Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 16:30:29
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Gaja je končno omagala,je bla že tolk zaspana, da se je drla k sraka. Jest sm pa jezna sama nase. Sm se spravla palačinke pečt pa opazim da nimam moke To bi bila pa tudi jaz jezna. Jaz sem bila pa zadnjič brez jajc . Pa luštkan avatar
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 16:31:24
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jaz bom se tudi šla malce uležt zraven Gala ajde gremo, nič ne bo pobegnilo Sva pančala dobro urco
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 16:31:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Estrella a mi boš iz avatarja skopirala fotko za seznam al ti jo pošljem? POŠLJI Kam že? Sm pozabila,sorči teodora.vidmar@gmail.com poslano. Kasso še za vas
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 16:32:24
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 A veste, da je zdajle Gal prvič sam zaploskal in zdaj ko sedi veselo ploska, ker se mu zelo dopade. Naty bravo za Žana Olala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 16:32:58
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 midva sva nazaj od P., je Nejc dobil antibiotik, ker ima uneto uho.. mislim 7 mesecev nisva bila pridohtarju, zdej se bo pa vse na mojga sončka zgrnalo al kaj? Ampak kljub vsemu se mi še vedno smeje. Bogi Nejc
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 16:33:51
|
|
|
|
Anitka
|
Kasso
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 16:39:46
|
|
|
|
tilči
|
takole pa naš Tilen palačinko malča
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 16:47:04
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči takole pa naš Tilen palačinko malča Tudi Varja se je danes mastila s palačinko Punce hvala za pikapoke Kaj bi jaz brez vas , ker se že boljše počutim, samo da pokukam sem gor. Prejle me je še moja prijateljica malo razočarala, ker sem ji omenila, kaj se mi je danes dogajalo (zanašalo me je v desno ), pa mi ni imela namena prisluhnit, mogoče se ji ni dalo, ker ima tudi sama tri mulce doma . Jaz ne vem no kaj je s temi ljudmi. Ko je ona imela hude zdravstvene probleme, sem ji p9omagala, skoraj vsak dan jo klicala, kako je, ji bila v moralno podporo..... in mi sploh ni bilo težko, ...ampak se mi zdi, da zelo drži tisto "dobrota je sirota"
< Sporočilo je popravil kasso -- 10.12.2008 16:49:35 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 16:49:08
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči takole pa naš Tilen palačinko malča Prisrčno , jaz bi tuuuuuudiiii
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 16:50:08
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: tilči takole pa naš Tilen palačinko malča Tudi Varja se je danes mastila s palačinko Punce hvala za pikapoke Kaj bi jaz brez vas , ker se že boljše počutim, samo da pokukam sem gor. Prejle me je še moja prijateljica malo razočarala, ker sem ji omenila, kaj se mi je danes dogajalo (zanašalo me je v desno ), pa mi ni imela namena prisluhnit, mogoče se ji ni dalo, ker ima tudi sama tri mulce doma . Kasso drži se
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 16:51:15
|
|
|
|
Anitka
|
Ja dobrota je pa marsikdaj sirota - žal
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 16:54:04
|
|
|
|
aurora28
|
Kasso in Jana pošiljam vama za čimprejšnjo ozdravitev vajinih sončkov. Tilen hama njama . A že lahko jedo otroci jajca v jedeh, kot npr. palačinke, ker bi jaz tudi Galu spekla pirine?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 16:56:28
|
|
|
|
kasso
|
Hvala Anitka . Saj se držim še kar v redu, ampak vseeno, ko se pojavi kak nov problemček malo zapaničarim. npr. dopoldne sem šla na WC in s seboj nesla Varjo v gugalniku in še Petjo zraven, no in vmes se je začel en čuden občutek, kot da bom zlezla skupaj, hitro sem se odpravila po telefon in na poti v dnevno me je zanašalo v desno, kot da bi bila pijana. Pokllicala sem sosedo, če lahko pride, če mi slučajno naredi slabo, jaz pa sama z otroci. Mogoče sem imela le prenizek pritisk, ne vem, ali pa je to od MS No saj zdaj se veliko bolje počutim, tako da ni panike. Grem pobrat cunje iz sušilca, da ne bodo vse pomečkane , potem pa kaj skuhat za našo mularijo in dedca
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 16:58:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: tilči takole pa naš Tilen palačinko malča Tudi Varja se je danes mastila s palačinko Punce hvala za pikapoke Kaj bi jaz brez vas , ker se že boljše počutim, samo da pokukam sem gor. Prejle me je še moja prijateljica malo razočarala, ker sem ji omenila, kaj se mi je danes dogajalo (zanašalo me je v desno ), pa mi ni imela namena prisluhnit, mogoče se ji ni dalo, ker ima tudi sama tri mulce doma . Jaz ne vem no kaj je s temi ljudmi. Ko je ona imela hude zdravstvene probleme, sem ji p9omagala, skoraj vsak dan jo klicala, kako je, ji bila v moralno podporo..... in mi sploh ni bilo težko, ...ampak se mi zdi, da zelo drži tisto "dobrota je sirota" Žal je tako . Pa sej maš nas ,ti se kr spovej. Res da ti velik ne mormo pomagat,pa vseen.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 16:58:01
|
|
|
|
sesil
|
