|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!!
10.12.2008 16:30:29   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Gaja je končno omagala,je bla že tolk zaspana, da se je drla k sraka.
Jest sm pa jezna sama nase. Sm se spravla palačinke pečt pa opazim da nimam moke user posted image user posted image user posted image

To bi bila pa tudi jaz jezna. Jaz sem bila pa zadnjič brez jajcuser posted image user posted image .

Pa luštkan avataruser posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
10.12.2008 16:31:24   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Jaz bom se tudi šla malce uležt zraven Galauser posted image user posted image

ajde gremo, nič ne bo pobegnilo

Sva pančala dobro urcouser posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
10.12.2008 16:31:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Estrella a mi boš iz avatarja skopirala fotko za seznam al ti jo pošljem?

POŠLJI

Kam že? Sm pozabila,sorči

teodora.vidmar@gmail.com

poslano.

Kasso še za vas user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Estrella*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2953
10.12.2008 16:32:24   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

A veste, da je zdajle Gal prvič sam zaploskal user posted image user posted image user posted image in zdaj ko sedi veselo ploska, ker se mu zelo dopade.

Naty bravo za Žana user posted image user posted image user posted image

Olala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
10.12.2008 16:32:58   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

midva sva nazaj od P., je Nejc dobil antibiotik, ker ima uneto uho..user posted image

mislim 7 mesecev nisva bila pridohtarju, zdej se bo pa vse na mojga sončka zgrnalo al kaj?
Ampak kljub vsemu se mi še vedno smeje.

Bogi Nejcuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
10.12.2008 16:33:51   
Anitka
Kasso user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
10.12.2008 16:39:46   
tilči
takole pa naš Tilen palačinko malčauser posted image

user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
10.12.2008 16:47:04   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

user posted image

Tudi Varja se je danes mastila s palačinkouser posted image

Punce hvala za pikapokeuser posted image user posted image user posted image

Kaj bi jaz brez vas user posted image , ker se že boljše počutim, samo da pokukam sem gor. Prejle me je še moja prijateljica malo razočarala, ker sem ji omenila, kaj se mi je danes dogajalo (zanašalo me je v desnouser posted image ), pa mi ni imela namena prisluhnit, mogoče se ji ni dalo, ker ima tudi sama tri mulce domauser posted image .
Jaz ne vem no kaj je s temi ljudmi. Ko je ona imela hude zdravstvene probleme, sem ji p9omagala, skoraj vsak dan jo klicala, kako je, ji bila v moralno podporo..... in mi sploh ni bilo težko, ...ampak se mi zdi, da zelo drži tisto "dobrota je sirota"user posted image

< Sporočilo je popravil kasso -- 10.12.2008 16:49:35 >

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
10.12.2008 16:49:08   
Anitka

user posted image

Prisrčnouser posted image user posted image user posted image user posted image , jaz bi tuuuuuudiiiiuser posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
10.12.2008 16:50:08   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

user posted image

Kaj bi jaz brez vas user posted image , ker se že boljše počutim, samo da pokukam sem gor. Prejle me je še moja prijateljica malo razočarala, ker sem ji omenila, kaj se mi je danes dogajalo (zanašalo me je v desnouser posted image ), pa mi ni imela namena prisluhnit, mogoče se ji ni dalo, ker ima tudi sama tri mulce domauser posted image .

Kasso drži seuser posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
10.12.2008 16:51:15   
Anitka
Ja dobrota je pa marsikdaj sirota - žaluser posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
10.12.2008 16:54:04   
aurora28
Kasso in Jana pošiljam vama user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za čimprejšnjo ozdravitev vajinih sončkov.

Tilen hama njama user posted image . A že lahko jedo otroci jajca v jedeh, kot npr. palačinke, ker bi jaz tudi Galu spekla pirine?

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
10.12.2008 16:56:28   
kasso
Hvala Anitkauser posted image . Saj se držim še kar v redu, ampak vseeno, ko se pojavi kak nov problemček malo zapaničarim.
npr. dopoldne sem šla na WC in s seboj nesla Varjo v gugalniku in še Petjo zraven, no in vmes se je začel en čuden občutek, kot da bom zlezla skupaj, hitro sem se odpravila po telefon in na poti v dnevno me je zanašalo v desno, kot da bi bila pijana. Pokllicala sem sosedo, če lahko pride, če mi slučajno naredi slabo, jaz pa sama z otroci. Mogoče sem imela le prenizek pritisk, ne vem, ali pa je to od MSuser posted image
No saj zdaj se veliko bolje počutim, tako da ni panike.
Grem pobrat cunje iz sušilca, da ne bodo vse pomečkane user posted image , potem pa kaj skuhat za našo mularijo in dedcauser posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
10.12.2008 16:58:00   
Anonimen

user posted image

Jaz ne vem no kaj je s temi ljudmi. Ko je ona imela hude zdravstvene probleme, sem ji p9omagala, skoraj vsak dan jo klicala, kako je, ji bila v moralno podporo..... in mi sploh ni bilo težko, ...ampak se mi zdi, da zelo drži tisto "dobrota je sirota"user posted image

Žal je tako user posted image . Pa sej maš nas user posted image ,ti se kr spovej. Res da ti velik ne mormo pomagat,pa vseen.

