|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3. del
10.12.2008 19:59:52   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

ma ja, me je glih zadnjič mož spraševal, kaj je tok finga na tem forumu, da kar naprej gor visim user posted image  in sem mu pojasnila, kako fino je klepetat s puncami, ki so na istem kot jaz
ki pokajo al pa še bodo po šivihuser posted image user posted image

pa ti men misli bereš madoca ŠAŠAŠAŠAŠA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

si bova morali kak dan nehat pisatuser posted image

hahaha nama itak ne bo nč ušlo hahahah user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 151
10.12.2008 20:04:49   
mama_milchy
ejla,

ma evo mene; sem mogla še kaj po netu pobrskat pa meile prebrat in čas kr leti.
Vdim, da skozi ene in iste čvekamo; a nas ni na seznamu čez 60nosečk user posted image  kje so pa druge user posted image .

spps, kakšen izpit pa si imela ti ta teden?

Pupa, kako se kaj počutiš?

Najaa, a TIjin prstek se je zdaj prav pozdravu?

Kej so pa pocka, piruri, persida in druge?

Drage moje, jaz sem menda full tečna in sitna user posted image user posted image user posted image user posted image  pa tega niti ne opazim sama ampak mi drugi govorijo (moj možek, starši), bo ne vem; se mi zdi da edino hitro eksplodiram, če kaj ne štima....

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 152
10.12.2008 20:06:26   
trezika

no, jaz mam vse moje marčevke rada user posted image  same fejst punce

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...kako lepouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 153
10.12.2008 20:08:34   
Dali*

jst tud...user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 154
10.12.2008 20:08:58   
trezika
saj js vas mam tut vse po vrsti radauser posted image  sploh si ne znam več predstavljat, da ne bi tu gor kaj klepetalauser posted image  moj se je na začetku tut neki pritoževal kaj mam tu gor toliko za čepet...sn mu razložla...zdaj pa je miruser posted image user posted image user posted image  

aja, smo bli na coca-cola božičku na ptuju...mali je bil čist navdušen...je božičku skor kapo z glave zvlekeluser posted image user posted image user posted image  pa coca-colo je dobil...balona pa ne kr se je folk zanje tako grebel kot da bi bli iz zlatauser posted image  

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 155
10.12.2008 20:09:32   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...kako lepouser posted image user posted image user posted image
trezika zdaj prišla na izpovedovanje ljubezni-sej vemo,da nas maš ti tud radauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 156
10.12.2008 20:09:42   
Pupa7
mamaM kaj si ratala tempirana bomba user posted image user posted image user posted image user posted image tuki nobena ni tečna tko da join the club user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 157
10.12.2008 20:10:53   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

Drage moje, jaz sem menda full tečna in sitna user posted image user posted image user posted image user posted image  pa tega niti ne opazim sama ampak mi drugi govorijo (moj možek, starši), bo ne vem; se mi zdi da edino hitro eksplodiram, če kaj ne štima....

No, jaz tečna sicer nisem, do moža sem postala prav ljubezniva (kar sicer ni v moji vsakdanji naravi user posted image user posted image ), ampak v službi, jooooooooj, nimam pa nobenega potrpljenja. Imam eno asistentko, ki je popolnoma nesposobna in ko ji moram eno in isto stvar že tretjič razlagat, enostavno ne premorem več prijaznega tona user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 158
10.12.2008 20:10:56   
Najaa

aja, hotla sem vas vprašat, če imate tudi ve občutek, da vam je koža premajhna... mene prav špona okoli trebuha user posted image
nisi edinauser posted image user posted image jaz bom kmal začela pokat po šivihuser posted image user posted image

Jaz tud!

In še to - papež vas ima rad! user posted image

mama_milchy, Tijin prstek je zdaj ok. Hvala za vprašanje. user posted image  Rada te imam! user posted image  (zgleda, da smo danes še posebej hormonsko obarvane user posted image ).

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 159
10.12.2008 20:11:54   
Dali*
mama_milchy - same dobrote jim pečeš in kuhaš...in to vsak dan, pa si upajo kej tazga rečt...haloooo...

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 160
10.12.2008 20:11:58   
Najaa
Jaz se pa kar brzdam, moram rečt. Kar se tiče tečnobe. Verjetno zarad pritiska, sem bolj na izi. Briga me. user posted image  In pritisk je normalen. user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 161
10.12.2008 20:13:31   
tasa_m
sem vam rekla da nehajte pisat pa nič! pa me jemle kdo tu sploh resno?? Očitno noben.. hehe
sem prebrala 2 strani pa sem raje končala, ker pol mam spet 3 nove strani user posted image ..neko "kreganje" je blo to sem ugotovila ampak mi ni blo dalje za brat..

