|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!!
10.12.2008 19:39:02   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Estrella je vidm prišla do Ljubljane, kje ste pa ostaleuser posted image

Jz sem zdele tu. Sem mela popoldane borbe z Manco, ker je bla tako zmatrana, da ni mogla zaspat.
Pol ko je končno zaspala je pa moj telefon zvonil (pa ga vedno dam samo na vibro ko spi, ali pa ga mam v kuhinji, ampak donc user posted image  sem pa pozabila).

No zdej se bomo itak kmal šli kopat

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
10.12.2008 19:40:13   
barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Dobrodošla nazaj Skye, zdej se pa večkrat javiuser posted image . Super, da sta tvoji princeski zdravi in veseli. Se pa res opazi na kilaži, da ena raje je kot drugauser posted image .

Jest pa ne vem kaj je s tem našim otrokom,čist je naspidirana,zdej sva jo kopala in sva jo komi oba krotila,pa oblekla....spala je pa tud vsega 2x po pol ure.

Moja pa noče več na riti sedet ampak se hoče nekako na noge postavit. user posted image  Če hoče že dalj časa sama stoji, če se le ima kam prijet. Je ne morem več na puzzlah pustit, ker kar zleze nekam in se bojim, da bi se v glavo udarila.

Jest jo mam kr mal v stajici. No zdej je zaspala,brez večerje,je bla tolk že zaspana, da je pojedla sam 40ml. Se bo pomoje kmal zbudila, da dobi ostalo.

Jana sej bo Nejko kmal zdrav user posted image user posted image user posted image

Meni je vseeno, če jo dam v stajico, ker je tako občutljiva, da če se malo prevrne pa se sploh ne rabi prav udarit, se bo jokala kot dež.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
10.12.2008 19:40:15   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Halo!

Za vse, ki kupujete v trgovini KIK. Od jutri pa do sobote bodo imeli 25 % popusta na vse izdelke, ob predložitvi nakupovalne kartice. In jaz sem dobila nekaj teh kartic. Katera bi jo rada imela, naj mi javi. Ampak samo za majčice in majske hroščke.

jaz jaz jaz user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
10.12.2008 19:40:38   
hijenca

Halo!

Za vse, ki kupujete v trgovini KIK. Od jutri pa do sobote bodo imeli 25 % popusta na vse izdelke, ob predložitvi nakupovalne kartice. In jaz sem dobila nekaj teh kartic. Katera bi jo rada imela, naj mi javi. Ampak samo za majčice in majske hroščke.

A to je kšna številka al morš poslat? Jest bi jo melauser posted image

En tak papirček je kot ena kartica. Velja pa do sobote, torej od jutri do sobote, dobila pa sem jih komaj danes. Pošlji mi naslov na ZS, pa bom jutri poslala, pa upam, da dobiš v petek, da boš lahko uporabla. user posted image

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
10.12.2008 19:40:48   
Soncnica Sandra ***

Halo!

Jz bi jo tudi imela user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
10.12.2008 19:41:20   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: Skye

Pozdravljene majčice user posted image

Lepo videti, da ste takoooo pridneee...mislim, da kar vodite po objavljenih sporočilih user posted image user posted image user posted image user posted image

Nekatere se me verjetno še spomnite, spet druge verjetno ne user posted image ....sem ena izmed izgubljenih majčic, ki se bi...(seveda v kolikor me še sprejmete nazaj).....želela ponovno pridružiti tej "močni" ekipi  super mamic user posted image

Da malo osvežim spomin; imam dve princeski, ki pridno rasteta in mamici kravžljata živčke user posted image
Na zadnjem pregledu, ki je bil dne 17.11.2008 so bili podatki sledeči (za seznam user posted image ...ki je mimogrede super)
Tia: 8470g, 66,1 cm, OG 43
Lia: 7790 g, 67,2 cm, OG 43
Naslednji pregled (pri 9. mesecih) pa je 16.02.2009.
Vsaka ima že po dva zobka, plazita se še ne (sta po mamici, ki je shodila komaj pri 18. mesecih user posted image ), sedita pa kot dva pijančka user posted image
GH že pridno jemo (v bistvu jemo že skoraj vse, razen alpskega mleka, svinjskega mesa, beljaka in oreščkov)....smo celo že tako daleč, da se borimo z pitjem mleka po flaški....jima je žlička enostavno bolj všeč.
Tia je pravi požeruh.....do danes še ni bilo hrane, ki bi jo zavrnila (kar se opazi tud pri teži), medtem ko je Lia bolj izbirčna (je bolj po mamici). user posted image

Toliko zaenkrat....čas je da frači skopam, nahranim in spravim spatuser posted image

Lp
Skye & Tia & Lia

Dobrodošla nazaj, tako ti kot tvoji princeski, ki res pridno rasteta user posted image user posted image user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
10.12.2008 19:41:38   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Estrella je vidm prišla do Ljubljane, kje ste pa ostaleuser posted image

Jz sem zdele tu. Sem mela popoldane borbe z Manco, ker je bla tako zmatrana, da ni mogla zaspat.
Pol ko je končno zaspala je pa moj telefon zvonil (pa ga vedno dam samo na vibro ko spi, ali pa ga mam v kuhinji, ampak donc user posted image  sem pa pozabila).

