|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke '08 V. del
10.12.2008 14:12:39   
neboglasnica
Aja, pozabila sem napisati zakaj imam pa jaz tremo: same suhice bodo tekmovale poleg mene. Trlice, pa jaz, hruška debeluška. Napačen nick sme si izbrala. Pa še kamera doda nekaj kg... upam, da imate dovolj velik ekran, da me ujamete noter?

Zdaj pa šibam po Saro, mali bo spal, upam, potem pa očala porihtat: mi jih je včeraj Staš povlekel dol in seveda moje preobčutljive oke prec zatečejo, boli.. brez veze...

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
   [Brisano sporočilo]
10.12.2008 14:28:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu karamela6)
  Neposredna povezava do sporočila: 1427
   [Brisano sporočilo]
10.12.2008 14:34:32   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1428
10.12.2008 14:39:23   
Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: lunica24

lex, daj pošlji mi prosim ime in priimek za fejsbuk na ZS. :))

še meni, pliz. Lahko še katera druga, če hoče user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
10.12.2008 14:41:27   
Majuska
Metuljček, bravo za tako imenitno varuško user posted image   naš Aleksander je bil zadnjič pri babici tudi priden, menda je kmalu bo najine odhodu zaspal, jima kasneje delal družbo pri kosilu, ko sva se vrnila, se je pa ravno zbudil user posted image

Se moram pa pohvalit, da sva se z malim prej igrala in zabavala, se mi je pa prvič naglas nasmejal!! user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
   [Brisano sporočilo]
10.12.2008 14:48:11   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1431
10.12.2008 14:48:57   
Blacky30
Dzanika, kaj ti si Janu kar vsak dan dala neko drugo gh? Ker se mi zdi, da sta komaj dobila dovoljenje, pa sta že toliko različnega poskusila. Meni je rekla, da mora 3 dni zaporedoma enako jest, da vem, od česa se pojavi morebitna alergija. Ti ne delaš tak? Jaz ji nisem še nič dala, samo jabolčni sok, pa tega ne mara. Zdaj, ko je prehlajena, je ne bom morila še z gh.

Glu3, sem ti že enkrat rekla, pa še enkrat ti bom, ker takrat menda nisi prebrala.user posted image  Zakaj si ne daš enega avatarja gor? Tak pusto izgledaš, res. Prameni bi ti prav prišli.user posted image
Aja, temu, ko praviš, da si že videla, se reče "de ja vu" oz. "že videno". Pravijo, da bi naj to bili odlomki iz prejšnjih življenj, ko si morda bila v podobni situaciji.
Jaz pa imam "predvidenja" al kak bi temu rekla.user posted image  Sredi ulice vidim eno osebo na daleč, pa sem prepričana, da je to meni znana oseba iz otroških let ali iz šole, karkoli, skratka, takšna, ki je že dolgo nisem videla in ko pride blizu, vidim, da ni prava. Ampak točno to osebo potem dejansko srečam v naslednjih dneh. Pa čeprav je prej nisem videla 10 let npr.
Pa tudi neko situacijo si zamislim, kaj, če bo se zdaj to zgodilo in bo nekdo naredil tak in tak, in točno to naredijo potem. Pa me kar strese. Sem si že včasih mislila, da bi vnaprej povedala, kaj slutim, pa mi je nerodno, da me ne bi imeli za noro, potem pa nimam dokazov, ko se res zgodi.

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
10.12.2008 14:51:57   
sončika84
sam na hitrco,da vas pozdravim. kako ste kaj? vidim,da ste pridne-že na 5.delu. user posted image user posted image user posted image jaz ne bom šla brat nazaj,se mi ne da,niti nimam časa. kaj novega? pri nas je vse po starem,matija je zdrav,skozi se prevrača iz hrbta na trebuh in kontra. in ful ene pozornosti rabi zadnje čase,tako da komaj da kaj skuham in pospravim. čaka me groa perila za likat-to bo danes akcija. pa še za faks se morm začet učit-imam drugi teden izpit in seminarski dve.
upam,da ste vse zdrave,prav tako pa da so tut vaši sončki. Kako je Živa od Mojceke?
zdaj pa grem liak,je matija ravno zaspal. bodite v cvetju,čeprav je zima. user posted image čao

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
   [Brisano sporočilo]
10.12.2008 14:58:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sončika84)
  Neposredna povezava do sporočila: 1434
10.12.2008 15:01:20   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Sem ugotovila, da je najbolje če mali ponoči kar na balkonu spi - spi že 2 uri brez problema

