Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 22:16:57
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Barbaw kaj ste brali? To je moje! Poznam - dober izbor
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 22:17:05
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Evo naš je na kavču kapituliral in glasno vleče dreto Kako bi gledal, če bi mu drva zraven kavča nastavila. Ostalo bi le žaganje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 22:17:53
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Moj Videk je pa sam od sebe zaspal v kinderpetu Kak je mama vesela, ker ima tako pridnega otroka. Priden Videk priden...mogoče pa uspe celo varji v ležalniku Videk A Varja še ne spi??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 22:18:00
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Tale pravljica od barbaw je pa dolga ma se nekaj dere kateri???? vedno se ta velik dere, Maja pol ni tako tečna in težka Ima resne probleme z navezanostjo name. Samo, da jih ne bo imel pri 30. Boš najbolj osovražena tašča
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 22:19:00
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Evo naš je na kavču kapituliral in glasno vleče dreto Kako bi gledal, če bi mu drva zraven kavča nastavila. Ostalo bi le žaganje moj je pa v kuhinji na lap topu, Varja pa je začela glasno protestirat, tako, da vas bom kmalu zapustila. Ni šans, da preberem vse kar ste naklofale. Frizer...hmm jaz dam ogromno, zato pa grem bolj poredko. 20. pridem z narastkom
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 22:20:07
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca barbaw vidva z možekom sta se pomirla?? Ali je še kaj vroče krvi? je bolj ledeno kot vroče
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 22:20:09
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Vsaj takole virtualno si lahko dam duška... Sem pa v besu razbila svoj telefon in ga komaj spravila nazaj v približno delujoče stanje se ne splača jaz imam srečo, da se moj z mobilno telefonijo ukvarja
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 22:20:12
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Evo naš je na kavču kapituliral in glasno vleče dreto Kako bi gledal, če bi mu drva zraven kavča nastavila. Ostalo bi le žaganje potem pa mu daj smetišnico in metlo v roke, da pospravi za seboj
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 22:20:16
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Tale pravljica od barbaw je pa dolga ma se nekaj dere kateri???? vedno se ta velik dere, Maja pol ni tako tečna in težka Ima resne probleme z navezanostjo name. Samo, da jih ne bo imel pri 30. Boš najbolj osovražena tašča vmes je bilo že ok, zdaj pa je spet začel pa je vedno huje deci pa mame
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 22:20:19
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Evo naš je na kavču kapituliral in glasno vleče dreto Kako bi gledal, če bi mu drva zraven kavča nastavila. Dobra ideja - se pa režim zdajle, dragi me pa čudno gleda
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 22:20:37
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Moj Videk je pa sam od sebe zaspal v kinderpetu Kak je mama vesela, ker ima tako pridnega otroka. Priden Videk priden...mogoče pa uspe celo varji v ležalniku Videk A Varja še ne spi?? Je zaspala v avtu, ko smo prišli iz PO od 18:30 do 20:00, sem v miru skuhala za vse in pojedli. Otroka pa sta šla spat in jo zbudila. Tako, da jo grem zdaj uspavat.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 22:20:55
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Moj Videk je pa sam od sebe zaspal v kinderpetu Kak je mama vesela, ker ima tako pridnega otroka. Priden Videk In jaz bom imela sedaj mir do 7-8 ure zjutraj! Kje je smajli za fovš
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 22:21:38
|
|
|
|
kasso
|
Ji bom dala joško pa jo bo takoj vzelo, ..naj ima še teh par dni ta ućitek, ker s ponedeljkom pa res začnem in bo konec dojenja.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 22:22:28
|
|
|
|
Anitka
|
2:0 za Romo za intermezzo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 22:22:45
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ A Varja še ne spi?? Je zaspala v avtu, ko smo prišli iz PO od 18:30 do 20:00, sem v miru skuhala za vse in pojedli. Otroka pa sta šla spat in jo zbudila. Tako, da jo grem zdaj uspavat.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 22:23:27
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Moj Videk je pa sam od sebe zaspal v kinderpetu Kak je mama vesela, ker ima tako pridnega otroka. Priden Videk In jaz bom imela sedaj mir do 7-8 ure zjutraj! Kje je smajli za fovš Nič fauš bit. Noter spravlja, ker ko sma bila še 2 v 1, nisma cele noči spala, sedaj pa morama nadoknadit.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 22:23:30
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Barbaw kaj ste brali? To je moje! Poznam - dober izbor mu vedno vzamem kaj takega, kar je "poučno"
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 22:23:33
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Evo naš je na kavču kapituliral in glasno vleče dreto Kako bi gledal, če bi mu drva zraven kavča nastavila. Ostalo bi le žaganje moj je pa v kuhinji na lap topu, Varja pa je začela glasno protestirat, tako, da vas bom kmalu zapustila. Ni šans, da preberem vse kar ste naklofale. Frizer...hmm jaz dam ogromno, zato pa grem bolj poredko. 20. pridem z narastkom samo da prideš
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 22:23:38
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Evo naš je na kavču kapituliral in glasno vleče dreto Kako bi gledal, če bi mu drva zraven kavča nastavila. Dobra ideja - se pa režim zdajle, dragi me pa čudno gleda to moj tudi včasih ko se režim kot pečena mačka
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 22:23:41
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Moj Videk je pa sam od sebe zaspal v kinderpetu Kak je mama vesela, ker ima tako pridnega otroka. Priden Videk In jaz bom imela sedaj mir do 7-8 ure zjutraj! Kje je smajli za fovš
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 22:23:45
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Ji bom dala joško pa jo bo takoj vzelo, ..naj ima še teh par dni ta ućitek, ker s ponedeljkom pa res začnem in bo konec dojenja.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 22:23:45
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Evo naš je na kavču kapituliral in glasno vleče dreto Kako bi gledal, če bi mu drva zraven kavča nastavila. Ostalo bi le žaganje potem pa mu daj smetišnico in metlo v roke, da pospravi za seboj Bo, še vedno žaga,. matr bomo lahko začel drva prodajat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 22:24:32
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Evo naš je na kavču kapituliral in glasno vleče dreto Kako bi gledal, če bi mu drva zraven kavča nastavila. Ostalo bi le žaganje potem pa mu daj smetišnico in metlo v roke, da pospravi za seboj Bo, še vedno žaga,. matr bomo lahko začel drva prodajat na kaj pa kurite?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 22:24:40
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Moj Videk je pa sam od sebe zaspal v kinderpetu Kak je mama vesela, ker ima tako pridnega otroka. Priden Videk In jaz bom imela sedaj mir do 7-8 ure zjutraj! Kje je smajli za fovš Nič fauš bit. Noter spravlja, ker ko sma bila še 2 v 1, nisma cele noči spala, sedaj pa morama nadoknadit. Le nadoknadita
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 22:25:12
|
|
|
|
sesil
|
uu, kolko ste naklofale. pa vidim da ste se v fuzbal vrgle.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?