No zdej se bomo itak kmal šli kopat

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
10.12.2008 19:42:41   
hijenca

Halo!

Če bi jih dobila včeraj, bi ti jo lahko danes že dala. Na ZS mi pošlji naslov, upam, da bo prišlo pravi čas. Boma pa midva z Vidkom jutri šla v KIk, malo pogledat. user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
10.12.2008 19:44:47   
barbaw

Halo!

Če bi jih dobila včeraj, bi ti jo lahko danes že dala. Na ZS mi pošlji naslov, upam, da bo prišlo pravi čas. Boma pa midva z Vidkom jutri šla v KIk, malo pogledat. user posted image

Jaz bi tudi šla. V katerega greš? Sem tako ali tako hotela it.

< Sporočilo je popravil barbaw -- 10.12.2008 19:45:10 >

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
10.12.2008 19:44:54   
hijenca

Halo!

Naslov mi pošlji na ZS.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
10.12.2008 19:46:40   
hijenca

Halo!

Jaz bi tudi šla. V katerega greš? Sem tako ali tako hotela it.

Ne vem še. Načeloma mi je vseeno. So pa v KIku pri giga športu prodajalke bolj prijazne.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
10.12.2008 19:47:02   
Anitka

Pozdravljene majčice user posted image

Lepo videti, da ste takoooo pridneee...mislim, da kar vodite po objavljenih sporočilih user posted image user posted image user posted image user posted image

Nekatere se me verjetno še spomnite, spet druge verjetno ne user posted image ....sem ena izmed izgubljenih majčic, ki se bi...(seveda v kolikor me še sprejmete nazaj).....želela ponovno pridružiti tej "močni" ekipi  super mamic user posted image

Da malo osvežim spomin; imam dve princeski, ki pridno rasteta in mamici kravžljata živčke user posted image
Na zadnjem pregledu, ki je bil dne 17.11.2008 so bili podatki sledeči (za seznam user posted image ...ki je mimogrede super)
Tia: 8470g, 66,1 cm, OG 43
Lia: 7790 g, 67,2 cm, OG 43
Naslednji pregled (pri 9. mesecih) pa je 16.02.2009.
Vsaka ima že po dva zobka, plazita se še ne (sta po mamici, ki je shodila komaj pri 18. mesecih user posted image ), sedita pa kot dva pijančka user posted image
GH že pridno jemo (v bistvu jemo že skoraj vse, razen alpskega mleka, svinjskega mesa, beljaka in oreščkov)....smo celo že tako daleč, da se borimo z pitjem mleka po flaški....jima je žlička enostavno bolj všeč.
Tia je pravi požeruh.....do danes še ni bilo hrane, ki bi jo zavrnila (kar se opazi tud pri teži), medtem ko je Lia bolj izbirčna (je bolj po mamici). user posted image

Toliko zaenkrat....čas je da frači skopam, nahranim in spravim spatuser posted image

Lp
Skye & Tia & Lia

Ojla, lepo, da se vračaš k nam - in seveda se te še kako spomnim, pa tudi pogrešala sem teuser posted image user posted image user posted image Pa super, da Lia in Tia dobro napredujeta.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
10.12.2008 19:54:22   
Anitka
Naš Gal je malo prej odspal še eno rundico tako, da bo zdaj še nekaj časa v pogonu, nato pa kopanje in uspavanje.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
10.12.2008 19:56:08   
Anitka

Halo!

Naslov mi pošlji na ZS.

A maš še kakšno?user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
10.12.2008 19:57:54   
hijenca
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Halo!

Naslov mi pošlji na ZS.

A maš še kakšno?user posted image

Naslov mi pošlji na ZS.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
10.12.2008 20:01:18   
Anitka
Poslanouser posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
10.12.2008 20:01:26   
Skye
Hvala za topel sprejem nazaj user posted image user posted image

Bom od zdaj naprej bolj aktivna...obljubim user posted image

Frači sta porihtani in že pridno spančkata user posted image user posted image

Hvala bogu smo zdaj zaenkrat iz hujšega ven.......sem imela momente ko nisem vedela ali naj se jočem ali smejim....bila sem že tud na robu obupa predvsem zaradi neprespanih noči  user posted image (no to se je zdaj porihtalo...zvečer ločeno spita  user posted image ), potem zaradi Liinega štrajka pri hrani itd.  No pa kaj vam bom dolgovezila....saj se tud same srečujete z istimi težavami.

