Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 10.12.2008 19:59:52
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: felix7 ma ja, me je glih zadnjič mož spraševal, kaj je tok finga na tem forumu, da kar naprej gor visim in sem mu pojasnila, kako fino je klepetat s puncami, ki so na istem kot jaz ki pokajo al pa še bodo po šivih pa ti men misli bereš madoca ŠAŠAŠAŠAŠA si bova morali kak dan nehat pisat hahaha nama itak ne bo nč ušlo hahahah
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 10.12.2008 20:04:49
|
|
|
|
mama_milchy
|
ejla, ma evo mene; sem mogla še kaj po netu pobrskat pa meile prebrat in čas kr leti. Vdim, da skozi ene in iste čvekamo; a nas ni na seznamu čez 60nosečk kje so pa druge . spps, kakšen izpit pa si imela ti ta teden? Pupa, kako se kaj počutiš? Najaa, a TIjin prstek se je zdaj prav pozdravu? Kej so pa pocka, piruri, persida in druge? Drage moje, jaz sem menda full tečna in sitna pa tega niti ne opazim sama ampak mi drugi govorijo (moj možek, starši), bo ne vem; se mi zdi da edino hitro eksplodiram, če kaj ne štima....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 10.12.2008 20:06:26
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 no, jaz mam vse moje marčevke rada same fejst punce iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...kako lepo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 10.12.2008 20:08:34
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 no, jaz mam vse moje marčevke rada same fejst punce jst tud...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 10.12.2008 20:08:58
|
|
|
|
trezika
|
saj js vas mam tut vse po vrsti rada sploh si ne znam več predstavljat, da ne bi tu gor kaj klepetala moj se je na začetku tut neki pritoževal kaj mam tu gor toliko za čepet...sn mu razložla...zdaj pa je mir aja, smo bli na coca-cola božičku na ptuju...mali je bil čist navdušen...je božičku skor kapo z glave zvlekel pa coca-colo je dobil...balona pa ne kr se je folk zanje tako grebel kot da bi bli iz zlata
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 10.12.2008 20:09:32
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: felix7 no, jaz mam vse moje marčevke rada same fejst punce iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...kako lepo trezika zdaj prišla na izpovedovanje ljubezni-sej vemo,da nas maš ti tud rada
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 10.12.2008 20:09:42
|
|
|
|
Pupa7
|
mamaM kaj si ratala tempirana bomba tuki nobena ni tečna tko da join the club
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 10.12.2008 20:10:53
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy Drage moje, jaz sem menda full tečna in sitna pa tega niti ne opazim sama ampak mi drugi govorijo (moj možek, starši), bo ne vem; se mi zdi da edino hitro eksplodiram, če kaj ne štima.... No, jaz tečna sicer nisem, do moža sem postala prav ljubezniva (kar sicer ni v moji vsakdanji naravi ), ampak v službi, jooooooooj, nimam pa nobenega potrpljenja. Imam eno asistentko, ki je popolnoma nesposobna in ko ji moram eno in isto stvar že tretjič razlagat, enostavno ne premorem več prijaznega tona
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 10.12.2008 20:10:56
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: felix7 aja, hotla sem vas vprašat, če imate tudi ve občutek, da vam je koža premajhna... mene prav špona okoli trebuha nisi edina jaz bom kmal začela pokat po šivih Jaz tud! In še to - papež vas ima rad! mama_milchy, Tijin prstek je zdaj ok. Hvala za vprašanje. Rada te imam! (zgleda, da smo danes še posebej hormonsko obarvane ).
