|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke '08 V. del
10.12.2008 17:17:00   
rovar_ka

No, to sem pisala zjutraj, pa sem zdaj vidla, da sem pozabla objavit - kaka smotka semuser posted image
Jutro user posted image !

Spali smo odlično! To ne pomeni, da smo spali celo noč, hranli smo se kot ponavadi, samo mačka se je nehala gonit in se posledično nehala dret. Aleluja!user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka
Spet Blacky - iii, kak sta lepaaauser posted image   To pa so lušte za mene ja, midva sma se enkrat hecala, da se boma poročila l. 2011, potem pa sem šla za foro gledat, na kateri dan pride tistega leta najina obletnica odkar sva skupaj, če pride slučajno na sredo ali soboto - in pride na sobotouser posted image Tak da najkasneje v roku dveh let me more zaročit, drugače bom jaz njegauser posted image hehe, hec, jaz ga že ne bomuser posted image To je še vedno in bo ostala moška stvar  (vsaj nekaj) user posted image

no še to: če bi jaz mojega čakala kdaj bi se sam od sebe zmislil postavit vprašanje, bi pa še čakala ja, mogoče še danes. Je rabil malo spodbude - brca v rit- je treba včasihuser posted image

Sej jaz bom počakala do 2010, pol pa bom vdarla po mizi, če še ne bo nič user posted image

lili3 - bravo za Aljažev obratuser posted image user posted image user posted image

Tinky - bogi Teo nouser posted image . Sta bla pri pediatru? Kak moreš zdravit očke? s kakšnimi kamilicami mogoče? Al sta kaj posebnega dobila? Pa pošiljam vam veliko pikapok, da se čimprej pozdraviteuser posted image user posted image user posted image

Pa kaj je s  temi prehladi? Se mi zdi da je vsak drugi julijček bolan. Tud jaz imam na sumu Tio, ima danes tak čudn nosek - sicer ne teče, je pa tak suh, ko da bi imela malo zadelanega. Ji bom kr fiziološko not nalila, pol pa bomo vidli, če se bo kaj razvilo iz tega. Upam, da ne.

Od takrat še nisem brala dalje, ker sem mela neko laufarijo, komentiram zvečeruser posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
10.12.2008 17:22:15   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

IZVIRNO SPOROČILO: lunica24

Tam so edino rekli, da mora biti .jpg datoteko ne bmp, kot so te avtomatsko in se je njihov tehnik ponudil, da to naredi sam za 0,77€. Pa sem se kar strinjala, ker sama ne znam, pa se za tak drobiž ni vredno učit. Vam povem, kakšne so, ko jih zvečer vidim sama.

ojoj... eden je bil nategnjen... user posted image

Zakaj? Če pa res ne znam spremenit oz. sem že znala,pa več ne znam. Pa ni šans, da grem iz MB s CD-jem nazaj domov 30 km, da jim to spremenim in spet peljem CD nazaj. Ne!! Že tak al tak težko kam sploh pridem, ko moža nikol ni doma.

a 0,77 za eno datoteko? Koliko jih je?

Blacky, če imaš pa kakšen predlog za avatar, ali link, prosim, se priporočam, bom zelo vesela user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
   [Brisano sporočilo]
10.12.2008 17:34:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1503
10.12.2008 17:43:49   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

IZVIRNO SPOROČILO: lunica24

Tam so edino rekli, da mora biti .jpg datoteko ne bmp, kot so te avtomatsko in se je njihov tehnik ponudil, da to naredi sam za 0,77€. Pa sem se kar strinjala, ker sama ne znam, pa se za tak drobiž ni vredno učit. Vam povem, kakšne so, ko jih zvečer vidim sama.

ojoj... eden je bil nategnjen... user posted image

Zakaj? Če pa res ne znam spremenit oz. sem že znala,pa več ne znam. Pa ni šans, da grem iz MB s CD-jem nazaj domov 30 km, da jim to spremenim in spet peljem CD nazaj. Ne!! Že tak al tak težko kam sploh pridem, ko moža nikol ni doma.

a 0,77 za eno datoteko? Koliko jih je?

Blacky, če imaš pa kakšen predlog za avatar, ali link, prosim, se priporočam, bom zelo vesela user posted image

Ne, za vse skup, 4 slike je moral spremenit. Enotna cena za vse je bila 0,77€.

