|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!!
10.12.2008 9:30:19   
mya26
estrella: Probaj sirup Diethon od medexa. mi ga imamo in se mi  zdi da kar fajn pomaga. pri nas ga imajo v trgovini.

(odgovor članu mya26)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
10.12.2008 9:30:31   
barbaw
Jaz sem dala Majo spat, pa upam, da bo hitro zaspala, da se naspi do 10.30, da lahko potem greve na kafe.
Jaz pa se moram oblečt, ker v trenirki pa tudi ne grem. user posted image  Že tako nisem za nikamor, ampak tole bi bilo pa prehudo. user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
10.12.2008 9:30:36   
hijenca
user posted image  GAJI, LARI, KAJI IN MATEVŽU ZA 7 MESECEV.

In atijev izgovor, zakaj ni poklical včeraj, " nisem mogo, ker sem spal kot drva". Bla. bla bla.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
10.12.2008 9:31:22   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

In atijev izgovor, zakaj ni poklical včeraj, " nisem mogo, ker sem spal kot drva". Bla. bla bla.

Saj si vedela kaj bo rekel. user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
10.12.2008 9:33:26   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw
ampak zdaj enostavno odložim in preklinjam sama pri sebi.

Saj tudi jaz večinoma tako naredim, ampak zaenkrat se je 3x zgodilo, da je bilo "tu mač"... Pri meni je torej metanje telefona rezervirano za res skrajne situacije user posted image  Žal je bila včeraj ena izmed njih.

Bom pa tudi jaz danes kofetkala user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
10.12.2008 9:34:05   
Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: tilči

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Dobro jutro!

SS...hvala za kavo in user posted image  za Mančino spanje

Estrella...user posted image user posted image upam,da te bo Alja vsaj čez dan počastila s spancem in mirnim hranjenjem

Barbaw....mi gremo pa čez pol ure v vrtec.Se še malo grejemouser posted image

user posted image  je tudi včeraj zaspal pri nogometu.Jaz sem šla v spalnico, pride za mano in pravi,da se ga v dnevni pozabila.Danes je pa drva žagal Tilenuser posted image

Hvala tilči za lepe želje. Jaz tud upam, da lepo pregurava do 16huser posted image

Kako pa kaj tvoja frkolina??

Tilen je priden, lepo napreduje, samo da je sit, suh, naspan, pa se sam zamoti in igra.Nejca je pa treba zaposlit,da ni siten. Potem, ko ga oddam v vrtec, grem vodene barve kupit, da bova popoldne štampiljke delala pa malo barvala.Včeraj sem eno škatlo z igračami dol privlekla, je bil cel dan miruser posted image
Mu je tašča rekla, da če bo priden, da bo njen prijatelj mu prinesel kakšno igračo, je odgovoril, da ima dost igračuser posted image

user posted image user posted image user posted image  moj bi takoj tekel, da hoče avto user posted image

moj tud, samo bi kar začel naštevat, ne bi samo pri avtu, bagerju in podobnih stavreh ostaluser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
10.12.2008 9:34:20   
špelin@

user posted image user posted image user posted image  Dedci!!!

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
10.12.2008 9:34:22   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Evo nas:

user posted image

Super steuser posted image . Kera je kera? edinaos ti si ta svetlo blond,...ne prej pa ne vemuser posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
10.12.2008 9:35:51   
hijenca

Poznam ga boljše od sebe.user posted image  

Jaz bom tako gor na RR, pa mi sporoči, kak bo Majica spala. Videk se igra, jaz ga bom gor držala, da bo mogoče v vozeku spal. Moram pa it sedaj spakirat za sabo, pa vozek v avto dat, pa sebe malo pošlihtat, ker sem včeraj z napol mokro glavo šla spat, rezultat, dobil me je user posted image .

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
10.12.2008 9:37:10   
hijenca
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

user posted image user posted image user posted image  Dedci!!!

Moram bit prijazna sedaj, ker je treba servis na mojem avtu nardit in bo stalo 350 €, jaz pa pod nobenim pogojem nimam sedaj toliko evrojov.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
10.12.2008 9:39:13   
špelin@
V soboto prideta na kosilo tast in tašča: zbiram ideje, kaj naj skuham!!!

