|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke '08 V. del
10.12.2008 16:25:10   
metuljcek321
Joj, rebeca, tebe so pa ornk razkurle kile oz. folk, k tko reagira ... nkol jim ni prav, a ne? Grrrrrr ... Mene so kr mal oci bolele, k si tolk preklinjalauser posted image  Watch your language, young ladyuser posted image  user posted image  user posted image  To jest skoz v razredu trobim, ce komu kaksna cvetka uide ... dio mio, se mi ze vracajo solske fraze ... aj, aj, aj ...

Almera, nice pic. Frizura je 1A.

DD, mah, tud ce ne zmagate - najlepse boste pa stoprocentno! Vse nove in krasne, ni da ni. Go, go, go, punce!

Majuska, user posted image  za fajn varstvo, jep!

populis, user posted image  za babji vecer. Si pa predstavljam, da clovek vsake tolk obmolkne - smo zdej cist v tehle baby zadevah in je vcasih prav tezko se kaj druzga se zment.

Aja, eden izmed glavnih razlogov, zakaj je meni Lost tko zlo fajn & gledljiv:
user posted image

user posted image

To je pred nekaj dnevi Josh snemal reklamo za Davidoff Cool Water. Ni slabo, ne?

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
   [Brisano sporočilo]
10.12.2008 16:29:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1477
10.12.2008 16:30:43   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Joj, rebeca, tebe so pa ornk razkurle kile oz. folk, k tko reagira ... nkol jim ni prav, a ne? Grrrrrr ... Mene so kr mal oci bolele, k si tolk preklinjalauser posted image  Watch your language, young ladyuser posted image  user posted image  user posted image  To jest skoz v razredu trobim, ce komu kaksna cvetka uide ... dio mio, se mi ze vracajo solske fraze ... aj, aj, aj ...

user posted image

user posted image

To je pred nekaj dnevi Josh snemal reklamo za Davidoff Cool Water. Ni slabo, ne?

fotke super, da druga še najbolj,

a veš metuljcek, da sem šla za nazaj rebeco brat, ker jaz nisem opazila kletvic, ma sej se hecaš, ne?

Neposredna povezava do sporočila: 1478
10.12.2008 16:31:10   
metuljcek321
Oh, drek, zdajle vidim, da odpade snemanje zaradi bolezni voditeljice Vesne. Skoda! Upam, da se cim prej pozdravi, in da zablestite v vsem svojem sijajuuser posted image

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1479
   [Brisano sporočilo]
10.12.2008 16:33:28   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1480
10.12.2008 16:35:11   
metuljcek321
Almera user posted image  - kavbojk ne more bit nikol prevec. Jaz jih obozujem. Jih imam 10 parov, pa se bi jih mela, sam se mi zdi zdejle mal brez veze, k sem v glavnem s tamauckom doma ... Ve imate izvrsten izgovor - snemanje.

Kje jih pa kupujes? Imas kaksno trgovino al pac isces in isces tolk casa, dokler ne najdes? Ma, ta stare so ti itak ful prevelike zdaj, a ne? In kul, da nosis tud krila. Jaz sem pa zanje bolj leva ... nekak storast se pocutim, pa ne vem, zakaj. K da pol ne znam hodit.

gluna3 ... ma, tista pi ... in tko naprej mi je padla v oci, pa zvezdice ... Pa ni panike. Brez zamere, rebeca, sam vidla sem in bleknla.

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1481
   [Brisano sporočilo]
10.12.2008 16:36:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ilatic)
  Neposredna povezava do sporočila: 1482
10.12.2008 16:37:04   
metuljcek321
[/quote] 
Samo dokaz več, da me bereš user posted image user posted image

[/quote]

Jep! Vedno!user posted image

(author unknown)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
   [Brisano sporočilo]
10.12.2008 16:40:01   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1484
10.12.2008 16:42:29   
Anonimen
rebeca jaz sem bla pa zihr, da je na mestu zvezdic piz... ali pič... user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil lunica24 -- 10.12.2008 16:43:04 >

Neposredna povezava do sporočila: 1485
   [Brisano sporočilo]
10.12.2008 16:44:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1486
10.12.2008 16:46:08   
Blacky30
Ojej, spet ostajam ful zadaj....Tejči je bogica, kar tečka nekaj, pa kašlja. Samo ni več tak hudo kot včeraj. Ji dajem vsakič, ko gre spat, paro pod posteljo in fiziološko ji špricam v nosek.

Lulčki - mora gleda dol, ne na stran, ne gor, ker bo lulanje ven prišlo. Vedno dol, po sredini jajčk.user posted image  Pri Nejcu je vedno bilo vse skozi polulano, če sem slučajno pozabila lulčija dol obrnit.
Ilatic, tale tvoja P ga tud seka!user posted image  Ta primerjava z moškimi je čisto mimo, saj je velika razlika med njimi - oni načeloma ne lulajo v hlače.

Kožica na lulčku - pri vsakem kopanju je potrebno potegnit čisto rahlo dol, sicer se zaraste. Jaz nisem najbolj tega prakticirala, ker me je bilo strah, pa mi je potem pri 1l rekla, da moram in pokazala, kako. Je rekla, da se že vidi, da ni tak, kot bi moralo biti, da se zarašča. In od takrat sem to delala, pa ni težav. Res pa je, da ga nihče niti pogledal še ni od takrat.user posted image

Netlog, Facebook - zame vse skup eno sranje, odkrito povedano. FB ni dober za nič druga, kot da npr. najdem kakšno izgubljeno osebo, s katero bi rada spet vzpostavila stik, to pa je tud vse. Tisto pošiljanje objemčkov, pa vse sorte iger, pa kaj te vem, kaj še vse, sploh ne razumem bistva. A se kaj dobi za to, če pošlješ čim večim? Meni je to čisto mimo. Poleg tega se ful težko znajdem tam not in tudi ful časa mi jemlje. Itak sem že tu skoz v zaostanku, pa še na enem forumu vsakodnevno kakšno rečem, tak da imam ta dva čist dost.

