majar.
|
joj... kako ste se spet razpisale, mene pa tk oči bolijo... res nisem sposobna vsega prebrat...drugič no lepo blacky30, da me je vsaj ena pogrešala super si, kak vedno vse opaziš!!! včeraj smo imeli P, pa je blo kar v redu... je rekla, da še ne smemo z GH, naj se še kar lepo do 6 meseca dojimo... OK, ona že ve... je pa povedala, da je še par let nazaj veljalo do 4 meseca, zdaj so pa ugotovili, da se lahko zaradi tega pojavi alergija, če ni to spet ena njihova fora, da nas mal strašijo na nas je pa miklavž pozabu, pa je pol en dan kasneje prišel sv.Delavec a katera pozna??? to je spet ena huda fora od mojega dragega, ki ima fenomenalne ideje, joj kak me je nasmejal... sem mogla pridit z malo do kalvarije-gostilna, točno ob 13.45 ker bo prišel en skrivni gost; me kliče iz službe. itak, da nisem zamudila, ko me je pa tk firbec matral kdo je... pa je bil en kolega, men pa nč jasno, zakaj je zdaj on poseben gost, ko ga pa vsak drugi dan vidim pa spijemo , pa se spravimo vsak na svojo stran... pridemo v stanovanje, odložim stvari, pa pogledam v sobo in je bila cela postelja polna nekih igrač, tehnike in vsega, na teh stvareh pa list: dragi hanah, maja in seba ker je miklavž zatajil, se je oglasil k vam sveti delavec to so darila za vse leto, ker ste bili tako pridni. igrače, sladkarije za Hanah, depilator za majine kosmate noge in električna ščetka za sebatove kosmate zobe... lp, sveti delavec ej crknila sem od smeha za sebata in njegove ideje smajliti kje dobite ve vse te smajlije, jaz pol takih, kot jih imate ve nimam... npr. za dragega-s srčih v očeh pa še podatki za 4 mesec teža: 5830g dolžina: 64cm nekam malo smo se poredili, pa nekam veliko zrasli (se je že začelo kazati, da smo vsi v familiji bolj visoki)
|