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
10.12.2008 9:42:09   
barbaw

pečenka in mlinci, najmanj dela pa dobro je

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
10.12.2008 9:42:11   
barbaw

Poznam ga boljše od sebe.user posted image  

Jaz bom tako gor na RR, pa mi sporoči, kak bo Majica spala. Videk se igra, jaz ga bom gor držala, da bo mogoče v vozeku spal. Moram pa it sedaj spakirat za sabo, pa vozek v avto dat, pa sebe malo pošlihtat, ker sem včeraj z napol mokro glavo šla spat, rezultat, dobil me je user posted image .

user posted image user posted image user posted image  Zaenkrat še ni zaspala. Saj ponavadi prvo rundo ne spi dolgo. Včeraj je bila izjema in je spala do 11.30. Bomo videli kaj bo. Je bila tečna ko user posted image  in ne bi zdržala vso oblačenje in pripravljanje, ker nimam nič pripravljeno.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
10.12.2008 9:42:20   
hijenca

Nedeljski dolgčas. Goveja juha, pečenka, tenstan krompir in solata. Najmanj nardiš narobe pri tašči. user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
10.12.2008 9:42:32   
mya26

Juho iz mušnicuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
10.12.2008 9:42:47   
Srčekgirll
Vtipkaj   svoje ime, ga potrdi in počakaj. Nekaj lepega se bo pokazalo  (ni hec).

http://www.star28.net/snow.html

Že diši po zimi :)

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
10.12.2008 9:47:34   
Srčekgirll
Če kero zanima Egipčanski horoskop:

user posted image

NIL V egipčanski mitologiji bog Nil zaseda posebno mesto. Reka Nil je velika reka, ki na zemlji ponazarja pot Mlečne ceste. Rojeni v obdobjih: od 1. do 7.1., od 19. do 28.6., od 1. do 7.9., od 18. do 26.11. Značaj: osebe, rojene v tem znamenju, so strastne in polne veselja do življenja. Ne znajo biti pri miru in se z lahkoto prilagajajo situacijam. Ker so naravno privlačne in očarljive, privlačijo ljudi. So pronicljive in imajo nadnaravne sposobnosti. Poleg tega so rahločutne, vendar brezpogojne. Izdaje ne oprostijo, nepravičnost pa jih razkači. Imajo velik čut za družino.  

AMON-RA V starem Egiptu so ga imenovali bog Sonca in imeli za kralja bogov. Je moder in vseobsegajoč ter zaščitnik ljudi in varuh faraonov. Rojeni v obdobjih: od 8. do 21.1., od 1. do 11.2. Značaj: ljudje, rojeni v tem znamenju, so optimistični, modri in celoviti. So karizmatične osebnosti in že od malih nog stremijo po slavi in popularnosti. Ljudje, ki jim vlada Amon-Ra, so naravni voditelji in dobri govorniki. Prav zaradi svoje priljubljenosti malo časa posvečajo družini. Prav tako jim ni lahko v ljubezenskih odnosih, saj se zaradi sumničavosti redkokdaj popolnoma odkrijejo svojemu partnerju.  

NUT Boginja neba, žena velikega in vsemogočnega boga sonca Amon-Raja. Znana je predvsem kot zaščitnica nosečih žensk in mater. Rojeni v obdobjih: od 22. do 31.1., od 8. do 22.9. Značaj: če ste rojeni v obdobju, ki mu vlada boginja Nut, ste zelo čustveni, zahtevni do sebe in pozorni do okolice. Ste zelo zanesljivi, zaradi česar se marsikdo v stiski zateče k vam. Raje imate dejanja kot prazne besede. Ste dobrega zdravja in fizično krepki. Zelo pomembno vam je duševno ravnovesje. Ljubezen  ima v vašem življenju pomembno mesto. Pod okriljem Nut lahko pri doseganju ciljev premagate vse ovire. 

ANUBIS Anubis je bog mrtvih. Imenovali so ga tudi sodnik bogov. Pomaga vam najti izhod celo iz najtežjih in zelo zapletenih situacij. Rojeni v obdobjih: od 8. do 27.5., od 29.6. do 13.7. Značaj: varovanec Anubisa je zaprt vase in čustven. Je volk samotar, nagnjen k razmišljanju in samoti. Vedno se bo postavil na stran šibkejših, zna iskreno izražati sočutje. Zelo težko spreminja svoje mnenje, s težavo odpušča in še redkeje pozablja na žalitve in zamere. Zaradi čustvene nestabilnosti lahko zapade v depresije.. Potrebuje občutljivega, taktnega in energičnega partnerja.  