(odgovor članu kasso)
  Neposredna povezava do sporočila: 2964
10.12.2008 16:58:01   
sesil
dan punce

jay sem spet cel dan sama z anejo, moj dela do 19h. potem se pa spravim na zasluzen pilates

najprej mi povejte kaj je aneja na tipkovnici pritisnila in kako se popravi... nimam [umnikov yamenjana z in y...

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
10.12.2008 16:58:01   
Anonimen

user posted image

user posted image user posted image kok je dobra.

(odgovor članu tilči)
  Neposredna povezava do sporočila: 2966
10.12.2008 16:58:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Gaja je končno omagala,je bla že tolk zaspana, da se je drla k sraka.
Jest sm pa jezna sama nase. Sm se spravla palačinke pečt pa opazim da nimam moke user posted image user posted image user posted image

To bi bila pa tudi jaz jezna. Jaz sem bila pa zadnjič brez jajcuser posted image user posted image .

Pa luštkan avataruser posted image

Zdej se pečejo,sm dobila mokouser posted image .
Hvala

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2967
10.12.2008 16:59:31   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Tilen hama njama user posted image . A že lahko jedo otroci jajca v jedeh, kot npr. palačinke, ker bi jaz tudi Galu spekla pirine?

Varja je že jedla jajčne testenine, palačinke tudi v nedeljo in danes (palačinke bolj kot priboljšek in ne obrok), lumpi baby piškote...pa ni imela nobene negativne reakcije, zato tudi ne kompliciram. tudi jajce ji bom kmalu skuhala in ji rumenjak primešala zelenjavi.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
10.12.2008 17:00:54   
Anonimen
Jest sm pa ful žalostna. Moja mami je že čist na koncu z živci zarad nadrejenih,sploh več ne gre brez tablet za živce v službo. Me full skrbi zanjouser posted image . Naty če bo šlo tako naprej bom verjetno res rabila tvojo pomoč.

(odgovor članu kasso)
  Neposredna povezava do sporočila: 2969
10.12.2008 17:02:15   
kasso

Jest sm pa ful žalostna. Moja mami je že čist na koncu z živci zarad nadrejenih,sploh več ne gre brez tablet za živce v službo. Me full skrbi zanjouser posted image . Naty če bo šlo tako naprej bom verjetno res rabila tvojo pomoč.

user posted image user posted image user posted image user posted image za mamo. Kaj pa če bi ona začela iskat kje drugje službo?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
10.12.2008 17:02:36   
Anonimen

Hvala Anitkauser posted image . Saj se držim še kar v redu, ampak vseeno, ko se pojavi kak nov problemček malo zapaničarim.
npr. dopoldne sem šla na WC in s seboj nesla Varjo v gugalniku in še Petjo zraven, no in vmes se je začel en čuden občutek, kot da bom zlezla skupaj, hitro sem se odpravila po telefon in na poti v dnevno me je zanašalo v desno, kot da bi bila pijana. Pokllicala sem sosedo, če lahko pride, če mi slučajno naredi slabo, jaz pa sama z otroci. Mogoče sem imela le prenizek pritisk, ne vem, ali pa je to od MSuser posted image
Grem pobrat cunje iz sušilca, da ne bodo vse pomečkane user posted image , potem pa kaj skuhat za našo mularijo in dedcauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kasso)
  Neposredna povezava do sporočila: 2971
10.12.2008 17:04:10   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image za mamo. Kaj pa če bi ona začela iskat kje drugje službo?

Ma veš kako je težko dobit službo pri teh letih. Pa še oni se jo hočjo znebit,pa ne najdejo razloga da bi se je lahko,zato se pa tko obnašajo, da bi sama šla.

(odgovor članu kasso)
  Neposredna povezava do sporočila: 2972
10.12.2008 17:04:51   
aurora28

user posted image user posted image user posted image mi je hudo zate, od Gala boter ima tudi MS in je včasih prav sesut in depresiven in nekaj časa nazaj sploh ni hotel razmišljati o otrocih, ker ga je skrbelo kako bo njegova draga sama za vse, če se mu zdravje poslabša, ampak zdaj jo je sprejel za svojo, da je pač del njega in sta z drago že začela delati na user posted image user posted image . user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
10.12.2008 17:07:37   
jana81

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

midva sva nazaj od P., je Nejc dobil antibiotik, ker ima uneto uho..user posted image

mislim 7 mesecev nisva bila pridohtarju, zdej se bo pa vse na mojga sončka zgrnalo al kaj?
Ampak kljub vsemu se mi še vedno smeje.

Bogi user posted image user posted image user posted image .
A je P takoj vedu,al ga je mogla tvoja mami kej napizdit? 

se je po moje mal usral, ko je vidu mami zraven in ga celega pregledu.

kasso user posted image user posted image  zate, da čimprej bojše z tamalimi, in s tabo.

user posted image user posted image ..tudi za tvojio mami...

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
10.12.2008 17:07:41   
jana81

user posted image

ma Tilen pa res že vse papauser posted image , pa se mu ne zaleti ? Nejc preveč odtrga in se mu zaleti.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?