|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski škrati 2007 (3.del)
11.12.2008 8:38:40   
nky 23
ja al pa tako bomo ta vikend probali kaj nabavit...

jaz pa že pridno kuham kosilo, bo namreč goveja juhica, naravni puranji, zelenjava s sirčkom, ter krompirček, ali pa kruhovi cmoki, ter solatka,...

nena kje pa delaš ti?

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
11.12.2008 8:54:30   
n€na
TOP SECRETuser posted image user posted image user posted image

se hecam delam v policiji, ker sem zaprosila za skrajšan delovni čas, so me za kratek čas premestili v Upravo in delam nekaj v zvezi s papirji, kaj več ti ne morem povedat. Ko pa me bodo premestili nazaj na postajo pa ne bom mogla več tako slediti forumuuser posted image user posted image user posted image

Drugače delam na mejnem prehodu v luki koper, in spoznavam različne ljudi iz različnih držav.

lušno delo.

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
11.12.2008 8:55:41   
n€na
nky...jaz se bom danes kar k tebi povabla na kosilo...

a še imate kaj snegeca??

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
11.12.2008 8:59:09   
nky 23
ne ni ga ga je ta presneti dež pobral do zadnjega, smo ga pa imeli prej okoli 40cm, no dva dni dokler ni Kevin dobil sank in je začelo zvesto deževati...

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
11.12.2008 9:02:12   
nky 23
jaz sem tudi bila sprejeta v tacen potem pa sem si premislila in sem se vpisala na faks bila sprejeta, potem pa sem spoznala mojga in vse skupaj pustila saj je rekel da če mislima met družino to ni poklic, ki bi bil nekako družinski, da naj se kam drugam vpišem, tako da sedaj premišljujem o sociali, najpej pa mi je cilj da se naučim nemščine...

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
11.12.2008 9:19:09   
n€na
jaz sem tudi bila sprejeta v tacen

da nisva bile skupaj na fizičnih.......jaz sem misla da bom krepnila na kuperju

kadj si pa bila, katerega leta?

Meni mi je pa čist kull, poklic je pa res, da delaš petke in svetke in tudi še prekle padajo z neba....

Moje sanje iz otroštva so bile biti policaj in imeti hišo na morju. Vse to se mi je uresničilouser posted image user posted image

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
11.12.2008 9:25:02   
nky 23
hmm jaz sem bila tam zdaj morem pa študirat mislim da leta 2005, ja kuper je bil za ubit sam se pa nismo daleuser posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
11.12.2008 9:27:55   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: nena26

Ko pa me bodo premestili nazaj na postajo pa ne bom mogla več tako slediti forumuuser posted image user posted image user posted image

Nena26, saj boš do Neninega 3.leta starosti na skrajšanjem, ane? Če ne pa hitro še enega naštimat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
11.12.2008 9:30:45   
n€na
jaz sem se že vidla kako ležim na tleh in me reševalci pobirajouser posted image user posted image user posted image  Zdej mi je pa to mačji kašeljuser posted image  a takrat sem skoraj krepnila.

jaz sem pa začela 2003. in so me dodelili na PU Koper in tako sem pristala na obali. Na razgovoru sem pa rekla da brez problemov preplavam 1KMuser posted image , da grem sedaj plavat se potopim po parih metrihuser posted image user posted image

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
11.12.2008 9:31:41   
KT

IZVIRNO SPOROČILO: nky 23

jaz pa že pridno kuham kosilo, bo namreč goveja juhica, naravni puranji, zelenjava s sirčkom, ter krompirček, ali pa kruhovi cmoki, ter solatka,...

Ti, super, a se lahk z Alino pridruživa user posted image

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
11.12.2008 9:34:08   
n€na
KT pravilno sklepaš.....mi že delamo na drugemuser posted image , in upam da se ta mesec primeuser posted image ,.
Za to delovno mesto sem pa dobila samo do februarja, ker nadomeščam eno ki je na bolniški.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
11.12.2008 9:38:33   
nky 23
ja na kosilo kar pridite ni panike bom malo več naredila, juhe je itak cel lonc...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
11.12.2008 9:55:02   
n€na
pol me pa pričakuj tam nekje ob 18-ti uri, ker do koroške imam full daleč user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
11.12.2008 9:55:30   
nky 23
zmenjenouser posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
11.12.2008 9:56:23   
nky 23
user posted image user posted image edino kar ti zagotavlam pa je da poplavit te pri nas ne more, saj smo doma na klancuuser posted image user posted image

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
11.12.2008 10:00:00   
n€na
IZVIRNO SPOROČILO: nky 23

user posted image user posted image edino kar ti zagotavlam pa je da poplavit te pri nas ne more, saj smo doma na klancuuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

grem zdej na malico, se tipkamo še kaj pol....Ti pa popazi na kosilo, da ga ne boš zažgalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
11.12.2008 12:48:35   
n€na
ANA te vidimuser posted image

kako je kaj pri vas.......kako je Svit?