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1435
10.12.2008 15:02:52   
metuljcek321
24julij - jaz sem ustvarila nekaj razglednic na imikimi-ju, a se nekako nisem in nisem mogla odlocit, katero bi potem izbrala, pa sem odsurfala na net, in nasla tale okvircek, ki mi je ful padel v oci. Pojdi na Google-slike, vkucaj notri Xmas photo frame in tam se ti bojo odprli taksni fletni okvircki, ki si jih potem shranis & jih obdelujes. Pazi le, da bo dovolj velika resolucija, da potem ne pride zrnasto/grahasto. Okvir, ki sem ga zbrala, je prvi v drugi vrstici.

Evo, se link, ce se ti ne bo dal brskljat:
http://images.google.si/images?hl=sl&q=xmas%20photo%20frame&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wi

DD ... uf, bejbike, ze zdaj stiskam pesti. Itak, da bo slo!!!! Ker bomo cist vse julijske cveke drzale pesti za vas. HURAuser posted image  user posted image  user posted image  In neboglasnica, kva ga to biksas, pa se neki obremenjujes - dzizs. Taksna, k si, si najlepsa. Pika, stop z nekimi obtozevanji, a prav?

deja vu (to se tudi meni tu in tam zgodi, ko se mi v dolocenem trenutju zazdi, da je tocno tako ze enkrat bilo - vsi ljudje enako postavljeni, enaka atmosfera, vse, vse, vse ... prav srhljivo)

lunica, kar srh me spreletava ob tvojih videnjih, lucidnih sanjah in podobnih storijah. Mamma mima, saj se mi kar kolencka sibijo in tresejo.

Blacky, tole, kar imas ti, pa tud ni kar tako. In v anglescini je tko simpaticen izraz za to: "flashforward" ... sestavljeno po istem principu kot bolj znana beseda "flashback." (Tale flashforward sem prvic vidla v nanizanki Lost, k so enkrat pokazali v prihodnost - kaj bo z liki cez nekaj let ... noro, noro, noro!). Anyway, a mas tud kaksne obcutke o tem, kaj se bo julijkam dogajalo v prihodnosti? (Ce ja, sam take dobre reci malo namigniuser posted image )

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
10.12.2008 15:06:18   
sončika84
http://24ur.com/novice/slovenija/nevarni-slincek.html

ne vem,a ste že vidle ali ne,vsekakor pa je bolje dvakat kot nobenkrat. :)

Neposredna povezava do sporočila: 1437
   [Brisano sporočilo]
10.12.2008 15:11:19   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1438
   [Brisano sporočilo]
10.12.2008 15:13:40   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1439
   [Brisano sporočilo]
10.12.2008 15:13:46   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1440
   [Brisano sporočilo]
10.12.2008 15:13:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ilatic)
  Neposredna povezava do sporočila: 1441
   [Brisano sporočilo]
10.12.2008 15:14:12   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1442
   [Brisano sporočilo]
10.12.2008 15:15:40   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1443
   [Brisano sporočilo]
10.12.2008 15:18:23   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1444
   [Brisano sporočilo]
10.12.2008 15:19:52   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1445
   [Brisano sporočilo]
10.12.2008 15:20:16   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1446
   [Brisano sporočilo]
10.12.2008 15:22:12   
Brisani uporabnik

(odgovor članu karamela6)
  Neposredna povezava do sporočila: 1447
10.12.2008 15:27:45   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

IZVIRNO SPOROČILO: karamela6

dej mi nej ena pove, kaj naj spacam za kosilo...jst preprosto nimam več idej .... moj zmer prav, če ga vprašam: kr neki nared ... Jooooo, sej bi kr neki, sam kaaaaaaaaj!?!?

Danes bo pri nas rižota (z zelenjavo in puranom), če mi uspe skuhat... user posted image

pri nas tut verjetno user posted image   no, se je odločam, rižota ali puran v smetanovi omaki in široki rezanci ...

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1448
   [Brisano sporočilo]
10.12.2008 15:29:38   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1449
10.12.2008 15:30:21   
liju
Blecky: si dobila ZS?user posted image  So vse premrdali, pa ne vem če je okuser posted image  Pa daj mi povej še za lepilo za puzzle, si spregledala?user posted image  Aja, daj slikaj kakšne imaš kaj ti motive puzzlov, prosimuser posted image user posted image

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?