mentos
|
pozdravljene, moja tipkovnica še malo deluje, čeprav sem danes sesuta. Celo noč jok in stok, skratka nič jest, zdajle spet noče mleka in sem tako huda, da sem jo kar spat nazaj dala. Mene pa živčki zdelujejo, tako da imam potrpljenja le še malo. Predvidevam, da bo spet bolana, ker takrat ko noče jest, fašemo kako virozo. V petek smo bili na pediatriji na pregledu v Ljubljani. Hana je kar ok, je zdravnik rekel, da je zelo zelo suha, brez kakršnih koli oblog, in tehta samo 9380g. Zmerit jo nismo mogli, ker se je upirala na vse načine, še komaj smo jo stehtali, pa še to me je celo polulala. Testirali jo niso nič, kajti se mi zdi čisto brezveze, ker jo bodo na Jesenicah. Zakaj bi otroka matrali dvakrat, če ji teste opravljajo na Jesenicah. Je pa rekel, da mora dobivat kake vitamine in me zanima, če katera daje vašim sončkam kaj? No, tako da naša Hanča je bolj podhranjen otrok, vendar zadovoljen in živ. Vse kar poje sproti pokuri, saj ko ji je meril utrip je rekel, kako hito bije srček, da je verjetno v čakalnici norela. Ja, res je, vse stole je premikala po hodniku, skratka ni 5 minut na miru. Zdej si grem pa eno močno kavico skuhat in zabavat mojega sončka. lp
|