Blacky30
|
Ojej, spet ostajam ful zadaj....Tejči je bogica, kar tečka nekaj, pa kašlja. Samo ni več tak hudo kot včeraj. Ji dajem vsakič, ko gre spat, paro pod posteljo in fiziološko ji špricam v nosek. Lulčki - mora gleda dol, ne na stran, ne gor, ker bo lulanje ven prišlo. Vedno dol, po sredini jajčk. Pri Nejcu je vedno bilo vse skozi polulano, če sem slučajno pozabila lulčija dol obrnit. Ilatic, tale tvoja P ga tud seka! Ta primerjava z moškimi je čisto mimo, saj je velika razlika med njimi - oni načeloma ne lulajo v hlače. Kožica na lulčku - pri vsakem kopanju je potrebno potegnit čisto rahlo dol, sicer se zaraste. Jaz nisem najbolj tega prakticirala, ker me je bilo strah, pa mi je potem pri 1l rekla, da moram in pokazala, kako. Je rekla, da se že vidi, da ni tak, kot bi moralo biti, da se zarašča. In od takrat sem to delala, pa ni težav. Res pa je, da ga nihče niti pogledal še ni od takrat. Netlog, Facebook - zame vse skup eno sranje, odkrito povedano. FB ni dober za nič druga, kot da npr. najdem kakšno izgubljeno osebo, s katero bi rada spet vzpostavila stik, to pa je tud vse. Tisto pošiljanje objemčkov, pa vse sorte iger, pa kaj te vem, kaj še vse, sploh ne razumem bistva. A se kaj dobi za to, če pošlješ čim večim? Meni je to čisto mimo. Poleg tega se ful težko znajdem tam not in tudi ful časa mi jemlje. Itak sem že tu skoz v zaostanku, pa še na enem forumu vsakodnevno kakšno rečem, tak da imam ta dva čist dost. Moram vam povedat, da so voščilnice od imikimija že v rokah mojega dragega in pravi, da so super uspele. Tam so edino rekli, da mora biti .jpg datoteko ne bmp, kot so te avtomatsko in se je njihov tehnik ponudil, da to naredi sam za 0,77€. Pa sem se kar strinjala, ker sama ne znam, pa se za tak drobiž ni vredno učit. Vam povem, kakšne so, ko jih zvečer vidim sama. Grem pobarvanke barvat.
|