Kje ste zdaj čveke..

aja, da povem kak je blo na pregledu. Dobila sem aparat in si moram vsak dan pred obrokom in 2 uri po obroku erit sladkor. Pol pa če nebo nič boljše dobim čez 14 dni, ko imam kontrolo, inzulin.
Zdaj ko sem si ga merila sem ga imela spet preveč user posted image . pri zdravniku pa je blo vse ok in v mejah normale.. edino kaj mi je rekel, je da naj za zajterk ne jem eurokrema in marmelade..
Je bil tak fleten dohtar..user posted image

zaj pa gremo v čveeeekkkkk

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 162
10.12.2008 20:14:00   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

ejla,

ma evo mene; sem mogla še kaj po netu pobrskat pa meile prebrat in čas kr leti.
Vdim, da skozi ene in iste čvekamo; a nas ni na seznamu čez 60nosečk user posted image  kje so pa druge user posted image .

spps, kakšen izpit pa si imela ti ta teden?kemijo in poznavanje blagauser posted image

Pupa, kako se kaj počutiš? lačno

Najaa, a TIjin prstek se je zdaj prav pozdravu? po mojem že

Kej so pa pocka, piruri, persida in druge?nimam pojma

jaz se tud sebi ne zdim tečna-pa ne vem če bi se glih vsi strinjali

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 163
10.12.2008 20:14:28   
Dali*
user posted image

user posted image pošiljam vam en pristen otroški objem user posted image

< Sporočilo je popravil Dali* -- 10.12.2008 20:16:28 >

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 164
10.12.2008 20:17:33   
trezika

[/quote]

[/quote]

user posted image user posted image user posted image  pa Esmeralda tutuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 165
10.12.2008 20:18:00   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

sem vam rekla da nehajte pisat pa nič! pa me jemle kdo tu sploh resno?? Očitno noben.. hehe
sem prebrala 2 strani pa sem raje končala, ker pol mam spet 3 nove strani user posted image ..neko "kreganje" je blo to sem ugotovila ampak mi ni blo dalje za brat..

Kje ste zdaj čveke..

aja, da povem kak je blo na pregledu. Dobila sem aparat in si moram vsak dan pred obrokom in 2 uri po obroku erit sladkor. Pol pa če nebo nič boljše dobim čez 14 dni, ko imam kontrolo, inzulin.
Zdaj ko sem si ga merila sem ga imela spet preveč user posted image . pri zdravniku pa je blo vse ok in v mejah normale.. edino kaj mi je rekel, je da naj za zajterk ne jem eurokrema in marmelade..
Je bil tak fleten dohtar..user posted image

zaj pa gremo v čveeeekkkkk

sej bo vse okuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 166
10.12.2008 20:19:37   
spps
user posted image user posted image user posted image če bo to katera brala,ki ne spada med marčevke,ne vem če bo vedla,da prebira nosečniške posteuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 167
10.12.2008 20:20:05   
tasa_m

saj se jaz tud tak tolažim, da bo vse ok user posted image

spps hvala lepa. A ti moram rečt da te imam rada?? user posted image Vidim, da vse izkazujete ljubezen..še papež se je javo da nas ma rad..user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 168
10.12.2008 20:20:08   
Dali*
tasa - mogoče pa res prešaltaš na manj sladko hrano...
Sej bo ja vse OK...če ne pa vsaj veš, da je tvoja Lija pravi cukrček...heh...

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 169
10.12.2008 20:21:07   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

user posted image

user posted image pošiljam vam en pristen otroški objem user posted image
luštna slikcauser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 170
10.12.2008 20:21:10   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

user posted image user posted image user posted image  pa Esmeralda tutuser posted image user posted image user posted image

Esmeralda mene ne mara, me je vidla, da sm ji jezik pokazala enkrat (pa je rekla da je slepa lažnjivka) hahahahha

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 171
10.12.2008 20:21:12   
tasa_m

user posted image user posted image user posted image če bo to katera brala,ki ne spada med marčevke,ne vem če bo vedla,da prebira nosečniške posteuser posted image user posted image

verjetno smo tak najbolj upaljene na RR na forumu nosečnost-čvekanje v pričakovanju user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 172
10.12.2008 20:21:45   
Dali*
ja...me imamo svojo dobrodelno decembrsko akcijo...sej veš decembra smo vsi bolj ljubeznivi...user posted image

Akcija - Podari objem

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 173
10.12.2008 20:22:24   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

verjetno smo tak najbolj upaljene na RR na forumu nosečnost-čvekanje v pričakovanju user posted image user posted image user posted image user posted image

opravičilo podpišejo HORMONČKI user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 174
10.12.2008 20:23:06   
Dali*
tasa - še 4 poste in dobiš 4. zvezdico...dejmo 1000 user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?