Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 20:17:22
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Je katera kdaj kupovala preko Otto kataloga? Kakšne imajo kaj stvari, kvaliteta? Stvari imajo kar v redu. Sem pa naročala iz avstijskega, ki je kar cenejši od našega.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 20:19:52
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Halo! Za vse, ki kupujete v trgovini KIK. Od jutri pa do sobote bodo imeli 25 % popusta na vse izdelke, ob predložitvi nakupovalne kartice. In jaz sem dobila nekaj teh kartic. Katera bi jo rada imela, naj mi javi. Ampak samo za majčice in majske hroščke. jaz jaz bi jo imela Vse, ki bi mele mi pošljite naslov na ZS.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 20:21:41
|
|
|
|
Anitka
|
A ima še katera težave s sodelovanjem v nagradni igri Hygieia? Označim odgovore in pritisnem na Potrdi pa mi izpiše Microsoft OLE DB Provider for SQL Server error '80040e14' Invalid column name 'OsebaID'. /vprasalnik.asp, line 122
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 20:23:13
|
|
|
|
aurora28
|
Za kakšno nagradno igro se gre?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 20:23:48
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Halo! Za vse, ki kupujete v trgovini KIK. Od jutri pa do sobote bodo imeli 25 % popusta na vse izdelke, ob predložitvi nakupovalne kartice. In jaz sem dobila nekaj teh kartic. Katera bi jo rada imela, naj mi javi. Ampak samo za majčice in majske hroščke. jaz jaz jaz Če bi jih dobila včeraj, bi ti jo lahko danes že dala. Na ZS mi pošlji naslov, upam, da bo prišlo pravi čas. Boma pa midva z Vidkom jutri šla v KIk, malo pogledat. Jaz bi tudi šla. V katerega greš? Sem tako ali tako hotela it. Ne vem še. Načeloma mi je vseeno. So pa v KIku pri giga športu prodajalke bolj prijazne. Tam še nisem bila. Sicer sem bila 2x in to obakrat na Tržaški.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 20:23:50
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Skye Hvala za topel sprejem nazaj Bom od zdaj naprej bolj aktivna...obljubim Frači sta porihtani in že pridno spančkata Hvala bogu smo zdaj zaenkrat iz hujšega ven.......sem imela momente ko nisem vedela ali naj se jočem ali smejim....bila sem že tud na robu obupa predvsem zaradi neprespanih noči (no to se je zdaj porihtalo...zvečer ločeno spita ), potem zaradi Liinega štrajka pri hrani itd. No pa kaj vam bom dolgovezila....saj se tud same srečujete z istimi težavami. Smo pa tud mi danes dobili stajico....extra large seveda (2m x 1m)...zdaj pa moramo samo še prostor narediti zanjo To pa bo stajica. Saj sta veliki punci in tudi morata imeti veliko prostora. Kaj pa si mislila s tistim, da ju daš ločeno spat?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 20:24:17
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Za kakšno nagradno igro se gre? Ma tule na desni strani se prikazuje pa sem kliknila gor pa figo biks http://www.ringaraja.net/vprasalnik.asp
< Sporočilo je popravil Anitka -- 10.12.2008 20:25:22 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 20:26:59
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Za kakšno nagradno igro se gre? Ma tule na desni strani se prikazuje pa sem kliknila gor pa figo biks http://www.ringaraja.net/vprasalnik.asp Ne dela. Verjetno bodo mogli popravit.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 20:27:08
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Skye dobrodošla nazaj . Krasni princeski imaš,ki pridno rasteta in pogledala sem tvoj album in sta res že veliki in slika na kateri je kužek med njima je fenomenalna. Kako pa se razumeta s ? super.....čeprav ne vem koliko ga trenutno že dojemata. No pa je prav zaščitniški...če katera joče začne včasih kar cviliti zraven...kot da bi jokal z njima. IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Je katera kdaj kupovala preko Otto kataloga? Kakšne imajo kaj stvari, kvaliteta? jaz....stvari so vredu edino dostava je dolgotrajna...vsaj jaz imam slabe izkušnje z tem. Da ne govorim o tem, da mi par naročenih izdelkov nikoli niti poslali niso...niti me niso obvestili zakaj IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Kaj pa si mislila s tistim, da ju daš ločeno spat? vsaka v svoji sobi
< Sporočilo je popravil Skye -- 10.12.2008 20:29:01 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 20:27:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Naša je tudi končnooo zaspala, upam na boljšo noč. Danes mi je bil pa res hudičevo dooolg dan , kar ni bilo konca.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 20:27:45
|
|
|
|
aurora28
|
Aja to . Ravno se bašem z banano in vanilijevim sladoledom in čez sem prelila čokoladni preliv. Mmm, kako hranljivo in dietno
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 20:28:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Vidim, da se Edinaos nekaj pritožuje, evo tale je zate: sem iskala eno z roza kiklo pa je nisem našla Pa še ena za Tally: sam merki, da ne boš nad nami ostalimi čarovnicami kakšnih urokov zganjala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 20:30:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Naša je tudi končnooo zaspala, upam na boljšo noč. Danes mi je bil pa res hudičevo dooolg dan , kar ni bilo konca. Sam da ga je konc,pejt spat, da se spočiješ. Anitka sm probala,ne dela Skye huda stajica,kaj pa po tleh pride?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 20:31:08
|
|
|
