Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 10.12.2008 21:47:02
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša tasa mi je znano....mi smo bli tud trije.....pa smo se zmer kregal pa tepl....pa še tamala sm bla jst.....pa 2 starejša brata....pol veš da sm bla zmer boga....k sta meščipala..... sej z leti je to vse drgačččč......je ful lepo....k je tista bratska povezanost med nami.....prov fletn pri nas je blo kontra-jaz pa dva mlajša brata eden je bil 5,drugi pa je 10.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 10.12.2008 21:49:08
|
|
|
|
helimaša
|
dec prav da pride čez 20 minut.....tko da lahko začnem počas prpravlat za jest.....sicer sm pa jst zdele kilo mandarin pojedla in sm čist nažrta....bi mogla it mal laufat da gre to mal vn....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 10.12.2008 21:51:48
|
|
|
|
felix7
|
moj mož pravi, da naj vse marčevke povabim na pico, jo bo on spekel ampak on to smrtno resno, zdej je kr naenkrat ugotovil, da to sploh ni tako težko, naredi lepo testo in mu res rata izvrstna pica. Tko da če ste za stvar, evo, se dobimo pri nas
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 10.12.2008 21:52:05
|
|
|
|
helimaša
|
a kira hod kej na masažo al pa tko mal kozmetičarki....k ma glih preveč dnarja....jst sm študirala da bi šla enkrat januarja mal na depilacijo.....mal bi se razvajala.....drug tedn grem še enkrat frizerju pol pa po mojem do poroda ne več.....sm še glavo prat
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 10.12.2008 21:52:22
|
|
|
|
tasa_m
|
pa saj ni čudno da mam jaz cuker na višku če pa že ko tu berem se samo o hrani menimo. Pol pa mi cuker sam narašča (nekdo mora zdaj bit kriv). Sem že prav spretna s to iglo. Če bi si kira rada sladkor zmerla naj kr pride..Če bo mela boljše rezultate bom kr njene not napisala Očitno mam sam pred obroki sladkor povišan, po obroku pa je čist vredu. Kolko je prej previsok je zdaj tolk nizek, tak da sem v neki normali..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 10.12.2008 21:52:34
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 moj mož pravi, da naj vse marčevke povabim na pico, jo bo on spekel ampak on to smrtno resno, zdej je kr naenkrat ugotovil, da to sploh ni tako težko, naredi lepo testo in mu res rata izvrstna pica. Tko da če ste za stvar, evo, se dobimo pri nas naj začne kr pečt,ker smo same lačne punce
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 10.12.2008 21:53:48
|
|
|
|
helimaša
|
felix no problem....jst lahko v nedelo k bomo šli po mojem glih k mojim na obisk.....tko da pol lahko pa ti prideš k men k boš šla pa iz službe al pa k tojim
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 10.12.2008 21:53:49
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m pa saj ni čudno da mam jaz cuker na višku če pa že ko tu berem se samo o hrani menimo. Pol pa mi cuker sam narašča (nekdo mora zdaj bit kriv). Sem že prav spretna s to iglo. Če bi si kira rada sladkor zmerla naj kr pride..Če bo mela boljše rezultate bom kr njene not napisala Očitno mam sam pred obroki sladkor povišan, po obroku pa je čist vredu. Kolko je prej previsok je zdaj tolk nizek, tak da sem v neki normali.. sladko si privošči sam v virtuali,pa bo ok
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 10.12.2008 21:54:32
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša a kira hod kej na masažo al pa tko mal kozmetičarki....k ma glih preveč dnarja....jst sm študirala da bi šla enkrat januarja mal na depilacijo.....mal bi se razvajala.....drug tedn grem še enkrat frizerju pol pa po mojem do poroda ne več.....sm še glavo prat ni cajta,ker potem ne bi bila na tekočem kaj se dogaja na RR
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 10.12.2008 21:54:58
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša a kira hod kej na masažo al pa tko mal kozmetičarki....k ma glih preveč dnarja....jst sm študirala da bi šla enkrat januarja mal na depilacijo.....mal bi se razvajala.....drug tedn grem še enkrat frizerju pol pa po mojem do poroda ne več.....sm še glavo prat jaz sem htela na masažo pa mi je Dr. zarad križa prepovedala bom jo jutri še enkrat vprašala, če je prejšni mesec ziher mislila, da ne smem it Mene bo tud ju3 mami pobarvala. Sem šla menjat barvo iz temno rdečo v čist sv.rdečo mojga bo verjetno v petek tak kap, ko me ni več navajen tak rdeče
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 10.12.2008 21:55:05
|
|
|
|
helimaša
|
spps a še ne greš po tvojga.....da se ti ne bojo preveč sline cedile po računalniku....da ne bo tvoj reku kaj si delala