dan punce jay sem spet cel dan sama z anejo, moj dela do 19h. potem se pa spravim na zasluzen pilates najprej mi povejte kaj je aneja na tipkovnici pritisnila in kako se popravi... nimam [umnikov yamenjana z in y...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 16:58:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči takole pa naš Tilen palačinko malča kok je dobra.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 16:58:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Gaja je končno omagala,je bla že tolk zaspana, da se je drla k sraka. Jest sm pa jezna sama nase. Sm se spravla palačinke pečt pa opazim da nimam moke To bi bila pa tudi jaz jezna. Jaz sem bila pa zadnjič brez jajc . Pa luštkan avatar Zdej se pečejo,sm dobila moko . Hvala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 16:59:31
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Tilen hama njama . A že lahko jedo otroci jajca v jedeh, kot npr. palačinke, ker bi jaz tudi Galu spekla pirine? Varja je že jedla jajčne testenine, palačinke tudi v nedeljo in danes (palačinke bolj kot priboljšek in ne obrok), lumpi baby piškote...pa ni imela nobene negativne reakcije, zato tudi ne kompliciram. tudi jajce ji bom kmalu skuhala in ji rumenjak primešala zelenjavi.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 17:00:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Jest sm pa ful žalostna. Moja mami je že čist na koncu z živci zarad nadrejenih,sploh več ne gre brez tablet za živce v službo. Me full skrbi zanjo . Naty če bo šlo tako naprej bom verjetno res rabila tvojo pomoč.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 17:02:15
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Jest sm pa ful žalostna. Moja mami je že čist na koncu z živci zarad nadrejenih,sploh več ne gre brez tablet za živce v službo. Me full skrbi zanjo . Naty če bo šlo tako naprej bom verjetno res rabila tvojo pomoč. za mamo. Kaj pa če bi ona začela iskat kje drugje službo?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 17:02:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Hvala Anitka . Saj se držim še kar v redu, ampak vseeno, ko se pojavi kak nov problemček malo zapaničarim. npr. dopoldne sem šla na WC in s seboj nesla Varjo v gugalniku in še Petjo zraven, no in vmes se je začel en čuden občutek, kot da bom zlezla skupaj, hitro sem se odpravila po telefon in na poti v dnevno me je zanašalo v desno, kot da bi bila pijana. Pokllicala sem sosedo, če lahko pride, če mi slučajno naredi slabo, jaz pa sama z otroci. Mogoče sem imela le prenizek pritisk, ne vem, ali pa je to od MS No saj zdaj se veliko bolje počutim, tako da ni panike. Grem pobrat cunje iz sušilca, da ne bodo vse pomečkane , potem pa kaj skuhat za našo mularijo in dedca
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 17:04:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Jest sm pa ful žalostna. Moja mami je že čist na koncu z živci zarad nadrejenih,sploh več ne gre brez tablet za živce v službo. Me full skrbi zanjo . Naty če bo šlo tako naprej bom verjetno res rabila tvojo pomoč. za mamo. Kaj pa če bi ona začela iskat kje drugje službo? Ma veš kako je težko dobit službo pri teh letih. Pa še oni se jo hočjo znebit,pa ne najdejo razloga da bi se je lahko,zato se pa tko obnašajo, da bi sama šla.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 17:04:51
|
|
|
|
aurora28
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Hvala Anitka . Saj se držim še kar v redu, ampak vseeno, ko se pojavi kak nov problemček malo zapaničarim. npr. dopoldne sem šla na WC in s seboj nesla Varjo v gugalniku in še Petjo zraven, no in vmes se je začel en čuden občutek, kot da bom zlezla skupaj, hitro sem se odpravila po telefon in na poti v dnevno me je zanašalo v desno, kot da bi bila pijana. Pokllicala sem sosedo, če lahko pride, če mi slučajno naredi slabo, jaz pa sama z otroci. Mogoče sem imela le prenizek pritisk, ne vem, ali pa je to od MS No saj zdaj se veliko bolje počutim, tako da ni panike. Grem pobrat cunje iz sušilca, da ne bodo vse pomečkane , potem pa kaj skuhat za našo mularijo in dedca mi je hudo zate, od Gala boter ima tudi MS in je včasih prav sesut in depresiven in nekaj časa nazaj sploh ni hotel razmišljati o otrocih, ker ga je skrbelo kako bo njegova draga sama za vse, če se mu zdravje poslabša, ampak zdaj jo je sprejel za svojo, da je pač del njega in sta z drago že začela delati na .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 17:07:37
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 midva sva nazaj od P., je Nejc dobil antibiotik, ker ima uneto uho.. mislim 7 mesecev nisva bila pridohtarju, zdej se bo pa vse na mojga sončka zgrnalo al kaj? Ampak kljub vsemu se mi še vedno smeje. Bogi . A je P takoj vedu,al ga je mogla tvoja mami kej napizdit? se je po moje mal usral, ko je vidu mami zraven in ga celega pregledu. kasso zate, da čimprej bojše z tamalimi, in s tabo. ..tudi za tvojio mami...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 17:07:41
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči takole pa naš Tilen palačinko malča ma Tilen pa res že vse papa , pa se mu ne zaleti ? Nejc preveč odtrga in se mu zaleti.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?