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 10.12.2008 20:11:54
|
|
|
|
Dali*
|
mama_milchy - same dobrote jim pečeš in kuhaš...in to vsak dan, pa si upajo kej tazga rečt...haloooo...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 10.12.2008 20:11:58
|
|
|
|
Najaa
|
Jaz se pa kar brzdam, moram rečt. Kar se tiče tečnobe. Verjetno zarad pritiska, sem bolj na izi. Briga me. In pritisk je normalen.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 10.12.2008 20:13:31
|
|
|
|
tasa_m
|
sem vam rekla da nehajte pisat pa nič! pa me jemle kdo tu sploh resno?? Očitno noben.. hehe sem prebrala 2 strani pa sem raje končala, ker pol mam spet 3 nove strani ..neko "kreganje" je blo to sem ugotovila ampak mi ni blo dalje za brat.. Kje ste zdaj čveke.. aja, da povem kak je blo na pregledu. Dobila sem aparat in si moram vsak dan pred obrokom in 2 uri po obroku erit sladkor. Pol pa če nebo nič boljše dobim čez 14 dni, ko imam kontrolo, inzulin. Zdaj ko sem si ga merila sem ga imela spet preveč . pri zdravniku pa je blo vse ok in v mejah normale.. edino kaj mi je rekel, je da naj za zajterk ne jem eurokrema in marmelade.. Je bil tak fleten dohtar.. zaj pa gremo v čveeeekkkkk
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 10.12.2008 20:14:00
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy ejla, ma evo mene; sem mogla še kaj po netu pobrskat pa meile prebrat in čas kr leti. Vdim, da skozi ene in iste čvekamo; a nas ni na seznamu čez 60nosečk kje so pa druge . spps, kakšen izpit pa si imela ti ta teden?kemijo in poznavanje blaga Pupa, kako se kaj počutiš? lačno Najaa, a TIjin prstek se je zdaj prav pozdravu? po mojem že Kej so pa pocka, piruri, persida in druge?nimam pojma Drage moje, jaz sem menda full tečna in sitna pa tega niti ne opazim sama ampak mi drugi govorijo (moj možek, starši), bo ne vem; se mi zdi da edino hitro eksplodiram, če kaj ne štima.... jaz se tud sebi ne zdim tečna-pa ne vem če bi se glih vsi strinjali
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 10.12.2008 20:14:28
|
|
|
|
Dali*
|
pošiljam vam en pristen otroški objem
< Sporočilo je popravil Dali* -- 10.12.2008 20:16:28 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 10.12.2008 20:17:33
|
|
|
|
trezika
|
[/quote] In še to - papež vas ima rad! [/quote] pa Esmeralda tut
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 10.12.2008 20:18:00
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m sem vam rekla da nehajte pisat pa nič! pa me jemle kdo tu sploh resno?? Očitno noben.. hehe sem prebrala 2 strani pa sem raje končala, ker pol mam spet 3 nove strani ..neko "kreganje" je blo to sem ugotovila ampak mi ni blo dalje za brat.. Kje ste zdaj čveke.. aja, da povem kak je blo na pregledu. Dobila sem aparat in si moram vsak dan pred obrokom in 2 uri po obroku erit sladkor. Pol pa če nebo nič boljše dobim čez 14 dni, ko imam kontrolo, inzulin. Zdaj ko sem si ga merila sem ga imela spet preveč . pri zdravniku pa je blo vse ok in v mejah normale.. edino kaj mi je rekel, je da naj za zajterk ne jem eurokrema in marmelade.. Je bil tak fleten dohtar.. zaj pa gremo v čveeeekkkkk sej bo vse ok
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 10.12.2008 20:19:37
|
|
|
|
spps
|
če bo to katera brala,ki ne spada med marčevke,ne vem če bo vedla,da prebira nosečniške poste
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 10.12.2008 20:20:05
|
|
|
|
tasa_m
|
saj se jaz tud tak tolažim, da bo vse ok spps hvala lepa. A ti moram rečt da te imam rada?? Vidim, da vse izkazujete ljubezen..še papež se je javo da nas ma rad..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 10.12.2008 20:20:08
|
|
|
|
Dali*
|
tasa - mogoče pa res prešaltaš na manj sladko hrano... Sej bo ja vse OK...če ne pa vsaj veš, da je tvoja Lija pravi cukrček...heh...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 10.12.2008 20:21:07
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* pošiljam vam en pristen otroški objem luštna slikca
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 10.12.2008 20:21:10
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika In še to - papež vas ima rad! pa Esmeralda tut Esmeralda mene ne mara, me je vidla, da sm ji jezik pokazala enkrat (pa je rekla da je slepa lažnjivka) hahahahha
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 10.12.2008 20:21:12
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps če bo to katera brala,ki ne spada med marčevke,ne vem če bo vedla,da prebira nosečniške poste verjetno smo tak najbolj upaljene na RR na forumu nosečnost-čvekanje v pričakovanju
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 10.12.2008 20:21:45
|
|
|
|
Dali*
|
ja...me imamo svojo dobrodelno decembrsko akcijo...sej veš decembra smo vsi bolj ljubeznivi... Akcija - Podari objem
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 10.12.2008 20:22:24
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps če bo to katera brala,ki ne spada med marčevke,ne vem če bo vedla,da prebira nosečniške poste verjetno smo tak najbolj upaljene na RR na forumu nosečnost-čvekanje v pričakovanju opravičilo podpišejo HORMONČKI
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 10.12.2008 20:23:06
|
|
|
|
Dali*
|
tasa - še 4 poste in dobiš 4. zvezdico...dejmo 1000
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?