|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke '08 V. del
11.12.2008 9:17:04   
Tinky
Grem v lekarno, če bi katera še rada imela Vicks, naj mi javi, takoj.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
11.12.2008 9:18:10   
Netta
tinky- kaj se to dobi le v italiji...

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
11.12.2008 9:19:28   
metuljcek321
Morning!

Najprej en okrepcilen zajtrk (en Subway sendvic) za vse, k so vam ga mali pikci svirali ponoci ... pa tud za vse ostale, seveda:
user posted image

user posted image  user posted image  za lepe slikice/cestitkice!

petra, moj je zaposlen na Fakulteti za elektrotehniko. Fkkt je pa kaj?

Aja, ena je zadnjic omenila, da pozna eno punco iz Vnanjih Goric ... daj, poslji mi njeno ime ... lahko tud na ZS, mogoce jo pa poznamuser posted image

Blacky, dobr zrihtej fotoknjigo!

rebeca, jaz tud zmeri uporabljam kvas v vrecki za kruh v kruhomatu. Kupim v Sparu & je kul. Zdaj sem mal poeksperimentirala in sem parkrat namesto hlebca naredila zemljice, pa je tud super izpadlo. So sle v promet "dok si reko keks"user posted image

baby vac - a ga priklopite na sesalec al se da se kako drugace zalaufati to cudo? Ste vse tiste, ki ga imate, tko zadovoljne?

24julij, a midve sva ze na FB? Moram prav cekirat. Moje inicialke so N. I. K.

levinja, user posted image  za frizerja. In seveda cakamo na slikice ohne narastek:-) Pa tale "Man, I feel like a woman"  mi je bil totalno vsec. Sem takoj sibnla na Youtube po spotek Shanie Twain (k mi je fuuuuuul kuuuuuul) ... se prav spomnim tehle Grammyjev, k je nastopila ... uf, dobri stari casi:
http://www.youtube.com/watch?v=8Sl0EkHZX_U&feature=related

Btw: a ma Youtube ze dolg casa ta novi look?

Pa, pa, grem mal napolnit zelodcek. Mala glih slafa eno kitico.

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
11.12.2008 9:21:56   
ilatic
Neboglasnica ti kr pošlji, čeprav ko me pokliče mi tudi ona ponovadi pove kr nekaj datumov. Glede klicanja se pa ne obremenjuj rada pokličem pa še kakšno rečem. Bolj malo imam prijateljic ki so dopoldne doma ko imam jaz čas čvekat.

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
11.12.2008 9:23:26   
metuljcek321
Se tole:
mirjam, user posted image  za posvetovalnico!

gluna3, user posted image  za avatar - lep je!

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
11.12.2008 9:23:54   
karamela6
IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80

levinja bravo za frizuro.. si me nasmejala Jaz sem tudi bla na ločevalni v ponedeljek in torek, pol smo šli pa k mami in da pršut na mizo.. pa sem zaključila za letos. Ne morem hujšat zdaj, ko je veseli december. Samo največji problem je, da sem že spet eno kilo nazaj gor prilezla.. Bog ve kolko jih bom imela januarja, ko začnem RES hujšat. Zdaj so neke jedi, ki jih obožujem: pršut, biftek, francoska solata, potica.. njami..

meni so se tudi moje kile zamerile...nočjo stran od meneuser posted image user posted image

hujšat še ne upam, ker dojim, se pa probam čimbolj odpovedat sladkarijam...sem sedaj že zdržala 3 dni, uauuuuuuu...to je zame že cel rekord in je šla kila doluser posted image

se pa tudi jaz sprašujem zakaj sem začela s tem sedaj, ko bodo same dobrote na mizi

Če jaz ukinem sladkarije, grem 10kg takoj dol. Sam kaj, ko sem verjetno najhujša odvisnica od njih in bi rabla strokovno pomoč! user posted image Sploh po kosilu je obvezno nekaj sladkega in pa seveda zvečer. user posted image Groza!!! V nosečnosti jih pa videt nisem mogla - sej zato sem pa šla sam 9kg gor in pol takoj dol. Če zdej ne bom nehal, bom kmalu spet 9 v plusu. user posted image user posted image

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
11.12.2008 9:24:15   
Blacky30
Jutro!

