![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 10.12.2008 11:02:13
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey kje ste? ko mam jaz po stoletih čas pa ni nobene za čvek evo mene
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 10.12.2008 11:03:16
|
|
|
|
Februarka08
|
Janey, super za spanje Evo, jaz sem tud tu če mi bo tamala pustila
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 10.12.2008 11:05:40
|
|
|
|
dolenjka
|
Misar, sej vem, da vsaka nima "posledic", so pa seveda možne, tako kot pri moških, zato jaz osebno mislim, da je bolje, da se tega loti moški, ker ima v 99% še vedno možnost, da se mu "odveže", pa verjetno hormoni v moškem telesu ne nagajajo toliko, kot lahko pri ženskah
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 10.12.2008 11:08:45
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Misar, sej vem, da vsaka nima "posledic", so pa seveda možne, tako kot pri moških, zato jaz osebno mislim, da je bolje, da se tega loti moški, ker ima v 99% še vedno možnost, da se mu "odveže", pa verjetno hormoni v moškem telesu ne nagajajo toliko, kot lahko pri ženskah ja, jaz tud tko mislim... čeprav ne vem kako bi blo to v najinem primeru k ni glih zainteresiran jaz pa tud ne smem po njegovem nič jemat nekaj bo treba ukrenit... kasneje seveda, zdaj še ne
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 10.12.2008 11:09:15
|
|
|
|
dolenjka
|
Aja Janey, za spanje, pa ne glede na to, kaj je temu botrovalo Evo, boš še taščico vzljubila
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 10.12.2008 11:10:02
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Misar, sej vem, da vsaka nima "posledic", so pa seveda možne, tako kot pri moških, zato jaz osebno mislim, da je bolje, da se tega loti moški, ker ima v 99% še vedno možnost, da se mu "odveže", pa verjetno hormoni v moškem telesu ne nagajajo toliko, kot lahko pri ženskah ja, jaz tud tko mislim... čeprav ne vem kako bi blo to v najinem primeru k ni glih zainteresiran jaz pa tud ne smem po njegovem nič jemat nekaj bo treba ukrenit... kasneje seveda, zdaj še ne itak, seksat pa met, da ne bo Larisa edinka
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 10.12.2008 11:11:11
|
|
|
|
Janey
|
dolenjka jaz bom mela taščo zelo rada ko se spokamo od tu sej ona je super ženska, če prideš k njej na obisk in veš da boš čez2 ure skidal domov, tak je pač taka kot je....jaz ne morem z njo živet, še moj ne more z njo živet
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 10.12.2008 11:11:16
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Misar, sej vem, da vsaka nima "posledic", so pa seveda možne, tako kot pri moških, zato jaz osebno mislim, da je bolje, da se tega loti moški, ker ima v 99% še vedno možnost, da se mu "odveže", pa verjetno hormoni v moškem telesu ne nagajajo toliko, kot lahko pri ženskah ja, jaz tud tko mislim... čeprav ne vem kako bi blo to v najinem primeru k ni glih zainteresiran jaz pa tud ne smem po njegovem nič jemat nekaj bo treba ukrenit... kasneje seveda, zdaj še ne itak, seksat pa met, da ne bo Larisa edinka tud to še pride
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 10.12.2008 11:11:20
|
|
|
|
misar
|
janey...važno, da tamali spi...nič važno kaj nuca čeprav jaz res v neke čirule čarule ne verjamem dolenjka...se povsem strinjam s tabo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 10.12.2008 11:11:33
|
|
|
|
vrtnica76
|
Dan! Jaz sem tud tuki,pa se je Janez lih kar zbudil .Zdej morva pa v štaculo letet,ker je naša kužika čist brez hrane in je božica full lačna.Danes greva v varstvo,sam pol po kosilu.Jaz sem bla pa pridna in sem že možeku kosilo skuhala.Danes bo jedel segedin-men pa nč ne paše .Sem čist brez okusa in sploh ne vem,če sem dobr skuhala.Prej sem se pa koreografijo učila za nastop,pa mi sploh ne gre...se mi full pozna,da sem eno leto ven spustila,ker določenih gibov ne štekam .Me trebušne mišice ne ubogajo .Mal sem tut sama kriva,ker nisem po porodu nič vadila tistih vaj,zdej je pa vse ohlapno.No ja,pa nekej bo že.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 10.12.2008 11:11:53
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Misar, sej vem, da vsaka nima "posledic", so pa seveda možne, tako kot pri moških, zato jaz osebno mislim, da je bolje, da se tega loti moški, ker ima v 99% še vedno možnost, da se mu "odveže", pa verjetno hormoni v moškem telesu ne nagajajo toliko, kot lahko pri ženskah ja, jaz tud tko mislim... čeprav ne vem kako bi blo to v najinem primeru k ni glih zainteresiran jaz pa tud ne smem po njegovem nič jemat nekaj bo treba ukrenit... kasneje seveda, zdaj še ne itak, seksat pa met, da ne bo Larisa edinka valda larisa pa res rabi še enga bratca al pa sestrico...da bo lahko norela z njim/njo
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 10.12.2008 11:12:51
|
|
|
|
Janey
|
hvala miklavž da si mojemu prinesel eno vrečo spanja zdaj spi že kako uro....ma sem čist presenečena
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 10.12.2008 11:13:32
|
|
|
|
dolenjka
|
Ja Janey, Jakec tudi
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 10.12.2008 11:14:59
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey hvala miklavž da si mojemu prinesel eno vrečo spanja zdaj spi že kako uro....ma sem čist presenečena a ima kamen pri sebi?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 10.12.2008 11:24:43
|
|
|
|
ELMA
|
Živjo... Naša Elma je kr čez noč pametna ratala , že četrta noč v kosu prespana Janey so se Elma in Jakec zmenili da nas končno pustijo da se naspimo lillchy
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 10.12.2008 11:29:03
|
|
|
|
Bajsa
|
Moja madam ma pa dones 10 mesecev , no takle cajt pred 10 meseci, so se začel ta močni popadki Janey in Elma za spanje!!! Zadnji čas, res privoščim vsem mamicam, da se končno tud one naspijo!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 10.12.2008 11:30:45
|
|
|
|
Bajsa
|
Popoldan grem v Ikeo, a kera kej rabi? Sicer pol lep cajt traja da dostavim, ampak če bo kera res kej nujno rabla, lohk tud k men iskat pride .