Neposredna povezava do sporočila: 1504
   [Brisano sporočilo]
10.12.2008 17:47:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1505
10.12.2008 17:50:18   
lex
http://www.dnevnik.si/novice/kronika/1042228741 tole me je zdaj čist iz tira vrglouser posted image user posted image user posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
   [Brisano sporočilo]
10.12.2008 17:52:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 1507
   [Brisano sporočilo]
10.12.2008 17:58:05   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1508
10.12.2008 17:58:35   
majar.
joj... kako ste se spet razpisale, mene pa tk oči bolijo... res nisem sposobna vsega prebrat...drugičuser posted image

no lepo blacky30, da me je vsaj ena pogrešalauser posted image super si, kak vedno vse opaziš!!!

včeraj smo imeli P, pa je blo kar v redu... je rekla, da še ne smemo z GH, naj se še kar lepo do 6 meseca dojimo... OK, ona že ve... je pa povedala, da je še par let nazaj veljalo do 4 meseca, zdaj so pa ugotovili, da se lahko zaradi tega pojavi alergija, če ni to spet ena njihova fora, da nas mal strašijouser posted image

na nas je pa miklavž pozabu, pa je pol en dan kasneje prišel sv.Delavecuser posted image user posted image user posted image a katera pozna??? to je spet ena huda fora od mojega dragega, ki ima fenomenalne ideje, joj kak me je nasmejal...

sem mogla pridit z malo do kalvarije-gostilna, točno ob 13.45 ker bo prišel en skrivni gost; me kliče iz službe.
itak, da nisem zamudila, ko me je pa tk firbec matral kdo je... pa je bil en kolega, men pa nč jasno, zakaj je zdaj on poseben gost, ko ga pa vsak drugi dan vidimuser posted image user posted image user posted image
pa spijemouser posted image , pa se spravimo vsak na svojo stran...
pridemo v stanovanje, odložim stvari, pa pogledam v sobo in je bila cela postelja polna nekih igrač, tehnike in vsega, na teh stvareh pa list:

dragi hanah, maja in seba
ker je miklavž zatajil, se je oglasil k vam sveti delavecuser posted image user posted image user posted image
to so darila za vse leto, ker ste bili tako pridni. igrače, sladkarije za Hanah, depilator za majine kosmate noge in električna ščetka za sebatove kosmate zobe...
lp, sveti delavec

ej crknila sem od smehauser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image za sebata in njegove ideje

smajliti kje dobite ve vse te smajlije, jaz pol takih, kot jih imate ve nimam... npr. za dragega-s srčih v očeh

user posted image pa še podatki za 4 mesec
teža: 5830g
dolžina: 64cm
user posted image

nekam malo smo se poredili, pa nekam veliko zrasli (se je že začelo kazati, da smo vsi v familiji bolj visoki)

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
10.12.2008 17:58:48   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Pri nas bo pa segedin za očija, zame pa verjetno cmoki. Ju3 pa puran v porovi omaki in riž. Drugače pa priporočam rižote na 101 način (jaz jim rečem praznim hladilnik rižote), ali pa piščanja bedrca pečena skupaj z zelenjavo pa malo z vinčkom zalito, popečeno polento z zelenjavo, itd

tudi jaz delam rižote na vse možne načine ... kar imamo pač na voljo user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Ajd, letim zdej nazaj v realnost ---- kuhat kosilo/vecerjo. Pri nas bojo danes ribe, krompir v kosih in zelena solatka. Yummy, yummy, yummy  Bom sama jedla, ker ma moj vaje do 7-ih in pride sele pol dam  (prevod: potem domov     )

Pa, pa, in ne prevec naklofat!

pri nas temu obroku rečemo "kočerja" user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1510
10.12.2008 17:59:20   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Oh, drek, zdajle vidim, da odpade snemanje zaradi bolezni voditeljice Vesne. Skoda! Upam, da se cim prej pozdravi, in da zablestite v vsem svojem sijajuuser posted image

se pridružujem ... pa točno tako si povedala, kot bi jaz user posted image

08.08.2008

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
10.12.2008 18:00:26   
Majuska

Netlog, Facebook - zame vse skup eno sranje, odkrito povedano. FB ni dober za nič druga, kot da npr. najdem kakšno izgubljeno osebo, s katero bi rada spet vzpostavila stik, to pa je tud vse. Tisto pošiljanje objemčkov, pa vse sorte iger, pa kaj te vem, kaj še vse, sploh ne razumem bistva. A se kaj dobi za to, če pošlješ čim večim? Meni je to čisto mimo. Poleg tega se ful težko znajdem tam not in tudi ful časa mi jemlje. Itak sem že tu skoz v zaostanku, pa še na enem forumu vsakodnevno kakšno rečem, tak da imam ta dva čist dost.

A pol ti nič od napisanega ne smem poslat? user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
10.12.2008 18:06:23   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: majar.

na nas je pa miklavž pozabu, pa je pol en dan kasneje prišel sv.Delavecuser posted image user posted image user posted image a katera pozna??? to je spet ena huda fora od mojega dragega, ki ima fenomenalne ideje, joj kak me je nasmejal...

