Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 10.12.2008 20:52:08
|
|
|
|
Lolita23
|
Najboljš bo, da se potem ko vse rodimo enkrat dobimo z vozički, pa gremo na kose tortic.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 10.12.2008 20:53:05
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Najboljš bo, da se potem ko vse rodimo enkrat dobimo z vozički, pa gremo na kose tortic. se strinjam
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 10.12.2008 20:54:33
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Najboljš bo, da se potem ko vse rodimo enkrat dobimo z vozički, pa gremo na kose tortic. po porodu se bom pa menda jaz odpovedala cukru
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 10.12.2008 20:55:56
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Najboljš bo, da se potem ko vse rodimo enkrat dobimo z vozički, pa gremo na kose tortic. po porodu se bom pa menda jaz odpovedala cukru hujšale bomo, kobomo nehale dojit...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 10.12.2008 20:57:17
|
|
|
|
Lolita23
|
Ma jaz pa zdaj jih ne jem, pa grejo kile vseen gor, tak da si bom pa takrat dala duška mogoč bojo šle pa kile dol. Nore želje
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 10.12.2008 20:59:19
|
|
|
|
Dali*
|
katera bi si še delila pizzo z mano? joj, kok se mi je lušta...točno take z mozzarello...njami...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 10.12.2008 20:59:54
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Ma jaz pa zdaj jih ne jem, pa grejo kile vseen gor, tak da si bom pa takrat dala duška mogoč bojo šle pa kile dol. Nore želje mislim,da bo kar pri željah ostalo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 10.12.2008 21:02:39
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* tasa - me te bomo ob koncu nosečnost nagradile z eno veliko torto Dali zmenjeno naocelica..vse je mrknilo, nobenega glasu od njih.. sem bruderu prenosnika mal zarubla, ker je šel večerjat..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 10.12.2008 21:03:57
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* katera bi si še delila pizzo z mano? joj, kok se mi je lušta...točno take z mozzarello...njami... jaz bi
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 10.12.2008 21:05:43
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Dali* tasa - me te bomo ob koncu nosečnost nagradile z eno veliko torto Dali zmenjeno naocelica..vse je mrknilo, nobenega glasu od njih.. sem bruderu prenosnika mal zarubla, ker je šel večerjat.. zdaj pa bejži z njim in se skrij
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 10.12.2008 21:07:20
|
|
|
|
tasa_m
|
mama_milchy ti se kr pocartaj. Jaz pa sem zdaj do petka v lenartu pa bom v petek vse nadoknadla.. če nebo moj spet na kaki čagi, zdaj ko je veseli december.. zdaj moram 2 dni mamo jezit, pol pa mojega dalje. Jutri že greva z mamo v mb. se mal potepat ko sva sami doma, ata pa nama je radodarno pustil avto doma.. mam ene lepe škornje nagledane, pa jo peljem v trgovino zjutraj pa grem do os. zdravnika, moram it za bolniško..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 10.12.2008 21:07:34
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Dali* katera bi si še delila pizzo z mano? joj, kok se mi je lušta...točno take z mozzarello...njami... jaz bi lahko bi se v ponedeljek dobile po tvojem pregledu in šle na pizzo?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 10.12.2008 21:09:43
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Dali* tasa - me te bomo ob koncu nosečnost nagradile z eno veliko torto Dali zmenjeno naocelica..vse je mrknilo, nobenega glasu od njih.. sem bruderu prenosnika mal zarubla, ker je šel večerjat.. zdaj pa bejži z njim in se skrij hehe, se je že drl naj grem dol da je njegov. pa sem ga samo malo pogledala pa mu rekla naj gre dalje palačinke jest kr vidim da mu je cuker padno, da se neke repenči.. uh toti najstniki,..so pametni verjetno zdaj tak tak hitro je, da mu bo slabo, samo da me dol nažene..se nebom kr tak dala..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 10.12.2008 21:12:30
|
|
|
|
helimaša
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Dali* katera bi si še delila pizzo z mano? joj, kok se mi je lušta...točno take z mozzarello...njami... jaz bi lahko bi se v ponedeljek dobile po tvojem pregledu in šle na pizzo? pa kje si ti to pico najdla....pa jst bi jo tud jedla....ma dej no....še k pridm gor je spet hrana na potezi
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 10.12.2008 21:12:46
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Dali* tasa - me te bomo ob koncu nosečnost nagradile z eno veliko torto Dali zmenjeno naocelica..vse je mrknilo, nobenega glasu od njih.. sem bruderu prenosnika mal zarubla, ker je šel večerjat.. zdaj pa bejži z njim in se skrij hehe, se je že drl naj grem dol da je njegov. pa sem ga samo malo pogledala pa mu rekla naj gre dalje palačinke jest kr vidim da mu je cuker padno, da se neke repenči.. uh toti najstniki,..so pametni verjetno zdaj tak tak hitro je, da mu bo slabo, samo da me dol nažene..se nebom kr tak dala.. pol boš pa imela pestro do konc tedna
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 10.12.2008 21:15:59
|
|
|
|
Dali*
|
nč...vas bom počasi zapustila...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 10.12.2008 21:16:51
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Dali* katera bi si še delila pizzo z mano? joj, kok se mi je lušta...točno take z mozzarello...njami... jaz bi lahko bi se v ponedeljek dobile po tvojem pregledu in šle na pizzo? po pregledu pa ne bo časa,ker moram pol mojga it iskat ,ker bo v službi pizza,bo pa ob priliki-sej bodo pregledi vedno bolj pogosti
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 10.12.2008 21:20:41
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps po pregledu pa ne bo časa,ker moram pol mojga it iskat ,ker bo v službi pizza,bo pa ob priliki-sej bodo pregledi vedno bolj pogosti no, potem pa kdaj drugič... od katerega tedna dalje so bolj pogosti pregledi?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 10.12.2008 21:23:23
|
|
|
|
Dali*
|
nočko punce moje...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 10.12.2008 21:24:11
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: spps po pregledu pa ne bo časa,ker moram pol mojga it iskat ,ker bo v službi pizza,bo pa ob priliki-sej bodo pregledi vedno bolj pogosti no, potem pa kdaj drugič... od katerega tedna dalje so bolj pogosti pregledi? uf,točno ne vem kak gre če si čez rok,si vsak dan tam
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 10.12.2008 21:24:17
|
|
|
|
helimaša
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* nočko punce moje... kam odhajaš mlada dama ....a tebe tud tvoj vabi v posteljo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 10.12.2008 21:26:10
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* nočko punce moje... lepo spite zgleda,da še edina strašim na marčevskem RR saj bi šla spat,pa moram it čez pol ure po mojega ...pred tv ne smem,ker bom zaspala a še je katera slučajno,kje blizu?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 10.12.2008 21:26:40
|
|
|
|
helimaša
|
zdej ste se pa čist umirile....kaj grete že vse spat.....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 10.12.2008 21:26:59
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša IZVIRNO SPOROČILO: Dali* nočko punce moje... kam odhajaš mlada dama ....a tebe tud tvoj vabi v posteljo vse so kr naenkrat zginale-se vidi da je ura že čez 21
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 10.12.2008 21:27:57
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša zdej ste se pa čist umirile....kaj grete že vse spat..... jaz še pol ure ne.kje pa ti hodiš tolk časa? a ne veš,da morajo bit otroci,do osme ure v postelji?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kateri so prvi znaki začetka poroda?Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?