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
11.12.2008 15:07:18   
*ANA*
Ojla
po dolgem času user posted image

Saj občasno vas berem -pisat se mi pa ne da kej preveč user posted image .
No takole danes sem po dolgem času prosta- ker sem delala v nedeljo mi pripada en dan v tednu frajuser posted image , delala pa bom tudi to nedeljo user posted image , tako da bom spet brez mojih dveh drobižkov user posted image .
Pa še za božič bom delala user posted image

No pa pejmo bolj k lušnim rečem maledva sta v vrtcu, uživata 100 na uro, še malo pa ju grem iskat in bo spet veselo- samo kaj ko se skoz neki cukata pa ravsata, pa Svit Pio grize in take fore user posted image .
Drugače sta pa oba prehlajena, ponoči Svit že ene tri tedne ne spi- samo godrnja,se obrača,pa joče, potem sva ga začela dajat v najino postlo je blo par dni dobro, zdaj pa spet se zvija in take- ma res ne vem kaj mu je user posted image .
Ima 16 zobkov- manjkajo mu samo še petice , ki pa upam da jih ne bo še kmalu ker tako kot smo imeli zdaj ta mesec je prav za se user posted image user posted image user posted image - 6 zobkov mu je prišlo ven v 14 dneh- jao bogi majster naš.

Pa imeli smo kontrolo na pediatrični za astmo, so rekli da je v redu; cepljeni še nismo bili(tisto pri enem letu);

Vsem novim nosečkam čestitke user posted image user posted image user posted image

Se še kaj oglasim, zdaj pa šibam po maledva- pa to vreme je user posted image user posted image user posted image

Lep pozdrav vsem

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
12.12.2008 11:30:18   
nky 23
danes pa nikjer nobene?

no pa spet dežuje, tu da tam kaka snežinka padez neba...

Včeraj pa sem vas čakala s kosilom oz. zgodnjo večerjo pa nikjer nobeneuser posted image , kaj vas je zalilouser posted image

no danes pa delam puranje rezinice v gobovi omaki, kruhove cmoke, goveja juhica, zelena solata z jajčko in koruzo...

moja dva moška spita jaz pa sem si privoščila eno kavico v miruuser posted image

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
12.12.2008 11:35:37   
n€na
ojla,

jaz sem že v polnem zagonu za delo, če ne pohitim malo me ne bo več videt iz pisarne.

Včeraj je tako padalo, da sem mislila, da me bo zalilo... še v trgovino nisem moglauser posted image user posted image Danes je pa že malo bolje  in tu pa tam se pokaže kakšen žarek sonca..je pa začela pihatt burja...bo pa vsaj malo posušilo...

tudi danes bo dobro kosilo...daj v skrinjo pa bom pojedla drugičuser posted image user posted image user posted image

jaz bsem pa danes za malico imela čevapčiče...so bilo full dobriuser posted image user posted image

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
12.12.2008 11:43:56   
nky 23
ja tudi pri nas piha tako da me kar mine it kam...

mislim da sta se moja dva pravilno odločila glede spanja.

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
12.12.2008 12:08:42   
n€na
a spita že opoldanski spanec al kako?

moja ponavadi gre spat ob 12 on spi tam nekje do 15-16-te ure, Tako spi kadar je doma. V vrtcu pa spi samo eno uro in pol. Imajo eno punčko, ki tako joka, da vse zbudiuser posted image

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
12.12.2008 12:36:07   
n€na
postavljanje naše smrekice

http://swan.moj-album.com/

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
12.12.2008 12:37:46   
nky 23
moj je mel nočno in se ravnokar zbudil, tamalega je pa danes po čudežu že ob 11ih  pobralo, drugače ga nekaj po eni

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
12.12.2008 13:03:11   
n€na
jaz se spominjam, da ko sem imela nočne, sem si morala budilko naštimat za zvečer, da nisem zaspala v nočno izmeno user posted image user posted image user posted image sem pa delala od 19-07 in jaz skoraj vedno spim več kot 10h, še dojenčki spijo manj kot jazuser posted image user posted image

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?