sem mogla pridit z malo do kalvarije-gostilna, točno ob 13.45 ker bo prišel en skrivni gost; me kliče iz službe.
itak, da nisem zamudila, ko me je pa tk firbec matral kdo je... pa je bil en kolega, men pa nč jasno, zakaj je zdaj on poseben gost, ko ga pa vsak drugi dan vidimuser posted image user posted image user posted image
pa spijemouser posted image , pa se spravimo vsak na svojo stran...
pridemo v stanovanje, odložim stvari, pa pogledam v sobo in je bila cela postelja polna nekih igrač, tehnike in vsega, na teh stvareh pa list:

dragi hanah, maja in seba
ker je miklavž zatajil, se je oglasil k vam sveti delavecuser posted image user posted image user posted image
to so darila za vse leto, ker ste bili tako pridni. igrače, sladkarije za Hanah, depilator za majine kosmate noge in električna ščetka za sebatove kosmate zobe...
lp, sveti delavec

ej crknila sem od smehauser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image za sebata in njegove ideje

ej ful dobro se je spomnil, vsa čast user posted image user posted image

smajliti kje dobite ve vse te smajlije, jaz pol takih, kot jih imate ve nimam... npr. za dragega-s srčih v očeh

v sporočilu, ki ga boš objavila, imaš pod obstoječimi smajliji napisano "več smeškov" - se odpre cela tabela. Sicer pa jih jaz najdem na http://www.cosgan.de

< Sporočilo je popravil Majuska -- 10.12.2008 18:07:39 >

08.08.2008

(odgovor članu majar.)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
   [Brisano sporočilo]
10.12.2008 18:09:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1514
10.12.2008 18:18:55   
Majuska
Hja pol nam pa ne smeš naročit, naj navijamo user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1515
   [Brisano sporočilo]
10.12.2008 18:37:27   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1516
10.12.2008 18:38:09   
majar.
user posted image aha že znamo

hvala majuskauser posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
10.12.2008 19:27:12   
metuljcek321
Joj, ej, kva men dons pocas dela net - za znoret .... grrrrrr ........

majar & maya80 user posted image  za posvetovalnico. Majar, 5 tock za svetega delavcauser posted image  user posted image  user posted image

lex, dzizs krajst za tisti link. Eni pa res niso gladki. Grozljivka! Poden od podna!

Majuska, kocirja ready, yesuser posted image  user posted image  user posted image  Ribice ze disijo. In tista "zablestite v vsem svojem sijaju" je res bolj v najinem stilu, a ne?user posted image

rovarka, aleluja, da je macka napolnila svojo kosarico jagod. Se je pravica na tem svetuuser posted image

zimska user posted image  za krasne kroznicke z odtisom Lanovih dlani. Ful lepo darilo!

Za vse: risanke na POPTV od 15. 12. naprej ob 18.45:
http://24ur.com/ekskluziv/zanimivosti/presenecenje-pred-oddajo-24ur.html

Zal baje le v praznicnem casu, ampak bodo po moje tak hit, da bodo s to shemo nadaljevali se naprej. Ker kaj - na Slo1 je nadaljevanka Strast, risanke pa butnjene na cas pred limonado?!? Hm ... I don't like this ... no, zdaj sicer risanke se niso aktualne, bojo pa kmal ...

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu majar.)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
10.12.2008 19:31:06   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

zdej pa punce ob 18.25 vse navijat!!! čeprav vedno ko sem vam naročla da navijate so zgubliuser posted image ..no na slo2 je tekma če kero zanima

Ja, mene mož gnjavi, kateri je tvoj.

Neposredna povezava do sporočila: 1519
10.12.2008 19:34:27   
metuljcek321
hd, tkole je tezko rect, kaj je s steno ... daj se policke, slike itd., mal pocakej, da se do konca posusi, potem bos pa vidla, kaj in kako. Bo zihr cist drugac, bolj razgibano in barva ti ne bo tolk sekala v oci.

Slikico pa probaj obrnit pri sebi na racunalniku, pa jo potem pravilno obrnjeno uploadaj na shrani.si Ce imas mogoce ACDSee, sam pritisni ctrl+j, pol pa 1, ce hoces, da se obrne na L ali 3, ce hoces, da se obrne v D. Ali pa poisci ukaz "rotate" nekje v meniju. V skrajni sili pa tako, narobe obrnjeno, prlep ... bomo mal natrenirale vratne misice - ni blema!

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1520
10.12.2008 19:37:02   
metuljcek321
Ajd, mejte se, s tamauckom se greva mal igrat. Mam eno fino pesmico zanjo - o cigancku ... pa zmeri se zjokam zraven, k jo pojem ... je taka cortkana. Mogoce pa atija priklicevauser posted image  user posted image

Najt, najt

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1521
10.12.2008 19:37:48   
majar.
aaa... HD tvoj je bil tisti, ki se je tak lepo pohvalil, da je dobil hčerkico??? lepo lepouser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image za risanke na POPTV, že tak so bolj gledani od SLO zdaj bojo pa 100% pomedli z njimiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
   [Brisano sporočilo]
10.12.2008 19:42:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1523
   [Brisano sporočilo]
10.12.2008 19:43:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu majar.)
  Neposredna povezava do sporočila: 1524
   [Brisano sporočilo]
10.12.2008 19:46:08   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?