OZIRIS
Je vladar sveta mrtvih in celo smrt sama mu je podvržena. Bog Oziris simbolizira prenovo, ponovno rojstvo in spremembo. Rojeni v obdobjih: od 1. do 10.3., od 27.11. do 18.12. Značaj: Ozirisovi ljudje so radovedni in ranljivi. Tak človek ima zelo dobro razvito intuicijo, saj dobesedno vidi skozi ljudi. Ljubi avanture in izvirna dejanja. Včasih ima obdobja depresije, proti kateri se bojuje z neomajnih optimizmom. Ne manjka mu vere vase in samozavesti, ki pa jo včasih zamajeta čustvenost in pretiran občutek za odgovornost. Prijateljstvo ceni bolj od ljubezni.  

SET Eden izmed najstarejših bogov, ki simbolizira svobodo in kaos. Set na nebu ponazarja ozvezdje velikega voza. Rojeni v obdobjih: od 28. do 31.5., od 1. do 18.6., od 28.9. do 2.10. Značaj: varovanci Seta so domišljavi, pogumni in odločni. So rojeni voditelji, saj so prepričani o svojem prav in znajo braniti svoja stališča. So pragmatični in se vedno zanašajo na razum, znajo biti precej cinični. Osebe, rojene v tem znaku, se ne bojijo odgovornosti. So večni iskalci novih znanj ter navajeni gledati le nase. V ljubezni so zelo ljubosumni. Po navadi izberejo spravljivega in podrejenega partnerja.  

GEB
Geb je simbol zemlje, ki ohranja duše živih in mrtvih. Odkriva skrivnosti posmrtnega življenja ter izganja strahove vseh vrst. Rojeni v obdobjih: od 12. do 29.2., od 20. do 31.8. Značaj: je čustven in razsoden. Ni boljšega razsodnika, kot je človek, rojen v znamenju Geba. Zna poslušati sogovornika, na težave okolice se zna odzivati taktno, z veliko razumevanja in sočutja, predvsem pa brez obsojanja. Pridobiti zna tudi manj poznane ljudi. Geb ne mara hitenja, zato od daleč deluje počasno. Uspe mu vse, česar se loti. V ljubezni išče čustvenega, bistrega in živahnega partnerja.  

TOT
Vlada znanstvenikom in modrecem, govornikom in pisateljem. Je čuvaj časa. Pomaga zdravnikom, magom in astrologom. Rojeni v obdobjih: od 1. do 19.4., od 8. do 17.11. Značaj: Totovi varovanci so radovedni, skromni in velikodušni. Osebe, rojene v tem znamenju, pazijo na podrobnosti, obdarjene so z logičnim mišljenjem. Imajo občudovanja vreden notranji občutek, obvladajo hipnozo. Želijo odkriti bistvo problema in se dokopati do resnice. Ne prenašajo površinskih sodb. V ljubezni so predani in radodarni. So mojstri igre, saj na zunaj delujejo, kot da imajo samo vrline.  

BASTET
Boginja ljubezni in plodnosti. Častili so jo kot zaščitnico ljudi pred božjo jezo. Je zvita, vendar hkrati tudi nežna in modra. Rojeni v obdobjih: od 14. do 28.7., od 23. do 27.9., od 3. do 17.10. Značaj: njeni varovanci so nezaupljivi, sramežljivi in velikodušni. So šarmantni in nežni, obdarjeni s prirojenim občutkom za estetiko. Te osebe so kot magnet, saj z lahkoto odvrnejo negativna čustva. Znajo pomiriti in ukrotiti nasprotnike. So zelo pozorni, dobri opazovalci in posledično tudi nezaupljivi. V ljubezenskih odnosih iščejo partnerja, ki bo sposoben prepoznati njihovo notranje bogastvo.  

IZIDA
Izida je najpomembnejša egipčanska boginja, Ozirisova žena. Varuje novorojence in obdarja ženske z modrostjo. Rojeni v obdobjih: od 11. do 31.3., 18. do 29.10., 19. do 31.12. Značaj: Izidini ljudje so optimistični, neustrašni in nekoliko ošabni. S takšnimi ljudmi je vedno prijetno, saj so zelo očarljivi. Njihovo življenje je polno prijetnih presenečenj. Ljudje Izide živijo svoje življenje glasno in na visoki nogi, so velikodušni in prijazni. Čeprav se hitro zaljubijo, imajo trdna čustva in so zelo vdani. Nagnjeni so k idealiziranju partnerja. Ne prenašajo izdajstva in ne oprostijo varanja.  

