Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 17:09:35
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Hvala Anitka . Saj se držim še kar v redu, ampak vseeno, ko se pojavi kak nov problemček malo zapaničarim. npr. dopoldne sem šla na WC in s seboj nesla Varjo v gugalniku in še Petjo zraven, no in vmes se je začel en čuden občutek, kot da bom zlezla skupaj, hitro sem se odpravila po telefon in na poti v dnevno me je zanašalo v desno, kot da bi bila pijana. Pokllicala sem sosedo, če lahko pride, če mi slučajno naredi slabo, jaz pa sama z otroci. Mogoče sem imela le prenizek pritisk, ne vem, ali pa je to od MS No saj zdaj se veliko bolje počutim, tako da ni panike. Grem pobrat cunje iz sušilca, da ne bodo vse pomečkane , potem pa kaj skuhat za našo mularijo in dedca Če bi te lahko bi te zdajle močno stisnila k sebi. Drži se in čuvaj se
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 17:11:31
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tilči takole pa naš Tilen palačinko malča ma Tilen pa res že vse papa , pa se mu ne zaleti ? Nejc preveč odtrga in se mu zaleti. Najprej jo malo sesa in tako odtrga majhen košček.Sem mu pa potem dajala majhne koščke in jih je malcal.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 17:13:08
|
|
|
|
sesil
|
kasso, danes ma[ malo slab[i dan, jutri bo bolje, bo posijal son;ek, *;eprav je de\ napovedan( , samo pogumno. dejte mi pomagat s temi ;rkami, druga;e si boste ylomile jeyik, ko boste to brale
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 17:15:41
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Tilen hama njama . A že lahko jedo otroci jajca v jedeh, kot npr. palačinke, ker bi jaz tudi Galu spekla pirine? Varja je že jedla jajčne testenine, palačinke tudi v nedeljo in danes (palačinke bolj kot priboljšek in ne obrok), lumpi baby piškote...pa ni imela nobene negativne reakcije, zato tudi ne kompliciram. tudi jajce ji bom kmalu skuhala in ji rumenjak primešala zelenjavi. Tudi Tilen je že jedel jajčne testenine,pa zdrobove cmoke v juhi,pa ni bilo nobene reakcije,tako da je danes probal palačinko.Je pa skoraj v krožnik zlezel, ko je videl, da jemo. Sedaj bi najraje vse probal.Včeraj je že grisinija jedel, ki jih je Nejc prinesel iz vrtca. Pri Nejcu sem precej bolj komplicirala s hrano, pri Tilnu pa probam in če ni reakcije,pa mu spet dam.Mu pa dajem tisto, kar je primerno za njegovo starost
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 17:22:28
|
|
|
|
kasso
|
hvala punce za podporo. Vam moram priznat, da sem že precej boljše volje, ker imam vas . Drugače pa se vsaj zavedno ne obremenjujem preveč, prepričana pa sem, da mi bodo zdravila s katerimi začnem v ponedeljek pomagala, da bolezen ne bo napredovala. Bolj mi je hudo za špelino, ki jih nima .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 17:25:57
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 midva sva nazaj od P., je Nejc dobil antibiotik, ker ima uneto uho.. mislim 7 mesecev nisva bila pridohtarju, zdej se bo pa vse na mojga sončka zgrnalo al kaj? Ampak kljub vsemu se mi še vedno smeje. Ni to nič hudega. Še dobro, da ti ne joka, ker to zelo boli.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 17:26:03
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: tilči takole pa naš Tilen palačinko malča Tudi Varja se je danes mastila s palačinko Punce hvala za pikapoke Kaj bi jaz brez vas , ker se že boljše počutim, samo da pokukam sem gor. Prejle me je še moja prijateljica malo razočarala, ker sem ji omenila, kaj se mi je danes dogajalo (zanašalo me je v desno ), pa mi ni imela namena prisluhnit, mogoče se ji ni dalo, ker ima tudi sama tri mulce doma . Jaz ne vem no kaj je s temi ljudmi. Ko je ona imela hude zdravstvene probleme, sem ji p9omagala, skoraj vsak dan jo klicala, kako je, ji bila v moralno podporo..... in mi sploh ni bilo težko, ...ampak se mi zdi, da zelo drži tisto "dobrota je sirota" žal pregovor še kako drži
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 17:26:06
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 A veste, da je zdajle Gal prvič sam zaploskal in zdaj ko sedi veselo ploska, ker se mu zelo dopade. Naty bravo za Žana
