Blacky30
|
Glu3, naš fliper pa je v vsakodnevni uporabi - na sedežni. Res ja! Dam jo noter čičat, pa okoli navlečem odejo, da se ne more prevrnit in se tak lepo igra. Ker zdaj hočejo bit samo pokonci, ona pa sploh zdaj noče ležat, ker potem še bolj kašlja in mi pride zelo prav. Poskusi! Bom slikice pokazala. Plenica ponoči - da ti povem, da pri nas še nikoli ni bila suha zjutraj. Tak je težka kot svinec, vsaj 4x lula v njo. Zato se tega tak bojim. Mirjam, ful lepo sta vidve to ustvarile!!!! Čuj, saj mislim, da lunico nič ne srbi, ni nič omenila. Karamela, nimam pojma za obe vprašanji. Nanka..........si to res ti?????Saj te sploh nisem spoznala. Nekam si se pokosmatila. Pa ušesa so ti zrasla. Lepa si. To bi morala jaz imet, ker mi smo družina mišk, vezano na naš priimek. Lunica, ja, eni otroci se plazijo nazaj, nič hudega. Pa kaj hudiča, boš rekla, da bo dobil že tretjega smajlija na seznamčku??????? Pa ne noooooooooo, mi še enega nimamo. Mislim pa da šteje za pravo plazenje ono na vseh štirih. Po trebuhu pa je puzanje. Hmmm.....jaz sem bila fulllllllll pridna, kaj dobim????? Auroraa, pri 2,5 l se jaz še tud nisem sekirala. Pa fajn, če je že zdaj kdaj zjutraj suha. Saj pravim, pri nas še nikoli ni bila. Res upam, da nama uspe, ker bo januarja star že 4 leta in mi je to res že tu mač. Mislim, ker kahle več nimamo, samo še wc, pa čisto sam gre lulat, za kakanje mu dam nastavek na wc, ponoči pa tak kot dojenček. Grrr...
|