Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 0:07:55
|
|
|
|
sesil
|
a kaj delam še tle? ja, dojili smo, pa smo prišli ugasnit računalnik... lahko noč
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 7:13:50
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Dobro jutro Ekola piskerček je pristavljem , tako da si postrezite: kavica, čajček, kapučinček, kakav, mleko, .... po ili volji. Jaz sem že ob skodelici čajčka, ki prav dobro dene mojemu želodcu. No naša miška je nocoj lepo pančala do 5ih, potem pa kot bi ji nekdo dal nove duraselke v rit je začeli "pričati in godernjati" v postelji ter se obračati okrog. Pa sem jo šla v temi iskat in dala k nama v posteljo, pol je pa čez en čas pri nama zaspala in spala skoraj do 7ih Miška moja, kar tako naprej
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 7:21:33
|
|
|
|
Estrella*
|
LARI (Katy 82) KAJI (Mixi) GAJI (kanka) in MATEVŽU (mavo) VSE NAJ NAJ ZA 7 MESECEV!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 7:23:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 7:25:04
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Dobro jutro Ekola piskerček je pristavljem , tako da si postrezite: kavica, čajček, kapučinček, kakav, mleko, .... po ili volji. Jaz sem že ob skodelici čajčka, ki prav dobro dene mojemu želodcu. No naša miška je nocoj lepo pančala do 5ih, potem pa kot bi ji nekdo dal nove duraselke v rit je začeli "pričati in godernjati" v postelji ter se obračati okrog. Pa sem jo šla v temi iskat in dala k nama v posteljo, pol je pa čez en čas pri nama zaspala in spala skoraj do 7ih Miška moja, kar tako naprej Hvala za kofi, ga grem kar kuj uštimat Pridna Manca No naša je celo noč nekaj jamrala sicer se ni zbudila, ampak je bila auf že ob 7.50h tako, da sva že spili 150ml AM, sedaj pa dobi še pol banane. Pa vsem dobro jutro! Zame ni najboljđše, ker me kar fejst grlo boli .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 7:25:58
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Dobro jutro Čemu služi zgornji smajli???? Kdo je kriv?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 7:33:07
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Dobro jutro Ekola piskerček je pristavljem , tako da si postrezite: kavica, čajček, kapučinček, kakav, mleko, .... po ili volji. Jaz sem že ob skodelici čajčka, ki prav dobro dene mojemu želodcu. No naša miška je nocoj lepo pančala do 5ih, potem pa kot bi ji nekdo dal nove duraselke v rit je začeli "pričati in godernjati" v postelji ter se obračati okrog. Pa sem jo šla v temi iskat in dala k nama v posteljo, pol je pa čez en čas pri nama zaspala in spala skoraj do 7ih Miška moja, kar tako naprej Hvala za kofi, ga grem kar kuj uštimat Pridna Manca No naša je celo noč nekaj jamrala sicer se ni zbudila, ampak je bila auf že ob 7.50h tako, da sva že spili 150ml AM, sedaj pa dobi še pol banane. Pa vsem dobro jutro! Zame ni najboljđše, ker me kar fejst grlo boli . Misliš mogoče 6.50??? ker 7.50 še ni?? Pa da te grlo neha čim prej boleti
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 7:33:35
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca barbaw čmrlike nisem dobila, bom jutri probala še enkrat. Mogoče se bo dopoldan javila. Saj nima daleč do Europarka. Spat zdaj, pa k možeku se stisnite. Jaz pa se bom s povštrom pocartala. Jaz se nisem nič stiskala, če te to kaj tolaži.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 7:33:35
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Dobro jutro Ekola piskerček je pristavljem , tako da si postrezite: kavica, čajček, kapučinček, kakav, mleko, .... po ili volji. Jaz sem že ob skodelici čajčka, ki prav dobro dene mojemu želodcu. No naša miška je nocoj lepo pančala do 5ih, potem pa kot bi ji nekdo dal nove duraselke v rit je začeli "pričati in godernjati" v postelji ter se obračati okrog. Pa sem jo šla v temi iskat in dala k nama v posteljo, pol je pa čez en čas pri nama zaspala in spala skoraj do 7ih Miška moja, kar tako naprej mogoče se bo zdaj Manca navadila na malo daljše spanje