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 17:26:11
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil dan punce jay sem spet cel dan sama z anejo, moj dela do 19h. potem se pa spravim na zasluzen pilates najprej mi povejte kaj je aneja na tipkovnici pritisnila in kako se popravi... nimam [umnikov yamenjana z in y... jezik je zamenjala, moraš nekje v nastavitvah spremnit nazaja na slovenščino
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 17:26:17
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Jest sm pa ful žalostna. Moja mami je že čist na koncu z živci zarad nadrejenih,sploh več ne gre brez tablet za živce v službo. Me full skrbi zanjo . Naty če bo šlo tako naprej bom verjetno res rabila tvojo pomoč. nekaj bo treba ukrenit, ti pa žal ne znam svetovat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 17:27:39
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil dan punce jay sem spet cel dan sama z anejo, moj dela do 19h. potem se pa spravim na zasluzen pilates najprej mi povejte kaj je aneja na tipkovnici pritisnila in kako se popravi... nimam [umnikov yamenjana z in y... jezik je zamenjala, moraš nekje v nastavitvah spremnit nazaja na slovenščino z desno tipko na miški stisni na orodno vrstico od windowsov čisto spodaj in imaš jezikovno orodno vrstico, v njej pa nastaviš na slovenščino
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 17:33:58
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 IZVIRNO SPOROČILO: kasso Hvala Anitka . Saj se držim še kar v redu, ampak vseeno, ko se pojavi kak nov problemček malo zapaničarim. npr. dopoldne sem šla na WC in s seboj nesla Varjo v gugalniku in še Petjo zraven, no in vmes se je začel en čuden občutek, kot da bom zlezla skupaj, hitro sem se odpravila po telefon in na poti v dnevno me je zanašalo v desno, kot da bi bila pijana. Pokllicala sem sosedo, če lahko pride, če mi slučajno naredi slabo, jaz pa sama z otroci. Mogoče sem imela le prenizek pritisk, ne vem, ali pa je to od MS No saj zdaj se veliko bolje počutim, tako da ni panike. Grem pobrat cunje iz sušilca, da ne bodo vse pomečkane , potem pa kaj skuhat za našo mularijo in dedca mi je hudo zate, od Gala boter ima tudi MS in je včasih prav sesut in depresiven in nekaj časa nazaj sploh ni hotel razmišljati o otrocih, ker ga je skrbelo kako bo njegova draga sama za vse, če se mu zdravje poslabša, ampak zdaj jo je sprejel za svojo, da je pač del njega in sta z drago že začela delati na . Si že enkrat omenjala, sem pa zadovoljna, da je bolje, predvsem psihično. Ali jemlje kakšna zdravila?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 17:40:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Pri nas tudi dežuje kot iz škafa , nič kaj prijetno ni, ampak še sreča, da smo zjutraj šli ven in nismo čakali predolgo. Anitka bravo za Gala . Povej kako ti ga je uspelo uspavati brez zize? Estrella a vi ste tudi bolani? Danes pa moj Gal je kot velik. Zjutraj sva jedla kašo iz pšeničnega zdroba in vanilije, potem sem mu skuhala jabolko z cimetom in dodala navadno skuto, za kosilo je jedel piščanjčjo obaro (piščanca, krompir, riž, korenček) in je vse pojedel. Priden je, do zdaj sva se dojila samo 3 krat. Danes je pa naš Galč dobil Tomy multi 6 igračo Aurora najprej sva se fajn zmatrala pa počakala, da je bil lačen. Nato sva pojedla zelenjavo z mesekom in sirčkom, se previla in nato sem spet malce počakala, da je postal tečkast in zaspan, sem ga dala v posteljico, kjer je čez nekaj časa začel malce jokati in sem ga par minutk pustila . Vzela sem ga v naročje, ga malce nosila in mu zraven mrmrala uspavanko. Za tvojega pridnega jedca pa , pa seveda tudi za novo igračo za oba Gala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 17:50:01
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso hvala punce za podporo. Vam moram priznat, da sem že precej boljše volje, ker imam vas . Drugače pa se vsaj zavedno ne obremenjujem preveč, prepričana pa sem, da mi bodo zdravila s katerimi začnem v ponedeljek pomagala, da bolezen ne bo napredovala. Bolj mi je hudo za špelino, ki jih nima . drži se!!!! Sem šele sedaj se spt prikotalila do računalnika in prebrala, kaj se ti je dogodili in me je kar strah postalo. Pazi nase čim bolj!!!
