Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 10.12.2008 11:38:26
|
|
|
|
ilatic
|
HD mi ne odgovori na sms, me skrbi. nč več
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.12.2008 11:40:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 10.12.2008 11:42:22
|
|
|
|
Anonimen
|
evo jaz pa dobila informacijo, da je knjiga stiskana, je na vezavi in da majo obljubljeno naslednji teden. hvala bogu. da se bojo le držal obljube v vezavi in da pride vsaj do 18.12. en dan polno dela, da vse naštimam, barvice, liste, kuverte notri, posvetila in zavijanje v folijo, razpošljem in 5-7 dni pred božičem bi mogli vsi met v rokah! zdej pa sam držim pesti, da obljuba še kej velja!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.12.2008 11:52:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.12.2008 11:52:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.12.2008 11:53:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 10.12.2008 11:54:58
|
|
|
|
karamela6
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24 evo jaz pa dobila informacijo, da je knjiga stiskana, je na vezavi in da majo obljubljeno naslednji teden. hvala bogu. da se bojo le držal obljube v vezavi in da pride vsaj do 18.12. en dan polno dela, da vse naštimam, barvice, liste, kuverte notri, posvetila in zavijanje v folijo, razpošljem in 5-7 dni pred božičem bi mogli vsi met v rokah! zdej pa sam držim pesti, da obljuba še kej velja! Jaz sem lahko tazadnja, sploh ni panike. Zaradi mene lahko tudi po novem letu, če boš imela tako hudo gužvo. Ne sikiriki ....
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.12.2008 11:55:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 10.12.2008 11:55:55
|
|
|
|
Inigo
|
IZVIRNO SPOROČILO: flower IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 IZVIRNO SPOROČILO: Inigo levinja - nam so pa rekli naj kupim aptamil HA1, za primer, če bi mogla dodat flaško. in mu zj tu in tam zvečer nardim riževo kašico s tem mlekom in ne dobi nobenih reakcij več. pa poje ga tudi normalno. brez problema! cena je pa okol 12€, se mi zdi... flaške - mi mamo flaše od MAM. in majo posebej cuclje za kašice in gre super skos. ni blo nikol nič zamašeno. kako mleko je to? To mleko ni primerno za alergike, saj vsebuje mlečne sledi. http://www.ringaraja.net/forum/HIPP_HA/m_3457181/tm.htm e, saj vsebuje mlečne sledi. zanimivo! meni je P predlagala to. in kadar ga uporabim, ni nikjer nobenih pikic in nič. pa tut na škatli piše, da je primerna za alergike
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.12.2008 11:55:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 10.12.2008 11:57:33
|
|
|
|
karamela6
|
dej mi nej ena pove, kaj naj spacam za kosilo...jst preprosto nimam več idej .... moj zmer prav, če ga vprašam: kr neki nared ... Jooooo, sej bi kr neki, sam kaaaaaaaaj!?!?
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 10.12.2008 11:57:55
|
|
|
|
ilatic
|
Tarik je danes lačen k nekaj. Na 2uri in pol mi je!! Ne vem kaj mu je. Zjutaj je jdeu 180 ml ob 6h, pol je bila panika že ob pol devetih, spet je pojedu 180ml, zdaj pa je spet že ob pol dvanajstih bil cirkus. Sem me dala pol frutka (brokoli, pire), pa je 15 min bil ok pa spet panika in sem mu dala zdej še 180 ml mleka in spet vse pojedu. Tudi poliva mi ne več. Ker prej če je bil višek je full polival. Pa kaj je to??? Kdaj boste šle tiste k flaškate na mleko 2?? A lahko pred 6. mesecem začnem z 2?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.12.2008 11:58:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 10.12.2008 11:59:16
|
|
|
|
ilatic
|
ZVIRNO SPOROČILO: lunica24 evo jaz pa dobila informacijo, da je knjiga stiskana, je na vezavi in da majo obljubljeno naslednji teden. hvala bogu. da se bojo le držal obljube v vezavi in da pride vsaj do 18.12. en dan polno dela, da vse naštimam, barvice, liste, kuverte notri, posvetila in zavijanje v folijo, razpošljem in 5-7 dni pred božičem bi mogli vsi met v rokah! zdej pa sam držim pesti, da obljuba še kej velja! Jaz sem lahko tazadnja, sploh ni panike. Zaradi mene lahko tudi po novem letu, če boš imela tako hudo gužvo. Ne sikiriki .... Za kakšno knjigico se pa gre?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.12.2008 12:00:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.12.2008 12:00:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 10.12.2008 12:00:54
|
|
|
|
Inigo
|
ilatic - pr nas je skos na 2,5 ure... včasih še prej!
