej na sebi sprobala in je OK. V trenutku posesa vse ven, tako da ji jaz pri prehladu sesam samo zjutraj in zvečer, ker več ni potrebno, je pa v trenutku konec. Naša tudi joka, pa ni panike, ker je zelo hitro.

Blacky, jaz sem naši kar vzela stran nočno plenico in jo prve dni 2x ponoči nesla lulat. Tri večer zapored se je polulala, potem pa ne več, ker jo je motilo. Pa posteljo sem zaščitila s prevleko in je bila  kmalu suha.

< Sporočilo je popravil nanka -- 11.12.2008 10:01:50 >

Neposredna povezava do sporočila: 1744
   [Brisano sporočilo]
11.12.2008 10:00:08   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1745
11.12.2008 10:00:39   
Anonimen
o še enkrat, kreme vicks več ni!

a želite ono ta drugo al ne? javite, katera vse bi imela, v prejšnem postu sem napisala kako je stvar, smao vprašanje koliko denarja ima tinky poleg

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1746
11.12.2008 10:03:26   
nanka
No bomo pa drugič naročile, ko bo šla spet. Pa še punce bodo poročale kako se bo obnesla. Jaz zdaj uporabljam kar mazilo za prsni koš.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
11.12.2008 10:04:38   
neboglasnica
Sploh ni gneče tu gor, zanimivo - glede na to, da pada.

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
11.12.2008 10:06:03   
nanka
Neboglasnica ti, ti, kaj pa tvoje učke?

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
11.12.2008 10:09:02   
neboglasnica
nanka: moje očke so user posted image , pa še firbec je močnejši.

Le kam sem gledala, ko sem napisala, da ni gneče. Ja, strani mi comp ni hotel osvežiti. Jemljem nazaj...

Zdaj vas pa res pustim klepetat!

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?