Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 20:48:35
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* OJ! Sem priplavala nazaj, ampak dobesedno Hudiči niso plužil in je sama plundra, avto pa levo desno, kot barčica po morju plava No zapravila sem do konca limita, sedaj pa čakam porodniško Grlo me tako boli, da ne morem več požirat/HB vsaj jedla ne bom) skye: o punca dobrodošla nazaj. Kot je Anitka napisala, ti človek ne more nič očitat kasso: upam, da se čimprej konča to obdobje zate in če rabiš pogovor, kar poklič, kadarkoli A si vsaj nakupila vse kar nucaš? za plavanje. Drugič pa pokliči, da ti plavutke posodim. Verjetno se ne bi tja selila, če bi imela malo več izbire.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 20:49:05
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 IZVIRNO SPOROČILO: Skye a veš, da je to moj ritual vsak večer ko spravim tamali spat....sam da je namesto vanilije čokolada (to je moj anti stresni program) A se ti kej pozna po kilah, ker meni se Imam še vedno 6 kil viška verjetno jih ima 6 minusa
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 20:49:22
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 IZVIRNO SPOROČILO: Skye a veš, da je to moj ritual vsak večer ko spravim tamali spat....sam da je namesto vanilije čokolada (to je moj anti stresni program) A se ti kej pozna po kilah, ker meni se Imam še vedno 6 kil viška na moje čudo ne....sem na stari kilaži Nič drage moje...jaz se poslavljam za danes....grem po sladoled pa hopsa v posteljo gledat moje serije Želim vam mirno noč...vašim sončkom pa lepe sanje...tako lepe, da bodo prespali celo noč
< Sporočilo je popravil Skye -- 10.12.2008 20:50:04 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 20:50:42
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 IZVIRNO SPOROČILO: Skye a veš, da je to moj ritual vsak večer ko spravim tamali spat....sam da je namesto vanilije čokolada (to je moj anti stresni program) A se ti kej pozna po kilah, ker meni se Imam še vedno 6 kil viška verjetno jih ima 6 minusa
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 20:50:54
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Vidim, da se Edinaos nekaj pritožuje, evo tale je zate: sem iskala eno z roza kiklo pa je nisem našla Pa še ena za Tally: sam merki, da ne boš nad nami ostalimi čarovnicami kakšnih urokov zganjala No pa sva prišli na svoje . Jaz bom pridna čarovnica
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 20:55:55
|
|
|
|
aurora28
|
Jaz se tudi poslavljam. Nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 20:59:53
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Skye Pozdravljene majčice Lepo videti, da ste takoooo pridneee...mislim, da kar vodite po objavljenih sporočilih Nekatere se me verjetno še spomnite, spet druge verjetno ne ....sem ena izmed izgubljenih majčic, ki se bi...(seveda v kolikor me še sprejmete nazaj).....želela ponovno pridružiti tej "močni" ekipi super mamic Da malo osvežim spomin; imam dve princeski, ki pridno rasteta in mamici kravžljata živčke Na zadnjem pregledu, ki je bil dne 17.11.2008 so bili podatki sledeči (za seznam ...ki je mimogrede super) Tia: 8470g, 66,1 cm, OG 43 Lia: 7790 g, 67,2 cm, OG 43 Naslednji pregled (pri 9. mesecih) pa je 16.02.2009. Vsaka ima že po dva zobka, plazita se še ne (sta po mamici, ki je shodila komaj pri 18. mesecih ), sedita pa kot dva pijančka GH že pridno jemo (v bistvu jemo že skoraj vse, razen alpskega mleka, svinjskega mesa, beljaka in oreščkov)....smo celo že tako daleč, da se borimo z pitjem mleka po flaški....jima je žlička enostavno bolj všeč. Tia je pravi požeruh.....do danes še ni bilo hrane, ki bi jo zavrnila (kar se opazi tud pri teži), medtem ko je Lia bolj izbirčna (je bolj po mamici). Toliko zaenkrat....čas je da frači skopam, nahranim in spravim spat Lp Skye & Tia & Lia Dobrodošli nazaj ti in tvoji princeski