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 10.12.2008 12:01:15
|
|
|
|
ilatic
|
dej mi nej ena pove, kaj naj spacam za kosilo...jst preprosto nimam več idej .... moj zmer prav, če ga vprašam: kr neki nared ... Jooooo, sej bi kr neki, sam kaaaaaaaaj!?!? Pr nam je isti odgovor!! GRRRRR Pol mu pa ni všeč kr naredim!!!! Danes bo zelje, krompir, pečenica. Zelja mož in ta mala ne marata, pečenice ta mala ne mara... pol se pa pejt! se sploh ne sekiram!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.12.2008 12:01:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 10.12.2008 12:02:17
|
|
|
|
karamela6
|
Ilatic, se vidi, da nas premalo bereš! Ti ti ti! Lunica je napisala knjigico za otročke. Podrobnosti imaš na linku pod njenimi posti.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.12.2008 12:03:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 10.12.2008 12:03:14
|
|
|
|
Netta
|
tele alergije, o katerem stalno teče beseda so pa res krneki..pa tako mleko, pa ono ne, pa ta je ok, pa oni ni .... uf kar naj mi dela štalo ponoči, da je le zdrava. lunica - super za knigico... karamela - jaz sm nardila riževo solato (tuna, kuhan korenček, grah, koruza - olivno olje); družinski dvoboj: tiste, ki greste: kako se boste imenovale po TV; s svojimi pravimi imeni ali z nickom? da vas bomo poznale a potem zgornjih trojk še noben nima...pa a ni to čudn, da bi ji ta dva začela rastit najprej??
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.12.2008 12:03:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 10.12.2008 12:03:38
|
|
|
|
karamela6
|
IZVIRNO SPOROČILO: ilatic dej mi nej ena pove, kaj naj spacam za kosilo...jst preprosto nimam več idej .... moj zmer prav, če ga vprašam: kr neki nared ... Jooooo, sej bi kr neki, sam kaaaaaaaaj!?!? Pr nam je isti odgovor!! GRRRRR Pol mu pa ni všeč kr naredim!!!! Danes bo zelje, krompir, pečenica. Zelja mož in ta mala ne marata, pečenice ta mala ne mara... pol se pa pejt! se sploh ne sekiram! haha, jst se isto več ne sekiram, sploh, ko reče: kr neki. Mu pol zmer rečem: ja, sej sm nardila kr neki. ZDej pa jej!
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 10.12.2008 12:04:49
|
|
|
|
Inigo
|
IZVIRNO SPOROČILO: flower IZVIRNO SPOROČILO: Inigo IZVIRNO SPOROČILO: flower IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 IZVIRNO SPOROČILO: Inigo levinja - nam so pa rekli naj kupim aptamil HA1, za primer, če bi mogla dodat flaško. in mu zj tu in tam zvečer nardim riževo kašico s tem mlekom in ne dobi nobenih reakcij več. pa poje ga tudi normalno. brez problema! cena je pa okol 12€, se mi zdi... flaške - mi mamo flaše od MAM. in majo posebej cuclje za kašice in gre super skos. ni blo nikol nič zamašeno. kako mleko je to? To mleko ni primerno za alergike, saj vsebuje mlečne sledi. http://www.ringaraja.net/forum/HIPP_HA/m_3457181/tm.htm e, saj vsebuje mlečne sledi. zanimivo! meni je P predlagala to. in kadar ga uporabim, ni nikjer nobenih pikic in nič. pa tut na škatli piše, da je primerna za alergike če hočeš lahko vprašam alergologinjo, imamo naslednji teden. ja! prosim, prosim! kr vprašanje, kdaj bomo mi naročeni...
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?