|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijke 2009
12.12.2008 20:34:38   
biba14
Ronjauser posted image  user posted image , upam,da bo moj DTH tudi tako optimističen...še vedno čakam rezultate. Ali mi prosim lahko poveš kako hitro si zvedela rezultate-ko meni je G.rekla, da jih dobim po pošti, nič pa ni povedala v kolikšnem času. Hvala za odg. user posted image  že vnaprej.
Drugače pa sem danes božično okrasila stanovanjeuser posted image user posted image ..le še smrečica mi manjka..kako rada imam zimo, škoda le, da letos ni še nič snega user posted image ,  da bi bilo decembrsko vzdušje še lepše...
Lep večer

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
12.12.2008 20:39:05   
pika1977
Helo!

Zelo ste pridne v čvekanju.. Vam komaj sledim!
V glavnem - pri meni ni nič novega: še vedno mi je občasno slabo, kile grejo gor, trebuh ven.. Res nič novega, a ne?

Zanima me, ali ima katera doma kakšne vaje za nosečnice? Jaz sem se celo popoldne matrala in nisem našla nič pametnega na internetu. Tud na teh straneh sem iskala, pa so se punce sklicevale na razne 'emule'.. Enkrat sem dragemu že 'sesula' računalnik in se sedaj ne upam kar tako vleč z interneta.. (točno z 'emule' sem fasala virus) user posted image

Če ima katera kakšen varen 'link' ali vadbo v e-obliki, bi bila zelo, zelo vesela, če bi mi jo poslala...

Drugače pa: držite in uživajte predprazniče dni!! .. Čeprav dežuje...user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
13.12.2008 6:44:07   
lino
pozdrvljene.

Majana HVALA.

Ronja in Biba, držim pestiuser posted image .

pozdravček vsemuser posted image .

(odgovor članu pika1977)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
13.12.2008 6:46:14   
lino
ups, pomota, Ronja tebi gredo čestitkeuser posted image

se opravičujem za slovnico, je zgodaj...user posted image

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
13.12.2008 8:35:28   
ronja1a
IZVIRNO SPOROČILO: biba14

Ronjauser posted image  user posted image , upam,da bo moj DTH tudi tako optimističen...še vedno čakam rezultate. Ali mi prosim lahko poveš kako hitro si zvedela rezultate-ko meni je G.rekla, da jih dobim po pošti, nič pa ni povedala v kolikšnem času.

Na rezultate sem čakala slabih 14 dni. DHT in NS sem delala v Dravljah in tam je očitno tako da pošiljajo kri na polikliniko v paketu, torej ne vsak dan. Če bi teste delala v ponedeljek, bi jim morda izvedela že do petka, ker sem jih delala v torek, je zadeva šla naprej šele naslednji torek in sem jih izvedela naslednji petek (po telefonu, po pošti jih še čakam.

Držim pesti!

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
13.12.2008 11:27:15   
biba14
Pozdravčekuser posted image
Ronja1a, hvala za odg.user posted image
Joj bo še dolgo za čakatuser posted image . Sicer sem dala kri v MB, a menim,da ne bodo kaj hitrejši....

Lep dan vam želim

(odgovor članu ronja1a)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
13.12.2008 11:46:18   
Mala_princeska
Jaz pa opažam kri na wc papirju in mrzlično iščem telefonsko od ginekološke urgence v Novem mestu; ker je sobota.

Najprej kar občutno, sedaj drugič ko sem šla na wc pa le kapljice - na srečo.

user posted image user posted image user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
13.12.2008 12:11:30   
Mala_princeska
Upam, da se nič več ne pojavi. Sem poklicala in ni razloga za preplah.

Držte pesti, da bo vse ok, ker sem cca. nekje v 14. tednu.

Se opravičujem, ker sem takoj zagnala paniko.

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
13.12.2008 12:50:54   
majana79
Mala_princeska user posted image , le mirno, če boš imela pa slab občutek pa naj te kar nekdo tja zapelje, previdnost ni nikoli odveč. user posted image

< Sporočilo je popravil majana79 -- 13.12.2008 12:51:07 >

Neposredna povezava do sporočila: 2209
13.12.2008 12:58:55   
ronja1a

Joj bo še dolgo za čakatuser posted image .

Vem, jaz sem imela pravo živčno vojno, sem jih parkrat klicala, in sem se vsa tresla. Nisem mogla čakat na pošto. Me je bilo še dodatno strah, ker sem v prvi nosečnosi imela UPN. Tko da sem se zdaj resnično začela veselit nosečnosti in upat, da bo tokrat res vse ok.

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
13.12.2008 12:59:44   
ronja1a
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

držim pesti!

Neposredna povezava do sporočila: 2211
13.12.2008 18:44:16   
lenika
Mala princeska, jaz bi se šla na tvojem mestu vseeno pokazat, da boš bolj mirna.