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 18:33:19
|
|
|
|
Skye
|
Pozdravljene majčice Lepo videti, da ste takoooo pridneee...mislim, da kar vodite po objavljenih sporočilih Nekatere se me verjetno še spomnite, spet druge verjetno ne ....sem ena izmed izgubljenih majčic, ki se bi...(seveda v kolikor me še sprejmete nazaj).....želela ponovno pridružiti tej "močni" ekipi super mamic Da malo osvežim spomin; imam dve princeski, ki pridno rasteta in mamici kravžljata živčke Na zadnjem pregledu, ki je bil dne 17.11.2008 so bili podatki sledeči (za seznam ...ki je mimogrede super) Tia: 8470g, 66,1 cm, OG 43 Lia: 7790 g, 67,2 cm, OG 43 Naslednji pregled (pri 9. mesecih) pa je 16.02.2009. Vsaka ima že po dva zobka, plazita se še ne (sta po mamici, ki je shodila komaj pri 18. mesecih ), sedita pa kot dva pijančka GH že pridno jemo (v bistvu jemo že skoraj vse, razen alpskega mleka, svinjskega mesa, beljaka in oreščkov)....smo celo že tako daleč, da se borimo z pitjem mleka po flaški....jima je žlička enostavno bolj všeč. Tia je pravi požeruh.....do danes še ni bilo hrane, ki bi jo zavrnila (kar se opazi tud pri teži), medtem ko je Lia bolj izbirčna (je bolj po mamici). Toliko zaenkrat....čas je da frači skopam, nahranim in spravim spat Lp Skye & Tia & Lia
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 18:51:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobrodošla nazaj Skye, zdej se pa večkrat javi . Super, da sta tvoji princeski zdravi in veseli. Se pa res opazi na kilaži, da ena raje je kot druga . Jest pa ne vem kaj je s tem našim otrokom,čist je naspidirana,zdej sva jo kopala in sva jo komi oba krotila,pa oblekla....spala je pa tud vsega 2x po pol ure.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 19:10:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Estrella je vidm prišla do Ljubljane, kje ste pa ostale
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 19:15:12
|
|
|
|
jana81
|
evo jst sem tu, sem šla po mojga na šiht, pa jest sva še šla, Nejca sem ob 17h pustila pr mami, ker mi je na rokah zaspal, pa še kr spi, zgleda ga fejst matra tale vročina.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 19:26:40
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Skye Pozdravljene majčice Lepo videti, da ste takoooo pridneee...mislim, da kar vodite po objavljenih sporočilih Nekatere se me verjetno še spomnite, spet druge verjetno ne ....sem ena izmed izgubljenih majčic, ki se bi...(seveda v kolikor me še sprejmete nazaj).....želela ponovno pridružiti tej "močni" ekipi super mamic Da malo osvežim spomin; imam dve princeski, ki pridno rasteta in mamici kravžljata živčke Na zadnjem pregledu, ki je bil dne 17.11.2008 so bili podatki sledeči (za seznam ...ki je mimogrede super) Tia: 8470g, 66,1 cm, OG 43 Lia: 7790 g, 67,2 cm, OG 43 Naslednji pregled (pri 9. mesecih) pa je 16.02.2009. Vsaka ima že po dva zobka, plazita se še ne (sta po mamici, ki je shodila komaj pri 18. mesecih ), sedita pa kot dva pijančka GH že pridno jemo (v bistvu jemo že skoraj vse, razen alpskega mleka, svinjskega mesa, beljaka in oreščkov)....smo celo že tako daleč, da se borimo z pitjem mleka po flaški....jima je žlička enostavno bolj všeč. Tia je pravi požeruh.....do danes še ni bilo hrane, ki bi jo zavrnila (kar se opazi tud pri teži), medtem ko je Lia bolj izbirčna (je bolj po mamici). Toliko zaenkrat....čas je da frači skopam, nahranim in spravim spat Lp Skye & Tia & Lia Jaz, majska čarovnica , sem danes mislila nate. Kaj se ti je kaj kolcalo?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 19:27:18