Jaz sem tudi prejšnjo noč not spravla. Je spala celo noč od 21.30 do 6h, pa od 7h pa še zdaj spi. Mene pa je telefon malo prej zabrisal pokonci - tašča.user posted image

Glu3, izredno lep avatar!!!! Sorry, nisem imela časa ti pomagat pri tem, sem pa vidla, da so ti punce pomagale in zdaj si prav lepa, božična.user posted image

Lunica, bravo za tako lepo noč!!!!user posted image user posted image user posted image

Populis, upam, da bo pikica začela bolje spat. Ja, kdaj pa je potem zaspala dejansko nazaj? Ker če je kadarkoli do 7h, bi jaz spala z  njo, da ne boš počasi kot zombi.user posted image

Liju, bogica. Upam, da boš kmalu noter spravila spanje.user posted image  A popoldan imate v vrtcu? Mi pa nimamo tega, imamo pa v torek dopoldan ustvarjanje z babicami in dedki, tak da moji vsi trije gredo tja. To bo še veselje....user posted image user posted image

Ilatic, bravo za kickbox.user posted image user posted image user posted image user posted image

Tinky, ojej, imaš tudi ubožca doma. Naša pa ima ves šmrklj v grlu in ko zakašlja, zajoka, ker jo zaboli. Nosek pa nima poln, tak da spi tudi z dudico. No, dokler ne zaspi, potem pa jo ven vrže. Sem pa včeraj cel dan vrelo vodo podstavljala pod posteljo in mokro brisačo sem dala na radiator, pa sem na brisačo napocala malo materine dušice (krema od Justa), ker direkt na Tejo ne upam, pa je lepo spala. Upam, da bo nosek čimprej vredu.user posted image user posted image user posted image

Voščilnice sem včeraj dobila in so mi všeč. Vam jih potem skeniram.user posted image

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
11.12.2008 9:24:23   
petra1984
metuljček...fkkt-fakulteta za kemijo in kemijsko tehnologijo

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
11.12.2008 9:25:13   
ilatic
metuljček 321 če si iz tistih koncev a poznaš družino Šimenko? Meta dela hotel na Rakitni? So iz Nove poti.

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
11.12.2008 9:25:58   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: Tinky

Grem v lekarno, če bi katera še rada imela Vicks, naj mi javi, takoj.

sem že zs (drugače pa 1 kom)

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
11.12.2008 9:28:20   
petra1984
Za pucanje noska sem se jaz mal "izprsila" in kupila tega:

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=173486

Je super, mali čist obmiruje ker mal žgečka, dela na baterije tko da je vedno pri roki pa še iz riti mucke potegne!user posted image user posted image

(odgovor članu petra1984)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
11.12.2008 9:31:26   
Blacky30
Karamela, glede kil, sladkarij in kil v nosečnosti pa si midve lahko kar roko podava. Ko bi le lahko nehala.....user posted image

Lex, kako sta z Aleksom uspela ukinit nočno pleničko??? A sta jo?? Naju to čaka ta vikend. Nisem kupila več novih pleničk, povedala sem mu 14 dni nazaj, da jih imava samo še 14 in da potem nehava. Itak sva se že prej zmenila, da do božiča neha, ker sicer mu božiček ne bo prinesel nobenih daril. In da vsaj 14 dni pred božičem mora bit brez, da mu bo verjel, da je res več nima. In se mi je ravno s plenicami tak fajn izšlo. Zdaj pa se kar bojim, kakšne bodo noči.user posted image

(odgovor članu karamela6)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
11.12.2008 9:32:07   
karamela6
kolk pa stane tale Vicks in za kaj vse je uporaben? Glu, poročaj! In kako se ga uporablja?

Neposredna povezava do sporočila: 1713
11.12.2008 9:33:27   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: petra1984

Je super, mali čist obmiruje ker mal žgečka, dela na baterije tko da je vedno pri roki pa še iz riti mucke potegne!user posted image user posted image

u ja, ta pa ima ceno, samo, da je res dober,

jaz sem pa zadnjič kupila fliperja in ga že skoraj polomila, ker sem ga na silo iz banje vekla, al sem butara. Zaenkrat mi ta fliper še ni vreden svoje cene, očitno moram še malo počakati, da Tian zraste.

Neposredna povezava do sporočila: 1714
11.12.2008 9:34:07   
karamela6
IZVIRNO SPOROČILO: petra1984

Zanimivo, moja kolegica ima podobnega, tistega, ki ima zraven še muziko ... pa ga je čisto skritizirala in kupila baby vac - to pa je super. Jaz nimam še nobenega, če bo kriza, kupim bv.

Neposredna povezava do sporočila: 1715
11.12.2008 9:34:54   
maja24
Dobro jutrouser posted image

Metulj jest mam baby vac pa je ful dobr,je za na sesalc loh pa tut sama probaš potegnt,čeprou bo sesalec več vn potegnu.Men ni žal da sm ga kupla,pa še pocen je.