HORUS
Horus je bog ljubezni, vladar neba in zaščitnik ljudi na položajih. Horus je prerok, Luna in Sonce predstavljata njegove oči. Rojeni v obdobjih: od 1. do 7.5., od 20. do 30.4., od 12. do 19.8. Značaj: Horusov človek je vesel, plemenit, včasih samovoljen. Je ustvarjalne, kreativne narave. Jasno prepozna nalogo, ki se je je treba lotiti v danem trenutku, in zna postopno priti do cilja. Verjamejo vase, in ker so neustrašni, se ne bojijo težav in so sposobni izredno tveganih in nevarnih dejanj. Pogosto se zaljubijo na prvi pogled, vendar praviloma ne na dolgi rok. Z leti postanejo bolj stanovitni.  

SEKMET Sekmet je boginja prepirov in vojn. Je zaščitnica čarovnikov, zdravilcev in vračev. Je čuvajka sveta in zdravilka. Rojeni v obdobjih: od 29.7. do 11.8., od 30.10. do 7.11. Značaj: Sekmetini varovanci so ponosni in zahtevni. Te ljudi usoda naravnost ljubi in so rojeni pod srečno zvezdo. Čeprav znajo biti ostri in surovi, imajo veliko prijateljev. Držijo se ponosno in nedostopno, hkrati pa za hladno zunanjostjo skrivajo strastno in vročekrvno naravo, ki hlepi po občudovanju. So samokritični in zahtevni. V ljubezni so radodarni i n odprti. Morajo se naučiti potrpežljivosti in fleksibilnosti.

< Sporočilo je popravil Srčekgirll -- 10.12.2008 9:49:25 >

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
10.12.2008 9:52:14   
Srčekgirll

Moški so pametni, nežni in skromni.

"In kako mi lahko to utemeljiš?"

"Pametni so, ker imajo dve glavi. Nežni so, ker celo življenje sedijo
na jajcih, pa jih ne zdrobijo. Skromni pa so zato, ker jih že majhna
luknjica zadovolji."

Neposredna povezava do sporočila: 2643
10.12.2008 9:52:22   
Anonimen
Aja zdej sm se spomnila zakaj je mogoče Gaja mal bolš spala,sm ji včeri dala mal lekadol sirupa. A če ji to dam vsak večer je kej narobe al ga raj ne dam?

Neposredna povezava do sporočila: 2644
10.12.2008 9:52:53   
barbaw

ampak zdaj enostavno odložim in preklinjam sama pri sebi.

Saj tudi jaz večinoma tako naredim, ampak zaenkrat se je 3x zgodilo, da je bilo "tu mač"... Pri meni je torej metanje telefona rezervirano za res skrajne situacije user posted image  Žal je bila včeraj ena izmed njih.

Bom pa tudi jaz danes kofetkala user posted image

Še kakšno kazen mu naloži, da bo potem priden.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
10.12.2008 9:53:53   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Aja zdej sm se spomnila zakaj je mogoče Gaja mal bolš spala,sm ji včeri dala mal lekadol sirupa. A če ji to dam vsak večer je kej narobe al ga raj ne dam?

telo se bo navadilo in ne bo hasnilo, ko ga bo res rabila

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
10.12.2008 9:55:33   
barbaw
Hijenca jaz odhajam, ti pa pridi ko boš lahko.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
10.12.2008 9:59:21   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Aja jest sm pa še ponoč s sesaslcem okol letala,ker je bil en nagravžn pajek na steni pa sm ga kr posesalauser posted image  

Sem že mislila, da si se modernizirala, in ne uporabljaš več metle user posted image
HEC!!!

Sem enako pomislila kot tiuser posted image user posted image Malo je manjkalo, pa bi metlo pripopala

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
10.12.2008 9:59:27   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: mya26

Juho iz mušnicuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ta boli idejauser posted image

(odgovor članu mya26)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
10.12.2008 9:59:33   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Moški so pametni, nežni in skromni.

"In kako mi lahko to utemeljiš?"

"Pametni so, ker imajo dve glavi. Nežni so, ker celo življenje sedijo
na jajcih, pa jih ne zdrobijo. Skromni pa so zato, ker jih že majhna
luknjica zadovolji."

user posted image user posted image user posted image user posted image Ojej, to moram mojmu poslatuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?