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 21:03:21
|
|
|
|
tally
|
Mi smo tudi nazaj iz Lj. Smo gledali kuhinje in dnevne sobe.Kaj naj rečem cene so , sploh ne vem kaj si bomo lahko privoščili . Me je kr malo v slabo voljo spravilo vse skupi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 21:03:47
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Jaz se tudi poslavljam. Nočko Nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 21:04:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally Mi smo tudi nazaj iz Lj. Smo gledali kuhinje in dnevne sobe.Kaj naj rečem cene so , sploh ne vem kaj si bomo lahko privoščili . Me je kr malo v slabo voljo spravilo vse skupi. O ja verjamem. Vem kašne so cene
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 21:06:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Naša je tudi končnooo zaspala, upam na boljšo noč. Danes mi je bil pa res hudičevo dooolg dan , kar ni bilo konca. Zdaj pa bejži spat, da noter prineseš nespanje. že greem lahko noč vam želim
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 21:06:40
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Hvala Anitka . Saj se držim še kar v redu, ampak vseeno, ko se pojavi kak nov problemček malo zapaničarim. npr. dopoldne sem šla na WC in s seboj nesla Varjo v gugalniku in še Petjo zraven, no in vmes se je začel en čuden občutek, kot da bom zlezla skupaj, hitro sem se odpravila po telefon in na poti v dnevno me je zanašalo v desno, kot da bi bila pijana. Pokllicala sem sosedo, če lahko pride, če mi slučajno naredi slabo, jaz pa sama z otroci. Mogoče sem imela le prenizek pritisk, ne vem, ali pa je to od MS No saj zdaj se veliko bolje počutim, tako da ni panike. Grem pobrat cunje iz sušilca, da ne bodo vse pomečkane , potem pa kaj skuhat za našo mularijo in dedca Kasso
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 21:07:17
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally Mi smo tudi nazaj iz Lj. Smo gledali kuhinje in dnevne sobe.Kaj naj rečem cene so , sploh ne vem kaj si bomo lahko privoščili . Me je kr malo v slabo voljo spravilo vse skupi. O ja verjamem. Vem kašne so cene Lep avatar
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 21:07:47
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Naša je tudi končnooo zaspala, upam na boljšo noč. Danes mi je bil pa res hudičevo dooolg dan , kar ni bilo konca. Zdaj pa bejži spat, da noter prineseš nespanje. že greem lahko noč vam želim Lahko noč
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 21:09:08
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 midva sva nazaj od P., je Nejc dobil antibiotik, ker ima uneto uho.. mislim 7 mesecev nisva bila pridohtarju, zdej se bo pa vse na mojga sončka zgrnalo al kaj? Ampak kljub vsemu se mi še vedno smeje. Bogi Nejček. Upam da antibiotik čimprej prime
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 21:09:47
|
|
|
|
hijenca
|
Ja danes je pa mir pri majskih hroščkih.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 21:10:21
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Dober večer! a bomo kej čvekale?