Pol ko je končno zaspala je pa moj telefon zvonil (pa ga vedno dam samo na vibro ko spi, ali pa ga mam v kuhinji, ampak donc  sem pa pozabila).

veš kolikokrat se je to meni že zgodilo user posted image Najhujše pri vsem tem pa je, da sem včasih celo osebo ki me je poklicala skoraj nadrla...češ kaj me kliče user posted image

Jaz,  majska čarovnica , sem danes mislila nate. Kaj se ti je kaj kolcalo?

niti ne....se je pa Tii user posted image user posted image user posted image

Moja pa noče več na riti sedet ampak se hoče nekako na noge postavit.  Če hoče že dalj časa sama stoji, če se le ima kam prijet. Je ne morem več na puzzlah pustit, ker kar zleze nekam in se bojim, da bi se v glavo udarila.

uh.....tile majski hroščki so pa pravi atleti user posted image user posted image user posted image
no ja moji dve sta bolj lene sorte user posted image

Smo pa tud mi danes dobili stajico....extra large seveda (2m x 1m)...zdaj pa moramo samo še prostor narediti zanjo user posted image

user posted image

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
V drznosti je genialnost,
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
10.12.2008 20:04:39   
Anitka

Hvala za topel sprejem nazaj user posted image user posted image

Bom od zdaj naprej bolj aktivna...obljubim user posted image

Frači sta porihtani in že pridno spančkata user posted image user posted image

Hvala bogu smo zdaj zaenkrat iz hujšega ven.......sem imela momente ko nisem vedela ali naj se jočem ali smejim....bila sem že tud na robu obupa predvsem zaradi neprespanih noči  user posted image (no to se je zdaj porihtalo...zvečer ločeno spita  user posted image ), potem zaradi Liinega štrajka pri hrani itd.  No pa kaj vam bom dolgovezila....saj se tud same srečujete z istimi težavami.

Pol ko je končno zaspala je pa moj telefon zvonil (pa ga vedno dam samo na vibro ko spi, ali pa ga mam v kuhinji, ampak donc  sem pa pozabila).

veš kolikokrat se je to meni že zgodilo user posted image Najhujše pri vsem tem pa je, da sem včasih celo osebo ki me je poklicala skoraj nadrla...češ kaj me kliče user posted image

Jaz,  majska čarovnica , sem danes mislila nate. Kaj se ti je kaj kolcalo?

niti ne....se je pa Tii user posted image user posted image user posted image

Moja pa noče več na riti sedet ampak se hoče nekako na noge postavit.  Če hoče že dalj časa sama stoji, če se le ima kam prijet. Je ne morem več na puzzlah pustit, ker kar zleze nekam in se bojim, da bi se v glavo udarila.

uh.....tile majski hroščki so pa pravi atleti user posted image user posted image user posted image
no ja moji dve sta bolj lene sorte user posted image

Smo pa tud mi danes dobili stajico....extra large seveda (2m x 1m)...zdaj pa moramo samo še prostor narediti zanjo user posted image

user posted image

A veš, da ti sploh ne moremo zameriti, da se nisi javljala. Jaz pri enem včasih skoraj obupam, kaj bi šele pri dveh.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
10.12.2008 20:06:33   
aurora28
Skye dobrodošla nazaj user posted image . Krasni princeski imaš,ki pridno rasteta user posted image in pogledala sem tvoj album in sta res že veliki in slika na kateri je kužek med njima je fenomenalna. user posted image Kako pa se razumeta suser posted image ?

Moj Gal je za večerjo pojedel 190 g kaše iz zdroba in sadja user posted image in zizo za sladico user posted image user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
10.12.2008 20:10:26   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Skye dobrodošla nazaj user posted image . Krasni princeski imaš,ki pridno rasteta user posted image in pogledala sem tvoj album in sta res že veliki in slika na kateri je kužek med njima je fenomenalna. user posted image Kako pa se razumeta suser posted image ?

Moj Gal je za večerjo pojedel 190 g kaše iz zdroba in sadja user posted image in zizo za sladico user posted image user posted image

Priden Gal. user posted image user posted image user posted image A že spi?

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
10.12.2008 20:13:50   
Anonimen

Halo!

jaz jaz bi jo imelauser posted image

(odgovor članu hijenca)
  Neposredna povezava do sporočila: 3021
10.12.2008 20:14:30   
aurora28
Ja že veselo spi, sem ga najprej nahranila z zdrobom, nato okopala, dala zizo in je zaspal. user posted image Moj dragi pa dela pozno v noč user posted image in imam spet sama pižama party. 

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
10.12.2008 20:14:54   
špelin@
Jezus, kasso, pazi nase!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image

jana81, ti pa si res tako suha, saj je tudi na sliki zgledalo tako, ampak v živo se še bolj vidi user posted image  Aja, sem gledala in imamo od City centra v CE do doma 35 minut user posted image  Za Nejčka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
10.12.2008 20:15:40   
aurora28
Je katera kdaj kupovala preko Otto kataloga? Kakšne imajo kaj stvari, kvaliteta?

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
10.12.2008 20:16:15   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Ja že veselo spi, sem ga najprej nahranila z zdrobom, nato okopala, dala zizo in je zaspal. user posted image Moj dragi pa dela pozno v noč user posted image in imam spet sama pižama party. 

Lepo, naš pa še veselo čaka na kopanje in zizouser posted image user posted image . Atija pa še tudi nimava doma in bom verjetno tudi imela sama pižama partyuser posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?