Ela čebela

Neposredna povezava do sporočila: 1716
11.12.2008 9:36:11   
karamela6
Dobro jutri maja!

Ma, me ti nasmeješ s svojo gorenjsko špraho. Meni se vidi, da sem uvožena gorenjka in ne obvladam tolk. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
11.12.2008 9:36:23   
Netta
user posted image

evo, takole smo pa vidve včeraj ustvarjale

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
11.12.2008 9:38:49   
karamela6
Ej, babe, 2 vprašanji:

1. Rabim smrekco/jelko, bunkice, okraske, lučke in vse ****, ki pašejo zraven. Kje imajo ugodno, predvsem pa veliko izbiro, ker sem zbirčna za znort.

2. Ima katera doma samostoječ kamin? Kako se obnese?... Dalje sprašujem preko zs, da ne bom tu smetila.

Hvala ... šibam zdej nekaj pojest, ker drugače se spravim glih pred kosilom nekaj v usta dajat, potem pa še kosilo + sladkarije in smo tam user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1719
11.12.2008 9:39:13   
glugluglu
Blacky, kako se jaz spomnim za nočno odvajanje sem jih kar pred dejstvo postavila, (ko je že bila nočna plenica dostikrat suha), posteljo obložila z nepremočljivimi zadevami:  2x se zbudijo ponoči polulani, ene 2x se sploh ne zbudijo, kar spijo naprej (user posted image ), ampak jih moti in se hitro navadijo. Potem pa itak pride še kakšna noč, ko se nesreča zgodi.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
11.12.2008 9:39:17   
nanka
dobro jutro,

najprej vas preberem potem pa komentiram, ste bile včeraj pridne.

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
11.12.2008 9:39:21   
Netta
kolk pa stane tale Vicks in za kaj vse je uporaben? Glu, poročaj! In kako se ga uporablja?

kakšen sesalec..hišni'??  kak pa to izgleda?

Neposredna povezava do sporočila: 1722
11.12.2008 9:39:47   
Anonimen
Midva sva mal dremala user posted image

eno vprašanje... včeraj se je luka začel plazit... pa nisem hotla nič govorit, ker je tut že to počel en mesc nazaj, pa pol ni več mogel... no danes pa nadaljuje s plazenjem, tak da očitno je sistem poggruntal..

ampak... plazi se... nazaj user posted image user posted image rikverc po domače, mislim a je to ok??

tiste, ki mate večje otročke, a je to normalno, da se mi rikverc plazi, namesto naprej ?

oziroma tiste, ki ste rekle da ritajo in se premikajo, al to delajo na hrbtu al na trebuhu?

pa še to, a je plazenje samo po vseh štirih ali tudi, če je samo kot kača?

ga bom čez dan posnela, pa vam pokažem...

zdej se gremo pa potepat, ma fant dopust. jupiii nakupujemo darila za božička. ste ble kej pridne? user posted image user posted image

(odgovor članu Netta)
  Neposredna povezava do sporočila: 1723
11.12.2008 9:41:30   
Netta

1. Rabim smrekco/jelko, bunkice, okraske, lučke in vse ****, ki pašejo zraven. Kje imajo ugodno, predvsem pa veliko izbiro, ker sem zbirčna za znort.

v merkurju imajo veliko izbire.

Neposredna povezava do sporočila: 1724
11.12.2008 9:41:40   
Majuska
'jutro,

mi smo vstali nekje ob 7.30 in pojedli, začuda je Aleksander takoj dol padel ... ponavadi je namreč bolj živahen. Očitno res vreme ful vpliva. No, počasi si bom tudi jaz šla kavico pristavit user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Tinky

Jaz pa čakam poštarja, da mi prinese baby vac. Imam pa tak filing, da bo gospod vrgel listek v kaselc, ker dežuje in si ne bo želel umazat čevljev po poti do vhodnih vrat, ker imamo okrog bajte še gradbišče. Če se slučajno to zgodi, se mi bojo itak dvignile vse kocine na telesu in bojo vidli iz kakšnega testa je Tinky, bom šla direkt k upravniku pošte in naredila tak kažin, da si me bojo zapomnili za vse večne čase.

Ne sprašuj, s tem sem se tudi jaz že soočala. Naš poštar je bil totalna lenoba, pozvonil je šele (ali pa sploh ne) nato, ko je že nametal listke v nabiralnike ... jasno, ko sem prišla dol, njega že ni bilo. Pa sem tako popenila, se klicala na pošto in povedala, da zaradi njegove lenobe ne bom sama hodila na pošto dvigovat, če je to njegova služba. V roku 20 minut je bil nazaj z mojo pošiljko user posted image

Evo, mi o volku, volk na vrata user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?