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 21:12:01
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* OJ! Sem priplavala nazaj, ampak dobesedno Hudiči niso plužil in je sama plundra, avto pa levo desno, kot barčica po morju plava No zapravila sem do konca limita, sedaj pa čakam porodniško Grlo me tako boli, da ne morem več požirat/HB vsaj jedla ne bom) skye: o punca dobrodošla nazaj. Kot je Anitka napisala, ti človek ne more nič očitat kasso: upam, da se čimprej konča to obdobje zate in če rabiš pogovor, kar poklič, kadarkoli Tele naše čarovniške stvari pa res delujejo. Sem ravno na poti iz kuhinje mislila nate, če si srečno prišla domov, In evo post od tebe. Pri nas so pa plužili okrog pol 8ih, sem ful pada zunej
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 21:12:23
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Dober večer! a bomo kej čvekale? Ne vem neki so govorile o 200-tki danes. Hmmmm slabo kaže da bo kaj od čveka
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 21:12:57
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Vidim, da se Edinaos nekaj pritožuje, evo tale je zate: sem iskala eno z roza kiklo pa je nisem našla Pa še ena za Tally: sam merki, da ne boš nad nami ostalimi čarovnicami kakšnih urokov zganjala No pa sva prišli na svoje . Jaz bom pridna čarovnica Dokler ne bo katera tašča postala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 21:12:59
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally Mi smo tudi nazaj iz Lj. Smo gledali kuhinje in dnevne sobe.Kaj naj rečem cene so , sploh ne vem kaj si bomo lahko privoščili . Me je kr malo v slabo voljo spravilo vse skupi. Mene tudi to spravi v slabo voljo. Smo hoteli dat v mansardo strešna okna pa mi je kar slabo, ko se spomnim koliko eno pride.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 21:13:45
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Dober večer! a bomo kej čvekale? Jaz se še s tamalim ukvarjam. Je dobil pravljici in zdaj upam, da bo mir. Je še moj pri njemu, ker ga mora malo pocartat. Jaz sem ga že.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 21:14:16
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Skye Hvala za topel sprejem nazaj Bom od zdaj naprej bolj aktivna...obljubim Frači sta porihtani in že pridno spančkata Pridni Tia in Lia!!! Hvala bogu smo zdaj zaenkrat iz hujšega ven.......sem imela momente ko nisem vedela ali naj se jočem ali smejim....bila sem že tud na robu obupa predvsem zaradi neprespanih noči (no to se je zdaj porihtalo...zvečer ločeno spita ), potem zaradi Liinega štrajka pri hrani itd. No pa kaj vam bom dolgovezila....saj se tud same srečujete z istimi težavami. Te čisto zastopim. Jaz na čase mislim, da imam že ez eno ful dela, kaj šele da bi imela dve taki frači kot je Manca. Občudujem mamice kot si ti, ki imajo dvojčke ali pa celo trojčke!!! IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Jz sem zdele tu. Sem mela popoldane borbe z Manco, ker je bla tako zmatrana, da ni mogla zaspat. Pol ko je končno zaspala je pa moj telefon zvonil (pa ga vedno dam samo na vibro ko spi, ali pa ga mam v kuhinji, ampak donc sem pa pozabila). veš kolikokrat se je to meni že zgodilo Najhujše pri vsem tem pa je, da sem včasih celo osebo ki me je poklicala skoraj nadrla...češ kaj me kliče IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz, majska čarovnica , sem danes mislila nate. Kaj se ti je kaj kolcalo? niti ne....se je pa Tii IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Moja pa noče več na riti sedet ampak se hoče nekako na noge postavit. Če hoče že dalj časa sama stoji, če se le ima kam prijet. Je ne morem več na puzzlah pustit, ker kar zleze nekam in se bojim, da bi se v glavo udarila. uh.....tile majski hroščki so pa pravi atleti no ja moji dve sta bolj lene sorte Smo pa tud mi danes dobili stajico....extra large seveda (2m x 1m)...zdaj pa moramo samo še prostor narediti zanjo Sej če maš dve taki veliki punci, ravita tudi veliko prostora. za pridobitev. Upam, da bosta uživali nozti!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 21:14:25
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Dober večer! a bomo kej čvekale? Jaz se še s tamalim ukvarjam. Je dobil pravljici in zdaj upam, da bo mir. Je še moj pri njemu, ker ga mora malo pocartat. Jaz sem ga že. A Maja že spi?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 21:14:32
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Dober večer! a bomo kej čvekale? Ne vem neki so govorile o 200-tki danes. Hmmmm slabo kaže da bo kaj od čveka Tole je Edina prijavila, ampak je tole mission impossible.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?