nova10ka
|
pozdravljene, se spetm malo javljam... čestitke vsem za NS in držim pesti za tiste, ki je še pred vami. meni prvič na NS niso povedali spola (nisem niti spraševala). zdaj jo imam ful pozno, upam, da ne prepozno, pa bom mogoče vprašala, kaj pa vem... MONY25 - ti kr k men perilo prnes, jaz mam tak likalno prešo in zlikam v 3x hitreje kot z navadnim likalnikom. komot likam smrketa24 - ti kar kihaj, kolkor ti paše, zihr ne bo nič narobe. pa še mišice medeničnega dna lahko zraven treniraš - vedno preden kihneš in stisni. jaz sem to delala v prvi nosečnosti (sem kar mogla) jaz sem pa ful jezna prejnji teden sem začela (srednje močno) krvaveti, valda sem letela na urgenco, kjer so me kar prestrašili s statistiko (kakšna je verjetnost za SS v mojem primeru), dali buscopan in utrogestan (ki se ga v SLO ne dobi) ter poslali domov počivat. valda sem 1 teden v glavnem ležala, čist naparanojena. pol grem na kontrolo k svojemu G, on ugotovi, da je zdaj vse ok in reče, da moram bit sicer še nekaj časa na bolniški, drugač pa lahko kao delam vse normalno. super. no, pol sem pa včeraj spet dobila krče in rjavkast izcedek. sicer res še vedno ful počivam in pač tudi bom do konca 3 meseca, sam kaj mi en G govori, da je panika, drug pa da sploh ni nič narobe!! mislim, kako naj jaz vem kako se pol obnašati. če poslušam svoje telo, se počutim čist normalno, komot bi gore premikala (ok, tega verjetno ne bi komot delala, samo komot bi lahko pomila tla v celem stanovanju, šla šopat, pomagala mony25 pri likanju in zraven tri ure nosila svojo 10kg hčerko). tko da se mi zdi, da mi moje telo mal laže, k če se tolk kul počutim, zakaj pol krvavim. no zdej sem pa že zašla. v glavnem, nisem jezna na svoje telo, ampak na te zmedene G. včasih se mi zdi, da bi blo boljš jet kr k kakšni vedeževalki, da bi mi bolj točno napovedala prihodnost glede moje bodoče . ok, upam, da se nisem zdaj zamerila kakšnemi vsesplošni kozmični G energiji. sem se pa sama pri sebi odločila, da bo vse ok in da se ne bom več sekirala. hehe, se vidi, da sem že ful dolgo na bolniški, se mi je ful pisalo
< Sporočilo je popravil nova10ka -- 11.12.2008 9:37:12 >
|