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 7:33:44
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Dobro jutro Čemu služi zgornji smajli???? Kdo je kriv? To tudi mene zanima.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 7:34:00
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Dobro jutro Čemu služi zgornji smajli???? Kdo je kriv? Mislim, da rabimo RR-čveke podrobno obnovo včerajšnjega večera
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 7:34:10
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* LARI (Katy 82) KAJI (Mixi) GAJI (kanka) in MATEVŽU (mavo) VSE NAJ NAJ ZA 7 MESECEV!!!!!!!!!!! Tudi midve z Manco se pridružujeva lepim želja!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 7:35:00
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Dobro jutro Ekola piskerček je pristavljem , tako da si postrezite: kavica, čajček, kapučinček, kakav, mleko, .... po ili volji. Jaz sem že ob skodelici čajčka, ki prav dobro dene mojemu želodcu. No naša miška je nocoj lepo pančala do 5ih, potem pa kot bi ji nekdo dal nove duraselke v rit je začeli "pričati in godernjati" v postelji ter se obračati okrog. Pa sem jo šla v temi iskat in dala k nama v posteljo, pol je pa čez en čas pri nama zaspala in spala skoraj do 7ih Miška moja, kar tako naprej mogoče se bo zdaj Manca navadila na malo daljše spanje Iz tvojih ust b božja, oziroma Mančina ušesa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 7:35:34
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Eh, sem po branju treh strani za nazaj že obupala, ne morem vsega predelat... Sem pa opazila dvoje: 1. nina7 is back 2. StBarbara se je javila na dolžnost barbaw, ti moram povedat, da je danes mene razpenil moj dedec. In to tako zelo , da bi ga Ne bom javno pisala, za kaj gre, je pa tretjič v mesecu in pol prelomil isto obljubo, tokrat res kapitalno. Tudi jezna več nisem nanj, imam pa njegove neodgovornosti skrajno poln k Saj bi zlila tule ven ves gnev, ampak določenim nepovabljenih bralkam ne bom metala kosti za glodanje. Sem pa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 7:36:23
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Nč, čveke moje, jz vas zapuščam Grem mojega "tavelikega" otroka zbudit in dat v posteljo spat Me že pošteno križ boli od tega stola tle pred računalnikom Lepo čvekajte in se beremo jutri, če bo vse po sreči NOČKO NOČKO Mi je računalnik tako štekal včerj zvčer, da sem mislila, da bo najprej potreben še kakšen poseg, ampak trenutno delaaaaa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 7:36:51
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Nč, čveke moje, jz vas zapuščam Grem mojega "tavelikega" otroka zbudit in dat v posteljo spat Me že pošteno križ boli od tega stola tle pred računalnikom Lepo čvekajte in se beremo jutri, če bo vse po sreči NOČKO Nočko Padel je gol - Roma vodi Ej to jepa ravno videl, ko sem ga zbudila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 7:37:00
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Dobro jutro Ekola piskerček je pristavljem , tako da si postrezite: kavica, čajček, kapučinček, kakav, mleko, .... po ili volji. Jaz sem že ob skodelici čajčka, ki prav dobro dene mojemu želodcu. No naša miška je nocoj lepo pančala do 5ih, potem pa kot bi ji nekdo dal nove duraselke v rit je začeli "pričati in godernjati" v postelji ter se obračati okrog. Pa sem jo šla v temi iskat in dala k nama v posteljo, pol je pa čez en čas pri nama zaspala in spala skoraj do 7ih Miška moja, kar tako naprej Hvala za kofi, ga grem kar kuj uštimat Pridna Manca No naša je celo noč nekaj jamrala sicer se ni zbudila, ampak je bila auf že ob 7.50h tako, da sva že spili 150ml AM, sedaj pa dobi še pol banane. Pa vsem dobro jutro! Zame ni najboljđše, ker me kar fejst grlo boli . Misliš mogoče 6.50??? ker 7.50 še ni?? Pa da te grlo neha čim prej boleti Ja 6.50h
