Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 4.12.2008 17:18:40
|
|
|
|
n€na
|
Zala si je pa danes kar sama vzela za jest. Sem jo opazovala in se mi je zdela tako posrečena. Je šla v predal, (kjer imam kruh, in majhne sirovke za njo), ga odprla in vzela iz vrečke njeno sirovko zaprla vrečko in potem je zaprla predal še z nogo.
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 4.12.2008 17:54:36
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: KT Kako je super slišati, da je Jaka bolje. Bravo Jaka Ti razni rotavirusi znajo biti res od . Samo, da je bolje. IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Naslednjo sredo greva namreč na poročno potovanje , pa fuuuul nočem odpovedat. Tako se veseliva, da je že kar hudo Kam jo bosta pa mahnila? karibi
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 4.12.2008 17:55:04
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: nena26 Zala si je pa danes kar sama vzela za jest. Sem jo opazovala in se mi je zdela tako posrečena. Je šla v predal, (kjer imam kruh, in majhne sirovke za njo), ga odprla in vzela iz vrečke njeno sirovko zaprla vrečko in potem je zaprla predal še z nogo.
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 4.12.2008 20:02:22
|
|
|
|
KT
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: KT Kako je super slišati, da je Jaka bolje. Bravo Jaka Ti razni rotavirusi znajo biti res od . Samo, da je bolje. IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Naslednjo sredo greva namreč na poročno potovanje , pa fuuuul nočem odpovedat. Tako se veseliva, da je že kar hudo Kam jo bosta pa mahnila? karibi Aleluja! Kateri del? Ali gresta na križarjenje?
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 4.12.2008 21:11:19
|
|
|
|
n€na
|
FLASK_A a se greš na karibe gret, je v SLO preveč mrzlo
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 4.12.2008 21:19:06
|
|
|
|
n€na
|
Gledam trenja in mi gre kar na jok, kako so lahko malomarni tile naši zdravniki, staršev niso pustili biti z otrokom, obnašali so se kot da jih ni, in zdej se kar neki izgovarjajo, kaka je statistika pri nas in da kao zdravnik v svoji delovni karieri sploh ne vidi oz. zdravi te bolezni. Žalostno res, da je v tem trenutku spet pomembna statistika in številke
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 4.12.2008 21:48:54
|
|
|
|
FLASK_A
|
Potovanje, ne bo križarjenje... greva pa po različnih otokih. Z Barbadosa letiva na Granado, potem pa tam okol, pa vmes še tridnevno jadranje z zasebno jadrnico Končava pri St. Vincentu potem pa domov Vglavnem se mi že meša, ker še ni sreda tu
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 5.12.2008 7:23:07
|
|
|
|
Drnula
|
[/quote] karibi [/quote] Olala .... uživajta ! !
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 8.12.2008 8:10:33
|
|
|
|
n€na
|
jutro, kje se skrivate kaj vam je lepeta Miklavž prinesel, a ste dobro nastavile Flašk_ a še malo pa bo sreda tukaj Meni ni Miklavž nič prinesel se pozna finančna kriza važno da je prinesel Zali eno bundico, škorenčke za sneg, take fajne tople in enga slončka, ki se oglaša in hodi in miga z rilcem in ušesi, pa še trobi
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 8.12.2008 8:15:30
|
|
|
|
Drnula
|
Flask_a, nov dan je tu ....... še 2x bo treba prespati
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 8.12.2008 21:58:03
|
|
|
|
Anonimen
|
FLASK_A še tukaj UŽIVAJTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 9.12.2008 14:02:50
|
|
|
|
FLASK_A
|
Punce moje drage! Če se ne tipkamo več teh par tednov, vam želim, da se imate lepo. Uživajte s svojimi škratki v tem predprazničnem času Jutri letiva tako da najbrž ne bom prišla nič na net, ko pa bom, vam pa pošljem malo slikic za popestritev Papa Jaz grem plavat
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 9.12.2008 14:03:22
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: nogica FLASK_A še tukaj UŽIVAJTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Hvala Pa hvala za kremice
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 9.12.2008 14:30:29
|
|
|
|
KT
|
A je že sreda? Ne, torek - FLASK_A še enkrat spat in akcija! Max uživajta!