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 10.12.2008 11:31:16
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: vrtnica76 Dan! Jaz sem tud tuki,pa se je Janez lih kar zbudil .Zdej morva pa v štaculo letet,ker je naša kužika čist brez hrane in je božica full lačna.Danes greva v varstvo,sam pol po kosilu.Jaz sem bla pa pridna in sem že možeku kosilo skuhala.Danes bo jedel segedin-men pa nč ne paše .Sem čist brez okusa in sploh ne vem,če sem dobr skuhala.Prej sem se pa koreografijo učila za nastop,pa mi sploh ne gre...se mi full pozna,da sem eno leto ven spustila,ker določenih gibov ne štekam .Me trebušne mišice ne ubogajo .Mal sem tut sama kriva,ker nisem po porodu nič vadila tistih vaj,zdej je pa vse ohlapno.No ja,pa nekej bo že. Jaz tudi nič nisem vadila po porodu , sem mislila da to nič ne nuca zdej pa vidim da sem se zelo motila Bo boljše če spet zanosimo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 10.12.2008 11:31:58
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa Popoldan grem v Ikeo, a kera kej rabi? Sicer pol lep cajt traja da dostavim, ampak če bo kera res kej nujno rabla, lohk tud k men iskat pride . hm, razmišljam o 1 antilopi, sam moram Stipeta vprašat, če nima on v planu malo v Celovec zavit, ker jaz bi
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 10.12.2008 11:32:44
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA IZVIRNO SPOROČILO: vrtnica76 Dan! Jaz sem tud tuki,pa se je Janez lih kar zbudil .Zdej morva pa v štaculo letet,ker je naša kužika čist brez hrane in je božica full lačna.Danes greva v varstvo,sam pol po kosilu.Jaz sem bla pa pridna in sem že možeku kosilo skuhala.Danes bo jedel segedin-men pa nč ne paše .Sem čist brez okusa in sploh ne vem,če sem dobr skuhala.Prej sem se pa koreografijo učila za nastop,pa mi sploh ne gre...se mi full pozna,da sem eno leto ven spustila,ker določenih gibov ne štekam .Me trebušne mišice ne ubogajo .Mal sem tut sama kriva,ker nisem po porodu nič vadila tistih vaj,zdej je pa vse ohlapno.No ja,pa nekej bo že. Jaz tudi nič nisem vadila po porodu , sem mislila da to nič ne nuca zdej pa vidim da sem se zelo motila Bo boljše če spet zanosimo Ja Elma, kar v ekšn
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 10.12.2008 11:34:46
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa Moja madam ma pa dones 10 mesecev , no takle cajt pred 10 meseci, so se začel ta močni popadki Janey in Elma za spanje!!! Zadnji čas, res privoščim vsem mamicam, da se končno tud one naspijo! ZALA vsa najboljše za 10 mesecov
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 10.12.2008 11:35:25
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa Moja madam ma pa dones 10 mesecev , no takle cajt pred 10 meseci, so se začel ta močni popadki Janey in Elma za spanje!!! Zadnji čas, res privoščim vsem mamicam, da se končno tud one naspijo! ZALA vsa najboljše za 10 mesecov se podpišemmmmm
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 10.12.2008 11:36:30
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ELMA IZVIRNO SPOROČILO: vrtnica76 Dan! Jaz sem tud tuki,pa se je Janez lih kar zbudil .Zdej morva pa v štaculo letet,ker je naša kužika čist brez hrane in je božica full lačna.Danes greva v varstvo,sam pol po kosilu.Jaz sem bla pa pridna in sem že možeku kosilo skuhala.Danes bo jedel segedin-men pa nč ne paše .Sem čist brez okusa in sploh ne vem,če sem dobr skuhala.Prej sem se pa koreografijo učila za nastop,pa mi sploh ne gre...se mi full pozna,da sem eno leto ven spustila,ker določenih gibov ne štekam .Me trebušne mišice ne ubogajo .Mal sem tut sama kriva,ker nisem po porodu nič vadila tistih vaj,zdej je pa vse ohlapno.No ja,pa nekej bo že. Jaz tudi nič nisem vadila po porodu , sem mislila da to nič ne nuca zdej pa vidim da sem se zelo motila Bo boljše če spet zanosimo Ja Elma, kar v ekšn Da draga ...lepo bi blo če bi mož biu ZA
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 10.12.2008 11:36:40
|
|
|
|
Bajsa
|
Hvala!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 10.12.2008 11:42:36
|
|
|
|
ELMA
|
Šele zdej sem opazila da nas Majčice prehitevajo , kaj se znami dogaja , oziroma kaj se z njimi dogaja
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.