Naty*
|
Jutro! Naša noč je bla prav super v primerjavi z zadnjima dvema ! Jedel je ob pol dveh in pol petih, pol sva pa spala do 7.10. Life is great!!!!! Aja pa nosek je zaenkrat čist dober, upam, da se ne bo dons kej poslabšalo. Ne bova šla še nič ven, da se čist pozdravi. ss hvala za kofetek. A Manca pa ob petih spet auf? Bi vaju dons midva kmal prehitela, ker je bil Žan ob 4.30 čist buden in bi se on pogovarjal . Ampak mami se ni dala in sem ga stiskala k seb pa mu pela uspavanko, tko da sva spala do neverjetnih 7.10 ! edina a je blo luštn včeri???? Estrella včeri mi je jure tamauga prinesu, sm ga hotla prijet, mi je telefon dol padel in pol sploh ne vem, če si slišala, ko sm ti rekla, da si mi dol padla . Sory nism misla tolk na hitro prekinit . IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Naty* A pregled pri 7-ih mesecih mate vsi??? Pri nas je šele pri devetih naslednji... Pri 6m smo imele vse, naslednji pa je pri 9m. Mogoče se je kateri zamaknilo zaradi zdravja ali pa P. Pregledi pri P so uradno:pri1m,2m,3m,4.5m,6m,9m,12m,18m in potem še sistematski pregledi pri 3letih+psiholog, 5letih in pred vstopom v šolo, potem pa na dve leti. Zamiki so zaradi dopustov ali bolezni Tisti pri 2 mesecih ni nujen - je bolj za tiste, ki rabijo kontrolo teže. Hvala obema , sej to vem ja, ampak me je Taula mal zmedla s pregledom pri sedmih, pa sm misla, da kej ne vem . IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* dobra je, vidim da ma tvoja tud predolge noge, naš ko se še ni znal poganjat jih je vleku za sabo, sem že misla da je hojca premajhna. O Estrella vidim, da mate tud pikolo . jana sej višina se da pa štelat, če daš na najvišje je res zelo visoko (sej verjetno že veš ane ). IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* LARI (Katy 82) KAJI (Mixi) GAJI (kanka) in MATEVŽU (mavo) VSE NAJ NAJ ZA 7 MESECEV!!!!!!!!!!!