Moram vam povedat, da so voščilnice od imikimija že v rokah mojega dragega in pravi, da so super uspele. Tam so edino rekli, da mora biti .jpg datoteko ne bmp, kot so te avtomatsko in se je njihov tehnik ponudil, da to naredi sam za 0,77€. Pa sem se kar strinjala, ker sama ne znam, pa se za tak drobiž ni vredno učit.user posted image  Vam povem, kakšne so, ko jih zvečer vidim sama.

Grem pobarvanke barvat.user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
   [Brisano sporočilo]
10.12.2008 16:46:30   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1488
   [Brisano sporočilo]
10.12.2008 16:48:01   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1489
10.12.2008 16:49:20   
Anonimen
Tam so edino rekli, da mora biti .jpg datoteko ne bmp, kot so te avtomatsko in se je njihov tehnik ponudil, da to naredi sam za 0,77€. Pa sem se kar strinjala, ker sama ne znam, pa se za tak drobiž ni vredno učit. Vam povem, kakšne so, ko jih zvečer vidim sama.

ojoj... eden je bil nategnjen... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1490
   [Brisano sporočilo]
10.12.2008 16:51:46   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1491
   [Brisano sporočilo]
10.12.2008 16:57:08   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1492
   [Brisano sporočilo]
10.12.2008 16:58:03   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1493
10.12.2008 17:00:53   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24

Tam so edino rekli, da mora biti .jpg datoteko ne bmp, kot so te avtomatsko in se je njihov tehnik ponudil, da to naredi sam za 0,77€. Pa sem se kar strinjala, ker sama ne znam, pa se za tak drobiž ni vredno učit. Vam povem, kakšne so, ko jih zvečer vidim sama.

ojoj... eden je bil nategnjen... user posted image

Zakaj? Če pa res ne znam spremenit oz. sem že znala,pa več ne znam. Pa ni šans, da grem iz MB s CD-jem nazaj domov 30 km, da jim to spremenim in spet peljem CD nazaj. Ne!! Že tak al tak težko kam sploh pridem, ko moža nikol ni doma.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
   [Brisano sporočilo]
10.12.2008 17:01:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1495
   [Brisano sporočilo]
10.12.2008 17:06:42   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1496
10.12.2008 17:07:56   
glugluglu
meni so kikle tudi fajn, lažje jih najdem kot hlače, v nosečnosti sem si pa mogla kupit samostoječe vzorčaste ali mrežaste nogavice, ker nosečniških takih najlonk nisem nikjer našla, mi je v eni trgovini (v Hali A) rekla, da sploh ne obstajajo, ma ja, to nisem glih verjela, samo ni se jim dalo malo pobrskat.

ni za vsakega:
****, da vidim, če bo zvezdice res avtomatsko naredil, mi jih zadnjič ni jebu pet posto

Neposredna povezava do sporočila: 1497
10.12.2008 17:08:22   
metuljcek321
rebeca, tud jest sem bla prepricana, da je za tistimi zvezdicami nekaj precej bolj konkretnegauser posted image  user posted image  user posted image  OK, dost zdej s tem!

hd, kaksna barva ti je ratala? In kaksno si hotla? Daj slikco, pa bomo presodile, ce je res tolk mim.

lulcki, kozice, ... - joj, prav grozljivo se slisijo tele zgodbice. In res so nasprotujoca si mnenja, kaj narest ... vlect, ne vlect, naravnat, okol obrnit, bla bla bla. Kdo bi vedel?!?!

Almera - Urko je tud meni super - mam tud sama kavbojke (in tud se zametke) od njih ---- sam tiste stevilke pogledas, pokombiniras, da ti gre dobro na rit, stegna, da je dolzina prava in je to to. Skoc tja, mogoce so zdaj prednovoletni popusti. Pa potem porocaj, kje si jih nabavla, me zanima! Dobr soping torej cez vikend. Pa cestitke - fajn idejica!

Blacky, daj kaksno slikico sestitkice pol gor. Jest sem naso glih mal prej pripopala, ne vem, ce si ze vidla --- meni se zelo dopade, je v redu ratalo.

Ajd, letim zdej nazaj v realnost ---- kuhat kosilo/vecerjo. Pri nas bojo danes ribe, krompir v kosih in zelena solatka. Yummy, yummy, yummyuser posted image  Bom sama jedla, ker ma moj vaje do 7-ih in pride sele pol damuser posted image  (prevod: potem domovuser posted image  user posted image  user posted image )

Pa, pa, in ne prevec naklofat!

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1498
10.12.2008 17:08:52   
glugluglu
pa res, samo "jebu" je pa ostalo,

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
10.12.2008 17:09:34   
Maya80
Blacky-danes  smo bili pri P in smo dobili drugo pikico
Sven:7420kg in 67cm
Hvala res si pridna da tako lepo vodiš vse evidence  user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Maya80 -- 10.12.2008 17:10:07 >

Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?