|
aurora28
|
IZVIRNO SPOROČILO: Skye super.....čeprav ne vem koliko ga trenutno že dojemata. No pa je prav zaščitniški...če katera joče začne včasih kar cviliti zraven...kot da bi jokal z njima. IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Je katera kdaj kupovala preko Otto kataloga? Kakšne imajo kaj stvari, kvaliteta? jaz....stvari so vredu edino dostava je dolgotrajna...vsaj jaz imam slabe izkušnje z tem. Da ne govorim o tem, da mi par naročenih izdelkov nikoli niti poslali niso...niti me niso obvestili zakaj Naša psica pa hitro steče v spalnico, če od tam prihaja jok, če pa je v dnevni pa samo gleda . Ga je danes celega polubčkala po ušesih, on se je pa še nastavljal, ker mu je pasalo. Glede Otto pa mi ni ravno všeč ta informacija, hvala. Eh saj itak nič ne rabim, sam zjale pasem
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 20:33:54
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Naša je tudi končnooo zaspala, upam na boljšo noč. Danes mi je bil pa res hudičevo dooolg dan , kar ni bilo konca. ti pa tudi takoj pančat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 20:34:34
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Aja to . Ravno se bašem z banano in vanilijevim sladoledom in čez sem prelila čokoladni preliv. Mmm, kako hranljivo in dietno Joj kake lušte mi ti delaš
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 20:37:52
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Naša je tudi končnooo zaspala, upam na boljšo noč. Danes mi je bil pa res hudičevo dooolg dan , kar ni bilo konca. Zdaj pa bejži spat, da noter prineseš nespanje.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 20:37:54
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Aja to . Ravno se bašem z banano in vanilijevim sladoledom in čez sem prelila čokoladni preliv. Mmm, kako hranljivo in dietno Packa.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 20:38:39
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Skye dobrodošla nazaj . Krasni princeski imaš,ki pridno rasteta in pogledala sem tvoj album in sta res že veliki in slika na kateri je kužek med njima je fenomenalna. Kako pa se razumeta s ? super.....čeprav ne vem koliko ga trenutno že dojemata. No pa je prav zaščitniški...če katera joče začne včasih kar cviliti zraven...kot da bi jokal z njima. IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Je katera kdaj kupovala preko Otto kataloga? Kakšne imajo kaj stvari, kvaliteta? jaz....stvari so vredu edino dostava je dolgotrajna...vsaj jaz imam slabe izkušnje z tem. Da ne govorim o tem, da mi par naročenih izdelkov nikoli niti poslali niso...niti me niso obvestili zakaj IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Kaj pa si mislila s tistim, da ju daš ločeno spat? vsaka v svoji sobi Super, da imata lahko vsaka svojo sobico.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 20:39:05
|
|
|
|
aurora28
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Aja to . Ravno se bašem z banano in vanilijevim sladoledom in čez sem prelila čokoladni preliv. Mmm, kako hranljivo in dietno Joj kake lušte mi ti delaš Pripravi si še ti, boš videla, da boš jutri za 0,5 kg težja
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 20:39:26
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Aja to . Ravno se bašem z banano in vanilijevim sladoledom in čez sem prelila čokoladni preliv. Mmm, kako hranljivo in dietno Joj kake lušte mi ti delaš Ti pa bejži jest nekaj. Jaz sem se danes pregrešila in sem jedla večerjo po dolgem času. Čisto po montiju. Sir in malo kruha za spremembo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 20:41:12
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Skye huda stajica,kaj pa po tleh pride? ja res .....po tleh pa pride Airex blazina IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Aja to . Ravno se bašem z banano in vanilijevim sladoledom in čez sem prelila čokoladni preliv. Mmm, kako hranljivo in dietno a veš, da je to moj ritual vsak večer ko spravim tamali spat....sam da je namesto vanilije čokolada (to je moj anti stresni program)
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 20:45:41
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Skye huda stajica,kaj pa po tleh pride? ja res .....po tleh pa pride Airex blazina IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Aja to . Ravno se bašem z banano in vanilijevim sladoledom in čez sem prelila čokoladni preliv. Mmm, kako hranljivo in dietno a veš, da je to moj ritual vsak večer ko spravim tamali spat....sam da je namesto vanilije čokolada (to je moj anti stresni program)
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 20:46:06
|
|
|
|
Estrella*
|
OJ! Sem priplavala nazaj, ampak dobesedno Hudiči niso plužil in je sama plundra, avto pa levo desno, kot barčica po morju plava No zapravila sem do konca limita, sedaj pa čakam porodniško Grlo me tako boli, da ne morem več požirat/HB vsaj jedla ne bom) skye: o punca dobrodošla nazaj. Kot je Anitka napisala, ti človek ne more nič očitat kasso: upam, da se čimprej konča to obdobje zate in če rabiš pogovor, kar poklič, kadarkoli
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 20:48:26
|
|
|
|
aurora28
|
IZVIRNO SPOROČILO: Skye a veš, da je to moj ritual vsak večer ko spravim tamali spat....sam da je namesto vanilije čokolada (to je moj anti stresni program) A se ti kej pozna po kilah, ker meni se Imam še vedno 6 kil viška
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?