Kar se tiče prebave pa tudi mene občasno kaj šraufa, velikokrat pa me tudi v želodcu tišči. Se spomnim, da je bilo podobno v prvi nosečnosti. Proti koncu me je kar precej tiščalo v želodcu, po noči pa me je pekla zgaga, ki je prenehala, če sem popila kozarec donata.

(odgovor članu ronja1a)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
14.12.2008 13:02:39   
Janci F
No pa je tu še ena deževna nedelja.user posted image

Danes se ne počutim ravno najbolje, saj me spodnja stran trebuha kar močno boli in še slabo mi je za povrh.

Zanima me kako je kaj s pridobivanje kilogramov, kdaj naj bi jih začel nabirati zaradi nosečnosti?
Jaz sem mesec in pol bruhala in še sedaj nimam kakšnega posebnega apetita, tako da še vedno počasi izgubljam kilogramčke, samo sedaj res počasi.
Od začetka nosečnosti do danes sem izgubila že 7 kg, vendar večino  med bruhalnim obdobjem.
Moram pa povdariti, da je moje telo daleč od kakšne vitkosti,  zaloge imam še za par bruhalnih obdobjih - tako, da ni skrbi zame.

Kako je pa kaj z vami? Kdaj naj bi nosečnica začela zaradi user posted image  pridobivati kilograme in s kakšnim tempom?

Jaz se bom potrudila čim bolj po pameti jest, ker se res ne bi rada preveč po nepotrebnem zredila.

Pred dobrimi 3 leti sem imela hudo prometno nesrečo in sem več kot pol leta morala ležat in eno leto je trajalo zdravljenje.
Še vedno pa ne morem športati tako, kot sem pred nesrečo. Med samim okrevanjem sem se zredila cca. 15kg, potem pa se jih je še par prikradlo na moje telo.

Uživajte v tej lenobni nedelji kolikor se pač da.user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
14.12.2008 14:30:20   
biba14
Ojčkauser posted image ..
Deževen pozdrav tudi z moje strani...kakšno brezvezno vreme,človek niti na sprehod ne more..potem pa sedi doma na toplem in čaka....lepše vremeuser posted image
JanciF:načeloma naj bi dobil prvo tromes.user posted image  kakšno kilco ali 2...potem pa po pol kg nateden...samo menim, da je vse skupaj ful odvisno od tega, kakšen metabolizem imaš in kako si se pred user posted image  prehranjeval... Mene je ta teden tehtnica presenetila...sem zajadrala v 14.teden in pred 13.im sem dobila gor kilo, ta teden pa kar 2user posted image , tako da nekaj že bo na temuser posted image . Drugače imam povprečno postavo, za katero pa sem morala kar jesti bolj zeleno kot pregrešnouser posted image user posted image user posted image . Sem malo nagnjena k debelosti, bila sem okrogel otrok, tako da so se strija name prilepila že takrat...sedaj pa tudi čim ne pazim, hitro "fašem" dodatno kilo.
Zdaj v user posted image  jem raznoliko hrano,vsega po malo, da user posted image  dobi vse kar potrebuje, če se mu "zalušta" pomfri ali čokolada, mu ne branimuser posted image ...le dvojnih porcij mu ne dajemuser posted image .
In špikanje- tudi mene malo, zlasti zvečer in ponoči. Menim, da je to zaradi rasti maternice.

Lep preostanek nedeljeuser posted image

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
14.12.2008 18:42:51   
lenika
Kar se tiče kilogramov, jaz sem jih pridobila že 4, pa se nič ne sekiram, samo, da bo detece zdravo.

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
14.12.2008 19:17:38   
MONY25
Pozdravljene so...

dons vam pa kr nl ni kej dost kle gor, a mate tok dela doma? morm rečt, da sm popolnoma cel dan že v pižami in skos zabušavam, ležim na sedežni, prvoščla sm si popoldanski spanec, tko da mi ni glih hudga...čeprov sm zdj že mal sita tega...

Jaz sem mesec in pol bruhala in še sedaj nimam kakšnega posebnega apetita, tako da še vedno počasi izgubljam kilogramčke, samo sedaj res počasi.
Od začetka nosečnosti do danes sem izgubila že 7 kg, vendar večino  med bruhalnim obdobjem.
Moram pa povdariti, da je moje telo daleč od kakšne vitkosti,  zaloge imam še za par bruhalnih obdobjih - tako, da ni skrbi zame.

Kot da bi sebe poslušala user posted image js tud nimam tapravga apetita...jem cca. 3x na dan, pa še takrat se mal posilm...sm tud precej shujšala odkar sm noseča, sam mislm, da bomo vse to duble nazaj...

Za dežjem vedno posije sonček....:)

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
14.12.2008 19:19:12   
MONY25
ajoj, mal sm zaj....

janci f-mal sm narobe scitirala tvoje besedilo...ne obvladam glih tega še čistuser posted image

Za dežjem vedno posije sonček....:)

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
14.12.2008 19:24:54   
lino
Pozdravljene user posted image

Mala princeska, upam, da je vse o.k., ker se mi  kr user posted image trga, ko berem... Tudi jaz bi šla k svojemu G na pregled (vsaj na posvet) samo, da bi si pomirila živce.