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 10.12.2008 21:55:07
|
|
|
|
felix7
|
helimaša, ne me skominjat z masažo... bi šla z veseljem, samo se gremo zdajle hud špar program - v ponedeljek pride novo okno (tisto, ki so ga poškodovali vlomilci), dobiva tudi novo posteljo, pa do božiča pričakujeva še stopniščno ograjo (kovano), ki je tudi draga ko tako da nekaj časa ne bo razvajanja...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 10.12.2008 21:55:56
|
|
|
|
spps
|
nič,punce moram it možeka iskat,da ne bo mislil,da sem pozabila nanj lepo bodite ,kaj lepega še napišite,pol pa spat,dane boste jutri tečne nočko vsem
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 10.12.2008 21:56:51
|
|
|
|
tasa_m
|
Felix pa si ti povedla tvojmu kolko nas je talačnih tu gor? Verjetno bi si hitro premislil.. A si predstavljaš ko se bi ti na vrata zalimale? Verjetno tvoj še 3 dni nebi spal, tak bi mu ščemelo v ušesih od babjega čveka
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 10.12.2008 21:56:53
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša felix no problem....jst lahko v nedelo k bomo šli po mojem glih k mojim na obisk.....tko da pol lahko pa ti prideš k men k boš šla pa iz službe al pa k tojim vi se kar oglasite, popoldne smo doma
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 10.12.2008 21:57:48
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps nič,punce moram it možeka iskat,da ne bo mislil,da sem pozabila nanj lepo bodite ,kaj lepega še napišite,pol pa spat,dane boste jutri tečne nočko vsem pa počasi na cesti.. nočka
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 10.12.2008 21:57:53
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Felix pa si ti povedla tvojmu kolko nas je talačnih tu gor? Verjetno bi si hitro premislil.. A si predstavljaš ko se bi ti na vrata zalimale? Verjetno tvoj še 3 dni nebi spal, tak bi mu ščemelo v ušesih od babjega čveka ja, sam odgovarja za svoje odločitve, zdej sem vabilo objavila, konc heca
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 10.12.2008 21:58:10
|
|
|
|
helimaša
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 helimaša, ne me skominjat z masažo... bi šla z veseljem, samo se gremo zdajle hud špar program - v ponedeljek pride novo okno (tisto, ki so ga poškodovali vlomilci), dobiva tudi novo posteljo, pa do božiča pričakujeva še stopniščno ograjo (kovano), ki je tudi draga ko tako da nekaj časa ne bo razvajanja... bova pa ena drugo masirali .....pr nas smo tud zdele mel ful stroškov k se je peč pokvarla pa je blo treba novo.....pa pol se boova v zgornji štuk selila in bo potrebno mal renovacije....sam za eno depilacijo bom pa že spraskala....to pa tud ni tok drago
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 10.12.2008 21:58:50
|
|
|
|
Pupa7
|
pupe čvekaste, lepe sanje vam želim pa trden spanec, da bo jutri zjutraj manj jamranja nočko
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 10.12.2008 22:00:02
|
|
|
|
helimaša
|
ta bi bla huda.....da res vse prletimo k felix.....ma sej dec bi mislu da smo se zmotle....po mojem ga bi res kap.....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 10.12.2008 22:00:24
|
|
|
|
felix7
|
jah, nč no, jest grem tut spat, jutri sem pa itak doma, tako da ko se zbudim, vas pridem pozdravt nočko vsem, ki še čujete
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 10.12.2008 22:00:44
|
|
|
|
tasa_m
|
jaz bi tud šla na depilacijo pa me je preveč strah da boli. Sem si lani kupla depilator, ki je bil samo enkrat uporabljen . Vzrok pa je to, da mene preveč boli ko mi to ven pipa.. se spomnim, da se mi je mami tak smejala, ko sem izvajala to depilacijo.. Mi je blo kr škoda dnara pol.. Zdaj pa je veselo v škatli pospravljen, samo ne vem kje je škatla
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 10.12.2008 22:01:07
|
|
|
|
helimaša
|
glej jo glej pupa....kam bežiš.....te je lubi dobr nafotral
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 10.12.2008 22:02:21
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša glej jo glej pupa....kam bežiš.....te je lubi dobr nafotral pupa nima časa več. Je ajana.. bo se jutri odkupla, bo več pisala kot pa danes..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 10.12.2008 22:02:44
|
|
|
|
helimaša
|
tasa tud jst še nism bla na depilaciji....sm pa zagotovo ni isto kot depilator....tm ti z voskom namaže in potegne....sekunda bolečine in to je to....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?