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 7:37:39
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Evo naš je na kavču kapituliral in glasno vleče dreto Kako bi gledal, če bi mu drva zraven kavča nastavila. Ostalo bi le žaganje potem pa mu daj smetišnico in metlo v roke, da pospravi za seboj Bo, še vedno žaga,. matr bomo lahko začel drva prodajat madonca je bilo sinoči drv nažaganih jih bomo lahko začele izvažati
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 7:38:11
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Dobro jutro Ekola piskerček je pristavljem , tako da si postrezite: kavica, čajček, kapučinček, kakav, mleko, .... po ili volji. Jaz sem že ob skodelici čajčka, ki prav dobro dene mojemu želodcu. No naša miška je nocoj lepo pančala do 5ih, potem pa kot bi ji nekdo dal nove duraselke v rit je začeli "pričati in godernjati" v postelji ter se obračati okrog. Pa sem jo šla v temi iskat in dala k nama v posteljo, pol je pa čez en čas pri nama zaspala in spala skoraj do 7ih Miška moja, kar tako naprej Hvala za kofi, ga grem kar kuj uštimat Pridna Manca No naša je celo noč nekaj jamrala sicer se ni zbudila, ampak je bila auf že ob 7.50h tako, da sva že spili 150ml AM, sedaj pa dobi še pol banane. Pa vsem dobro jutro! Zame ni najboljđše, ker me kar fejst grlo boli . Misliš mogoče 6.50??? ker 7.50 še ni?? Pa da te grlo neha čim prej boleti Ja 6.50h Uf tole pa ni po tvoji volji bilo, a?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 7:38:41
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
No zdej greva pa midve z Manco na en obilen zajtrk
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 7:39:39
|
|
|
|
Estrella*
|
jutro barbaw, si že zrihtala mulce? Men je danes Alja porušila sistem, ker pred 7h zame ni za vstat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 7:40:11
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Dobro jutro Ekola piskerček je pristavljem , tako da si postrezite: kavica, čajček, kapučinček, kakav, mleko, .... po ili volji. Jaz sem že ob skodelici čajčka, ki prav dobro dene mojemu želodcu. No naša miška je nocoj lepo pančala do 5ih, potem pa kot bi ji nekdo dal nove duraselke v rit je začeli "pričati in godernjati" v postelji ter se obračati okrog. Pa sem jo šla v temi iskat in dala k nama v posteljo, pol je pa čez en čas pri nama zaspala in spala skoraj do 7ih Miška moja, kar tako naprej Hvala za kofi, ga grem kar kuj uštimat Pridna Manca No naša je celo noč nekaj jamrala sicer se ni zbudila, ampak je bila auf že ob 7.50h tako, da sva že spili 150ml AM, sedaj pa dobi še pol banane. Pa vsem dobro jutro! Zame ni najboljđše, ker me kar fejst grlo boli . Misliš mogoče 6.50??? ker 7.50 še ni?? Pa da te grlo neha čim prej boleti Ja 6.50h Uf tole pa ni po tvoji volji bilo, a?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 7:41:34
|
|
|
|
Estrella*
|
Grem si naštimat zajtrk in upam, da mi bo princes dala toliko miru, da ga v miru pojem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 7:43:35
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Nč, čveke moje, jz vas zapuščam Grem mojega "tavelikega" otroka zbudit in dat v posteljo spat Me že pošteno križ boli od tega stola tle pred računalnikom Lepo čvekajte in se beremo jutri, če bo vse po sreči NOČKO Nočko Padel je gol - Roma vodi Ej to jepa ravno videl, ko sem ga zbudila ti je lahko hvaležen
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?