Blacky30
|
Jutro! Jaz sem tudi prejšnjo noč not spravla. Je spala celo noč od 21.30 do 6h, pa od 7h pa še zdaj spi. Mene pa je telefon malo prej zabrisal pokonci - tašča. Glu3, izredno lep avatar!!!! Sorry, nisem imela časa ti pomagat pri tem, sem pa vidla, da so ti punce pomagale in zdaj si prav lepa, božična. Lunica, bravo za tako lepo noč!!!! Populis, upam, da bo pikica začela bolje spat. Ja, kdaj pa je potem zaspala dejansko nazaj? Ker če je kadarkoli do 7h, bi jaz spala z njo, da ne boš počasi kot zombi. Liju, bogica. Upam, da boš kmalu noter spravila spanje. A popoldan imate v vrtcu? Mi pa nimamo tega, imamo pa v torek dopoldan ustvarjanje z babicami in dedki, tak da moji vsi trije gredo tja. To bo še veselje.... Ilatic, bravo za kickbox. Tinky, ojej, imaš tudi ubožca doma. Naša pa ima ves šmrklj v grlu in ko zakašlja, zajoka, ker jo zaboli. Nosek pa nima poln, tak da spi tudi z dudico. No, dokler ne zaspi, potem pa jo ven vrže. Sem pa včeraj cel dan vrelo vodo podstavljala pod posteljo in mokro brisačo sem dala na radiator, pa sem na brisačo napocala malo materine dušice (krema od Justa), ker direkt na Tejo ne upam, pa je lepo spala. Upam, da bo nosek čimprej vredu. Voščilnice sem včeraj dobila in so mi všeč. Vam jih potem skeniram.
|