July08
|
Pozdravljene, drage so ! Prav lepo vas je brati! In res pridno pišete. Se vidi, da imamo 100 vprašanj, ki nas begajo v . Še enkrat hvala vsem za vzpodbudne besede, sedaj ko čakam na rezulatate DHT. Biba14 bova kar skupaj čakali in trepetali, a ne? Upajmo na najboljše in držimo pesti druga za drugo! Janči drži se! želim ti vse najboljše in pazi nase in na svojo pikico. Tudi če je v službi še taka gužva, vprašanje, če je vredno delati... no, pa ti že veš najbolje. Pošiljam Majana79 bravo za NS! Upam, da se bom tudi jaz lahko čez en teden pohvalila, da je vse OK! Kalakteja naj ti povem, da je imela moja kolegica tudi vnaprej napovedan CR (zaradi nepravilne oz neugodne lege dojenčka), pa so ji že prej povedali, da je partner lahko zraven. Imela je CR pod lokalno anestezijo, tako da se je ves čas zavedala, partner pa je bil ves čas zraven, sedel je pri njeni glavi, tako, da je bila med njim in "trebuhom" razpeta rjuha. Malo se pozanimaj že vnaprej, ali bo tvoj partner lahko tudi zraven pri CR. Mislim, da je pomembno le to, ali je anestezija splošna ali lokalna. Manna res hvala za lepe želje! ravno zjutraj, ko sem bila v avtu, sem slišala pesem Julija po radiu in bila seveda vsa raznežena. Res upam, da se bo tole srečno končalo. Ampak moj možek še vedno pravi, da bo fant... Mislim, da se na moj lastni občutek ne gre čisto zanesti, da ne bo na koncu Julij. Res- upanje umre zadnje, kot ima napisano Fragola. Vsem vam želim prav lep dan, pa se še pišemo! vedno, ko grem malo pogledat na forum, imam občutek kot bi šla na kavico s kolegico. Lepo vas je imeti in klepetati z vami! za vse vas!