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 9.12.2008 14:32:21
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: KT A je že sreda? Ne, torek - FLASK_A še enkrat spat in akcija! Max uživajta! Torek je, torek , ampak jutri ob štirih zjutraj pač ne bom prižigala neta Zdej grem pa še po mojega čmrlja, tako da gre računalnik na OFF!! Baj baj punce
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 9.12.2008 15:55:52
|
|
|
|
n€na
|
FLASK_A uživajta
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 10.12.2008 8:45:21
|
|
|
|
n€na
|
dan, no pa je končno prišla sreda, a ne FLASK_A, ti že verjetno letiš proti toplim Karibom kje ste pa kaj ostale, kaj počnete?? a ste že postavile smrekico...mi smo jo samo postavili in je Zala bila full navdušena...okrasili jo pa bomo verjetno naslednji teden...moram najprej batarijo nafilat za fotoaparat... upam, da mi rata do božiča ...saj kako dnevi letijo se mi zna zgodit, da bo vse šlo mimo z svetlobno hitrostjo nič grem še malo po mizi pospravit, da bo pisarna, vsaj malo urejena pred prazniki.
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 11.12.2008 7:37:30
|
|
|
|
n€na
|
jutro, pa da še nas malo gor dvignem.... kavica je kuhana, rogljički še čakajo v pekarni in potem veselo na delo.
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 11.12.2008 7:55:04
|
|
|
|
nky 23
|
jutro babe kako smo kaj? midva sva kako urco že pokonci, ata pa aja ma nočne. malo še pa bo božič, jaz pa še sedaj nimam darila za Kevina... ta vikend se gremo malo potepat po gracu, seveda malo po nakupih, nato pa malo na božični sejem... grem malija previt kaže da je pokakn
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 11.12.2008 8:00:52
|
|
|
|
KT
|
Dobro jutro! Nena odlično kavico si skuhala . Kar se pa rogljičkov tiče pa naj kar bodo v pekarni, ker v telem dežju ne grem ven . IZVIRNO SPOROČILO: nky 23 malo še pa bo božič, jaz pa še sedaj nimam darila za Kevina... A imaš že kaj ugledano al pa kako idejo?
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 11.12.2008 8:04:21
|
|
|
|
n€na
|
jutro nky, kako ti je lepo, ker si doma. Jaz pa sameva tukaj v pisarni, se mi klepeta in nikjer nobene . Tu pri nas ja prava katastrofa s tem vremenom. Je začelo morje spet full naraščat in me kar malo skrbi, da ne bo spet kaj zalilo, ker kakšen teden nazaj je bilo vse pod vodo Pri nas je pa Miklavž nosil darila tako da jaz niti ne rabim kaj kupovat Ji je pa prinesel budnico , škorenjčke, in enega slončka, ki hodi, miga z užesi in spušča glasove. Se ga kar malo boji in ji ga vsake toliko z igro približam in se mu full smeje, poboža ga pa še ne. Včeraj sva delali voščilnice in smo okrasili smrekico. Sem jo hotela drugi teden vendar ji bunkice, ki so bile pripravljene za na smrekico, niso dale mira in jih je stalno nosila okoli. Je bila full navdušena in sedaj samo hodi okoli smrekice in jo občuduje.... Je prav posrečena
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 11.12.2008 8:07:22
|
|
|
|
n€na
|
Jutro tudi tebi KT, jaz mam pekarno čez cesto, pa se mi tudi ne da po njih, ker tole vreme je res za Imam rajši da pada sneg in je zunaj vse belo.
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 11.12.2008 8:12:28
|
|
|
|
nky 23
|
ja tale dež pa res mori... glede darila nimam pojma saj ima že vsega polno rit, tako da res ne vem kaj naj mu kupim..., bo treba malo možgančke napet, sem misla najprej eno delavnico pa jo že ima in še eno kupovat nima smisla, gugalnega konjička ma, tega za skakat prav tako,.. ne vem res... januarja pa gremo tudi mi vpisat kevina v vrtec, saj imajo nekako šest mesecev časa da ga pokličejo in sprejmejo, tako da gremo malo pogledat najprej kako to sploh deluje potem pa bomo vidli...
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 11.12.2008 8:34:37
|
|
|
|
n€na
|
nky...najboljše da ti sam pokaže kaj bi imel in pol nekdo od vaju to naskrivaj kupi.......jaz sem na tak način kupla slončka.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?