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 evo jst sem tu, sem šla po mojga na šiht, pa jest sva še šla, Nejca sem ob 17h pustila pr mami, ker mi je na rokah zaspal, pa še kr spi, zgleda ga fejst matra tale vročina. Bo boljši čez kake 2 dni, ko bo antibiotik zagrabil. Katerega sta pa dobila?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 19:29:50
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Dobrodošla nazaj Skye, zdej se pa večkrat javi . Super, da sta tvoji princeski zdravi in veseli. Se pa res opazi na kilaži, da ena raje je kot druga . Jest pa ne vem kaj je s tem našim otrokom,čist je naspidirana,zdej sva jo kopala in sva jo komi oba krotila,pa oblekla....spala je pa tud vsega 2x po pol ure. Moja pa noče več na riti sedet ampak se hoče nekako na noge postavit. Če hoče že dalj časa sama stoji, če se le ima kam prijet. Je ne morem več na puzzlah pustit, ker kar zleze nekam in se bojim, da bi se v glavo udarila.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 19:33:21
|
|
|
|
hijenca
|
Halo! Za vse, ki kupujete v trgovini KIK. Od jutri pa do sobote bodo imeli 25 % popusta na vse izdelke, ob predložitvi nakupovalne kartice. In jaz sem dobila nekaj teh kartic. Katera bi jo rada imela, naj mi javi. Ampak samo za majčice in majske hroščke.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 19:34:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Dobrodošla nazaj Skye, zdej se pa večkrat javi . Super, da sta tvoji princeski zdravi in veseli. Se pa res opazi na kilaži, da ena raje je kot druga . Jest pa ne vem kaj je s tem našim otrokom,čist je naspidirana,zdej sva jo kopala in sva jo komi oba krotila,pa oblekla....spala je pa tud vsega 2x po pol ure. Moja pa noče več na riti sedet ampak se hoče nekako na noge postavit. Če hoče že dalj časa sama stoji, če se le ima kam prijet. Je ne morem več na puzzlah pustit, ker kar zleze nekam in se bojim, da bi se v glavo udarila. Jest jo mam kr mal v stajici. No zdej je zaspala,brez večerje,je bla tolk že zaspana, da je pojedla sam 40ml. Se bo pomoje kmal zbudila, da dobi ostalo. Jana sej bo Nejko kmal zdrav
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 19:36:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Halo! Za vse, ki kupujete v trgovini KIK. Od jutri pa do sobote bodo imeli 25 % popusta na vse izdelke, ob predložitvi nakupovalne kartice. In jaz sem dobila nekaj teh kartic. Katera bi jo rada imela, naj mi javi. Ampak samo za majčice in majske hroščke. A to je kšna številka al morš poslat? Jest bi jo mela
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 19:38:31
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 evo jst sem tu, sem šla po mojga na šiht, pa jest sva še šla, Nejca sem ob 17h pustila pr mami, ker mi je na rokah zaspal, pa še kr spi, zgleda ga fejst matra tale vročina. Bo boljši čez kake 2 dni, ko bo antibiotik zagrabil. Katerega sta pa dobila? hiconcil aja prej se srečala špelino z familijo v šparu v Celju...in morem rečt da je Gregi res že velik.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?