Skye
|
Pozdravljene majčice Lepo videti, da ste takoooo pridneee...mislim, da kar vodite po objavljenih sporočilih Nekatere se me verjetno še spomnite, spet druge verjetno ne ....sem ena izmed izgubljenih majčic, ki se bi...(seveda v kolikor me še sprejmete nazaj).....želela ponovno pridružiti tej "močni" ekipi super mamic Da malo osvežim spomin; imam dve princeski, ki pridno rasteta in mamici kravžljata živčke Na zadnjem pregledu, ki je bil dne 17.11.2008 so bili podatki sledeči (za seznam ...ki je mimogrede super) Tia: 8470g, 66,1 cm, OG 43 Lia: 7790 g, 67,2 cm, OG 43 Naslednji pregled (pri 9. mesecih) pa je 16.02.2009. Vsaka ima že po dva zobka, plazita se še ne (sta po mamici, ki je shodila komaj pri 18. mesecih ), sedita pa kot dva pijančka GH že pridno jemo (v bistvu jemo že skoraj vse, razen alpskega mleka, svinjskega mesa, beljaka in oreščkov)....smo celo že tako daleč, da se borimo z pitjem mleka po flaški....jima je žlička enostavno bolj všeč. Tia je pravi požeruh.....do danes še ni bilo hrane, ki bi jo zavrnila (kar se opazi tud pri teži), medtem ko je Lia bolj izbirčna (je bolj po mamici). Toliko zaenkrat....čas je da frači skopam, nahranim in spravim spat Lp Skye & Tia & Lia