Sama sem današnjo nedeljo preživela full lenobno (bolj v postelji). Mislim, da je tudi to razloga, da sem šele v 13 tednu in sem že pridobila cca. 2 kg. Prej sem namreč v službi kar veliko okoli tekala, kot odgovorna za prodajo včasih tudi pomagala avte (šleperje) nalagat in skratka imela zelo razgibano delo...v prostem času pa sem se vsaj 1-2x tedensko ukvarjala z konjeništvom, pa rolala in hodila sem tudi kar dosti in pa 2x tedensko plesala, sedaj pa samo še jem in lenarimuser posted image . Čakam na lepše vreme-zime res ne maram, ker sem bolj prezebel človek in pozimi skoraj vsi moji športi odpedejo, razen plesa, ki sem ga opustila zaradi kar velikega tempa in napora... Odločila sem se, da bom malo bolj pazila na hrano...(kaki čokoladi se pa ne mislim odreči in tudi kakemu pomfriju ne-sicer pa že prej nisem jedla veliko cvrtja)

Punce kako je z majonezo? Zelo rada si namreč naredim solato s pečenimi bučkami, paradižnikom, papriko, koruzo, korenčkom in tuno, preko katere prelijem jogurt+majonezo (kupljeno), pa mi je zadnjič prijateljica le to odsvetovala jesti- zaradi salmonele. Jaz osebno sem zaupala, da kupljena v trgovini naj bi bila o.k. Kaj mislite????user posted image

Hvala vam za odgovor in imejte se lepo, ter pazite na svoje user posted image .

papauser posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
14.12.2008 19:46:46   
bjondi
Kako je fajn preležat in zabušit cel vikend...no skuhala sem samo kosilo oba dneva ,drugače pa jih preležala z največjo lahkoto,ker smo imeli čez teden norišnico-december...jutri pa spet na polno delat...dokler me ne bojo spet ustavile bolečine v maternici-oz. spodnjem delu trebuha,kjer je sedaj piko...bomo vidl...počitek je minil brez bolečin in buskopana...

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
14.12.2008 19:58:28   
bjondi
A lahko vprašam kaj je fora na RR nov nosečnostni koledarček ta celih 9mesecav...kaj je fora da vpišeš
notri v tisto okence datum-ker datum se vpiše notri...in kaj je pomen cifer če se nič ne zgodi...

Mal sem blond..a me kera razume...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
14.12.2008 20:08:14   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: lino

Punce kako je z majonezo? Zelo rada si namreč naredim solato s pečenimi bučkami, paradižnikom, papriko, koruzo, korenčkom in tuno, preko katere prelijem jogurt+majonezo (kupljeno), pa mi je zadnjič prijateljica le to odsvetovala jesti- zaradi salmonele. Jaz osebno sem zaupala, da kupljena v trgovini naj bi bila o.k. Kaj mislite????user posted image

Jaz trgovinsko jem, ker se ne spomnim, kdaj bi bilo nazadnje kako obvestilo, da so se ljudje zastrupili z majonezo iz trgovine... Ne sicer vsak dan, ampak enkrat na mesec pa naredim francosko solato... Pa če je v tisti majonezi na 1l več kot en rumenjak (če sploh kakšen) naj me koklja brcne.

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
14.12.2008 20:53:26   
amaya
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

Moja VD tašča

Koliko je pa stara tvoja vd taščauser posted image Jaz bi tudi takšno taščouser posted image

Uh, čakaj mislim da user posted image 35

Imata pa leto in pol starega fantiča. Moj je dobil bratca pri 30 letih user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
14.12.2008 20:59:28   
amaya
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Držte pesti, da bo vse ok, ker sem cca. nekje v 14. tednu.

Se opravičujem, ker sem takoj zagnala paniko.

kako si rešila????

Neposredna povezava do sporočila: 2223
14.12.2008 21:02:05   
amaya
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

IZVIRNO SPOROČILO: lino

Jaz trgovinsko jem, ker se ne spomnim, kdaj bi bilo nazadnje kako obvestilo, da so se ljudje zastrupili z majonezo iz trgovine... Ne sicer vsak dan, ampak enkrat na mesec pa naredim francosko solato... Pa če je v tisti majonezi na 1l več kot en rumenjak (če sploh kakšen) naj me koklja brcne.

salmonela je v svežem rumenjaku. To je vse tako predelano, da ima od jajca samo barvo user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
14.12.2008 21:06:39   
kalanteja
tud jst sem isto naredila, ker sem mislila, da se mi bo v avatarju pojavlo tk, da se bo videlo kda mam rok, ampak se ni nič zgodilo, zakaj se pa nč ne zgodi pa pojma nimam

Julija, 9.6.2009

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?